Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Ezért ordas nagy hazugság Lázár bécsi videója

2018. március 07. - Kibeszélő

A legsötétebb náci időket idéző propagandafilmmel nem az a legnagyobb baj, hogy a nyitókép egy indiai (szikh) turbános bácsit próbál nekünk eladni közel-keleti veszélyes elemként. Frei Tamás röhög a markába.

Sokat kellett várni rá, de végre elkészült a magyar médiatörténet azon alkotása, amely örökre feledteti azt a kamuriportot, amelyben egy wannabe orosz bérgyilkos fejtegette, ő mennyiért tenné el láb alól a magyar miniszterelnököt. Soha nem gondoltam volna, hogy éppen a kancelláriaminiszter teszi meg ezt a szívességet a kávés fazonnak. Pedig de.

lazar.jpg

Tök jó lenne azt állítani, hogy úgy ismerem Bécs Favoriten nevű kerületét, mint a tenyeremet, de ez nem volna igaz. Az osztrák fővárost főként a turisztikai látnivalók miatt kerestem fel párszor, ezek pedig kívül esnek a 10. kerületen. Ami nem is csoda, hiszen a Wikipedia tanulsága szerint sem egy turistamágnes körzetről beszélünk. No! De hogy is mondta a nagy klasszikus? A tények makacs dolgok! Szóval most szeretnék pontról pontra reflektálni a videó állításaira:

1. "700.000-re nőtt a bevándorlók száma Ausztriában, akiknek a nagy része itt él ebben a kerületben."

A Wikipedia tanulsága szerint egy közel 32 négyzetkilométernyi területről beszélünk, 2017-ben mintegy 200.000 lakosa volt a kerületnek. De akkor mennyi is a 700.000 nagy része? Mondjuk 600.000? Akkor hol van a hiányzó 400.000? Hát azok, akik eredetileg itt laktak?? Mind elköltöztek? Erre mondta a régi professzorom, hogy parasztmatematika!

2. "Ma ebben a kerületben csak fehérek és keresztények idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló."

A Wikipedia szerint 43,4% a külföldi származású lakosok aránya a kerületben (2016-os adat). Kicsit részletesebben: 5,9% szerb, 4,8 % török, 2,2% lengyel, 2 % bosnyák, 1,9% román, 1,4% horvát származású, a többire nem tér ki. Elárulok egy rohadt nagy titkot: a bosnyákok és az albánok között is vannak muzulmánok. Ember legyen a talpán, aki az utcán sétáló fejkendős nőről ránézésre megmondja, mikor érkezett az országba és honnan. Ők évtizedek óta hozzátartoznak az utcaképhez. És szerintem az egyszeri hódmezővásárhelyi szalajtotton kívül ez senkit nem zavar. 

3. "Próbáltam egy-két bevándorlótól kérdezni, hogy hogy érzi magát Bécsben, de senki nem tudott rá válaszolni, mert senki nem beszél németül."

Ja, igen. Mert Janónk vett egy szigorúan nem reprezentatív mintát. Kár, hogy ezt pont nem vette videóra. Juj, de borzasztó! Amúgy meg hadd áruljak el valamit: az egy tök normális jelenség, hogy egyes bevándorlók akár évtizedek múltán sem beszélik a befogadó ország nyelvét. Minek is beszélnék? Számtalan magyart ismerek, aki tökéletesen boldogul külföldön egyetlen szó idegen nyelv ismerete nélkül. No nem azért, mert a magyar világnyelv, áh dehogy. Viszont megvan a magukhoz való eszük: megkeresik a magyar orvost (ez már egyik szakterületen sem kihívás, hiszen Magyarország jobban teljesít!), a magyar boltot, a magyar tanárt, a magyar anyámkínját. A német gyárak, raktárak pedig tárt karokkal várják a nyelvet nem beszélő magyar/lengyel/román/hottentotta munkaerőt és még anyanyelvi számítógépes programot is írnak nekik, csak növeljék a német GDP-t.

4. "Itt láthatóan piszkosabbak az utcák."

Ezt illett volna legalább egyetlen közeli felvétellel igazolni. Minden egyéb csak szócséplés. Máskülönben a tapasztalataim azt mutatják, hogy az egyszeri nyugat-európai ugyanannyit szemetel, mint a magyar, csak hatékonyabb az utcaseprő rendszerük.

5. "Sokkal több a bűnözés."

Ebbe a pontba nehéz lesz belekötni, hiszen a hivatalos statisztikák sem túl kecsegtetők, Bécsben itt történt 2013-ban a legtöbb bűneset. Az orf.at viszont felhívja a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre, hogy az osztrák főváros legnépesebb kerületéről beszélünk. Tehát, ha az 1000 főre eső bűntények száma (98 db) alapján ítélkezünk, a kerület a középmezőnyben landol (összbécsi átlag: 103 db/1000 fő). Csak úgy a vakvilágba kijelenteni, hogy a bevándorlók miatt siralmas a bűnözési ráta, na, az nagyon nincs rendben.

Ha Ausztriában nem is, de Németországban már volt szerencsém lehúzni pár évet. Mondhatjuk, a videón bemutatott utcakép nekem egykor tök normális volt. Nagyvárosban, kisvárosban egyaránt. Talán ennek köszönhető, hogy soha életemben nem éreztem olyan tehetetlen dühöt, olyan elementáris frusztrációt, mint a hírhedt bécsi videó képkockái láttán.

Akkor most kimondom azt, ami szerintem minden jóérzésű emberben megfogalmazódott, aki akár egyetlen mondatot is elkapott ebből a minősíthetetlen mocsokból:

Lázár János takarodjon a politikából, a közéletből, a Föld nevű bolygóról! Soha semmilyen tisztségben, semmilyen fórumon ne képviselje többé a magyarokat!

P.S.: Ha ezt politikai karakter(ön)gyilkosságnak szánta, akkor gratulálok, talált, süllyedt!

 

Kép forrása: index.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr9313722556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TGabi 2018.03.08. 15:49:58

Érthető, hogy sokan nem szeretik se a fideszt, se Lézerjánost.

Csakhogy van, ami még a naracsosoknál is sokkal rosszabb. Érdemes erről megkérdezni pl. a svéd, a francia, a brit és egyéb ny-európai polgárokat, akiket néhol már önkényes saría-rendőrség és egyéb szörnyszülöttek fenyegetnek.

Érdemes előbb szemellenzők nélkül, tényorientáltan és objektív adatok alapján infót gyűjteni. És nem ringatni senkit abba a tévképzetbe, hogy az iszlám-veszély csak a habonyárpik, meg a rezsiszilárdok tervezőasztalán meg vegykonyhájában léteznek.

amjamayna 2018.03.08. 15:50:09

"Ezért ordas nagy hazugság Lázár bécsi videója....."

Ja, és ezt alátámasztja a másnapi késelés no meg a megerőszakolt nő is, nőnapra..........

Szuper.......

putris72 2018.03.08. 15:51:12

www.origo.hu/nagyvilag/20180308-negy-ember-sulyosan-megsebesult-becsben-ket-keses-tamadasban.html Hát ezek után ezt írni elég nagy hülyeség! Én dolgoztam,Németországban is,és az Egyesült Királyságban is!Meglepő,de a Németeknek,és az Angoloknak is roppantul elegük van a dolgozni nem akaró,segélyezett bevándorlókból!Nem a Kelet Európaiakból!Persze,hogy tiszták az utcák,hiszen a Kelet Európaiak feltakarítják!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.08. 15:52:38

Lázár pedig tényeket mondott, amiket manapság nem szokás kimpndani: Bécs erősen iszlámfertőzött nagyváros. Ez szimpla tény, amit nehéz lesz letagadni.

A ballibek megint megnyerhetetlen témával próbálnak kampányolni, amivel scak azt igazolják, valódi vágyuk a magyar iszlamistaellenes védkerítése lerombolása.

Szép öngól!

Urb 2018.03.08. 16:03:05

Magyarázom a bizonyítványom, ez jutott az eszembe, meg a strucc madár.

Pepibubó 2018.03.08. 16:04:00

@CsakSzolokHogy:
Aki a maffiáról hallott ezt azt, meg Pharaon "professzornak" (és Váradinak, meg Welsznek) egyesek számára a "legjobbkor" bekövetkezett halálról, annak erről egészen más jut eszébe.
Leginkább az, hogy relatíve milyen kevésért lehet egy afgánt ilyenre rávenni, amikor valakiknek a (lopott) pénz nem számít, hogy a hazugságaikat alátámassza egy ilyen Allah-ordibálós, késelős tett.

KicsiKrisz 2018.03.08. 16:05:48

@CsakSzolokHogy: meg azt a magyar nőt is, nem?

lorantka_a_gall 2018.03.08. 16:06:13

A poszt-toló hülye mint a segg.

1-2, A magyarok nagy része él Budapesten, mégsem várjuk el, hogy a lakossága nyolcmillió legyen. A nagy rész messze nem egyenlő a túlnyomó többséggel.
Segítség az értelmezéshez: máshol nincs viszonylag kis területen ennyi bevándorló, ilyen sűrűségben és arányban Ausztriában.

3, A helyi nyelvet évtizedek múltán sem beszélő magyar külföldön éppen úgy nem való oda mint az arab. Ha nem is akar beilleszkedni, akkor mi a rákért megy oda élni?

4, Egyáltalán nem igaz, tapasztalatból mondom.

