Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Márpedig a migránsok itt vannak, és a tehenet fejik

2019. április 16. - Kibeszélő

Úgy tűnik, hazánknak egyetlen problémája van: meg kell védeni az országot a migránsoktól. Holott Magyarországon az Európán kívülről érkező munkaerő száma egyre csak nő.

Erről azonban nem szokás nyilatkozni az MTVA híradójában, ahol a műsoridő zömét amúgy a bevándorlók teszik ki. Azok a migránsok, akik a déli határkerítést ostromolják, vagy akik már bejutottak Nyugat-Európába, és épp valamilyen terrorakciót készítenek elő. Azokról viszont hallgatnak, akik másik kontinensről, másik kultúrából és akár vallási közösségből érkeznek, a magyar állam jóváhagyásával.

Pedig, léteznek ilyenek, és nem csak azok, akik letelepedési kötvényt vásárolnak. Egyébként a letelepedési kötvény az orbáni honvédő harc tekintetében eleve csúfondáros biznisz. Mert ugyebár vannak a rossz migránsok, meg a jók, akik hajlandók jó sokat fizetni azért, hogy betegyék a lábuk a Kánaánba. Meg persze ők biztosan át vannak világítva (legalább annyira, mint Orbán Viktor), és ők tuti nem fognak sok vizet zavarni a keresztény Európában. Így tehát, ha sok a pénze, bárki jöhet, és bárki szabadon grasszálhat Magyarországon. 

A bevándorlók másik része azonban dolgozni jön ide. A multik vagy a nagy nemzetközi szolgáltatóközpontok tárt karokkal várják a diplomás munkavállalókat más kontinensről is. Mondjuk Indiából. Velük még csak-csak kibékül a nagyvárosi ember. Senki elől nem veszik el a munkát, mert anyanyelvi szinten csak ők beszélnek például urduul. És hát egyébként is tanult szakemberek.

Amiről viszont talán kevesen hallottak, hogy kétkezi munkára is egyre több külföldi munkavállalót szerveznek hazánkba. Több ágazatban is égető szükség van fizikai munkaerőre. Nem pusztán azért, mert a magyar lakosság eleve fogy, hanem azért is, mert számos olyan munkakör létezik, ahova magyar ember nem szívesen jelentkezik. Pláne annyiért, amennyiért. Ki az aki, szívesen kel minden nap hajnali 2-kor, és megy a tehenészetbe fejni? Vagy a húsüzembe pulykát aprítani? Ezekre a munkákra egyszerűen nincs elég magyar jelentkező. A megoldás ezért az, hogy munkaerő közvetítő cégek külföldön toboroznak munkavállalót. A környező, szegényebb országokból azonban egyre kevesebb embert lehet toborozni. Még Szerbia és Ukrajna is kiürült. Kárpátalján nem találni már magyar anyanyelvű pályázót. Aki szóba jöhetett, az vagy itt van, vagy főként a módosabb uniós országokban.

Hogyan lehet orvosolni a problémát? Tágítani kell a kört, és jóval távolabbi országokból kell munkaerőt importálni. Erre a tevékenységre cégek alakultak, amelyek Indiából, Pakisztánból is hoznak be munkavállalót. Természetesen hivatalosan, határozott idejű munkaszerződéssel. Ennek következtében ma már olyan eldugott vidéki településeken is dolgozhatnak egy-egy üzemben indiaiak, ahol azelőtt sosem láttak idegent. Nem is csoda, ha ebben a nagy kirakat migránsellenességben elmegy az emberek józan ítélőképessége, és a településükön felbukkanó más nációjú, más bőrszínű munkásokat ellenséges szemmel nézik. 

Adott tehát a kormány migráns agymenése, és évek óta tartó gyülőletbeszéde (már magyar is magyarnak ugrik), és adott a gazdasági szükség. Kell a munkaerő, kell a mani! Vagyis a kormány hiába nyomatja folyton a Magyarország Brüsszelben is megmenti Európát a migránsoktól dumát, azért nagy kussban csak megengedi, hogy bejöjjenek valamilyen státuszban.

