Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Csak két ember létezik: magyar és migráns

2018. május 03. - Kibeszélő

A kormány kinyitotta Pandóra szelencéjét, és csak Isten tudja, vissza lehet-e még zárni...

Habár a történelemből nagyon jól tudjuk, hogy mibe torkollhat a rasszista és antiszemita indulatok felkorbácsolása, a magyar kormány vígan játszik a tűzzel. És az évek óta tartó, napi szintű migránsozás megtette a magáét. A paranoia, a viszolygás, a félelem, az undor, az intolerancia, a harag, a gyűlölet elkezdte szedni áldozatait. Nem csupán a célponttá vált személyek áldozatok ebben a játszmában, hanem azok is, akik őket üldözik. Menthetetlenül elveszett ítélőképességük, józan eszük. És a szívük is! Értelmes, diplomás emberek rettegnek a menekültektől, még ha a környéken sem láttak egyet sem. Azt is elhiszik, csak a Fidesz védheti meg az országot, mindenki más (az a jó néhány millió, aki nem Orbánra szavazott) tárt karokkal várná a migránsokat. Mit reméljünk hát az iskolázatlan tömegektől?

A kormány ennek megfelelően maximálisan lebutított üzenetekkel operál, hogy a legeldugottabb végeken is megértsék az emberek, mitől kell félniük, és mit tehetnek hazájukért. A cizellált, magyarázatokkal teletűzdelt tájékoztatás nem célravezető, mert a szavazó képtelen felfogni a tartalmát. Nem válik tehát robottá. Holott iszonyú szükség lenne az elmék felvilágosítására. Felelős gondolkodásra, társadalom- és világismeretre kellene okítani a jónépet. Azt a jónépet, aki még mindig azt képzeli, a 21. században, amikor az interneten árut rendelhetünk Kínából, beutazhatjuk a világot, és eleve egy kontinensre kiterjedő szövetség tagjai vagyunk, be kell és be tudunk zárkózni saját határaink mögé. Ez egy tudatos félrevezetés, ami Orbánék rövidtávú tervét szolgálja. Hosszú távon azonban borzalmas károkat okozhat az országnak. És itt nem arról beszélünk, boldog-boldogtalant engedjünk letelepedni, hanem arról, hogy egy átjárható világban nehéz különbséget tenni a RETTEGETT MIGRÁNS és a TURISTA között.

turistak.jpg

Ezek a szemtelen turisták pedig egyre csak jönnek, és külsejükkel totál összezavarják szegény honvédő szavazó fejét. Főleg a vidékiét, aki kevesebb turistát lát. Az a régió viszont elég nagy bajban lesz, amelyik a turizmusból szeretne élni, és amelynek lakói nem szeretik az idegeneket. Mert az ott élő nem fogja megkérdezni a más rasszhoz tartozót, ki fia-borja, pusztán ránéz, és eldönti, migráns. Székelyföldön is ez történt: a sötétebb bőrű izraeli motorosokat illegális bevándorlóknak hitték. Ezen a ponton csak gratulálhatunk a sikeres propagandához, amivel a határontúli magyarságot is sikerült behülyíteni. A fóbia duzzad és terjed. Ha a témában nem kezdődik valós felvilágosítás is, a hazánkba látogató külföldit mind gyakrabban érik majd atrocitások. A megelőzés érdekében esetleg kvótát vezethetnének be a nem fehér bőrű és nem keresztény turistákra. Vagy egyszerűen csak úgy kellene hirdetni Magyarországot a turisztikai kiállításokon, mint a fehér utazók Mekkáját.

A hazánkban dolgozó külföldiek tovább bonyolítják a helyzetet. A szolgáltató központokban nem ritkák a sötétebb bőrű indiaiak. Mi történik velük, ha szabadnapjukon a Hortobágyon kirándulnának? Megkérdezi tőlük bárki is, kik ők és honnan jöttek? De példának az egyetemeinken tanuló külföldieket is említhetnénk, akik konkrétan fizetnek azért, hogy itt tanulhassanak. Ám a jó hazafit ez nem fogja érdekelni, amikor a Mátrában látja őket túrázni.