5, Ezt az áldozatok szemébe mondd. Sokat kellene tépned a szád, és párszor alaposan elvernének.

bref 2018.03.08. 16:07:19

Bloggerkém!
Nem tudom, hány éves vagy.
Figyelj. Én tudom, milyen volt Bécs 45 évvel ezelőtt. Nem csak a belvárosban voltam, de jártam a Favoritenben, Mariahilfben, Meidlingben, Fünfhausban , Pinzingben is. Tök jó volt, igazi gemütlich város, tényleg tiszta emberek, boltok és utcák, még a külső munkáskerületekben is.
Tudom, milyen volt 30 éve. Tiszta, gondozott, normális illatú emberek, boltok, rendezett villamosok stb.
5 évvel ezelőtt is voltam: megdöbbentő különbség volt már akkor. A belváros tele volt lebzselő jövevényekkel (nem turistákkal), a külváros felé menő metró tele volt koszos, gondozatlan ruházatú és büdös emberekkel, európaiakkal törökökkel és arabokkal, fekákkal vegyesen. A fentebb említett területeken az utcák és terek sok helyütt szemetesek, mocskosak, a boltok többnyire zsibvásár jellegűek.
Azóta a helyzet csak romolhatott.
Amúgy Lázár videója elég gyatra és semmitmondó,lehetett volna belemenősebb is.

2018.03.08. 16:17:45

@TGabi: "Érdemes erről megkérdezni pl. a svéd, a francia, a brit és egyéb ny-európai polgárokat, akiket néhol már önkényes saría-rendőrség és egyéb szörnyszülöttek fenyegetnek. "

Miért van az, hogy az ilyeneket mindig, kivétel nélkül azok írják-mondják, akik a büdös életben nem beszéltek az említett országok polgárai közül véletlenszerűen kiválasztott párral (esetleg valami Breitbart-cikk alatt elolvastak pár magát svédnek meg britnek hazudó orosz trollkommentet), vagy éppen éltek ott?

A cikk amúgy fos, ha tényleg fact checkingelni akarsz, akkor feltételezéseknél és wikipediánál több kell.

Itt van a külföldi származásúak aránya, magas, de nem dobogós eredmény a kb. 46%: www.statistik.at/web_de/downloads/karto/them_bev_herkunft/

Ebből EU-s származású 14,5%, európai, nem EU-s 22,5% (ebből török 7,8%, szerb 7,6%, bosnyák 3,4%), nem európai származású 9,5% (ebből szír 1,4%, afgán 1,1%). Feltételezem a nem európaiak között nem elhanyagolható számban akadnak kínaiak, vietnámiak is, legalábbis bőven láttam ilyen feliratokat, arcokat is ottjártamkor.

Echte osztrák 54%, ami bécsi viszonylatban középmezőnyt jelent, de gondolom ez nem akadályozza meg a sok Hajdúböszörményből meg Ceglédről megmondóemberkedő hülyét, hogy szörnyülködjenek egyet a számon. De szerencsére senki se gondol arra, hogy a porfészkeitek valaha akár századekkora arányban is felkeltsék a külföldiek érdeklődését.

telkoe 2018.03.08. 16:22:45

@bref: Nagy a tolongás, bloggerkének ki kell valamivel tűnni a Simicska kegyelmesúr és pénztárcája körül törleszkedő haladó baloldali értelmiségi masszából.

room_101 2018.03.08. 16:43:42

Fidesznyikkéim, zavart érzek az Erőben. Mintha rettegnétek valamitől, különösen Hódmezővásárhely óta. Csak még nem jöttem rá, mi is lehet az?
De ahogy Kéri is mondta a HírTV-ben, nyomjátok csak a migrizést, Simizést, vónaegyballibezést ezerrel, és biztos a bukta.

Ma Baker 2018.03.08. 17:07:20

@Hód Alajos: "Miért van az, hogy az ilyeneket mindig, kivétel nélkül azok írják-mondják, akik a büdös életben nem beszéltek az említett országok polgárai közül véletlenszerűen kiválasztott párral (esetleg valami Breitbart-cikk alatt elolvastak pár magát svédnek meg britnek hazudó orosz trollkommentet), vagy éppen éltek ott?"

Én beszéltem olyan Némettel, aki Berlinben élve soha nem akart autót venni. Mégis kellett neki, mert a tömegközlekedést már csak migrik használják, így részben nem kellemes élmény, másrészt már nem is biztonságos.
Beszéltem olyan Némettel, aki még 2015-ben el akarta adni magyarországi házát, de gyorsan letett róla, mert úgy látja, pár éven belül lehet, hogy ide kényszerül költözni a bevándorlás miatt.
Családtag utazott az elmúlt 2 éven belül 2x is Bécsbe és nem mertek bemenni a mellékutcákba, mert ott már Afrika van, minden szennyével. 1 utcára a sétálóutcáktól, amiről pl Lázár is videózott. És a helyzet láthatóan rohamosan romlik.
Jártam az Olaszoknál nemrég. Firenzében és Rómában is a nagyobb látványosságoknál !!!!katonai!!!! gépjárművek állnak gépfegyveres katonákkal a romló közbiztonság miatt.
A párizsi metróban is már kisebbségben vannak a fehérek. Olyan mintha nem is Európában lennél.
De nem kell nekem hinni, csak el kell olvasni a kommenteket amit a Lázárról szóló cikk alá írtak az Osztrákok maguk.

www.krone.at/1659266

Jakab.gipsz 2018.03.08. 17:08:45

@room_101:Kéri véleménye, mióta objektív mérce?

Wrex 2018.03.08. 17:08:46

Ehhez az egész mosogatózáshoz csak egyetlenegy dolgot lehet hozzátenni:
Index címlap, "A bécsiek Lázárnak" c. válaszvideó illusztrációja: két CSADOROS nő.
De persze nincs itt semmi baj, ők is bécsiek, tehát osztrákok, lehet továbbmenni, kiskezitcsókolom. Akarom mondani, Allahu akbar.

különvélemény 2018.03.08. 17:11:05

Olvasgasd a kommenteket, rögtön kiderül, ki hazudik ordas nagyokat:

www.krone.at/1659266

Rettegek mert ballib vagyok 2018.03.08. 17:13:50

Cseppet gáz azért, hogy az Osztrákok többsége is Lázárral ért egyet, nem a bérhazudozó ballib marhákkal:

Rettegek mert ballib vagyok 2018.03.08. 17:14:54

Cseppet gáz azért, hogy az Osztrákok többsége is Lázárral ért egyet, nem a bérhazudozó ballib marhákkal:
888.hu/article-az-osztrakok-is-tudjak-hogy-baj-van

Ausztria második legolvasottabb lapja, a Heute szintén írt az ominózus felvételről. És amint az a kommentekből kiderült: valós képet mutat a felvétel a bécsi állapotokról.

Az első négy legkedveltebb hozzászólás a következő:

Ahelyett, hogy felháborodottan reagálnának, a pártoknak sokkal inkább le kellene vonniuk a tanulságot a magyar politikus kritikájából. Mert noha őt ez nem érinti személyesen, igaza van és a politika részéről gyorsan javítani kell a helyzeten."

Igazat szólt. Aki ezt nem fogadja el, az vagy vak, vagy kábítószert szedett."

Milyen alapon követel a Szabadság Párt bocsánatkérést? Azért, mert a magyar miniszter rámutatott, hogy a vörösök és zöldek mivé tették Bécset?"

A pártok érzelmei nem csapnának oly magasba, ha nem az igazat hallották volna. Bécsi vagyok és Lázár úr szavaival csak egyet tudok érteni. Bécs belvárosának egyes helyei kivételével a város egy óriási nyomortanyává változott. Bűnözők, falfirkák, ócskaságokat áruló boltok, szerencsejáték irodák."

HorseFucker 2018.03.08. 17:18:57

@Rettegek mert ballib vagyok: Ugass csak rohadt kubatov jugendista geci !
Nyalhatod még a megbízóid talpát, amikor fütyül alattuk a szél !!!!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.03.08. 17:21:56

Az is elég gáz, hogy a komcsi söpredék elhazudja a statisztikákat is.

Itt vannak a valódi statsuztikák amikről Lázár is beszélt:

888.hu/article-becs-es-lazar-ugyeben-a-statisztikat-is-elhazudja-a-liberalis-media
...
2016-ban 6,6%-kal nőtt Bécsben a bűnözés, Favoritenben (ez az a bécsi kerület, ahol Lázár járt) a 100 ezer főre eső bűncselekmények száma 6260 volt. Minden 10. bécsi bűncselekmény Favoritenben történik (10,9%), ebből a legalább 3 év börtönnel büntetett súlyos cselekmények száma 2460.
...
Ugyanebben az évben, tehát 2016-ban Budapesten 13,4%-kal csökkent a bűncselekmények száma, és 100 ezer főre 3705 bűncselekmény esett, vagyis a bécsi, Lázár által meglátogatott kerület statisztikai adatainak a fele – áll a BRFK hivatalos statisztikáiban.
...

-----

A ballibek hazug faszparasztok. Nem érdemes velük foglalkozni.

Bolshevik 2018.03.08. 17:28:48

Aham, és még aznap este szíven szúrt egy orvost egy afgán drogos "menekült", plusz megvagdosta a családját meg a dílerét is.

HorseFucker 2018.03.08. 17:29:16

@Rettegek mert ballib vagyok: Sorra fizetnek szar csicska ?
Remélem éhen döglesz, ha Geciéket leverik :)

Bolshevik 2018.03.08. 17:30:19

@Pepibubó: Igen, már vártam a fasza összeesküvés-elméleteket, az ki van zárva, hogy Lázár igazat mondott, inkább a putyinbékaemberek veszik rá az afgánokat a gyilkolásra :D Hallod bazmeg az is értékes ember lehet, aki pénzért gyilkol, nekem olyanból is kell sok :D

Pepibubó 2018.03.08. 17:36:12

@Bolshevik: Igen, persze. Litvinyenkot és a tegnapi, átállt orosz ügynököt is a putyinbékamberek mérgezték meg Londonban, ugye?

HorseFucker 2018.03.08. 17:37:05

Sorakozzatok Lázár faszopók! Egyszerre nem fértek oda baszódjatok meg !

