Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Menj szavazni, az oroszok már a spájzban vannak!

2018. március 20. - Kibeszélő

Tisztában vagyunk azzal, milyen fontosak a választások? Szeretnénk saját életünket szabadon irányítani? Szeretnénk, hogy ne egyetlen jelöltre lehessen leadni a voksunkat?  Szeretnénk, ha ez így is maradna? Hát, akkor ébresztő! 

Ébresztő, magyarok! Ha eddig legyintettél, és azt mondtad, úgysem változik semmi, nem tőled függ, mi lesz jövőre, akkor itt az ideje másként állni a dolgokhoz. Most még lehet! De mi történik, ha a 8 éves ámokfutás tovább folytatódik?

Erre van egy sci-fi verzióm. Azért biggyesztem rá egyelőre a science fiction jelzőt, mert bizonyos korlátok még kordában tartják ezt a folyamatot. Talán az EU- és NATO-tagság ma még garancia arra, hogy jelenlegi szövetségeseink oldalán maradjunk. Talán garancia arra, hogy valamilyen mértékű demokráciában éljünk. Ugyanakkor pontosan itt, Európa közepén, évek óta láthatjuk, hogy egy-két dorgáló szó kíséretében azt csinál a kormány és a Fidesz, amit akar.

Például hihetetlenül lecsökkentheti az ellenzéki sajtó mozgásterét, így korlátozva a sajtó- és szólásszabadságot. Simán elmutyizhatja a magyar és az uniós adófizetők pénzét. És megtámadhatja a civil szervezeteket. Folytonos gyűlöletbeszéddel kikezdheti az ENSZ-tagságunkat is (bár nyilván, onnan nem fognak kihajítani). Minden, nem rájuk szavazó magyar állampolgár nevében is lejárathatja az országot. Nem beszélve arról, hogy mell döngetve éltetheti az illiberális, vagyis irányított demokrácia modelljét. Ezzel tisztelegve olyan diktátorok előtt, mint Putyin és Erdogan. És mindennek megkoronázásaként Orbán Viktor, a magyarság egyik legszentebb ünnepén, mint minden magyar miniszterelnöke, nem ünnepelt, hanem fenyegetett. Méghozzá nyíltan. Jaj annak, aki az útjába áll. Jaj annak, aki másképp gondolja... Kezdhetünk rettegni!

Ha mindezen kicsit is eltöprengünk, szinte kiabál a lehetséges folytatás. Az én sci-fi verzióm tehát így néz ki.

  • MEG KELL SZÜNTETNI MINDEN ELLENZÉKI ORGÁNUMOT.
  • BE KELL ZÁRATNI MINDEN CIVIL SZERVEZETET, AMI NEM A CÖF.
  • MEG KELL BÜNTETNI A MÁSKÉNT GONDOLKODÓKAT (RÁJUK KÜLDENI A NAV-OT, RENDŐRSÉGET, HÁZMESTERT).
  • TOVÁBB KELL ZÜLLESZTENI AZ OKTATÁST, MERT ROBOTOKRA VAN SZÜKSÉG (LD. BÉKEMENET).
  • TRÜKKÖS MÓDSZEREKKEL TOVÁBB KELL SZIGORÍTANI A VÁLASZTÁSI RENDSZERT. A CÉL: KIZÁRÓLAG EGY JELÖLT LEGYEN A VÉGÉN!

orban-putyin.JPG

Ha még itt nem is tartunk, de ez a szép új jövő egészen közel került hozzánk. És ettől még a kerítés sem véd meg a déli határainknál... Mert a példakép tőlünk Keletre van. Vigyázó szemetek Moszkvára vessétek! Oroszország vasárnap választott. Putyinnak egyetlen veszélyes ellenzéki ellenfele volt. Őt kizárták a választásokból. Még egy oligarcha lánya jelentkezett kihívónak, de ahhoz a nő Putyin hozzájárulását és áldását kérte. Ezek után a majd 150 milliós ország választópolgárai a büfével és zenével hangulatossá varázsolt szavazókörökben bedobhatták cédulájukat, amelyen az X-et sok-sok vacillálás után egyetlen jelölt neve mellé húzhatták. Akit úgy hívnak: PUTYIN.

Ez a putyini rémálom környékez bennünket, aminek itthon lelkes rajongói vannak. Hisz a napokban nyilvánosságra hozott közvéleménykutatás szerint Oroszországot és az orosz zsarnokot épp a Fidesz táborában csípik a legjobban. Biztosan tudják ezek a fideszes szavazók, mit szeretnének? Biztosak benne, hogy a Fidesznek valóban Magyarország az első? Annak a Fidesznek, ahol a legtöbb volt komcsi üldögél? Valóban pont azokhoz kell törleszkedni, akik 1849-ben, 1945-ben és 1956-ban letarolták az országot? Akik befészkelték magukat ide 45 évre? Akik ellen felmenőink annyit küzdöttek? Valóban ezt szeretné Orbán Viktor?