Vagy ott vannak a színes bőrű profi sportolók (például Mariam Signaté, női kézilabdázó, aki egyébként hiába csont fekete, francia állampolgár), akiket a pályán éltetnek, autogramot kérnek tőlük, de ha kiteszik a lábukat a sportcsarnokból, külsejük alapján ellenségekké válnak. És a sornak itt nincs vége. A legfájóbbak mégis azok az incidensek lesznek, amikor egy másik magyart támadnak meg az utcán, csak azért, mert más a bőrszíne. Hisz a propagandával átmosott agyúak csak nézni fognak, kérdezni és gondolkodni nem. Meg sem fordul majd a fejükben, a kipécézett személy szintén magyarul beszél, mert édesapja vagy édesanyja született magyar.

Kinyílt a szelence. Elég csak az elmúlt egy hónap termését megnézni. Egy csongrádi lányra rendőrt hívtak, mert kendőt viselt. Egy ismeretlen férfi egy indiai fejét üvöltötte le a Budapest-Vác vasúton, csak azért, mert más a bőrszíne, ergo húzzon haza. Egy kis településen Fekete Pákóra is rászabadították a rendőrséget, mert migránsnak nézték. Vajon mi következik még ezután? Onyutha Judit vagy Kálid Artúr is retteghet? Mindenesetre sok jóra nem számíthatunk. Néhány kérdés azonban ott villog a fejünk fölött: MEGFORDÍTHATÓ-E EZ A FOLYAMAT? VAN-E SZÁNDÉK A VÁLTOZTATÁSRA? ÉS MÉGIS HÁNY ÉV KELL HOZZÁ?

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr6813885128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2018.05.03. 17:12:17

kopasz vagyok, mint a shaolin szerzetesek..
rám is ordítják majd: migri!?
mit csináljak akkor, tessék már megmondani.

Brix 2018.05.03. 17:13:34

Különösen úgy, hogy minden hisztèriakeltès ellenère , most is èrkeznek hozzánk migránsok , legális ès illegális formában is...Ezt a folyamatot teljesen megállítani nem lehet. Lassítani, okossan menedzselni igen...Jobb, ha hozzászoknak az emberek, hogy egyre több más bőrszínű ember fog Magyarországon èlni a jövőben. Ez a való világ realitása, ès nem az , hogy a világtól elszigetelten èlhetünk..Persze , jobban fizet a primtív hisztèriakeltès, mint a racionális hozzáállás..

BiG74 Bodri 2018.05.03. 17:31:06

Minimum hatványozottan több idő kell az eddig elhintett hülyeség felszámolására, de reménytelen, mert ilyen nem lesz!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.05.03. 17:34:07

Jobb megijedni, mint elveszni.

Sokan valóbna túlreagálják az iszlamista veszélyt, ez tény, de ez a kisebb rossz Brüsszel, az ENSZ, Mertkell, Micron és Soros iszlamosító projektjéhez képest.

morph on deer 2018.05.03. 17:58:10

@paráznabillegető:
“mit csináljak akkor, tessék már megmondani.”

Kerüld a narancs színt úgy általában,(!) ruházatban pedig kifejezetten, akkor hátha le tudod tagadni. :)
Ja, és ne állj stoptábla közelébe!

David Bowman 2018.05.03. 17:59:35

A migráns, helyesebben nigráncs néger vagy arab, és minden mohamedán. + a dél-amerikai gengszterek kihelyezett tagozata. Egy hondurasi fehér alap esetben nem migráns. A fehérek értelem szerűen nem.

David Bowman 2018.05.03. 18:00:28

@Brix: Én meg tudnám állítani.

Brix 2018.05.03. 18:21:05

@David Bowman: Hogyan állítanád meg a migrációt? A diffúz módon, legális ès illegális formában èrkező tömegeket nem nagyon lehet megállítani, csak lassítani...Mindig csak az a kèrdès, van-e elèg pènze, mert egy olyan hosszú határt, mint az EU- nak van , hermetikusan lezárni nem lehet... Ha meg egyszer bejött, 90%-át többet kitenni nem tudod...Az sem èrdekli, ha nem jogosult menekültstátuszra, mert Európában mèg mindig jobb neki...Én szkeptikus vagyok, hogy egy ilyen erejű globális jelensèget meg lehet állítani. Amit lehet tenni : lassítani , menedzselni, de ezekben az emberekben akkora az èletösztön , hogy sem törvény, sem karhatalom nem állítja meg őket...