HorseFucker 2018.03.08. 17:39:24

@HorseFucker: Na ki a SOROS gecik ? :D :D D::D

rallus 2018.03.08. 18:19:13

Ezt lehet szeretni a ballib oldalban, a következetes kiállást a (saját) igazság mellett! Nem számít, hogy az osztrákok nagy része is igazat ad Lázárnak, vagy hogy azóta újabb, az ő álláspontját igazoló merénylet történt! Francba az objektív igazsággal, nem azt akarja olvasni Gyuri bácsi megbízottja!
Ez a fáziskésés meg kifejezetten ciki! Hol voltál eddig?

Janossz 2018.03.08. 18:43:16

@különvélemény: Many Austrian intellectuals hold the Kronen Zeitung responsible for the gains of the far-right Freedom Party (FPÖ) in the 1999 elections, claiming its journalism is selective to an unacceptable degree.

2018.03.08. 19:04:47

@Rettegek mert ballib vagyok: "Minden 10. bécsi bűncselekmény Favoritenben történik (10,9%), ebből a legalább 3 év börtönnel büntetett súlyos cselekmények száma 2460."

Akkor tiszta szerencse, hogy Favoritenben Bécs 1 millió 867 ezres lakosságából 198 ezer fő élt 2017. január elsején, amely 10,6%-ot jelent. (forrás: www.statistik.at/wcm/idc/idcplg?IdcService=GET_PDF_FILE&RevisionSelectionMethod=LatestReleased&dDocName=103571)

Szóval ki is hazudik és próbál félrevezetni?

Ami szintén valóság: Ausztria gyilkossági rátája 0,5 körüli, Magyarországé 1 egész feletti. Kétszer akkora eséllyel ölnek meg Magyarországon.

Amúgy meg az külön tetszik, hogy abból az országból aggódnak a sorozatban nyolcszor a világ legélhetőbb városának választott Bécs egy relatíve zűrös kerületéért, ahol hotelekben verik halálra a takarítónőket a vendégek bebaszva, mert összekeverik az anyósukkal. Nagyon vicces, hogy mennyire egy vállrándítást sem érdemel ez a hír - na de bezzeg, ha főcímként hozná az origo meg a nyócnyócnyóc, hogy ugyanez Svédországban vagy Németországban történt! :D

röf 2018.03.08. 19:08:19

Mi ez a sok ostoba bérliba-gágogás?
Bazzeg, ezek lehazudják a csillagot az égről, az éppen aktuális késelés után is nyalják a mosdatlan retkes migráns-sgget, és mantrázzák a szabványdumát.
Ennyire hülyének nézitek a normális embereket?
Fizetett öngól.....

2018.03.08. 19:16:43

@Rettegek mert ballib vagyok: "Ugyanebben az évben, tehát 2016-ban Budapesten 13,4%-kal csökkent a bűncselekmények száma, és 100 ezer főre 3705 bűncselekmény esett, vagyis a bécsi, Lázár által meglátogatott kerület statisztikai adatainak a fele – áll a BRFK hivatalos statisztikáiban."

Erre még válaszolok, ugye hatalmas Fidesz sikernek lett beállítva 2013 környékén, hogy javul a bűnügyi statisztika, csökkent a lopások száma. Azt persze nem tették hozzá, hogy a köznyelvi értelemben vett lopások száma valószínűleg nem változott, csak a Ptk-ban a lopás bűncselekményének a definíciója változott: a korábbi 20 ezres értékhatárt 50 ezerre emelték, alatta minden más szabálysértés. Na ez a nagy bűnügyi csoda, amit véghezvitt a szeretett kormányod, jól átírták a statisztikákat valami szebbre :D

A másik csudálatos javulás az volt, hogy az ellopott tárcáknál régen minden egyes ellopott hivatalos irat külön-külön nyomozati esetet képviselt. Ezt összevonták, most már lopásonként 1 ügy az egész. Így míg 2012-ben 82 ezer ilyen esetet jegyeztek fel, 2013-ban már csak 14 ezret. (hvg.hu/itthon/20140213_Btkmodositas_bunugyi_statisztika)

Szóval újra kérdezem: ki is hazudik?

2018.03.08. 19:19:34

@röf: A kényelmetlen igazság, amit ez a ballib beismer: Ausztriában 2016-ban 46 gyilkosság történt (0,53 per 100.000 lakos), míg Magyarországon 101 (1,03 per 100.000 lakos).

]{udarauszkasz 2018.03.08. 19:19:48

@különvélemény: Erdekes, hogy mindenki a krone-val jon. Egy elegge jobbra billent lap.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.03.08. 19:30:30

a cikkírónak üzenem hogy szívesen szájbabasznám a drogos romkocsmába járó szarkeverő szarevő libsi kurva anyádat

Ápr.8.-án megyünk és megbasszuk a haszontalan hazug liberális patkány kurva anyátokat aztán pihenhettek megint egy pár évtizedet ellenzékben. Vagy vándorolhattok Bécsbe nigger negyedbe lakni

bzsoa 2018.03.08. 19:30:38

@Hód Alajos: Nem elsősorban Bécs miatt aggódunk hanem egész Európa jövője miatt és igazad van ma még mindig jobb Bécsben élni mint Magyarországon. De sokkal rosszabb a mai Bécsben élni mint a 25 évvel ezelőttiben! Nem véletlen az hogy Ausztriában azok a pártok nyertek akik erősen migránsellenesek. Az számomra is nyilvánvaló hogy a FIDESZ erősen terel amikor próbálja azt elérni hogy a választások előtt elsősorban erről szóljon a közbeszéd és ne másról (Mészáros Lőrinc, Tiborcz stb.) de még engem is aki nem vagyok egy FIDESZ "birka" erősen aggaszt az hogy mit lépne migránsügyben a mai ellenzék ha hatalomra kerülne.

Janossz 2018.03.08. 19:32:31

@]{udarauszkasz: Ezeknek pont annyi eszük van, mint egy miniszternek.
Lázár meglepődött, hogy a bevándorlónegyedben bevándorlók vannak, a trolljai meg felfedezték, hogy egy széljobbos populista lapnak rasszisták a kommentelői...

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.03.08. 19:35:48

@HorseFucker: egy hónap múlva integetni fogok neked te hímringyó ahogy emigrálsz sírva angliába mert megint szétkúrtunk titeket. Egy hónap múlva ugyanitt fogok neked írni TE HÍMRINGYÓ KUTYA :D Azért szavazok a fideszre hogy neked rossz legyen te agyhalott patkány :D

Richard Gaal 2018.03.08. 19:43:27

Jánosnak annyira nem volt anyaga a videójához, hogy két fejkendős sétáló nőt kétszer bevágott. Vagy a migránsokat klónozzák?

Hozzászólok 2018.03.08. 19:43:57

Nem kell ide tételes cáfolat: elég elolvasni a másnapi híreket.
4 embert megkéselt egy afgán a Práterban - mert rossz kedve volt.

Szegény Lázár nem tud olyan gáz videót készíteni, hogy ne legyen igaz.
Igen a videó béna, a szöveg hevenyészett, és különben se kéne egy magyar miniszternek Bécsben stb...

De olyan kra igaz.

MEDVE1978 2018.03.08. 19:48:15

Nem igazán értem, hogy miért olyan nehéz differenciáltan látni a dolgokat. Lázárnak ez egy kampányvideója, ami nem látszik az az, hogy Magyarországra jelenleg se az afrikaiak, sem pedig a közel-keletiek (és az afgánok, bangladeshiek sem) akarnak jönni. Jelenleg ez így van, a kormány politikai célokra használja a migránsparát.

Ettől függetlenül Európa szinten jelentős kérdés, hogy mi lesz a bevándorlással és érint minket is, hiszen a tányér körül ott vagyunk mi is. Ez azt jelenti, amit a németek szolidaritásként akarnak meghatározni (igazából nem az, illetve ebből a szempontból értelmetlen), mármint, hogy ha pénzt adnak nekünk felzárkóztatásra, akkor ne ők szopják meg a nincstelen migránsokkal is. Akit eufemisztikusan menekülteknek neveznek. Igazából ez ténylegesen egy verseny az erőforrásokért: ha a nincstelen négerek és arabok nagy számban vándorolnak be Nyugat-Európába és onnan nem dobhatóak ki legálisan (jelenleg realitás), akkor előbb-utóbb a nyugati kormányok megpróbálják majd kezelni a helyzetet, integrálni őket = brutál sok pénz. Ezt a pénzt valahonnan el kell venni és elég hamar eszükbe fog jutni, hogy az EU-ba túl sokat fizetnek be.

És ugyanúgy ettől függetlenül tény, hogy a nyugati nagyvárosok nem olyanok, mint mondjuk 20-30-40 éve. Vannak párhuzamos társadalmak, közösségek és ebből van feszültség is elég durván. Ezt - ahogy Németországban is láttuk Kölnnel kapcsolatosa - a mainstream sajtó elhallgatja, a kormányok pedig nagyon sokáig egy PC álomképként próbálták közvetíteni a saját népesség felé. Az általános európai jobboldali fordulat mögött az egyik fontos tényező pont ez (a másik a globalizációra adott válasz hiánya, hibái).

Quadanium 2018.03.08. 19:48:48

Ne csak Indexet olvassatok, hanem Origot is. Valahol a kettő között az igazság.

Hozzászólok 2018.03.08. 19:52:34

@Hód Alajos: hát kedves Hód, ha szerinted a 46% külföldi nem zavaróan magas... akkor ehhez nincs mit hozzáfűzni.
És a videót, amiben egy svédországi migráns ököllel csapkodva felállít egy nőt a villamoson ÉS a többi férfi szó és tett nélkül végignézi, azt láttad???

Ha te feleséged állítják fel, ha a lányodat erőszakolják meg, ha te fiadat verik meg a suliban, téged késelnek meg a práterben, akkor kezded majd kapisgálni, hogy miről beszélünk?

