Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Kit érdekel a szaros pelenka, ha van egy szopófantomunk!

2018. augusztus 28. - Kibeszélő

Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után?

Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a parlament elé tolt tűzijátékról most inkább nem beszélnék) egy szemfüles hazafi jókor volt jó helyen. Sikerült elkapnia az ország királylányának egy bensőséges pillanatát. Ráhel királykisasszonyról kiderült, ő is csak ember. Nincsenek allűrjei, nincsenek elvei, amihez foggal, körömmel ragaszkodik. Szóval, nála is nagy úr a szükség. És a szükség úgy hozta, nagyapa unokája összefosta magát, ezért rendbe kellett őt tenni. De miután a horvátországi utak mellett olyan parkolók lehetnek, ahol nincsenek kukák, sőt, a horvátok eleve nem is tesznek sehova kukákat, Ráhel úgy döntött, a természetre bízza a szaros pelenka lebontását.

Ezt a gyorsan tova tűnő percet örökítette meg egy arra járó hazánk fia. Bár számomra kérdés, a véletlen hozta úgy, sikerült lencsevégre kapni az ország egyik vezető asszonyát, vagy a fotós egy paparazzo, aki csak a megfelelő időpontra várt. Mindenesetre bejött neki, mert attól a pillanattól kezdve az egész ország a szaros pelenkán csámcsogott. Mármint átvitt értelemben. És ismét bebizonyosodott, hogy nehéz megmondani, a magyar politikai elit, illetve amit a politikai elit ebből az országból csinált, az inkább abszurd, vagy szánalmas és nevetséges, netán ez mind együtt. Azt hiszem, egy mondatban úgy foglalnám össze azt, amit Ráhel művelt, hogy egyébként az még egy átlag háziasszonytól is gáz. Na, de a miniszterelnök lányától, aki diplomáciai tényező, és aki önmaga lábán már eltámolygott az Emirátusokba tárgyalni? Fasza...

Csakhogy miután egyre másra születtek a viccek, a mémek, a kommentek, a cikkek az esetről, egyre kínosabban érezhette magát a politikai elit. Vagy csak egy politikai tényező. Azaz a király nélküli királyság kormányzója. És most a történetet itt meg is akasztanám.

rahel_vs_szopofantom.jpg

Ennek pedig egyszerű oka van: rögtön másnap másik hihetetlen hír kapott lábra. Jobban mondva, nem hír, hanem egy megtörtént eset. Jómagam nem akartam hinni a fülemnek, hogy létezik ilyen. Nem pusztán azért, mert az utcán követték el, és nem pusztán azért, mert két férfi a szereplő, akiket egy kamera rögzített, hanem mert valószerűtlen, hogy egy fiatal srác egy utcán heverő hajléktalant szemel ki magának. Persze, a népi humor ezt is maximálisan kiaknázta. Özönlöttek a mémek a neten a kőbányai szopófantomról. És ez remek téma volt ezután napokig otthon, baráti társaságban, munkahelyen. Nyilván, csakis olyan környezetben, ahol ezeken a sikamlós sztorikon tudnak is nevetni.

Aztán miután jól kiszörnyülködtük és kinevettük magunkat, egyszer csak egy pletyka jutott a fülembe. A pesti polgárok összeesküvés-elméletek iránt nyitott rétege arról kezdett suttogni, ez a kőbányai szopás valójában nem is Kőbányán történt. Ráadásul, nem is Magyarországon. Sőt, nem is mostanában. De hogy a lényegre térjek, a közvélemény egy része arról kezdett pusmogni, hogy ez az egész pornóhistória a kormánypropaganda agyszüleménye. Kellemetlenné vált a szaros pelenka, ki kellett ütni egy szopófantommal. És ha ez valóban így volt, akkor a terv egész jól bevált. Mert azóta Ráhel királykisasszony nyugodt szívvel potyogtathatja el napi szaros pelenka adagjait az út szélén. Amíg egy szopófantomtól retteg az ország (csak ki ne derüljön, hogy migráns), addig az Orbán-Tiborcz klánnak nincs mitől tartania. Végül is, Orbánéknak van elég médiafelülete arra, hogy bármilyen baromsággal elvonják a figyelmet saját magukról és arról az ámokfutásról, amibe az országot hajszolták.