David Bowman 2018.05.03. 18:27:22

@Brix: Az első huszat lelőném. A többi nem jönne.
"y olyan hosszú határt, " A Szovjetuniónak sikerült.
". Ha meg egyszer bejött, 90%-át többet kitenni nem tudod..." Nem is akarom. A kanokat lelövöm. A fiatal nőstények maradhatnak.
Nekem sikerülne. Ha a puskából nem értenek, jön a lángszóró.

vackor1 2018.05.03. 18:39:02

:)))))) ( a bloggazdától elnézést a beillesztés miatt ... ) vimeo.com/114343978

Ekrü 2018.05.03. 18:44:30

"Azt is elhiszik, csak a Fidesz védheti meg az országot, mindenki más (az a jó néhány millió, aki nem Orbánra szavazott) tárt karokkal várná a migránsokat."-Nos ,lehet bizonyítani ,hogy nem így van.Mai hír:
index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/
Nem kell mást tenni,mint név szerinti szavazást kérni,és rögtön kiderül,hogy melyik párt hazudott a kampány során.

steery 2018.05.03. 18:45:16

Ez a cikk masszívan manipulatív és félretájékoztató. Azaz a fele sem igaz, meg az ellenkezője sem.
A hazug kormánypropaganda ellen nem lehet hazug ellenzéki, migráns simogató propagandával eredményesen harcolni. Mert az emberek nem hülyék (minden ellenkező híresztelés ellenére sem).
A szegregáció pedig igenis jó dolog. Nem kell minden idegent beengedni a területünkre. A kontinensek közt terjedő krumplibogarak, afrikai szúnyogok és parlagfüvek ellen is mindenki tiszta erőből harcol, mégse mondja azt senki, hogy ez idegengyűlölet, nosza, engedjük be nyugodtan a földjeinkre a betolakodó, invazív fajokat!

midnightcoder2 2018.05.03. 18:49:14

Az afrikaiak a 60-as évek óta megtízszerezték a létszámukat. A 90-es évek óta duplázódott utoljára a létszámuk, a következő duplázódás 2050-re lesz a demográfusok jóslatai szerint. Ez úgy 1.3 milliárd embert jelent ott, ahonnan már így is elég tömegesen jönnek el a népek.
Ha ennek az 1.3 milliárdnak csak a fele jön el, plusz a közel-keleti szaporulat, Nyugat-Európának annyi.

paráznabillegető 2018.05.03. 19:04:10

@morph on deer: na de ha a narancs a kedvenc színem.
mégis, azt fröcsögik rám: lippsi. asszem ez a migrinél azért mégiscsak jobb.
el van baszva ez az egész.

paráznabillegető 2018.05.03. 19:07:52

@David Bowman: a szovjetúniónak másképp "sikerült".
először is ki akart odamenni? az a nagyon kevés - kicsoda, micsoda?
másodszor is hol van már a szovjetúnió pár évtizedes fennállása után?

agarik 2018.05.03. 19:09:43

A blogíró retteg, mert migráns. Tudja mi vár rá.

agarik 2018.05.03. 19:12:37

@Ekrü: Mivel egyik párt se ígért semmit a választások során, egyik se tudott hazudni.

De nézzük meg mit tett eddig a fideszkdnp:
- többmillió kettősállampolgár-migránst ültetett a nyakunkra
- többszázezer migránsmunkást toborzott
- többtízezer letelepedési kötvényes migránsnak adta el magát
- többezer migránsnak adott állampolgárságot és fogadott/telepített be
- leszavazta a migránsellenes EU-törvényjavaslatot.

#EzNyilvánvaló

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.03. 19:13:34

Óriási félre magyarázás a rasszista szöveg.semmi koze ennek a rasszokhoz.ez kulturális összeütközés a vahhabista politikai iszlammal.nem rassz kerdese ez.ha ezt hiszitek magatokatvcsapjatok be eloszor.nekem teljesen mindegy hogy egy szomáliai vagy egy arab vagy egy kaukázusi emberben van a szalafita tudat.