]{udarauszkasz 2018.03.08. 19:58:24

@Quadanium: Nalam jelenleg egymas mellett van nyitva az Origo, az Index, es a Derstandard mobilon. A tenyeken ez bizony nem valtoztat: Becsben megkeseltek egy hazaspart, ehhez kepest Magyarorszagon milliok szegenyedtek el, es halnak meg a szegenyseg kovetkezmenyeiben, megfagynak, eheznek, egeszsegileg, pszichikailag leepulnek. Ja, csak az nem olyan latvanyos, mint egy keseles.... Pedig elofordul ilyen Magyarorszagon is. Mint mindenhol mashol.

MEDVE1978 2018.03.08. 20:10:27

@MEDVE1978: És a legkomolyabb Európai szintű problémát az elöregedést nem is említettem. Sokan úgy gondolják, hogy Európa azért öregszik el, mert a kulturális változás (szinglik, női egyenjogúság, hedonista életstílus stb.) hatására a fiatalok nem akarnak gyereket. Emellett azonban jelen van egy olyan vélemény is, hogy MAgyarországon viszont jóval 2 felett van a kívánt gyermekek száma: tehát a szülőképes korba érő nők több mint két gyereket szeretnének. A probléma az, hogy ez lemegy 1,5 körüli értékre. A kérdés miért. Magyarországon magasan vezet az anyagi ok.
A globalizáció lezülleszti a közösséget és a közösségi infrastruktúrákat is. Emiatt ahogy Magyarországon is kevés a bölcsődei és óvodai hely (a gyerekek 14%-nak van hely bölcsibe járni), úgy nyugaton is hasonló a helyzet. A németeknél folyamatos a követelés a több KITA (ovi) helyet illetően.
Demagógan ez a kérdés is jelentkezhet úgy, hogy a saját demográfiai problémáinkat hogyan akarjuk megoldani: importálunk párszázezer afrikait, ázsiait vagy megpróbáljuk visszafordítani a demográfiai negatív változásokat. Magyarországon evez a kérdés félig-meddig így is jelen van, a cigányokkal. (Míg a teljes magyar népesség 1990 óta fél millióval csökkent, addig a cigányok száma azon belül 400.000-el nőtt). Sokan már a cigány-magyar kulturális különbséget is hatalmasnak gondolják, az afrikai és ázsiaiaknál ez a sokszorosa.

Hozzászólok 2018.03.08. 20:12:27

@]{udarauszkasz: relativizálsz. És ez nem oké.
Lehet hogy sokan helytelenítik, hogy a fidesz a választás központi kédésévé a migrációt tette, DE ez tényleg egy fontos kérdés. Az ellenzék szíveskedhetett volna nyilatkozni egyértelműen és nyíltan, ők hogyan látják, ők konkrétan mit fognak tenni. Akkor lehetne végre továbblépni az egyéb fontos kérdésekre.

Ehelyett az ellenzék egyszerűen úgy csinál, mintha a probléma nem is lenne. Márpedig van, és a probléma egyre nagyobb.

Ha valakik ilyen számosságban fegyverrel jönnének be az országodba észrevennéd, hogy háború van és meg akarnak szállni. Ha üres kézzel jönnek mit csinálsz? Eltartod őket és örvendezel milyen jó ember vagy és milyen szép színes a világ...

Dodó madár.

Hozzászólok 2018.03.08. 20:16:06

@MEDVE1978: jók a meglátásaid szerintem. Kár hogy olyan sok értelmiségi ember még a problémák néven nevezésétől is irtózik.
Így nem lehet megoldani őket...

pat bateman 2018.03.08. 20:32:08

@]{udarauszkasz: ott a pont. a faszért beszélünk arról hogy mi történt bécsben. szörnyű dolog, ehhez nem fér kétség, de ideje lenne az itthoni dolgokkal foglalkozni. ja, hogy itthon minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindenki mindennel meg van elégedve? a sok birka persze így látja, komolyan, mintha egyesek nem ebben az országban járnának-kelnének. hol vagyunk mi osztrákiától? mikor is akarjuk utólérni őket? ugye ez csak vicc, nehogy már velük vessük össze magunkat, nézzük inkább, hogy a többi visegrádi országhoz képest hol tartunk...

6.Lenin 2018.03.08. 20:36:01

@MEDVE1978:

"...tény, hogy a nyugati nagyvárosok nem olyanok, mint mondjuk 20-30-40 éve. Vannak párhuzamos társadalmak, közösségek és ebből van feszültség is elég durván. Ezt - ahogy Németországban is láttuk Kölnnel kapcsolatosa - a mainstream sajtó elhallgatja, a kormányok pedig nagyon sokáig egy PC álomképként próbálták közvetíteni a saját népesség felé. Az általános európai jobboldali fordulat mögött az egyik fontos tényező pont ez ..."

Lázár által készített videónak ennyi a lényege. Nem több.
A célja pedig a kérdés, hogy mi is ezt szeretnénk, vagy nem.

Egyszerű, mint a faék.
Szerintem.
Aki ezt képtelen felfogni, annak kár ennél többet írni, úgysem fogja megérteni, mert a többségük nem is akarja. Néhányan talán tényleg képtelenek meglátni az összefüggéseket a probléma, és a következményei közt.

pat bateman 2018.03.08. 20:48:32

@6.Lenin: Jánosunk szövege azoknak szól, akiket ez a migráns kérdés mozgat. sokkal fontosabb dolgokról kellene / illene beszélni. az, amit itt látunk, az kb. olyan mint az egyszerű diák, aki nem tanulta meg a töri leckét Mátyás királyról: "jó király volt Mátyás, de beszéljünk inkább Istvánról" nyilván a kellemetlen témáról kellemetlen beszélni. átmenni szomszédolni és fikkantani egy nagyot az igazán színvonal dolog, de úgy látszik erről könnyebb beszélni és ez kell a népnek. egyébként megértem, hogy miért nem kis hazánkat választották a menekültek és miért akarnak innen lelécelni: ki a f@szom akar ennyi agyhalott, szemellenzős között élni?????

6.Lenin 2018.03.08. 20:52:26

@pat bateman:

"Néhányan talán tényleg képtelenek meglátni az összefüggéseket a probléma, és a következményei közt. "

Te ezek közé tartozol. Kár beléd több szó.

Exploiter 2018.03.08. 20:59:28

@]{udarauszkasz:

Egyrészt az emberek általános közérzetét jobban zavarják a látványos dolgok. Másrészt az sem mindegy, hogy engem személy szerint mennyire érint a dolog, mint átlag állampolgárt. Menny esélyem van, hogy a feleségem részegen leszúr?
Kevés, mert nem szokott inni. Mennyi esélyem van, hogy leszúrnak az utcán? Kevés, mert nálunk nincsenek rossz kedvű arabok. (cigányok közé meg ritkán járok, jajj.)
Ezért nem méri a közhangulat arányosan a gyilkosságokat. De ezt persze, gondolom, tudod.

lüke 2018.03.08. 21:04:01

@bref: Penzing
a gemütlichkeit utolsó bástyája az Operabál, de már azt is eladták mörtel Lugnernek...
@]{udarauszkasz: úgy úgy.....
@MEDVE1978: ez, az !se integrálni, se differenciálni!
@bzsoa: Európa, rég rossz : kiszervezte a termelést az olcsó ázsiaiaknak,elöregszik a lakosság, szerencsére a még! Jól képzett magyar orvosok is odamehettek!( Amerikába már nem, Ill kemény vizsgával,a posztgraduális képzés már! itthon pocsék) stb....jövő? az rögös

lüke 2018.03.08. 21:11:09

@Hozzászólok: igen, mindenki PC, farizeusok....

lüke 2018.03.08. 21:21:37

@pat bateman:
az index szerkesztői hatalmasat bakiztak...vagy direkt csinálták.....
a Lézer videó alatt
Orbán 2030-ra, Matolcsy 2050-re jelezte ,hogy “ beérjük” Ausztriát
ilyen még a gazdag s egységes monarchiában se volt!
Von Weiszäcker szerint -nem az elnök, a filozófus- manapság cca 1 évre előre lehet csak tervezni, mondta évekkel ezelőtt

lüke 2018.03.08. 21:24:33

@Ugandai Kunigunda: mi?
olcsó. warfarin
hu.m.wikipedia.org/wiki/Warfarin

kvadrillio 2018.03.08. 21:37:39

NU, HA EZ IGAZ, AKKOR A HADHÁZY ELMEGY A BÜDÖS KURVA ANYJÁBA !!!!! ÉS LÁTATLANBA IS KURVANAGY TÚRHÁVAL KÖPÖM SZEMBE !!!
Meghalt Hadházy Ákos áldozata
Origo2018.03.08. 20:40

Meghalt az a nyugdíjas férfi, akit Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenített - számolt be erről a TV2 Tények című hírműsora. Az LMP társelnöke gátlástalan módon próbált hozzájutni az idős ember lakásához: elzárta nála a vízvezetéket, egyszer eláztatta a lakását és anyagilag tönkretette, nélkülöző életmódra kényszerítve. Ez az az a szomorú eset, amikor felvetődik a kérdés: meddig mehet el egy hatalmával visszaélő politikus?

Pöff 2018.03.08. 21:48:36

"náci időket"
ne haragudjatok már, de nektek mindenről a náci fröcsögés jut eszetekből zsigerből?

Ezek kocsmik, maradjunk ennyiben.

mondom ezt Fidesz gyűlölőkőnt

miketbeszéltek 2018.03.08. 22:06:51

@Hód Alajos: "Megnyugtat Téged", ha elmesélem: egy BM-es barátom kb. 2 éve beszélgetett egy nemzetközi konferencián egy francia rendőrrel, aki személyes tapasztalatból beszélt a no-go zónákról. Amelyeknek a létét nem cáfolja, hogy sajnos, már Hazánkban is vannak no-go zónák, ahová a rendőrök csak kellő erősítéssel mernek belépni. De a probléma gyökere közös: az európai polgár értékek elutasítása, a társadalom értékeihez való integráció hiánya....

tobyd 2018.03.08. 22:07:19

dőlt betű, vastag betű, sárgán kiemelve, meg egy kis nácizás... nagyon ütős írás, tényleg...

lüke 2018.03.08. 22:15:35

Ime a Bocsánatkérés

orf.at/stories/2429458/

Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fû kinõ utánad.
A bûn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.

miketbeszéltek 2018.03.08. 22:21:28

Hányingert kapok a korrupciót migránsozással felejtetni próbáló propagandától; de a ballib rózsaszín szemüvegétől is, amely a fanatikus PC hit miatt tagadja a problémákat. És eléggé a sors (nem a Soros!:-) fintora, hogy pontosan Lázár propaganda-videója után történt "a szegény, rossz-sorsú afgán" késelése. De a ballibeknél ez olyan apróság, amely nem is gondolkoztatja el őket.....