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr7714207585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.28. 19:54:55

A ballibek csúnyán bebukták a pelenka ügyet.

Vivi. (törölt) 2018.08.29. 19:04:52

@balcán maxval bircaman: Te hogy kommentelsz mindig elsőként oda? Miért bukták be amúgy? Tényleg. Érdekel. Fejtsd már ki búvebben légyszíves.

Vivi. (törölt) 2018.08.29. 19:05:57

*bővebben (bocs elgépeltem a rothadó kapitalista nyugaton nincs magyar bill)

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.29. 19:06:55

@Anyád!:

Mert politikai hasznot reméltek az ügyből, viszont az egész unalomba fulladt.

nemecsekerno_007 2018.08.29. 19:19:43

Biztos egy Fidelitaszos sz@pta le a hajlékonyt, hogy elterelje a figyelmet a pelenka-ügyről :)

Tom66 2018.08.29. 19:19:49

Ismételten született egy névtelenségbe burkolódzó valakinek, papírra vetni néhány érdektelen mondatot. A stíluson ugyan lehetne finomítani, de már megszoktuk a balliberális megmondó emberek kulturált megnyilvánulásait. Nyilván ha a jó édesanyádon, feleségeden, netán a lányodon poénkodna valaki, neked sem tetszene. Mindenesetre annak örülhetsz, hogy a család valamely tagja még nem keresett meg és nem vágott szájba, de ami késik, az nem múlik.

szevabá 2018.08.29. 19:37:32

i@Tom66: ,,ismételten született" mi van? be vagy baszva vagy csak a szádon akadt aszaros pelenka?

axolotl77 2018.08.29. 19:42:45

@Tom66: "baszd szájba a geci kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli!" (Bayer Zsolt)
Csak hogy legyen itt idézet jobboldali megmondó ember kulturált megnyilvánulásáról is.

2018.08.29. 19:54:29

@Tom66:

Én örömmel poénkodnék veled együtt valahol egy kocsmában, de szerintem te egy kis undorító tetves féreg vagy, aki névtelenül anyázik.
Miért nem osonsz le Horvátországba, szeded ki a pelenkát, és rakod ki ereklyének a hálószobád falára fityiszmajma?
Ha nem érted a lényegét a posztíró mondanivalójának, akkor mi az anyádért pofázol?
Nem is értem, hogy az ilyen konformista faszkalapok, mint te is, miért állnak rá a szopórollerra...

rallus 2018.08.29. 20:02:12

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Gyurcsány-Bajnai éra tökéletes volt, de azért akkor ilyesmi nem történt!

Ménár Atya 2018.08.29. 20:03:15

@rallus: Hülye vagy, csak akkor még nem futotta HD kamerára, most meg már van :D

Ménár Atya 2018.08.29. 20:04:13

Hát, kedves blogger barátom, te miről beszélsz, ezek már ósdi hírek, amikor itt van ez :
zoom.hu/hir/2018/08/28/maris-itt-a-szopofantom-kihivoja-a-csepeli-nyalorem/

:D:D:D

Ménár Atya 2018.08.29. 20:07:23

@nemecsekerno_007:
Jól látszik hogy az egyik egy DK aktivista pihenés közben, és egy arr járó gender gyerek a szivárványos világból mesterséges légzést alkalmaz, csak nem ragaszkodott a konzervatv szájból szájba módszerhez, hiszen liberális világ van, majd ó tudja hol kell befújni :D:D:D

Gazz 2018.08.29. 20:25:28

Szájer és Semjén sorsot húztak, hogy Ráchel asszonyról eltereljék a figyelmet.
Mármint mindkettő lelkesen jelentkezett a szopófantom feladatra, a sorshúzás arról szólt, ki ne csinálja.