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr5714765726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Full metal burka 2019.04.17. 19:19:00

Nem a kormanyt hanem teged minosit, hogy nem tudod megkulonboztetni a segilyes leinformalhatatlan illegalis bevandorlot meg a kulfoldi munkavallalot.

Gondolom anyad tart el, azert nincs fogalmad a dolgok penzugyi vonzatairol. De egyebkent abban egyetertek, hogy meg leszerzodott kulfoldi munavallalot is csak oda kell felvenni, ahol nincs hazai jelentkezo, hacsak nem vmi kulcsfontossagu pozicio.

Jakab.gipsz 2019.04.17. 19:33:09

Minden valamire való gazdaságban ma már általános a fejő gép, a tehenek gondozásához pedig érteni kell, pl, mezőgazdasági állat gondozó ez egy szakma, tetszik tudni kibeszélő.

Ha csak a fejedből beszélsz ki, annak nem sok értelme van.

Persze ha be beszélő vagy aki bebeszéli a gyereket a hasunkba, értelezhető a migrációhoz való, hozzá értésed is.

2019.04.17. 19:35:01

A gazdag országokban évezredek óta rabszolgák végzik az alja munkát. Mert önként, annyiért senki se akarja elvégezni. Egy országnak két választása van ebben az ügyben. Vagy a saját állampolgárainak egy részét tartja direkt mélyszegénységben és tudatlanságban, hogy rabszolgaként dolgoztathassa ezekben a munkakörökben vagy más országok polgáraival végezteti el az ilyen munkát.
A hivatalos álláspont szerint hazánk az első verziót választja. Az okosabb és gazdagabb országok a másodikat. A második esetben az ország állampolgárai gazdagok és jólétben élnek. Nálunk a szegénység nő. De biztos, hogy a mi választásunk a jó, hiszen Mészáros és még pár százan nagyon jól élnek.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 19:41:09

@Full metal burka: Jó lenne, ha végre-valahára a sok suttyó fideszbirka is rájönne, hogy Viktor ahelyett, hogy megfizetné a magyarokat, behozza az olcsó migráns munkaerőt, aki magyar meg nem hajlandó éhbérért dolgozni, az mehet, amerre akar.
"HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, NEM VEHETED EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT" - ugye emlékeztek még Viktor olcsó kis hazugságára. A szemünkbe röhög a geci a teljes NER gang-gel együtt - csak a lóvé a fontos, szarnak ők Magyarországra.
MOL építkezés: 3000 török. Velük példálóznak, mint a miénkhez hasonló vallás, kultúra? Mitől olyan nagyon különbözőek a "brüsszelita migránsoktól"? Szombathely, Kecskemét, lehetne sorolni. Miért kell másoknak adni országunkat? Húzzátok már ki a fejeteket a seggéből, amíg nem lesz teljesen késő.

kecsup.hu/2019/04/munkasszallo-epul-a-homokbanyan-a-boroka-lakopark-es-az-uj-bolcsode-melle/

2019.04.17. 19:46:38

Én azt csinálnám a szerbek helyében, hogy a határ túloldalán az egyik magyarok építette stadionban egyhetes intenzív futballistaképzőt nyitnék és az országon áthaladó férfiakat, fiúkat megtanítanám az alapvető focira. Egy hét alatt bárkit fel lehetne hozni a magyar NB1 cserepadjának szintjére. Ezután csak annyit kellene mondaniuk a magyar határon, hogy focistának jöttek és máris tárt karokkal várnánk őket. Főleg, ha lenne egy pecsétes papírjuk, hogy Szomália megye 2-ben játszottak, ami ugye a magyar első ligával van egy szinten tudásban.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.17. 20:11:42

Próbáld meg a stuttgarti no go zónában vízipipázó Hasszánt hajnali tehénfejésre rávenni. 2-kor kelni? Hihihiháháháhhhá..Kb. akkor fekszik le.:)

Kunhalmi Nelymar 2019.04.17. 20:30:33

"Úgy tűnik, hazánknak egyetlen problémája van: meg kell védeni az országot a migránsoktól."

Az országot az illegális migrációtól kell megvédeni, te faszfely. Azoktól, akik letagadják a személyazonosságukat, származási országukat, korukat, és nem dolgozni jönnek, hanem segélyért. Valahogy hányingerem van már az ostoba fajtádtól, amelyik egyszerűen nem akarja érteni a különbséget, mert orbánviktor.