Brix 2018.05.03. 19:15:23

@midnightcoder2: A "végső" megoldást, mèg nem találták ki a migráció megállítására, hiszen ez egy olyan globális jelenség , amely mindig is létezett az emberiség törtènelme folyamán..Megoldásként, az EU periféria országokat próbálják rávenni az erősebb határvèdelemre- gyakorlatilag lőnek rájuk ....illetve, új fejlesztesi programokat indítanak, pénzügyi segélyeket adnak a kibocsátó országoknak...Szerintem ez sem lesz elég, hogy megállítsa ezeket a nagyléptékű , globális jelenségeket....Jó lesz, ha hozzászokunk , hogy a jövőben egyre több ázsiai , afrikai lesz Magyarországon is.. .Ennek jeleit már most is látni Budapest vagy Debrecen utcáin....

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.05.03. 19:31:46

A dumával ellentétben mo-n senki nem esett rasszista támadás áldozatává, hosszú évek óta.

A multikulti által sújtott bezzegországokban ellenben ez mindennapos, faji és vallási alapon is.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.05.03. 19:57:29

A csúti cigány az egyik legnagyobb Soros bérenc csíra, és egyben undorító migráns is !

DFK 2018.05.03. 20:05:31

@agarik: mondjuk nagyon durva lemigránsozni az erdélyieket. Ne csodálkozz, ha ezek után megkérdőjelezik a magyarságod.

Visceroid 2018.05.03. 20:17:48

Ki az a barom, aki elhiszi, hogy Orbán nem fogja telepakolni migrikkel az országot? Minél jobban nyomatja a migráns-ellenességet, annál többet telepít be. A vicces tényleg az lesz, amikor már Bivalyb@sznádon is megnyílik az első mecset, de a Józsi meg a Sanyi (meg a Gazsi) még mindig ott fogják helyeselni, hogy milyen jó ember ez a Zorbán, hogy nincs tele migránsokkal az ország.

David Bowman 2018.05.03. 20:18:59

@paráznabillegető: A másik oldalra kell fordítani a géppuskát.

Budapest a kutyaszar városa 2018.05.03. 20:27:10

@DFK: És az milyen mocsadék dolog, belepofázni egy másik ország belügyeibe ? És júdásként szavazni a maffiakormányra ?

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03. 20:45:13

@midnightcoder2: Már miért jönne egy kárpát pöcegödörbe bárki is? Aki teheti menekül innen. Amúgy is élhetetlen itt minden. Télen hidegebb van mint az északi sarkon, nyáron melegebb van mint a szaharában, keveset lehet keresni, a kaja szar, a sör szénsavas kukoricalé, egy barom a miniszterelnök, nincs demokrácia, mindenhol rasszista fasiszták, pákót migránsként üldözik, a segítőik autójának kerekét kilikasztják. A köztévé minden második mondata, hogy rühelli a migránsokat. Ilyen helyre mégis ki a jó büdös fasz jön?

Ekrü 2018.05.03. 20:46:13

@agarik:" Mivel egyik párt se ígért semmit a választások során, egyik se tudott hazudni."-Én azért úgy emlékszem,hogy itt mindegyik párt lelkesen bizonygatta ,hogy ők sem akarnak migránsokat beengedni.De tudod mit? Legyen Neked igazad.Gondolom ez esetben nem is lenne kifogásuk ,hogy név szerint szavazzanak.
A többi hozzászólásodra nem is reagálnék,mert aki szerint az erdélyi magyarok migránsok,ráadásul képtelen megkülönböztetni egy zöldhatáron áttrappoló papírok nélküli migránst attól aki szabályosan beadja a menedékkérelmét és kivárja míg azt elbírálják ,annál biza egy öt éves óvodásnak is több esze van.

Kovacs Nocraft Jczsefne 2018.05.03. 21:13:08

@Ekrü: Bebizonyosodott, hogy orbánc betartja a kvótát. 1300 embert beengedett. Migránsokat telepít az országba. Akkor most mi a faszomról ugattok? Illegálisan senki nem akar menekültet beengedni. Csak orbán, pénzért.