Bkkzol 2018.08.29. 20:28:33

Ez már nyomor a köbön, hogy ilyen "hírek" vannak a médiában.

Gazz 2018.08.29. 20:32:50

@balcán maxval bircaman: Ezt nagyon benézted, mert abban a médiában amit olvasnak , meg amit néznek, és ahova te rendszeresen jársz trollkodni, ott még mindig téma.
A szívedhez közelálló lakájmédiában persze nem, de az meg rajtatok kívül kit érdekel? :-)

nick papagiorgo 2018.08.29. 20:46:14

Szóval a szopófantom csak azért bukkant fel, hogy elterelje a dolgot a pelenkaügyről.
Egyfelől gratulálok, nekem is kellene ilyen anyag :)
Másfelől meg annak is gratulálok, akinek a figyelmét a "pelenkaügyről" sikerült elterelni a "szopófantommal" :)

Nem-nem, nem akarok az ügy "fejleményeiről" hallani, hogy a "szopófantom" igazából egy fideszes, akit a pártközpont vett rá, mert muszáj volt elvenni a figyelmet a "pelenkaizéről" meg a többi agymenés se érdekel, amit ez az ügy még kihozhat :)

halaloszto 2018.08.29. 21:42:52

ti mit olvastok? én erről a szopós dologról most hallok először...

Törpvadász 2018.08.29. 22:08:56

@balcán maxval bircaman: Már miért? Nem dobta el? De. Bunkó dolog eldobni? Igen. Akkor miért is bukták be? Ez biza örökre megmarad...

Dread Naughty 2018.08.29. 22:10:42

Mekkora szar :)
Szóval bántja a balost, hogy az uborkaszezon 316-os számú top hír elnyúlta a figyelmet a 257-estől?
Valamiért te sem az LMP furcsaságait, a Momentum hatalmas terveit, de még csak nem is Dúró érdekes szívhangos felütését vágyod a közbeszédbe, hanem a szopófantom helyett a szaros pelenkát.

-JzK- 2018.08.29. 22:15:09

Orbán Ráhel szemeteléséből egyenesen következik, hogy jöjjön vissza a ballib uralom, vezessék be a buziházasságot, engedjük be a füstösöket, és segélyezük agyon újra a igányokat. Ja és jöjjön a safe space, meg az SJW-ideológia.
Ez mind egyszerre következik belőle!

Boar. 2018.08.29. 22:16:30

@Gazz: Tévedsz. Szájer és Semjén nem sorsot húznak hanem egymásnak csinálják...
Birka meg irigykedik rájuk, őt soha nem szopják le csak seggbekúrják. Szárazon. Aprópénzért.

Boar. 2018.08.29. 22:21:34

@-JzK-: "Segélyezzük újra a cigányokat" ?
Mivan?
Az bazdmeg, hogy a választást is a "Nemzetközi romanap"-al egy időpontra írták ki, aztán az állami támogatásból lerészegített cigányoknak adtak egy kis plusz zsetont ha el méltóztatnak fáradni a szavazófülkéhez, mind mind azt mutatja, hogy most nagyon szar nekik. Ugyanúgy megkapják a lóvéjukat a közmunkának nevezett semmittevésért mint régen, csak most hűséget kell fogadni hozzá a felcsúti vajdának vagy a kihelyezett csatlósainak...

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2018.08.29. 22:22:17

@Tom66: "Ismételten született egy névtelenségbe burkolódzó valakinek, papírra vetni néhány érdektelen mondatot. " - Mi ez a zagyvaság?