2018.03.08. 22:29:06

@Hozzászólok: "És a videót, amiben egy svédországi migráns ököllel csapkodva felállít egy nőt a villamoson ÉS a többi férfi szó és tett nélkül végignézi, azt láttad??? "

Azt nem láttam, cserébe évtizednyi budapesti tömegközlekedés alatt ugyanilyen szintű és eseményekből soktucatnyit, meg pár durvábbat is. Nem, nem mindig cigányok által. S képzeld, senki se állt fel, mert kényelmesebb volt nekik (nekünk) nem kötözködni. Szóval ennyit a lamentálásodról arról, hogy hol tart a Nyugat - mi magyarok is ugyanakkora nyuszi és/vagy nemtörődöm, önző emberek vagyunk.

Meg ezek szerint a YouTube-ra se töltötték fel, ezért nem hallottál ezekről az esetekről (gondolom vidéki vagy ezzel a példálózással) - és amiről nem hall az egyszeri internetező az ugye meg sem történt :D

rallus 2018.03.08. 22:32:09

"Jó és fontos jelzésként" értékelte a Miniszterelnökséget vezető Lázár János Bécsben forgatott videójával kapcsolatos csütörtöki "bocsánatkérését és magyarázatát" az osztrák kormányfő az APA hírügynökség szerint.

Nácizzátok le! Megtehetitek...

Gandosz 2018.03.08. 22:48:02

biztos azért van annyi fejkendős nyanya Bécsben, mert az elnökük megkérte az osztrákokat, hogy a muszlimokkal szolidaritásból viseljék

2018.03.08. 23:13:09

Épeszű ember látva az osztrák reakciókat.... látja, hogy lézerjani bizony igazat szólt.

Bécs ezen kerülete már most MEGMUTATJA jövőt!!!! a muzulmán jövőt.

Szulejmánnak nem sikerült Bécset elfogalalnia!
De az agyatlan liberók segítségével, most esélye van rá a muszlim világnak.
Élükön a zakkant „Wir schaffen das!” vénasszonnyal.

lézerjani videója telitalálat!

Megmutatja, nekünk magyaroknak, hogy mit ne akarjunk!
Ha csak egy csöpp eszünk is van...

Akarunk-e migráns budapesti kerületet, várost, országot ?
nogo zónákat, furcsa idegen pofákat és végül kisebbséggé válni!
Itt az ezeréves országunkban...

Mert a liberó nyugat ezt akarja velünk tenni!!!
A hazai seggnyalóival egyetemben...

Beleértve ezen blog gazdáját is, úgy tűnik.

VáradiJános 2018.03.08. 23:25:18

@tamarisk: ezeknek jó a bevándorlás, hontalan parazitàk ezek a blogger-fèlék, ellenállókèpessègünk gyengítèsère kell nekik ez migràns vírus

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08. 23:45:30

AZ ÉVSZÁZAD HÜLYÉJE: LÁZÁR JÁNOS!!!!

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08. 23:47:05

Te nézd már: megint MIGRÁNS akart KÉSELNI Bécsben:

Kisfiával ment késelni egy féltékeny MAGYAR nő Bécsben

Bécsben a Kulmgassén hétfő délután egy 38 éves magyar nő hatéves kisfiával az oldalán rontott be a Carina Hotelbe - írta a Bors a Heute.at alapján. A felbőszült nő a hűtlennek vélt férjét kereste a háromcsillagos szállodában.

A nő egy konyhakéssel fenyegette meg a hotel egyik alkalmazottját, amit a nő kisfia is végignézett. Közben a szálló dolgozói hívták a rendőröket, akik az épület előtt szerelték le a magyar nőt. A kisfia zokogott a félelemtől.

A nő a csatornába dobta a kést, mielőtt elfogták, de a tűzoltók felhozták onnan. A rajtaütéskor olyan hevesen rúgkapált, hogy az egyik rendőr lábán nyílt sebet ejtett. A nő őrizetben van.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.08. 23:52:49

@tamarisk:

Végezd el elöbb a nyolcosztályt te taknyos fidelitaszos fidesztroll. Csak hogy megtanítsák neked, hogy Bécs egyáltalán merre van. Meg hogy Ausztriában a magyar szint 3-szorosa az életszínvonal, te anyaszomorítóan segghülye neandervölgyi.

Meg szokj le róla, hogy miután bemutatod a mélyprimitív magyar bunkó fajtát, a 10 másik nickeden elbeszélgetsz magaddal, hogy milyen igazad is van.

VáradiJános 2018.03.09. 00:02:38

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: a cigány nem magyar, ahogyan a tetűhintás fajtád sem

miketbeszéltek 2018.03.09. 00:04:17

@Hód Alajos: A getto is valamely szinten no-go zóna, és nem sokkal különb. De ott a lényeg a törvény tagadása; a fenti no-go zónában viszont a befogadó ország törvénykezését, kultúráját elutasító alternatív társadalom kiépülése, terjeszkedése. Magyar viszonylatban a gettókon kívül hasonló jelenség (volt) a kínai piac világa, de ennek a veszélyét kevésbé éreztük, mert a saját "fajtársai" felé irányult; és nem tekintette vallásos kötelességének/missziójának a befogadó vallás/kultúra legyőzését.

2018.03.09. 00:16:16

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Nos, jól látható, hogy: a mélyprimitív bunkót .... a tükörben látod, amikor belenézel.

Hozzászólok 2018.03.09. 01:20:11

@Hód Alajos: most akkor te vagy a menő városi, aki nem szarik be semmitől?
Mert az erőszak neked már természetes velejáró? A robbanrás is gondolom.
Menjél szépen el innen, én ne akarjál meggyőzni minket, hogy az erőszak a mocsok a városi élet természetes velejárója.

Bobby Newmark 2018.03.09. 01:57:18

Az az egész dologban a legszomorúbb, hogy itt ez a csóka, kiment Bécsbe hogy csináljon egy kibaszottul átlátszó provokációs videót, és még faszomtudja hány nap múlva is jó droid módjára erről tanakodtok.

Kibaszottul ez volt a cél, ti meg beszoptátok tövig.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez most mire volt az elterelő akció, mert az még úgy nézem nem derült ki.

2018.03.09. 04:49:54

@Hód Alajos: @miketbeszéltek: a kínai piacon is durva dolgok törtentek, saját szabályaik szerint éltek, védelmi pénzek, emberkereskedelem, prostitúció, emberrablások, csonkítások, gyilkosságok gyakoriak voltak. Most kaptak el egy örmény-ukrán társaságot, akik régen ott megölték az egyik védelmi pénzt szedő arcot.
A szír pénzváltók is elég szűrűn késelték egymást a rendszerváltás után Pesten. A kínaiak és vietnamiak is aprították egymást a húsvágó bárdjaikkal.
Magyarországon is voltak úgymond no-go zónákká váló környékek, de a rendőrség fellépett ellenük, a titkosszolgálatok pedig kiszorították az országból a szervezett bűnözői csoportokat. És persze a többségük elment nyugatra, mert ott nagyobb a profitrátájuk, több a hasonszőrű kínai, vietnami, szír alvilági alak, akikkel lehet bizniszelni és a nyugati hatóságok közel se lépnek fel ellenük olyan erősen, mint a kelet-európaiak. Malmőben, Berlinben, Londonban, Marseille-ben, Párizsban nagyon jól el lehet lenni csecsen, marokkói, albán, szír bűnözőként is, a multikultiba belekényszerített társadalmakban senkinek a szeme se rebben, ha az utcasarkon valaki heroint árul és Kalasnyikovval megy le a boltba (Marseille-ben ilyet is látni).

anyo05 2018.03.09. 06:50:18

Mit tesz Isten??????? Késeltet Bécsben:((((((( Durva a cáfolat!!!!!!!

arabok balrol 2018.03.09. 07:48:39

hazudhatok amit akartok,

az osztrákok kerítést építettek és kirúgták a migrisimogató kormányukat

úgyhogy bejött nekik a multikulti

Leadfoil 2018.03.09. 07:51:30

Érdekes gondolatok, hozzászólások. Létezik "fehérgalléros" bűnözés is, aminek révén sokezer magyar vesztette el otthonát és többszázezren menekültek el Orbán maffiaállamából. Persze vannak primitív emberek, akik késelnek, darabolnak, stb., de a fentiek alapján Lázár, Orbán vagy éppen Csányi se jobb náluk.

HaD 2018.03.09. 07:55:25

De mi lesz az OLAF jelentéssel????:)):)

Jakab.gipsz 2018.03.09. 07:59:11

Lázár igazat beszél a lepukkant migráció sújtotta Bécsről. Ennyi.

Soros ember nemesítési terve és a nyitott társadalomról hasonló vagy ugyanolyan tudománytalan baromság mint Liszenkó növény nemesítési terve volt egykoron.

Csakhogy nem árt Soros követőinek tudni, az emberiség ellen elkövetett háborús bűnök soha sem évülnek el.