Ekrü 2018.05.03. 21:22:18

@Kovacs Nocraft Jczsefne: És az az 1300 papírok nélkül jött a zöldhatáron ,áttrappolva árkon bokron? Jah bocs ,nem...Akkor meg miről is beszélsz?Nem kéne összemosni a szezont a fazonnal,mert ezzel max tényleg egy öt éves gyereket tudtok átverni.

Visceroid 2018.05.03. 21:38:37

@Kovacs Nocraft Jczsefne: "a kaja szar"

Ezzel nem értek egyet!

-JzK- 2018.05.03. 22:37:39

"A legfájóbbak mégis azok az incidensek lesznek, amikor egy másik magyart támadnak meg az utcán, csak azért, mert más a bőrszíne."

Ezek nem magyarok, legfeljebb magyar állampolgárok. Magyarnak levés nem egy papír függvénye, ahhoz, hogy valaki magyar legyen születési (etnikum) és neveltetési (anyanyelv, kultúra) feltételek EGYÜTTES megléte szükséges.

Behajtó70 2018.05.03. 22:46:58

Ismét egy újabb hazug ballib kupac! Letagadni azt ami van, szánalmas és aljas dolog! Lásd Köln és a többi, amit a német sajtó mind letagadott. Ti is ezt akarjátok. Mi viszont ki akarunk lépni ebből a mátrixból!

TSandor Toth 2018.05.03. 23:31:56

Szeretek úgy biztonságban élni a hétköznapokon is, hogy nem kell gépfegyveres biztonságiakra bízni az életem. A drága migránspárti faszkalapok meg el-el mennek gyertyát gyújtani ennek-annak az emlékére. Szembe nézni és azt mondani a terrorista támadásban meghalt közvetlen hozzátartozójának, hogy igen én engedtem be ezt a terroristát, na ez nem megy libáséknál. A ma liberálisainál szarabb embereket nem hordott a föld a hátán. Még a nácik és a kommunisták is a sajátjaikat tartották első rendűnek míg a liberálisok idegen fajok idegenjeit. Mintha a saját gyerekeiket ölnék meg.
Nem azért félek a migrációtól mert szóltak, hogy félni kell hanem mert nyitott szemmel és füllel járok a világban. Emlékszik még valaki arra, hogy a belga rendőröket nem akarták beengedni a migrációs hátterű -többségében muzulmán-belga állampolgárok Molenbeekbe elfogni a párizsi merénylet elkövetőit. Azért az félelmetes, hogy kisgyerekes anyák nagypapák stb a bestiális gyilkosok mellé állnak.
Értem én, hogy választási küzdelem van de miért kell elhallgatni a bevándorlás visszásságait, veszélyeit sőt azt hazudni, hogy nincs is bevándorlás probléma. Olyan embereket engedjünk csak magunk közé akit szívesen elfogadnánk a gyerekünk orvosának, utasszállítógép pilótájának vagy netán a paksi atomerőmű legfőbb biztonsági emberének. No csak mert másodosztályú állampolgárság nincs. Hülye meg van itt is elég.

Több cseszlovák filmvígjátékot! 2018.05.03. 23:34:30

"A paranoia, a viszolygás, a félelem, az undor, az intolerancia, a harag, a gyűlölet elkezdte szedni áldozatait. "

Meséljél, mert én eddig nem nagyon hallottam róluk. Mondjuk Pákót igazoltatták, az már borzongást kelt a hithő libsiben

Ha a tényleges áldozatokat keresed, akkor az iszlám bevándorlással megerősített országokat nézd. Franciaországban vagy Londonban naponta püfölik a zsidókat, és minden évben csak fokozódik a helyzet. Merkel mama legutóbb elmekegte, hogy már nem lehet zsidó rendezvényt tartani megerősített rendőri jelenlét nélkül