Dzseem 2018.08.29. 22:31:03

Azért azt úgy bírom, hogy valaki azt mondja egy másik emberre, hogy “megmondóember” .. de ha ő mondja meg, hogy ki a “megmondóember” akkor valójában ki is a megmondóember? :-DD

Meg ez az egész jobbos meg balos meg libsi meg nemlibsi Donald kacsa meg Depesmódos .. annyira kezd unalmas lenni, hogy mongol nyelven a Dallas érdekesebb lenne. Persze ettől ez még van igen, de már 16 évesen is ciki volt valakit azért csesztetni mert ő olyan én meg ilyen. És akkor én úgy tanultam, hogy hülye aki mondja. És ez nagyon igaz!

m54 2018.08.30. 00:24:23

Értekezés a pelenkák állásáról (magyaridok.hu/velemeny/ertekezes-a-pelenkak-allasarol-3415453/)
A liberális orgánumoknak nem jelentett problémát a térdig összeszemetelt Szabadság híd

"... átadták a gyalogosoknak a hét végére a Szabadság hidat. ..., és egy szépen fejlett szeméthegyet hagytak maguk után. Ezt valaki lefényképezte és szóvá tette. Hogy miért kell a hidat térdig összeszemetelni. Ami ezután történt, az figyelemre méltó és csodálatos. A kormánnyal nem – az NGO-kal viszont fölöttébb – szimpatizáló orgánumok talpra ugrottak, és nekifogtak megmagyarázni a szeméthegyet. Nézzünk ebből a heroikus küzdelemből egy kis válogatást!"

sdani 2018.08.30. 01:30:34

@balcán maxval bircaman: "A ballibek csúnyán bebukták a pelenka ügyet."
Tényleg végre kiderült, hogy a képeket Gyúrcsány fotosoppolta és nem is Récsöl volt egy igénytelen takony?

2018.08.30. 01:53:55

@m54: ja. Terelni kell, hisz a Szabadság híd űbereli Horvátországot....
Ez a Bajer akkora fasz, hogy már geci...
ha elolvasod a "cikkét" , ráadásul önmagát cáfolja...

Persze a mocsoknak hagyománya van. Kossuth tér.

alfacharlybravo 2018.08.30. 03:11:06

@rallus: Neked tökéletes volt csak az országnak volt katasztrófa.

midnightcoder2 2018.08.30. 06:54:17

Szerintem a szopófantom a baloldali ellenzék. Immár vagy 8 éve, és ahogy elnézem az élcsapatot, attól tartok, hogy ez a következő 8 évben sem igazán fog változni.

Ser Vazul 2018.08.30. 07:03:47

Jézus ez aztán a konteo. Gratula faszkalap! Egyébként igazad van,a komplett médiát le kéne állítani és kizárólag a szaros pelenkát tolni a választásokig más úgyse megy

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2018.08.30. 07:14:00

Mindenesetre ha nincs lehetőség egy análra, akkor egy szaros pelenka is megteszi.

Kivlov 2018.08.30. 08:30:17

Ez a pelenka ügy is egy felfújt lufi. Semmi.
És az ellenzék ennyire képes.

Arcade Macho 2018.08.30. 08:41:49

ez tenyleg megmagyarazza, hogy hogyan lehet egy pallott péloszt lepippantani, gondolom a Fidelitasos gyermek fogat mosott utana

Terézágyú 2018.08.30. 08:42:46

a zorbánék azt csinálnak, amit akarnak. ennyi. szokjunk hozzá.
ez kell a magyarnak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.30. 09:11:41

Ez már beteges..

Felkelt a nap, hogy a ballibek szopjanak, és fúj a szél, hogy a Fidesznek jobb legyen.

Agybeteg banda.

torró 2018.08.30. 09:12:05

nem tudom megitélni ezt a pelenka ügyet, mert a kedves nyaralótulajdonos honfitársaink szemét hegyeket helyeznek el notóriusan a helyiek, vagy a szomszédaik előtt. Hogy melyik baloldali, vagy jobboldali azt nem tudom, de sorozatosan tapasztaljuk itt a Balaton térségében. Vagyis! Ne mutogasson senki a másikra, mert ugyan olyan a mentalitás a társadalom nagyrészének.Érdekes ezen nem akad ki senki. Biztos hogy egy csikket sem szép dolog csak úgy eldobni, de sajnos a szemetelésben nagyok vagyunk. És ne legyen kivétel, a megszólítás mindenkire vonatkozik!

pulsarito 2018.08.30. 09:23:41

Jaj de jó megint megbukott a zorbán rezsim, ezúttal egy szaros pelenkán!
Annyira bírom, amikor a sok Pest belvárosi "értelmiség" ájtatos képpel oktatja ki a a sok bunkó mucsait. talán ti még nem dobtatok el soha semmit, nem szemeteltetek soha sehol ugye?
Csak azt nem fényképezték le, és nem lett hír belőle!