HaD 2018.03.09. 08:08:46

@arabok balrol: Nem nem ez lett...ami a valós helyzet(néha rá kellene nézni az osztrák híroldalakra) az az hogy már vagy 10 éve döglődött a régi jó koalíció,mely alapvetően a válság után adta meg magát. Olyan 51%-os támogatottság alkúlt ki rendszeresen,és a populisták előre törtek mint Mo.-on és bárhol Európában(azért főleg itt mert az amcsi zsidók az európaiak torkán tolják le és fogják még jobban letolni a szaros kis mocskukat). Jelenleg egy kurz nevű zsidó gyerek lett a kiválasztott zseni mint náluk anno azorbánék a bibón. Ez a kurzocska jelenleg azon van hogy a vele koalícióra lépő populistákat hogyan csinálja ki és végül mint fő kormányzó erő néhány kisebb párttal(vagy újra a szociknak nevezett balpopulista párttal) ossza az észt a bukásig....addig is a magyar mesterekkel azon fáradoznak hogy hogyan tereljék el a figyelmet arról a szarról amit a világ nyakába lőcsölnek csak azért hogy a kutyuskájuknak meglehessen a 24 szobás provanszi stílusú kutyaólja. Ti meg kajáljátok bmeg ezt az ökörséget az arab vészről,mert be vagytok szarva attól hogy holnap kapjatok még tápot az adagolóból...az a megoldás hogy szir szar kerítést húz fel néhány tolvaj a határ egy szakaszán? Ez komoly??? Meg hogy azt állítják hogy iskolát is építettek a 3. világban...ez komoly??? Ez fogja ott tartani azokat akik az amcsi(meg újabban a ruszki) zsidók kibaszkodnak onnan??? Vicc...

HaD 2018.03.09. 08:19:17

@arabok balrol: egyébként hova a fszba építettek kerítést? Mikor jártál Au.-ban bameg? Sétálj már el ,ne a magyar tv 1-ből halld a hülyeséget! ha egyszer újra kerítés lesz akkor nyugodj meg hogy egy magyar se jut át rajta reggelente abból a pár 10 ezerből akik ma a nyugati határszakaszra migráltak Mo elmaradottabb részeiről és naponta ingáznak a szutykos Au.-ba mert valahogy itthon nem kóser a közmunka....a nyugati országrészben meg jelenleg van egy kis építőipari bumm pont emiatt ami ha lecseng akkor még több magyar akar naponta Au.-ba migrálni este meg vissza amíg nem lesz kerítés!Erről ennyit...

L von Richthoven 2018.03.09. 08:40:35

@TGabi:
sharia rendőrség? hol? amiről te beszélsz az egy próbálkozás volt Dortmundban, amit a csírájában elfolytottak... hat évvel ezelőtt..

Muad\\\'Dib 2018.03.09. 08:55:33

@HaD:
"...egyébként hova a fszba építettek kerítést? Mikor jártál Au.-ban bameg? ..."
A tények kedvéért: Ausztria épített 2016-ban kerítést mind a szlovén, mind az olasz határra.

VáradiJános 2018.03.09. 09:06:03

@HaD: hova a faszba? De csúnyán beszélsz, te! A déli határaikra, a niggerútra, felénk nem kellett, mert alattunk már van. Beégtél, balfácán.

arabok balrol 2018.03.09. 09:10:01

@HaD: ne hazudozz te is mint az index szakmanyban

a hulyenek is egyertewlmyu hogy mar sem az osztrakok, sem a nemetek nem akarnak egy putris bevandorlot se, sot buntetessel fenyegetoznek ha nem tolhatjak ra a sajatjaikat masokra

keritest meg epitettek, nana - ugyhogy a sunyi hazudozas nem all tavol osztrak testvereinktol se

Rettegek mert ballib vagyok 2018.03.09. 09:13:12

@VáradiJános:

Mégha csak kerítést építettek volna. De bevetették a páncélos hadosztályt, és hadsereget is az osztrákok.

index.hu/kulfold/2017/07/12/menekult_migrans_olaszorszag_aradat_problema/
...
A helyzetre az osztrákok is reagáltak, a védelmi minisztérium páncélozott járműveket indított az olasz határ felé, a védelmi miniszter pedig arról beszélt, hogy az osztrák hadsereg „támogató műveleti tevékenységére” számít az olasz határon, és összesen 750 katona áll készen határvédelmi feladatokra.
...
Svájc is megerősítette a déli határát, a franciák is kutyákkal és drónokkal őrzik az olasz határt az összegyűlt migránsok ellen Ventimigliánál, az „olasz mini-Calais-nál
...

Kovi1970 2018.03.09. 09:22:39

@TGabi: egyszer nézd meg magad. Meglepődnél...
De jobbane esik itt hülyíten magad...

Évtizedek óta importáják a munkaerőt, ki afrikából, ki ázsiából.

Ha annyira sok baj lett volna, akkor minket sem engednek be. A baj ott kezdődik hogyha hasonlóképpen hülyítenék nyugaton a népeket, a magyarokat és a Lnegyleket fogják első körben kirúgni,ahogy az angolok is teszik. Ők a jelek szerint jobban szeretik a szíriaiakat, mint a maqyarokat, legalábbis erre szavaztak....

arabok balrol 2018.03.09. 09:27:10

@Kovi1970: Az angolok persze egy lengyelt es magyart se rugnak ki, ahogy anno a lipsimegia behazudta.

A bevandorlas temaban az igazsag kb. az ellenkezoje annak amit a lipsimedia osszehazudik.

A nemeteknel, olaszoknal, osztrakoknal is beszart mar a multikulti, s mindenhol elkuldtek a picsaba a ballipsi kormanyokat. A nyugati sajto tobbsegeben meg mindig soros notajat fujja, de az emberek nem hittek el a meseket, s kiszavaztak a politikabol a lipsiket.

nemecsekerno_007 2018.03.09. 09:30:07

Kaptatok gumicsontot, rágjátok!

haXXor 2018.03.09. 09:32:59

Cuki a magyarázkodás. Fura, lehet mert náczi vagyok, tudok németül és bizony elolvastam pár osztrák reakciót is erre. Gondolom sejted, hogy az ottani 'népakarat' egy picit más mint amit te a romkocsmákból sejtesz ;)

Kovi1970 2018.03.09. 09:48:46

@arabok balrol: még nem tehetik mert még tagok. De erről szólt a döntésük, és ezt szeretznék elréni. Különben már rég a norvég modellt választották volna (spt inkább kihátrálnak a brexitből).

És ezért pofátlan hazgság amit írtál.

A másik dolog, amit nem képes felfogni a beszűkült kis agyad, hogyha elkezdenek gyűlöletet szítani (amit épp az általad "lipsizettek" próbálnak enyhíteni), akkor mi magyarok leszünk az elősdleges célpont, egyrészt mert mi (K-Európa, de csak tűlünk már ott van vagy egy bő félmillió ember) vagyunk a legnagyobb migránsgyár az EU-ban (orovosok éppúgy mint stricik), ráaádsul minket megévdenek az EU szabályai.

A németek sokkal jobban félnek attól aki az állásukat fenyegeti, mint aki bevándorlóként meghúzza magát. Jelenleg egyenlő elbánás alá kell venni minket egy bennszülött osztrákkal/némettel stb.

Tudod ezeket az uniós szabályokat bármikor meg lehet változtatni, és ha átcsordul a hülyeség az EU többségében akkor meg is fogják bizony MI fogunk szívni.

És pont az általad ajnározott szélsőjobb kretének jelentik alegnagyobb veszélyt, miközben az elborult agyú külögyminiszterünk csak azokhoz dörgölőzik akik ártani akarnak. Kevés akkora hazaáruló a poltikában mint egy kéát jalanlagi vezető, Kádár nem ártott ennyit az országnak...

A magyarok valóban "migránsok", akiket pedig itthon migránsnak hazudnak azok háborús övezetből jönnek és menedékkérők.

felső határ nincs 2018.03.09. 09:49:40

Lipsik, jobb ha szokjatok Lazar Janit, Orban ugyanis ugy 10 ev mulva visszavonul miniszterelnokkent, s utana Lazar lesz.

langesz 2018.03.09. 09:51:41

Ordas videó, hát persze, mert a vikipédia szerint nem is úgy van...bezony...
Aki mostanában látta először Bécset, annak ez akár természetes is lehet.
Ezért maradnak hatalmon ezek örökké, mert a másik társulat ilyen poszter féle csökkent látóterű szemellenzős szemüvegen át közvetítené nekünk a valóságot.

arabok balrol 2018.03.09. 09:57:21

@Kovi1970: "De erről szólt a döntésük, és ezt szeretznék elréni. "

Aha persze. Linkelhetsz vmi nyilatkozatot ami erre utal mert kulon biztositottak az EUs munkavallalokat sokszor, hogy senkinek nem kell elmennie. A korlatozasok, ha lesznek, akkor csak a jovore vonatkoznak, azokra, akik meg nincsenek ott.

eßemfaßom még áll 2018.03.09. 10:10:48

@room_101: "Fidesznyikkéim, zavart érzek az Erőben. Mintha rettegnétek valamitől"

ezt a panelt nagyjából 2010 április vége óta használja minden igaz demokrata :)

eßemfaßom még áll 2018.03.09. 10:14:57

@Leadfoil:" Létezik "fehérgalléros" bűnözés is, aminek révén sokezer magyar vesztette el otthonát és többszázezren menekültek el Orbán maffiaállamából."

A "fehérgalléros bünözést" személyesen Orbán találta fel 2010-ben. Az európai munkavállalás pedig mindig teljesen szabad volt, nem 2011-ben nyitotta meg a magyarok előtt Németország és Ausztria a munkaerőpiacát

Te meg nem vagy egy hülye fasz.

[sarcasm]

high up! 2018.03.09. 10:16:03

Kurva jó, ahogy Orbanszku az egyre csak növekvő félemében a bukástól és a jól megérdemelt életfogytiglani fegyház büntetetésétől, már megint hülyét csinált az egyik fidióta lakájából, most éppen a Lázárból

Mivel Lázár eftárs ordasan bebukta a főhadiszáláshelyét, Hódmezővásárhelyet Orbanszku azonnal kompenzációra és még több propagandára utasította Lázárt. Na erre azt találta ki ez a féleszű, hogy kimehy a VILÁG EGYIK LEGÉLHETÖBB VÁROSÁBA, BÉCSBE és majd ott ellenpropaganda videót készít, hogy a kapitalizmus haldoklik, mert vannak benne barnább bőrűek is. Mer há ugye a bőrszín jelenti az életminőséget, nem pedig a szellemi képesség - a fesznácik szerint.