élhetetlen 2018.05.03. 23:35:36

@steery: És neked is csak részben van igazad. „Nem kell minden idegent beengedni a területünkre.”, ez igaz, de talán nem kellett volna eljutnunk odáig, hogy, hogy tíz már ellenőrzött ember ellen fellázad egy falu, vagy akárkire rendőrt hívnak egy faluban, mert sötétebb a bőre. Ez meg a kormány hibája. Már fel sem tételezik az emberek, hogy valaki jogosan van itt, vagy már itt született, itt mindenki migráns, terrorista, és erőszakoló, ha sötétebb a bőre, mint a tiéd. Személyes problémám, az unokahúgom tíz éve Angliában él, most két éve jár egy sráccal, mindketten nagyon katolikusok, a srác lehet, hogy nem római kat, hanem baptista, nem kérdeztem meg, de egy hitközségben ismerték meg egymást, tehát semmi muszlim leigázzó. A srácnak tetszik Magyarország, egyébként rendezvényszervező, tehát akár csak angololul is megélhetne, de már szép mondatokat tud magyarul, és ha „elragozza”, már javítja is magát. De hogyan mondjam meg nekik, hogy talán jobb lenne nem hazajönni, mert esetleg ese tízkor nem kérdezik meg a vallását, csak jól megverik, mert van ilyen, vagy a félvér lányát inzultálják. Mert a srác fekete. A kormány védhette volna a határt, ellenőrizhette volna a bejövőket, kitoloncolhatott volna embereket, de ezt, amit csinált, ezt a hecckampányt éveken keresztül, ezt nem lett volna szabad elkövetni. Mert gondolom, azt belátod, hogy ha a palóc néni fél a migránsoktól, azért, mert, nem fogja megvédeni az országot tőlük. Pontosabban, csak remélhetjük, hogy csak rendőrt hív, és nem üti le egykapával ijedtében azt a fekete túristát, aki elment megnézni Hollókőt, mert itt egy migráncs. Nagy a baj.
És a beetetés másik fele. A letelepedési kötvénnyel jővők, azok mind tisztességes befektetők. Hogyne, nincs befeltetési kötelezettségük, kölcsönt adtak kamatra, ezért kapnak belépést az EU-ba, senki nem tudja, ki kinek a pénzén és megbízásából jött, és miért, de az jó. Szóval ronda egy katyvaz ez.

TSandor Toth 2018.05.03. 23:46:38

@Kovacs Nocraft Jczsefne: hát én momentán örülnék ha már disszidáltál/kivándoroltál volna. Mi tartott eddig vissza? Ja , hogy nem beszélsz idegen nyelvet nem értesz semmihez és hülye vagy mint hatökör. Kérdésedre válaszolva: "Ilyen helyre mégis ki a jó büdös fasz jön? Azért vannak akik jönnek csak azok nálad sokkal intelligensebbek.

élhetetlen 2018.05.03. 23:51:47

@-JzK-: Jó meghatározás! Most akkor, akinek az anyja magyar, az apja elfántcsontparti, vagy fordítva, és itt született, itt szocializálódott, itt él, az nem magyar, csak az, akinek minden felmenője itt született? Lehet, hogy te sem vagy magyar? És, ha egy félvért elkap az utcán éjszaka pár migráncsok ellen uszított magyar suttyó, akkor elég lesz felmutatni a születési bizonyítványát, és nem bántják? Nem érted, hogy mekkora baromságot beszélsz?

MyNick0 2018.05.03. 23:54:18

@élhetetlen:

A csaj története tipikus, gyökértelen nőci kimegy nyugatra, és nem angollal, franciával, némettel stb. jön össze, hanem angliai, franciaországi, németországi stb. arabbal, vagy négerrel, mert az olyan cool és egzotikus! Exogám nőcskét ugye megcsapja a jungle fever....

Egyes nők mindig is az exogámia irányába voltak nyitottak. Szeretik az erős, durva idegeneket, akik mellett lealázott nők lehetnek. Pont a habzó szájú feministák rajonganak legjobban az arab meg a néger f*szért. Csak a csúnya patriarchális fehér férfiból van elegük.