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a szaros pelenka eldobása rendben van csak az állandó kettős mérce bosszantó már!
A Szabadság híd teleszemetelése nem gond, mert az olyan kúl, bezzeg egy (azaz egy db) pelenka a zorbán diktatúra bizonyítéka feketén-fehéren!
Ha csak ennyire telik az ellenzéknek, akkor még nagyon sokáig csak a sivalkodás marad nektek.
És ezzel csak egyetéreteni lehet!
"Orbán Ráhel szemeteléséből egyenesen következik, hogy jöjjön vissza a ballib uralom, vezessék be a buziházasságot, engedjük be a füstösöket, és segélyezük agyon újra a igányokat. Ja és jöjjön a safe space, meg az SJW-ideológia.
Ez mind egyszerre következik belőle!"

Rettegek mert ballib vagyok 2018.08.30. 09:30:17

@pulsarito:

Olyannyira következik belőle, hogy még a szopófantomot is kitalálták a ravasz Fideszesek, nehogy a ballib oldal a pelenkaügyből profitáljon... :DDD

C. Lee Boss 2018.08.30. 09:30:44

Szarbán rákkel a TEKstőrökre bízta síborccal közös gyerekük kakis csomagját… A mémek miatt majd megint jön egy intern/y/et adó…. volt már ilyen, amikor egy vb páholyában ülő utód miatt röhögte ki a felcsúfit a nép. Akkor meghátrált, de felejteni nem fog most sem! Úgy hogy majd pelenka nélkül, és nem az út mellett kapjuk a megtorló csomagot… Vagy megszoksz, vagy megszöksz! Szar ügy!

Richard Gaal 2018.08.30. 10:29:16

@Ménár Atya: Le a kalappal. Elegáns, pikáns, de még ízléses

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.08.30. 10:30:25

Ha nem lennének ilye fröcsögő szélsőbalos írások napi szinten a neten, akkor a fidesznek sem lenne meg a kétharmada... ennyike. A narancs, csak egy árnyalata a vörösnek...

AdmiralRobert 2018.08.30. 10:37:32

Elég szánalmasra sikerült ez a cikk, csak sajnálni tudom a szerzőjét a besavanyodott élete miatt. Aki egy ilyen eldobott pelenkából ügyet képes kreálni, az már annyira a legalja, hogy nem is érdemes figyelemre méltatni.

Szomorú, hogy a baloldalt már nagyon régóta csak a gyűlölet tartja egyben, amit egy vagy több FIdeszes politikus iránt éreznek. Márpedig, milyen tábor az, amit közös gyűlölet jellemez? (Megsúgom: hasonlatos a 40-es évek német kormányához.)

LebensraumamOsten 2018.08.30. 11:06:01

@Rettegek mert ballib vagyok: Csakúgy mint az Altusgate. Hehehe. Hiába kapálóztok, nem lesz abból sem semmi. Csak reménykedtek értelmetlenül, céltalanul. Remélem majd Fletó unokája egy szép nap a ti fejetekre is dob egy szaros pelenkát. Az lesz a bérkommentelői karrieretek megkoronázása. Ha lefényképezik akkor már lehet profilfotótok is, amit az NFM-es portfoliótokba feltölthettek. Még egyszer hehe.

LebensraumamOsten 2018.08.30. 11:10:08

@AdmiralRobert: És ti lesztek a célcsoport a nagy szeretetetekkel, akik odatartják majd a másik orcájukat. Mi meg majd röhögünk.