Brix 2019.04.17. 20:32:20

A migránsellenes propagandát a szegény , idős , elmaradott vidéken élő nyugdíjasoknak nyomják elsősorban, hiszen minden propaganda a szegényeknek és a tanulatlanoknak szól...A fiatalabb , tanultabb generációk jelentős része már élt multikulturális környezetben , így kevésbé lehet ezzel a problémával folyamatosan heccelni...Nem véletlen , hogy Fidesz támogatottsága , az idős, alacsony iskolai végzettséggel rendelkező nők között a legmagasabb, 60%-feletti... Úgy látszik , a félelemkeltő propaganda ott hat a legjobban... Közben, meg a való világ realitásai szerint, több tízezren kapnak EU-n kívüli országokból munkavállalási célból letelepedési engedélyt...
Azt kellene valakinek őszintén elmondani az embereknek, hogy a jövőben arra kell készülni, hogy egyre több ázsiai és afrikai ember lesz Magyarországon, mert a globalizáció egyirányú folyamat és nem lehet visszatérni a homogén , egykultúrájú, izolált országok világába...Csehországban és Lengyelországban is ugyanezek a folyamatok vannak: vietnámiak, törökök , indiai jelennek meg nagy számban, mert fejlődik a gazdaság és vonzóvá vált a munkaerőpiac... Ha úgysem lehet elkerülni a globalizációt, akkor meg kell teremteni- a kölcsönös érdekek alapján- a lehetőségek kihasználását. Ha valóban népességrobbanást akar a kormány, akkor adjon ki 20-30 ezer munkavízumot évente, kizárólag nőknek , Dél-Kelet-Ázsiából... Ez lenne az egyedüli megoldás, mert a mostani huszonéves lányok fele annyian vannak mint a 70-es, 80-as éveben , és a büdös életben nem fognak Orbánnak 3 gyereket szülni, amikor a karrier az első ( már a nagyapjuk idejében is 1-2 gyerek volt divat nem 3-4..)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 21:01:42

@MAXVAL bircaman közíró: szóval ugyanaz a migráns jó, ha "Orbán" hozza be, és rossz, ha "brüsszel" hozza be. elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 21:02:34

@Full metal burka: há bazdmeg tehenet fejni bármelyik menekült tud. ha szerinted ez különbség, akkor te idióta elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 21:04:06

@Jakab.gipsz: ja, és mi van az utcaseprővel, hulladékválogatóval? Azt mind te csinálod, mi, te Fidióta elmebeteg?! Meg te ganézod az összes tehenet az országban. Kb ennyit tudsz,

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 21:05:29

@roli101: Mivel fogyunk, relatíve több embert kell a náciknak szegénységben és tudatlanságban tartani. Ez ám az orbáni fényes jövő!

Blogolo Blogi 2019.04.17. 21:07:52

@Kunhalmi Nelymar: Az országot az illegális migrációtól kell megvédeni, te faszfely.

"HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, NEM VEHETED EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT"

Emlékszel a plakátra, fideszbirka? Most azzal jössz hogy Viktor úgy értette, az illegális migránsok nem vehetik el a magyarok munkáját. Igazi hülye vagy gyerekem, de legalább büszke vagy magadra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 21:08:00

@Kunhalmi Nelymar: "akik letagadják a személyazonosságukat, származási országukat, korukat, és nem dolgozni jönnek, hanem segélyért."

akiket a tranzitzónában éheztetnek és kiutasítanak, az ezekből melyiket követte el, te hazug, faszfej, náci barom?!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.17. 21:11:37

@math0:

Nem. A dolgozni akaró, nem nagy mennyiségben érkező, a szokásokat elfogadó idegen csak hasznot hoz.

Míg a Soros-terv alapján bezúdított többszázezres iszlamista tömeg kárt okoz.