Szerencsétlen féleszű Lázárja se érti a világot, miszerint Hegyeshalmon túl már nem Átlaghülemagyarok lakják a világot, oszt ami Bóvlisztánban átmegy, az Bóvlisztánon kívül már mint elmebaj meg agyi sötétség van definiálva.

Oszt így járt Lázár, hogy nem csak a Hódmezővásárhelyen csinált magából hülyét, hanem á nagyvilágban.

FOLYTASSUK!

high up! 2018.03.09. 10:19:49

@felső határ nincs: "Lipsik, jobb ha szokjatok Lazar Janit, Orban ugyanis ugy 10 ev mulva visszavonul miniszterelnokkent, s utana Lazar lesz."

Mármint szokni kéne hogy egy illibbant elmebeteget egy illibbant elmebeteg fogja váltani?

Ja, a börtön falon belül.
Már április után.

Ott majd játszthatnak börtön-kormányosdit, na meg eldönthetik, hogy a zuhanyzóban ki lesz a fiú, meg ki lesz a lány. Orbanszku és Lázár közül.

FOLYTASSUK!

fvideo 2018.03.09. 10:29:49

Az ordas nagy hazugság az, hogy a helyieknek jó ez a modern népvándorlás ahol a "menekültek" legkésőbb az eső generáció után meg akarják reformálni a helyiek szokásait, kultúráját vagy éppen vallását a nők meg a gyerekek meg alternatív társadalmakban kezdenek el élni.
Számomra döbbenet volt, hogy az osztrák kommentelők (csak néhány oldat volt időm beleolvasni a krone.at kommentjeibe) nemhogy felháborodtak volna ezen a harmatgyenge kampányvideón hanem (félretéve mindenféle büszkeségüket) tökéletesen igazat adtak és bármilyen magyarokat érő kommentre ugrottak és durván sok negatívot adtak.
Tényleg nagy a baj, sokkal nagyobb mint gondoltam, szerencsénkre ide azért nem annyira akarnak jönni, de ezért ahogy a Bécsiek/osztrákok hozzáálltak ehhez a dologhoz meg amiket kommenteltek nagyon tanulságos.
Nem örülök, hogy sok esetben átlépik ebben a témában azt a határt ami tényleg gyülöletkeltésre alkalmas, de látva a osztrák kommentalők gondolatat, sokkal sokkal nagyobb a baj mint eddig gondoltam, pedig jártam néhány helyen.

fvideo 2018.03.09. 10:32:39

Az ordas nagy hazugság az, hogy a helyieknek jó ez a modern népvándorlás ahol a "menekültek" legkésőbb az eső generáció után meg akarják reformálni a helyiek szokásait, kultúráját vagy éppen vallását a nők meg a gyerekek meg alternatív társadalmakban kezdenek el élni.
Számomra döbbenet volt, hogy az osztrák kommentelők (csak néhány oldat volt időm beleolvasni a krone.at kommentjeibe) nemhogy felháborodtak volna ezen a harmatgyenge kampányvideón hanem (félretéve mindenféle büszkeségüket) tökéletesen igazat adtak és bármilyen magyarokat érő kommentre ugrottak és durván sok negatívot adtak.
Tényleg nagy a baj, sokkal nagyobb mint gondoltam, szerencsénkre ide azért nem annyira akarnak jönni, de ezért ahogy a Bécsiek/osztrákok hozzáálltak ehhez a dologhoz meg amiket kommenteltek nagyon tanulságos.
Nem örülök, hogy sok esetben átlépik ebben a témában azt a határt ami tényleg gyülöletkeltésre alkalmas, de látva a osztrák kommentalők gondolatat, sokkal sokkal nagyobb a baj mint eddig gondoltam, pedig jártam néhány helyen.

n3spr3ss0 2018.03.09. 10:40:46

Nekem sok közeli rokonom (testvérem, unokatestvérek,gyerek) él Németországban, Svájcban.Még soha egyikőjüktől sem hallottam egy rossz szót a menekültek ellen, van amelyikük (orvos) szabad idejében németre tanítja őket.Én azt tapasztalom az értelmes embereket nem zavarja a segítségre szoruló embertárs.A bunkó meg azt sem tudja miről hadovál.

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2018.03.09. 10:43:58

Lázár videója a bevált propagandastratégia része, kitalálója a nagy kampányguru, Finkelstein, aki egész nyíltan beszélt erről: „a politika ma nem racionalitásról, hanem érzelmekről és dühről szól, s ebben a legfontosabb, hogy legyen ellenségkép." „Ha valaki arról beszél, hogy lehet két pontban megreformálni a nyugdíjrendszert, el fog tűnni a süllyesztőben. De az a politikus nem aki azt mondja: dobjuk ki őket! Szabaduljunk meg ezektől az emberektől! Csak ki kell választani kiktől. Mindig az adott országtól függ, kiből lehet ellenséget csinálni, de a módszer mindenhol működik. Ezek a politikai erők mindenhol azt mondják: Elveszik a munkánkat! Elveszik az életformánkat! Hogy miért választanak ki egy csoportot hogy őket gyűlöljük és őket hibáztassuk? Mert a gazdasági válság súlyos, és az abból fakadó frusztráció jó energiaforrás.”

Az egymással rivalizáló ősközösség falkákat összetartó és működtető mechanizmusok aktiválódnak újra, az ember vágyik egy csoporthoz tartozásra, és ösztönösen idegenkedik az idegentől, a másságtól, erre játszanak rá tudatosan. A falkánkat veszély fenyegeti, a gonosz ellenség a pusztulásunkat akarja, a migránsok, Soros-bérencek, hazaárulók meg akarnak semmisíteni bennünket, de majd mi megvédünk téged! Ahogy Erdogan a törököket megvédi az állítólagos güllenistáktól, ahogy Kim Jong Un megvédi a népét a gonosz idegen hatalmaktól, vagy ahogy Hitler „megvédte” a németeket a veszélyes zsidóktól, mindig működik. Az ellenség azonosítása könnyebb ha külsőségek is segítik, pl. más bőrszín, de lehet vallási, ideológiai alapú, a hergelés célja, hogy a másikban ne legyünk képesek meglátni az embert, csak azt kell éreznünk hogy ellenség, veszélyes ránk, gyűlölni kell és harcolni ellene, és támogatni azt a politikai erőt, aki megvéd tőle.

2018.03.09. 10:57:03

@arabok balrol: a statisztika szerint a bevándorlás az EU-ból átfordult negatívba. Kevesebben jönnek, mint költöznek vissza a UK-ból.
És még EU tagok...

arabok balrol 2018.03.09. 11:00:59

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ezt en nem is ketlem, de nem errol volt szo.

A legtobb magyar, lengyel 1500 fontnal kevesebbet keres kint, es a font sokat gyengult az eurohoz kepest, mig lengyelben es itthon meg nottek a fizetesek, szoval eleg logikus hogy van aki visszajon.....itthon max. 1000 fontot kell keresni olyan eletszinvonalhoz amihez Londonban 1500-2000et

1000 fontot meg az utcasepro megkeres lassan itthon

agapornisz 2018.03.09. 11:06:19

Induljunk ki abból, hogy hamis képet, jellemzést adott Lázár. Akkor mivel magyarázható az osztrák, olasz, német választási eredmény? Valamitől csak zörög a nyugati "társadalmi haraszt".

konrada 2018.03.09. 11:18:42

@n3spr3ss0:
...hát ja. Nem mindegy, hogy melyik körzetben él.
...tudod ez olyan, mint amikor nálunk a belvárosi, hegyvidéki értelmiségek között sem szokás rossz szót ejteni a mi nemzetiségeinkről.

...akik meg hozzájuk közel- vagy közöttük kényszerül élni, azok meg mind buta-bunkók, akikről nem is tudja - nem is érti a romkocsmás értelmiségi - hogy miről hadovál...

konrada 2018.03.09. 11:24:41

@HaD:
...lehet hogy egy átlagos vasárnap délután - próbált volna átmenni Hegyeshalomnál, ahol hiába nem lesz egy sávval sem kevesebb az út, nem dolgoznak útmunkások se rajta, mégis 5-10 km hosszan van bedugulva, de még a régi is - "valamiért" - így volt idejenézelődni...;)

HaD 2018.03.09. 11:34:19

@arabok balrol: arabok balról...hmmm...tehát zsidók??

HaD 2018.03.09. 11:44:34

@Muad\\\'Dib: A tények kedvéért..hetente kétszer megfordulok az olasz határon...egyszer oda egyszer vissza...néha Szlovénia néha CSAK Villach..elvétve Lienz kevésbé Insbruck de voltam nemrég Nauders-nél is. Monnmá meg légyszi hogy melyik részen van a kerítés! Nem éjszaka megyek többnyire úgyhogy csak nem szakítottam át a tyúkhálót:)...de komolyan Te hol láttad? Mármint amit hatékony ember fogónak is gondolsz?! Esetleg nem kéne automata drónokat telepíteni a falu szélire hogy az első mozgásra mindenre lőjjenek...az osztrákoknak van ilyen:))...egy csomót adtak el az ukránoknak...úgyhoggy vigyázz ha Hegyeshalomnál mész át vagy Kittseenél...de úgy tudom Pamhagennél nincsenk(tudod Pomogy:))..na szép utat...a ruszkikhoz haza:)

DFK 2018.03.09. 11:46:16

@Janossz: Miért, van bevándorlónegyed? Annyi a bevándorló Bécsben, hogy van egy negyedük? Nahát?