LebensraumamOsten 2018.08.30. 11:13:44

@Hungarian Geographic: Teljesen mindegy, nem fogtok ti mindig a hatalomhoz dörgölődzni. Csak listázni kell benneteket és kicsinálni módszeresen. Ráadásul veletek ellentétben a jóknak ehhez külföldi segítség is akad. Veletek a kgb-s rókán meg egy-két épp börtön felé tántorgó illibbant elmebeteg prófétán kívül senki nem áll szóba se külföldről. Nem is tekintenek embernek benneteket. Mondjuk joggal.

citrix 2018.08.30. 11:21:49

@balcán maxval bircaman: Konkrétan? Már megint a ballibek.... Te nagyon beteg vagy, komolyan sajnállak hogy ilyen állapotba jutottál. A pelenka úgy látom mélyen belevésődött a tudatodba, ez a Récsi sztori felhozta a tudat alattiból és máris tudathasadásod lett tőle. Történt ami történt, engedd el azt a pelenkát ahogy Récsi tette.

AdmiralRobert 2018.08.30. 11:48:19

@LebensraumamOsten: Újabb csodás emberi tulajdonságról tettél tanúbizonyságot, gratulálok hozzá. Képtelenek vagytok elfogadni, hogy a mostani kabinet százszor jobb kormányzásra képes, mint amit az MSZP-kormányok valaha is tudtak vagy tudni fognak.

videki gyerek 2018.08.30. 12:35:38

@nemecsekerno_007: Azota kiderult, hogy az index blogon irogato taga20 a szopofantom.

pulsarito 2018.08.30. 12:47:57

@LebensraumamOsten:
Köszönjük a baloldali-liberális szemlélet eme kiváló megnyílvánulását. Milyen igaz a mondás, a liberálisok mindenkit el tudnak fogadni csak azt nem ha valaki nem liberális.

Thomas Dantes 2018.08.30. 12:51:55

@balcán maxval bircaman: Mit buktak be rajta?
És esetleg kifejtenéd, hogy akkor az rendben van hogy a miniszterelnök lánya szemetel, és még csak elnézést sem kér?
Bizonyára rendben van, fogadjunk

taga20 2018.08.30. 12:52:11

@videki gyerek: Igen kénytelen voltam leszopni pár hajléktalant, mert a fasiszta Orbán kitiltotta az arabokat az országból. Mert amúgy kizárolag arabokat szopok. Amíg ezerszámra jöttek nem volt probléma, egyiket szoptam a másik után, sokszor még fizetnem se kellett.

Thomas Dantes 2018.08.30. 12:53:46

@AdmiralRobert: Tehát nem ügy eldobni a szaros pelenkát. Na igen. Ez sokat elárul. Hogy ez neked nem ügy.

gyurmicsek 2018.08.30. 13:00:11

@AdmiralRobert: Csomó volt MSZP-s meg ott van a Fideszben, akkor ez most hogy van? Ki kormányoz akkor jól? Az idő változok, tudod Simicskai is volt öribari és tisztességes vállalkozó és most mi is lett? Szóval egy Fidszesből is lehet szar ember? Vagy az is volt mindíg?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.30. 13:02:39

@Thomas Dantes:

Mert politikai hasznot reméltek az ügyből, viszont az egész unalomba fulladt.

AdmiralRobert 2018.08.30. 13:34:32

@Thomas Dantes: Egy ország tönkretételéhez képest (Medgyessy-Gyurcsány-féle sokéves ámokfutás), igazán semmiség.

Zoltán Rádi 2018.08.30. 14:45:34

@balcán maxval bircaman: Nem fulladt az unalomba, egyszerűen csak tudomásuk vettük, hogy a magyar az magyar, akármerre is járjon...így már értelmetlen beszélni róla. Bunkó aztán jó'van

szikenszöcske 2018.08.30. 16:02:35

de vitték a tiborcz balkézről gyártott ivadékát is nyaralni, vagy csak a trónörököst? ;)

szikenszöcske 2018.08.30. 16:04:22

@AdmiralRobert: ja, meg ami azóta van.
az emútnyócév előtti emútnyócévhez képest a legutóbbi emútnyócév a butaság és politikusmaffia konjunktúrája.

szikenszöcske 2018.08.30. 16:05:39

@torró: az emberek hülyék.
a sajátláb mwg valami országimázy-felelős.
mondjuk jól hozta az ismeretterjesztést.