Full metal burka 2019.04.17. 21:23:36

@Blogolo Blogi: Hat persze, visszasirja a nep a nagy libbant joletet...:DDD

Full metal burka 2019.04.17. 21:25:35

@math0: tud a cigany is, csak nem akar

De kulonben normalis kormanynak sok dolga nincs, csak meg kell nezni mit ugatnak a libbantak, es az ellenkezojet csinalni, akkor tuti a 2/3

Nagykörúton túli magyar 2019.04.17. 21:26:54

@math0:
"akiket a tranzitzónában éheztetnek"
Én ma voltam okmányirodában. Két és fél órát. Én sem kaptam enni. Akkor engem is "éheztettek"?

Jakab.gipsz 2019.04.17. 21:31:50

@math0: "akiket a tranzitzónában éheztetnek és kiutasítanak" És? Csak a nomádok hiszik azt, hogy nincsenek, határok.
Hol van az leírva, hogy kötelesek vagyunk bárkit meg etetni 1 x, igen talán 2 x, de eltartani ? Mire fel tartsunk el bárkit is, van elegendő beteg nyomorék és ostoba itthon is, például Te Matyikám.

Csak azért mert valakik nem tudnak egy modern államot működtetni, tanulják meg erre valók a tankönyvek. A kultúra és a demokrácia nem egy zsák krumpli amit szét lehet osztani ezt csak az a sátánfajzat Soros hiteti el a népekkel.

Brendel mikor nő már be végre a fejed lágya, röhejesen gyerekes vagy.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 21:55:41

@Full metal burka: "Hat persze, visszasirja a nep a nagy libbant joletet...:DDD"

Inkább azokat az időket sírják vissza, mikor se Viktor, se Brüsszel, se senki más nem akart idegeneket az országba telepíteni. Azon idők eljöveteléért pedig imádkoznak, mikor kijózanodik az ország népességének azon része, akiknek eddigre segglyuk nőtt a nyaka köré.

Full metal burka 2019.04.17. 21:58:52

@Blogolo Blogi: Ellenkezoleg, az orszag aranykora addig folytatodik, amig hallani a libbant cincogast a sikatorokbol.

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:03:34

Csak a fideszes agyhalottak olyan ostobák, akik beveszik ezt a folyamatos migránsozást, miközben gazdájuk halomra hozza be őket.

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:06:25

@Ma is mentek gecizni?: gazdád nem azt mondta, hogy nincs fennakadás a kirúgott és lelépett közalkalmazottak miatt? Vagy csak nem olvastad a reggeli ukázt? Vigyázz, nehogy te is sorosügynök legyél!

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:10:06

@MAXVAL bircaman közíró: mitől lett hirtelen a hindu indiai, szokásokat elfogadó integrálódó jómunkasember idegen, miközben hagyományosan agyonverik a rokonok azt a nőt, akit megerőszakolnak a szomszéd falúból? Bolgár birka, nem megy neked ez.

Jakab.gipsz 2019.04.17. 22:10:36

@Narancsos kommunizmus:

Te kis lökött, akinek pénze van, azt nem nekünk kell eltartani. Ezt nehéz fel fogni?

apro_marosan_petergabor 2019.04.17. 22:12:42

A cikkíró keveri a szezon a fazonnal, a szoftvert a szvetterrrell...
- A bevándolró és a vendégmunkás egészen más
- a vendégmunkásokat kiválogatod, s ha nem kell, hazaküldöd
- bevándorló nem integrálódik, segélyt kap, és követelődzik a megannyi agyatlan NGO-ra támaszkodva (és nemigen dolgozik)
- a vendégmunkás - dolgozik, és nem családegyesít majd diktál s leszedi akeresztet a templomtoronyról, abuzálja a nőket, st. - esetleg robban, ha kedve van...
- gyűlölet keltés - marhaság, ezt a liberó csapat ugatja folyamatosan, helyettünk, akikben semmi gyűlölet nincs, csak védjük, óvjuk az otthonunkat, kultúránkat, asszonyainkat,
s nem akarunk iszlám gyarmat lenni - mert eyszer már voltunk...

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:12:46

@Kunhalmi Nelymar: "faszfely"
Neked szól a migranspropaganda :D

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:14:42

@Jakab.gipsz: Meszarosnak van pénze, mégis el kell tartani. Meg a sok fideszfereg akinek semmi sem elég.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.17. 22:14:53

@math0: Ahol bucira verik a buzi fejedet,és megetetik veled a szemüvegedet te balfasz..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:16:32

@MAXVAL bircaman közíró:

"A dolgozni akaró, nem nagy mennyiségben érkező, a szokásokat elfogadó idegen csak hasznot hoz."