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr3613751870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ma Baker 2018.03.20. 16:08:38

Így a választás napjához közeledve már tényleg elgurul a gyógyszer minden ballib bloggerkénél.
Milyen ámokfutás? Milyen nem változik semmi? Még az index is elismerte tegnap, hogy az utóbbi 2 ciklus alatt MINDENKI jelentősen gazdagodott az országban, elindult a felzárkózás 8 évnyi valós ballib rémálmot követően.
Putyin meg szted hogy kapta a szavazatok 76%-át ha csak rá lehetett szavazni te analfabéta?
Üres és alaptalan oroszokkal való fenyegetés helyett inkább tájékozódj, mielőtt agitálsz!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.20. 16:10:42

Már készülünk az április 8-i békemenetre az urnákhoz: a ballibeket kisöpörjük, s megerősítjük az ország kiegyensúlyozott külpolitikáját, melynek része a keresztény Oroszországgal való baráti kapcsolat. Ez van, az atlantista ballibek hattyúdala lesz.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.20. 16:16:09

"a majd 150 milliós ország választópolgárai a büfével és zenével hangulatossá varázsolt szavazókörökben bedobhatták cédulájukat, amelyen az X-et sok-sok vacillálás után egyetlen jelölt neve mellé húzhatták"

Akkor hogyan volt mégis több jelölt?

holas 2018.03.20. 16:23:20

@Birca: Ezért a két kommentért dupla pénz jár?

telkoe 2018.03.20. 16:42:02

Annak a Fidesznek, ahol a legtöbb volt komcsi üldögél?

Kicsit feledekeny vagy ocsi. Rakosi komcsi MDPjebol alakult az MSzMP, ennek a maradekabol alakitotta a kadarkomcsi csocselek jogutodlassal az MSzPt. Az MSzP-bol kavarta ki maganak a nagyondemokrata koaliciot a regi komcsi kader Apro - klanba behazasodott tancosbohoc kisztitkar. Az viszont valoban szep fordulat, hogy a kadar komcsi sopredeke most eppen a Simicska kegyelmesur altal futtatot Jobbikhoz torleszkedik hogy visszakaparja magat a husosfazek melle.

s 2018.03.20. 16:48:57

Nem megyek szavazni. Tudod miért nem? Mert egyik párt programjában sem szerepel a kibaszott egyéni nyugdíjszámla. A fidesz 2010-ben ígérte meg. Nyilván szarik rá. Az ellenzéki pártok közül már nem is ígérik. Csak több szja.-t szednének. Elmentek ám ti a büdös buzi kurva ribanc anyátok szifiliszes picsájába, bazdmeg. Anyádtól szedjél több adót, ne tőlem. Engemet már szarrá lopott a fidesz és most akkor jönnétek ti. A kurva anyátokat.

Egyébként titeket nem a fidesz szavazók buktatnak meg folyton. Hiába szövögetnek ilyen édes álmokat, ők ehhez KEVESEK: Titeket mi buktatunk meg, mert nem szavazunk rátok. Mert szarok vagytok, bazdmeg.

Legyen fidesz és utána basszák szét a kibaszott hülye fejüket egy csákánnyal, amikor elfogy a pénz. Baszódjon szét minden a gecibe, mert ameddig nem, addig úgysem érti meg senki, hogy miről is van szó.

s 2018.03.20. 16:51:37

@telkoe: Te, és kövérkibaszottlacafacáról tudnál VALAMI KIBASZOTT SZÉP KIS MESÉT MONDANI. Mert ő is beszorult az mszmp szaros valagába, még ha próbálja is elfelejteni.

s 2018.03.20. 16:52:12

A kurva kibaszott anyátokat.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.03.20. 16:54:18

"Látogasd meg a Szovjetuniót, mielőtt a Szovjetunió látogat meg téged!" /finn falfirka/

telkoe 2018.03.20. 17:05:19

@s: Nem mese ez ocsi, hanem a nagypofaju halado demokratikus baloldal szutykos komcsi multja amit annyira szeretnetek elfelejte(t)ni. Halado baloldali bloggerke is elfelejtette felsorolni 1947et, pedig akkor tolta hatalomba a nagy Szovjetunio hos Voros Hadseregevel a komcsi csocseleket. Meselhetsz tolem Lacarol is, ha mar ilyen jol benne vagy ezekben a korokben.

s 2018.03.20. 17:12:25

@telkoe: Én nem vagyok benne, viszont a fidesz úgy kommunista, ahogyan van. Szerinted mi a beteg faszért nem baszogatták ezeket a legényeket a rendszerváltás előtt? He? Mert ők voltak a kommunisták ifjúsági tagozata. Buzikáim. Lehet mást mondani, de az igazság ez.

krisanty 2018.03.20. 17:38:49

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: már mondtam neked : akit ballibnek hivsz az a fidesznyikek unokája , gyereke.. ne söprögess má bazki kinek jó ez ?

hümhüm 2018.03.20. 17:43:06

@Kibeszélő: Ha az általad írtakon kicsit is eltöprengünk, szinte kiabál a lehetséges folytatás. Az én sci-fi verzióm így néz ki.
Felderítik, ki is ez a Kibeszélő fedőnevű blogger, és becsukják valamely pszichiátria zártosztályára, hogy ne írogathasson ennyi faszságot.
Hülye.

s 2018.03.20. 17:52:10

@hümhüm: Tarkón lövik egy pincében. Az jobb, nem?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.20. 19:52:31

@krisanty:

Nem a ballibaizmusra, nem a NATO-ra, nem a nyugati rothadásra.

Boar. 2018.04.02. 16:56:46

@s: Viktorka úgy balhézott, hogy tudta, akárhányszor is viszik be, pofán nem verik és vacsorázni már otthon fog. Védett állat, a műbalhéi egy tudatosan megtervezett színjáték elemei voltak csupán amivel a komcsik megkezdték a hatalomátmentést arra az esetre, ha a népnek valami más kell...
süti beállítások módosítása