Persze takarózhatsz azzal, hogy nagy divat ez manspság, hisz (sok a kurva) olasz, francia, német, brit nők tömegei özönlenek a Karib-szigetekre (Jamaica), Afrikába, Egyiptomba, Marokkóba, Törökországba (kifejezetten erre specializált üdülővárosok vannak, ahol primitív törökök dugják a csoffadt brit öregasszonyokat), Indiába (jóga kurzusoknak álcázott szexturizmus), hogy egzotikus, mosdatlan, kemény kezű férfiak meghágják őket.
Erre izgul titokban a fehér nők jó része. Pont azok a nők, akik papucsot akarnak csinálni a fehér férfiból, aztán panaszkodnak, hogy “nincs már egy igazi férfi Európában, bezzeg a török-arab-néger csődörök!”. Főleg azok a nők, akik jó üzletet csináltak azzal, hogy egy munkamániás, güriző, jól kereső európai pasashoz mentek hozzá, majd okosan váltak el. Az elvált nők asszonytartásból elutaznak évente pár hétre “egzotikus” országokba kikormoltatni, kipókhálóztatni a lyukaikat.

Mostantól ez a szolgáltatás minden európai városban elérhető lesz. Ez aztán a fejlődés! Éljen a multikulti!

Elég csak megnézni a mai nyugatot, ezeket nem lehet integrálni, ezek simán ide nem illő, alacsonyabb kulturális fokon álló emberek, és azok is maradnak, soha nem lesznek hasznos tagjai az európai társadalmaknak. A különbség csak annyi, hogy az egyik gyilkol, terroristáskodik és nemierőszakol, a másik, a "békésebbje" csak simán hangosan hőbörög a buszon és a pénzünkből él.

Olvasnivaló: lesacreduprintemps19.files.wordpress.com/2012/11/jp-rushton-race-evolution-behavior-unabridged-1997-edition.pdf

-JzK- 2018.05.03. 23:59:22

@élhetetlen:

Akiben van kokeróvér, az nem magyar, hanem valami szerencsétlen sorsú keverék. Pont elég identitásválság szerencsétlennek ez az egész, mert ugye a felelőtlen anyja bekajálta a propagandát, hogy a néger faszi milyen menő...

Csak az tekintendő magyarnak, aki európai (fehér) etnikumú, magyar anyanyelvű és magyar identitású.

Ki tudja 2015-ben hány félvér fogant, mert a sok xenofil-exogám hippi aktivistanőci kiment "segíteni" a sok megfáradt kokeró férfiún... forog a gyomrom a jelenségtől.

Az egész elmúlt 50 évben elkezdett etnikai keveredés mánia egy kultúrmarxista találmány, társadalmi léptékű emberkísérlet, amelyről már jól látszik, hogy beteg utópia.

heartiste.wordpress.com/2016/01/08/men-invade-women-invite/

heartiste.wordpress.com/2017/05/11/single-white-women-want-to-spread-their-legs-for-the-world/

élhetetlen 2018.05.04. 00:10:58

@TSandor Toth: „de miért kell elhallgatni a bevándorlás visszásságait, veszélyeit sőt azt hazudni, hogy nincs is bevándorlás probléma.”. „hanem mert nyitott szemmel és füllel járok a világban.”. Vedd elő az észt is. Félre ne érts, nem a migráció mellett beszélek, csak a logikád ellen. Vannak a bevándorlásnak veszélyei. De te komolyan gondolod, hogy aki illegálisan átjön a határon, az a seggén hoz egy csomó bombát, vagy egy teherautót, amivel a tömegbe hajt? Nem merül fel benned, hogy egyszerűbb bejutni az EU-ba, úgy ahogy Pharaon tette, a miniszer elnökkel bratyizva? Vagy letelepedési kötvénnyel? És, hogy az öngyilkos merénylőt mivel veszik rá a pénzemberek a tettükre, azt soha nem tudjuk meg, ez lehet fenyegetés, hogy , ha nem akkor kiirtják a családját, lehet ígéret, hogy, ha megteszi, jólétet biztosítanak a családjának, akármi. Ez még nem jutott eszedbe?