Honnan veszed, hogy a "brüsszelita" menekültek nem akarnak dolgozni, a szokásainkat elfogadni? Honnan veszed, hogy "ORbán" migránsai el akarják fogadni a szokásainkat?

Sehonnan, fingod nem is lehet erről, csak kamuzol, te elmebeteg Fidióta náci!

"Míg a Soros-terv alapján bezúdított többszázezres iszlamista tömeg kárt okoz. "

Miféle kárt?

Németországban már 400 ezren dolgoznak közülük.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Narancsos kommunizmus 2019.04.17. 22:17:03

@apro_marosan_petergabor: tényleg? És tudományosan mi alapján szelektálható egy vendégmunkás, hogy ne erőszakoljon? Őszintén érdekel mert látszik, hogy komolyan gondolod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:18:08

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: értem, hogy te így jártál, de ettől az még nem no-go zóna, csak egy kurvára idegesítő fasz vagy.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 22:19:49

@Full metal burka: Azt nem teljesen értem, hogy a libbantak hogyan keveredtek hirtelen a képbe, de gondolom ők kényszerítik szegény Viktort, hogy hozza be az idegeneket szarért-húgyért dolgozni, letörve ezzel az itt élő magyarok bérét is. Értem én hogy soros, de te hogyan lehetsz ennyire korlátos?

Kunhalmi Nelymar 2019.04.17. 22:26:18

@Blogolo Blogi: "Emlékszel a plakátra, fideszbirka?"

Hát hogy ne emlékeznék? Én írtam. Azt jelenti, hogy nem VEHETI EL a magyarok munkáját. Ha jut neki munka, akkor csinálja bátran, de itt nem ő az első a sorban.

@math0: "akiket a tranzitzónában éheztetnek és kiutasítanak"

Idilyóta, senki nem éheztette őket. Bármikor szabadon elmehetnek, és mehetnek bevásárolni a migránskártyából vagy az uniós apanázsból. Csak nem a határnak ezen az oldalán. A túloldalon – Szerbiában – nem fenyegeti őket semmiféle veszély, nyitva van oda az út, nyugodtan visszamehetnek, sok boldogságot kívánunk hozzá. Ha én bemegyek egy zsákutcába, és ott senki nem hozza nekem helybe az ebédet, attól még engem nem éheztetnek, csak nem mentem ebédelni.

Mondd, az ilyen magadfajta barom valamiért kimondottan szereti ezeket a migriket, vagy csak annyi a problémád, hogy Orbán nem szereti őket?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:28:41

@apro_marosan_petergabor:

"- a vendégmunkásokat kiválogatod"

nem válogatják őket annyira

" bevándorló nem integrálódik, segélyt kap, és követelődzik a megannyi agyatlan NGO-ra támaszkodva (és nemigen dolgozik)"

ezek nem tények. fingod nincs róla, nem is lehet. kamuzol, hazudsz, mert náci vagy.

Németországban 400 ezer menekült dolgozik már.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

"- a vendégmunkás - dolgozik, és nem családegyesít"

de.

"leszedi akeresztet a templomtoronyról, abuzálja a nőket, st. - esetleg robban, ha kedve van..."

robbantgatni meg lövöldözni Európában leginkább itt született emberek robbantgattak, vendégmunkások fiai.

"óvjuk az otthonunkat, kultúránkat, asszonyainkat"

az asszonyaitokat magyarok erőszakolják meg.

idióták vagytok.

Kunhalmi Nelymar 2019.04.17. 22:29:06

@math0: "Németországban már 400 ezren dolgoznak közülük."

Majdnem 4 év telt el azóta, hogy háromszor ennyien odaözönlöttek. A német külügyminiszter egy évvel később arról panaszkodott, hogy még a nyelvtanfolyamokra sem járnak el, és basznak dolgozni. Most már, négy év elteltével, az egyharmaduknak találtak valami munkát. Vivát.