Muad\\\'Dib 2018.03.09. 11:52:05

@HaD:
Te tényleg teljesen hülye vagy? Csak kérdezem, amúgy nem zavar. Komolyan b+ lézerjani személyesen adott neked órákat a baromságok terjesztéséből? Azt mondtad nem építettek kerítést. Én meg jeleztem, hogy de 2016-ban építettek. Ezek a tények. Erre jössz nekem minden baromsággal emberfogóról, meg ki tudja miről...

Gleccsertetű 2018.03.09. 11:55:30

De akkor a bécsi hozzászolók miért értenek egyet Lázárral?

DFK 2018.03.09. 11:58:28

@Muad\\\'Dib: Mert az nem kerítés, hanem kapu oldalszárnyakkal, ahogy akkor faymann kancellár mondta :)

eßemfaßom még áll 2018.03.09. 12:05:50

@n3spr3ss0: "Még soha egyikőjüktől sem hallottam egy rossz szót a menekültek ellen, van ame"

Sokkal hitelesebb lenne ez a mese ha nem lennél egy netto antifideszfikanick akinek minden egyes kommentje kormányfikázásból áll.

Willkommenskultur 2018.03.09. 12:06:30

lipsiknek a szemuk se rebben ha szakmanyban tendenciozusan hazudozni kell

Ha hazugsagon kapjak oket, egyszeruen tovabb hazudoznak.

Szoval nincs problema becsben a szarosokkal, ezt allitja a cikk, Lazar csak kitalalta.....

Hogy is vot? Nincs is migranskrizis, Orban talalta ki. Nincs is kvota, Orban talalta ki.

Nincs is Soros, nincs is Becs, Lazar talalta ki. Csak a lipsi hanta mantra marad ugyanaz, egy 3 eves is eszreveszi mar.

2018.03.09. 12:46:46

Aki azt hiszi, hogy a tősgyökeres (amúgy roppant rátarti, pökhendi) bécsieknek tetszik ez a multikulti és a migrik tömegei, az téved. Az átlag osztráknak tele a töke velük.

$pi$ 2018.03.09. 13:02:53

@KayD: "Ahogy Erdogan a törököket megvédi az állítólagos güllenistáktól, ahogy Kim Jong Un megvédi a népét a gonosz idegen hatalmaktól, vagy ahogy Hitler „megvédte” a németeket a veszélyes zsidóktól, mindig működik."

Vagy ahogy az mszp meg akar védeni minket a fidesztől. Vagy ahogy a dk meg akar védeni minket orbán viktortól. Vagy ahogy az eu parlament meg akarja védeni a magyarokat a saját kormányuktól... vagy ahogy a soros meg akar védeni minket a kormányunktól... a sor folytatható tetszőleges hosszan.

Hozzászólok 2018.03.09. 13:33:14

@Colonel H. Stinkmeaner: az atlag osztrák sunyin kussol sajnos

Hozzászólok 2018.03.09. 13:36:09

@n3spr3ss0: igen vannak helyek ahol nincs gond. Igen vannak rendes bevándorlók. Sőt a többség rendes.

De figyelj, itt egy zacskó cukorka, a többség jó, csak egy mérgezett. Vegyél.

Ja.
Akkor nem kérsz???

élhetetlen 2018.03.09. 14:02:27

@kvadrillio: „ÉS LÁTATLANBA IS KURVANAGY TÚRHÁVAL KÖPÖM SZEMBE !!!”. Nézd, dekem fogalmam sincs, hogy mi történt náluk, de egy-két kérdés azért felmerül. Azt sem tudom, te hogyan élsz, én egy húsz lakásos társasházban. Az egész házban le lehet zárni a vizet, szokták is, ha javítás van, de a szomszéd lakásból csak az én vizemet nem lehet lezárni. (ha hozzám van bevezetve, és én fizetem). Ez biztos. Ha Hadházy el tudta zárni a vizet, az kb. azt jelenhette, hogy az ő lakásából ment át a víz, ő fizette a víz és a csatorna díjat is. Azt azért meg lehet únni. Az is kérdés, hogy mikor az udvarról hordta a vizet, azt ki fizette, mert nem hiszem, hogy külön szerződött volna a vízművekkel egy külön csapról mérővel. „egyszer eláztatta a lakását”. Ha alatta, ha mellette van az öreg lakása, eláztatni úgy tudja, ha a saját lakását is eláztatja. Olyan is van, csőtörés, stb., de szándékosan? Nekem az is abszurd, hogy valaki elkölt több milliót egy jó tető lecserélésére, vállalja az ezzel járó nem rövid cirkuszt, csak azért, hogy a szomszéd is fizessen. Az meg, hogy egy egyedül élő örednek felajánlanak egy eltartási szerződést, hát nem egy gyilkossági kísérlet. Meg akartam nézni az eredeti cikkett, és közben ezt találtam. Ez itt a másik fél szempontja:
merce.hu/2018/03/09/gyilkosnak-allitja-be-az-lmp-tarselnoket-a-fidesz-propaganda-gepezete/ . Mégegyszer mondom, nem tudom, mi van, de ezeket a kérdéseket végiggondolnám a helyedben, mielőtt köpködnék.

ze11 2018.03.09. 14:18:11

@tamarisk: Bizony ám... Ide is bejöttek a törökök úgy százötven évre (ráadásul nem gazdasági migránsként, hanem hódítani), és totális muszlim ország lettünk... Ja nem...
Persze kicsivel régebben jöttek erre a vidékre keletről gazdasági és háborús migránsok, akik sitt-sutty, megtérítették az ittlakókat a saját pogány hitvilágukra... Ja, nem, a naffőnök keresztelkedett meg...

konrada 2018.03.09. 15:05:38

@ze11:
...azért olvassgass csak utána ennek a török résznek a történelemben.
...bár tény, hogy jobban ellenállt a magyar, de attól még qrva rosszul jött ki a történetből - ha ismered a Magyar Királyság gazdasági helyzetét, demográfiáját, erejét a török támadasok előtt és után....

ze11 2018.03.09. 15:26:19

@konrada: Ha már a demográfiáról van szó, szerintem másnak is utána kéne olvasnia a témában...
1720-ban az ország népessége mintegy 3.2 millió fő volt, ennek megközelítőleg a fele volt etnikailagmagyarnak tekinthető. Az állam által szervezett, illetve spontán bevándorlásnak köszönhetően hatvan év alatt a népesség mintegy 9.2 millióra nőtt. Az ezt követő ~100 évben további 4-5 millióan vándoroltak be külföldről.
Kérdés: ezek után a lakosság mekkora hányada nevezhető a IX-X. századi gazdasági és háborús migránsok (honfoglaló magyarok) leszármazottjának, illetve ez a népcsoport mennyire őrizte meg az eredeti kultúráját és hagyományait?

ze11 2018.03.09. 15:28:23

@konrada: Most azért megy a para, mert "úristenidejönnekéspárévmúlvamuszlimokkáválunk", miközben nem menedéket keresve, hanem hódítva, célzottan érkező, itt uralkodó törököknek erre a "mindenkibőlmuszlimotcsinálunk"-ra 150 év sem volt elég. Nem érzed, hogy kissé "túltolják" a rettegést egyesek...?

2018.03.09. 16:30:38

@arabok balrol: 330 ezres fizetés?
Nem csak Londonban élnek ám magyarok.

Sascha Braun 2018.03.09. 17:01:47

Nos, Lázár húzott egy zseniálisat, csinált egy két perces kis semmi videót, és most a teljes baloldali média újra azon pörög, hogy megcáfolják a valóságot. Én őszintén csodálom, micsoda értelmi buborékban élnek ezek az emberek. Az Index is egy napon keresztül címlapon hozza, hogy Bécs mekkora király város, alatta pedig közvetlenül, hogy egy afgán megkéselt random négy embert, mert rossz napja volt. És nem fogják föl agyilag, hogy ez a két cikk üti egymást, az egyszeri szavazó meg nézi értetlenül, hogy ezek tényleg ennyire hülyék? Most lassan három napja bizonygatják, hogy Bécs mennyire élhető multikulti, miközben a bécsi polgárok szinte egy emberként állnak oda Lázár kijelentése mögé, amire szerintem még ő maga sem számított. Több ezer kommentben írják, hogy "Lazar hat recht" minden felületen, amit csak érnek, mintha bennük is felszakadt volna egy seb, hogy végre valaki kimondta az igazságot, amit a saját politikusaik nem mernek. Erre mi történik? Itthon bizonygatják ezek a szerencsétlenek, hogy az osztrákok bizony rosszul tudják, hogy mi a véleményük. Szánalom.

Szélmalomharc a valósággal, ez ma a magyar balliberális oldal. Csak be kell dobni bármilyen állítást, ami részben, vagy egészben igaz, ezek meg ráugornak és mindenáron meg akarják cáfolni, bármi legyen is az. Ha holnap Orbán Viktor kiáll, hogy a szar büdös, ezek rögtön címlapon hozzák, hogy márpedig a wikipédia szerint az emberek 68%-a szívesen szagolja és amúgy is inkább rózsaillatú. Nem veszik észre, hogy a Fidesznek azért kell külföldi ellenségkép (lásd Soros, ENSZ, Brüsszel), mert a mai magyar ellenzék annyira gyenge és szánalmas, hogy nem is lehet rendesen küzdeni ellenük, még megsajnálnák őket az emberek.

Sascha Braun 2018.03.09. 17:06:49

Amikor az átlag ellenzékire gondolok, mindig egy kopaszodó kisember ugrik be, aki nekifutásból fejeli le újra és újra a betonfalat, miközben vörös fejjel ordítja, hogy az bizony hungarocell, és ő ezt be is bizonyítja. Aztán a csattanás után letörölgeti a fejéről a vért, a ruhájáról a port és szalad neki újra...

2018.03.10. 08:05:36

@arabok balrol: és nyilván nincs köze a brexitnek a változáshoz.
süti beállítások módosítása