élhetetlen 2018.05.04. 00:36:45

@MyNick0: Na, most függetlenül attól, hogy egy ocsmány állat vagy, megpróbálok higgadtan válaszolni. A „gyökértelen nőci” egy EU- ösztöndíjjal ment ki Angliába, egy év előkészítő után ott végezte az egyetemet. Már a mester képzést is. Őt a párjával egyenlőre a megértés, és a vallás köti össze, mindketten hívők, és ez független a bőrszíntől. És az ilyen dumáid, „ezeket nem lehet integrálni”, a srác már Angliában született, ott szocializálódott, sőt már a szülei is integrálódtak, de mindegy. A hozzászólásod alapján úgy néz ki, hogy te nem vagy képes integrálódni semmilyen értelmes emberi közösségbe, maradj a sarki kocsmánál, ott lehet, hogy elfogadják a nézeteidet, de még az sem biztos, lehet, hogy ott is van nálad értelmesebb ember, és ilyen szöveg után pofán csap. Az meg már átlépi a vicc kategóriát is, hogy ilyen szöveg után te beszélsz „kulturális fokról”.

élhetetlen 2018.05.04. 00:58:34

@-JzK-: „hanem valami szerencsétlen sorsú keverék”. Vagy szebb lesz, okosabb lesz nálad. Ciki, mi?
Pont elég identitásválság szerencsétlennek ez az egész, mert ugye a felelőtlen anyja bekajálta a propagandát, hogy a néger faszi milyen menő...”. Identitás válsága nem lenne, ha nem lennének ilyen faszok, mint te, akik egy embert a bőrszíne alapján ítélnek meg. Akkor vígan élhetné az életét a képességei alapján elért szinten. És miből gondolod, hogy valaki propaganda alapján választ párt, azaz a gyermekének is apát? Hülye-e vagy? „forog a gyomrom a jelenségtől.”. Hát igen , ha összejön egy fekete meg egy fehér ember, akik azonos értelmi szinten vannak, azonosak a céljaik, és családot alapítanak, attól forog a gyomrod, jobb lenne egy magyar nőnek egy magyar férj, aki vagy áthajtja a vak komondoron politikusi szinten , gyalogként meg csak megveri. Nem találod normálisnak, hogy egy magyar ember vagy magyar párt talál, vagy nem magyar párt talál? Nem fér bele a világképedbe, hogy egy ember, az egy ember? Persze, hogy nem, te felsőbbrendű vagy, mondod magadról.

DFK 2018.05.04. 05:11:15

@Budapest a kutyaszar városa: ez ugye a londoni mosogatókra is igaz, ugye ?

steery 2018.05.04. 11:20:54

@élhetetlen: Így igaz. Ennek a katyvasznak a neve: politika.

-JzK- 2018.05.04. 11:51:25

@élhetetlen:
www.youtube.com/watch?v=2av9UZ4hyeA&feature=player_detailpage#t=1384s

Richard Williamson püspök mondja:

“Interrracial marriage is not common sense. It’s not a sin, it’s not an offense against god, necessarily, but it may often be an offense against common sense. Because there is too much difference between people of different races for their marriage to be able to last. You’re going to say that many interracial marriages do last. Fine. Undoubtedly. But it it is still not a good idea. It’s less bad than a Catholic marrying a non-Catholic, but it’s pretty deep, the differences between the races are pretty serious. Blacks should normally marry blacks, whites should normally marry whites. Chinese should marry Chinese…. If you’re upper class in society you should marry upper class, if you’re lower class you should marry lower class. It’s common sense.”

élhetetlen 2018.05.04. 18:50:09

@-JzK-: Hát ez meggyőző. Neked. Egy zűrös karriert befutó katolikus pap (Kizárta soraiból a Szent X. Pius Testvériség Richard Williamson püspököt - jelentette be szerdán Genfben a tradicionalista katolikus szervezet), tud nyilván legtöbbet a házasságról. (ahogy a holokausztról is). És arról nem is beszélve, hogy még szerinte sem olyan rossz egy ilyen vegyesházasság, mint egy katolikus-nem katolikus házasság. És még a vegyes vallású, vagy vallásos-ateista házasságok is szépen el tudnak ketyegni, mert egy embernek nagyon sok fontos tulajdonsága van azon kívül, hogy milyen vallású. Vezéreljen téged ő az „igazság útján”, de engem inkább ne.

élhetetlen 2018.05.20. 17:12:43

@-JzK-: Hülyeség több, mint két hét után írni, ezt belátom, és lehet, hogy nem is olvasod már, de így Harry herceg és Meghan Markle esküvője kapcsán eszembe jutott a zseniális szöveged, azaz a “valami szerencsétlen sorsú keverék”.
süti beállítások módosítása