Full metal burka 2019.04.17. 22:29:19

@Blogolo Blogi: Jaja, Viktor mar ugy lenyomta a magyarok beret, hogy az EP valasztasokon is 2/3-a lesz.

A lippsik meg visitanak termeszetes elohelyukon, a csatornaban. Mindenki a helyen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:30:04

@Jakab.gipsz: "akinek pénze van, azt nem nekünk kell eltartani."

faszt. ezek azok, akik dolgozni nem tudnak, ezért lopnak. Mészáros, Tiborcz és tsai. a legdrágább kitartottjaink.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 22:31:25

@apro_marosan_petergabor: Remélem hamar kiderül majd, hogy mennyire tudod védeni anyut meg a gyerekeket. Merthogy el fogják őket kapni ezek a derék vendégmunkások is, hisz buzi mind, csak nem úgy. Már látlak, ahogy két menet közben járod az örömtáncot és sok kitartást kívánsz kedves nejednek, hiszen ezek csak vendégmunkások voltak, nem migránsok. Aztán a nap újra felkel és kezdődik minden elölről, ti pedig örömmel szavaztok majd Viktorra, aki megsegített benneteket az olcsó munkaerővel, meg pár numerával.
Sok szerencsét és kitartást, Drága Barátom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:32:03

@Jakab.gipsz: akiket a tranzitzónában éheztetnek és kiutasítanak, az ezekből melyiket követte el, te hazug, faszfej, náci barom?!

erre nem sikerült válaszolnod, te elmebeteg kretén, Fidióta náci állat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:33:25

@Ma is mentek gecizni?: "Két és fél órát."

No ez a különbség. Erre nem sikerült rájönnöd. Megkérdezted. Mert Fidióta elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:34:45

@Full metal burka: "tud a cigany is, csak nem akar"

de várjál már, mert Orbánék ilyen cigányokat is hoznak be.

fuss neki még egyszer a falnak, te Fidióta elmebeteg!

Blogolo Blogi 2019.04.17. 22:35:36

@Kunhalmi Nelymar: Ha akár egyetlen munkanélküli van az országban, akkor máris elvették a melót tőle, te migránsimogató féreg! Grátiszba remélem betérnek majd hozzád és vagy az asszonyt vagy téged vágnak gerincre. Sikoltozhatsz majd örömödben, hogy végre megérkeztek.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 22:37:43

@Full metal burka: "Viktor mar ugy lenyomta a magyarok beret, hogy az EP valasztasokon is 2/3-a lesz"

Jaja, meglesz ott még a 4/5-öd is! Mehet vele vissza a néppártba zabot hegyezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:38:32

@Kunhalmi Nelymar: "Most már, négy év elteltével, az egyharmaduknak találtak valami munkát. Vivát. "

a magyaroknak eleve 45%-a dolgozik csak. ehhez képest a 33% már egész jó. és a menekülteknél ez még mindig évi 100 ezerrel növekszik, szóval nemsokára lekörözik a magyarokat.

de hát a náci Fidióta nem gondolkodik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:40:37

@Blogolo Blogi: "Ha akár egyetlen munkanélküli van az országban, akkor máris elvették a melót tőle, te migránsimogató féreg!"

tehát ha Sopronban van egy munkanélküli, akkor Nyíregyházán a konzervgyárban a dolgozó migráns elvette tőle a munkát.

Azért vagy Fidióta és náci, mert elmebeteg selejt vagy.

Grátiszba remélem betér majd hozzád egy náci elvtársad és vagy az asszonyt vagy téged vágnak gerincre. Sikoltozhatsz majd örömödben, hogy végre megérkeztek.

yourmomtits 2019.04.17. 22:47:03

@math0: neked csak az aids-es, homokos migráns a jó, amelyik minden nap megtosz. ezt tudjuk jól.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 22:50:31

@yourmomtits: neked csak az aids-es, homokos náci a jó, amelyik minden nap megtosz. ezt tudjuk jól. látogatod is Orbánt minden nap egy kis seggbedugásért.

Full metal burka 2019.04.17. 22:52:31

@math0: Nem ilyeneket, hanem olyanokat, akik dolgoznak. A haveromeknal is vannak ilyen fejok, ejszakara lezavarjak oket a pincebe, nappal meg az allatokkal vannak. 3 havonta rotalodnak.