Thomas Dantes 2018.08.30. 16:14:41

@AdmiralRobert: Ez hogy jön ide? Sehogy. Nem érdekel hogy ,,elmútnyócév"
Az érdekel ami most van, és a te mutatsz be magadról szegénységi bizonyítványt, hogy neked ez egy semmi, hogy ha az ország vezetőjének lánya, eldobja a szaros pelenkát.

Thomas Dantes 2018.08.30. 16:15:44

@balcán maxval bircaman: Ez inkább a magyar társadalom kudarca, hogy ennyire nem érdekli.
És mily jellemző, te ennek örülsz. Én meg szégyellem magam Orbán Ráhel miatt.

AdmiralRobert 2018.08.30. 16:38:36

@Thomas Dantes: Azt inkább hagyjuk, hogy ki állít ki magáról szegénységi bizonyítványt... Sajnos nem jönnél (jönnétek) ki belőle győztesen.

Bolshevik 2018.08.30. 16:56:15

@taga20 : jé má jobbról is megy a nickhamisítás?

Thomas Dantes 2018.08.30. 17:37:36

@AdmiralRobert: Merthogy? Na mesélj. Gyerünk hajrá.

Egyékbént, normális értelmes ember nem szemetel és a szemetelést csak elítélni tudja. Pont. Erről felesleges többet mondani.
Szerinted ez nem ügy. Hát igen...

Behajtó70 2018.08.30. 18:09:41

Te elmeháborodott senkiházi aljadék! Ahogy egy terhes nőről és egy kisbabáról beszélsz....te mocskos szardarab, te! Egyszer de találkoznék veled!

Thomas Dantes 2018.08.30. 18:20:36

@Behajtó70: Attól hogy valaki terhes, még ne szemeteljen. Az nem mentség semmire. Csak primitív buta bunkó emberek szemetelnek.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.08.30. 18:52:34

Kicsit sem szanalmas az ellenzek. Mikozben mostanra az egesz vilag Orban Viktort tekinti Europa nem hivatalos elnokenek, addig az ellenzek Orban unokajanak szaros pelenkajaig jutott, es ebbol probal politikai toket kovacsolni.
Odaig sulyedt az ellenzek, hogy az utolso remenyuk egy szaros pelenka.

ételizésítő 2018.08.31. 00:24:23

@balcán maxval bircaman:
Csak nem te vagy a szopófantom?
Gyanús is voltál, bolgár buzi.

ételizésítő 2018.08.31. 00:33:56

@m54:
A hidat tényleg faszság volt lezárni 4 hétvégére, de ezt is a ti emberetek csinálta, Tapló Pista.

@Behajtó70:
És leszopnád?

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.31. 05:57:23

@ételizésítő:

Én a ballib bérkommentelők démonja vagyok: jelenek, s leleplezem őket.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.31. 06:00:47

@Thomas Dantes:

Akinek már volt csecsemője, az tudja, nem normális zárt kocsiban tartani a használt pelenkát, a gyerek mellett. Ehhez képes a kisebb rossz kidobni az útra, ha nincs szemetes.

Ezt persze a ballibek is tudják - kivéve a homokosokat, akinek sose volt gyerekük -, s ők pont ugyanígy cselekdnébnek hasonló esetben.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.08.31. 06:02:53

@pulsarito:

A Szabadság-híd szemetelését akár csak megmlíteni már kódolt antiszemitizmus!

ételizésítő 2018.08.31. 14:50:11

@maxval balcán bircaman:
Ezt ma már így mondják bolgárbuzi nyelven?
A brummogástól jobb nekik, amikor a szádban van a faszuk, te kis kőbányai bolgár szopófantom? Tudjuk, hogy önként vállaltad a Fidesz érdekében, sőt, még fizettél is érte.

Gyorgy007 2018.08.31. 15:05:33

Ez a pelenka ügy felhordása és színen tartása elég ócska húzás... Ez csak a balliberál söpredéknek és a proli népnek gumicsont. Csámcsognak a peluson, közben a használt étolajat, az elhasznált elemet, a kiégett kompakt égőt ugyan úgy a szemétbe hajítják. Az a proli szar réteg csámcsog a pelenkán, akik a cigi csikket hegyes ívben lövi a távolban a rágóját pedig az aszfaltra köpi. S
Milyen politikai jelentősége van, hogy eldobta a szaros pelust? Semmi.
Ettől a fidesz a kormányzó párt és a legjobb kormány az elmúlt 80 évben.

Rézműves Ronáldinnyó 2018.09.01. 02:12:36

@Gyorgy007: Bár nem vagyok Fideszes, de én sem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Persze azt adom, hogy a csajnak, főleg az Ő helyzetében ezt nem szabadott volna , de ismerve a bébipelenkák szagát , nem ítélném el :DDD
Főleg akkor , ha valóban nem is volt ott a pihenőben szemetes.
Sajnos ez a tendencia nyugaton is : nagyon sok autópályapihenőben szanálják ki a WC-t , a szemetest és mindent. Sőt! Nagyon sok városban is sorra szerelik le a szemeteseket. És az eredmény? Ugyanaz mint a posztolt fotókon. Én most Hollandiában élek, előtte a németeknél voltam. El tudom mondani hogy nagyon sok holland benzinkúton nyilvános WC sincsen!!! És a legtöbb autópálya melletti pihenőhely is be lett zárva, mert oda jártak napközben a homárok fartúrásra... :)))
De persze tudom magyarországon mindenki szentéletű és az ország legnagyobb gondja egy eldobott pelenka. A teljes ellenzék a szavazótáborukkal együtt sem vétkezett soha, még ennyit sem :D

m54 2018.09.01. 10:00:25

@ételizésítő: "A hidat tényleg faszság volt lezárni 4 hétvégére"

Miért? Sokan élvezik (bár nem tudom miért), közkívánat, teljesíthető, nem jár nagy gonddal.
Metrófóbiás bevásárlókat zavarhat csak. Mehetnek hetessel az Astoriáig, onnan trolival a Nagycsarnokba. De ez csak szombat délelőtt.

ételizésítő 2018.09.02. 02:50:14

@m54:
Azért, baszd meg, mert pár neohippi fasz miatt több tízezer embernek basszák el a négy hétvégéjét. Mellesleg az a sokan pár száz embert jelent.
Mint az Indexre is írta valaki, érdekes módon senki nem a saját lakóhelye közelében szervez ilyen faszságokat. És Tarlós is egy ostoba fasz, hogy nem küldi el ezeket a seggfejeket a kurva anyjukba, amikor előállnak az idióta ötletükkel.

ételizésítő 2018.09.02. 02:51:51

@Gyorgy007:
Ha Gyurcsány gyereke csinálta volna, már óriásplakátokon hirdetné a gazdád, akinek folyamatosan a fosos seggét nyalod.
És ti is folyton ezt hajtogatnátok, faszkalap.

ételizésítő 2018.09.02. 02:54:13

@Gyorgy007:
"a fidesz a kormányzó párt és a legjobb kormány az elmúlt 80 évben"
Ja, ha a legnagyobb rabló neked azt jelenti.

Valójában az ország fennállása óta a legszarabb kormány a felcsúti cigány geci kormánya.
De te csak nyald a seggét továbbra is, gondolom, akkor is azt tennéd, ha az anyádat baszná a ravatalon.

Gyorgy007 2018.09.02. 15:59:02

@ételizésítő: Milyen választékos vagy, édesanyád biztos büszke a kis teremtményére :)

A tavaszi választásokon megkaptátok ami jár ;-) Nincs más hátra neked is migrálni kell.
süti beállítások módosítása