Full metal burka 2019.04.17. 22:53:21

@Blogolo Blogi: Jo lesz, vernyakolhatsz tovabb a csatornaban.

Blogolo Blogi 2019.04.17. 23:04:14

@Full metal burka: Bármit Drága Barátom, csak szállj le a vendégmunkás-vonatról, nem vicces, amibe belekezdtetek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:05:45

@Full metal burka: és miből gondolod, hogy aki magától jön, az nem akar dolgozni, de akit kiválogatnak Orbánék, az akar?! mert válogatják a faszt, te idióta!

te tényleg ennyire idióta vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:07:13

@Full metal burka: a haverod honnan vette, hogy aki jön, az dolgozni akar? megkérdezte? becsszóra?! azt is megkérdezte, hogy akarnak-e nőket erőszakolni? és azt mondta, hogy nem, becsszóra? és a haverod ezt mind beszopta?

ti tényleg ilyen idióták vagytok?!

Full metal burka 2019.04.17. 23:10:56

@math0: Nem magatol jon, hanem a bokrokon at jon. A rossz migrancs.

Igazan egyszeru.

Full metal burka 2019.04.17. 23:12:20

@math0: hat onnan, hogy alairta a munkaszerzodest (de amugy sincs se szallasuk, se sok zsetonjuk, meg a nyelvet sem beszelik)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.17. 23:16:43

Jó nagy ostobaságot beszélsz posztoló.
Ezeket a munkavállalókat alapból ellenőrzi az ügynökség. Aztán a magyar hivatalok. Nem egy, hanem több. Eü, bevándorlási, nemzetbiztonsági.
Aztán a céget is ellenőrzi három magyar hivatal. Aztán még az adott ország nagykövetségén is mindenféle szerződéseket kell írogatni, amiben legarantálod, hogy a munkavállaló ellátása és szállása meg persze a fizetése is biztosítva van.
Aztán leszerződsz a munkavállalóval, hogy x évig ott dolgozik. Az x év elteltével pedig kezdődik előlről, vagy hazamegy. (Hogy minden kezdődik-e előlről azt nem tudom, ott még nem tartunk.)

Ezt összemosni a migtikkel ordas nagy hazugság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:17:27

@Full metal burka: van két ember mondjuk Pakisztánból. az egyik repülővel jött, beszervezték, a másik végig gyalogolt sok ezer kilométeren, úgy jött ide.

hát szerintem kurvára nagyobb az esélye, hogy az első a lusta dög.

de hát ezt egy idióta, selejtes, elmebeteg náci nem fogja fel.

azért vagy náci, te Fidióta, mert elmebeteg vagy!

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.17. 23:18:29

@math0: Tudod Matyi, te annyira korlátolt és sötét vagy, mint amilyen randa.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:19:34

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"ellenőrzi az ügynökség. Aztán a magyar hivatalok. Nem egy, hanem több. Eü, bevándorlási, nemzetbiztonsági. Aztán a céget is ellenőrzi három magyar hivatal. Aztán még az adott ország nagykövetségén is mindenféle szerződéseket kell írogatni, amiben legarantálod, hogy a munkavállaló ellátása és szállása meg persze a fizetése is biztosítva van."

És ezt azokkal a bevándorlókkal miért nem lehet megcsinálni, akik a határon jelentkeznek, te idióta faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:20:13

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: a haverod honnan vette, hogy aki jön, az dolgozni akar? megkérdezte? becsszóra?! azt is megkérdezte, hogy akarnak-e nőket erőszakolni? és azt mondta, hogy nem, becsszóra? és a haverod ezt mind beszopta?

ti tényleg ilyen idióták vagytok?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 23:30:25

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Tudod, Nagy Fasz, te annyira korlátolt és sötét vagy, mint amilyen randa. És egy nagy fasz.:)

Nagykörúton túli magyar 2019.04.17. 23:59:51

@Narancsos kommunizmus:
"nincs fennakadás a kirúgott és lelépett közalkalmazottak miatt?"
Nincs is. 10 éve voltam utoljára, akkor egy nap alatt sem kerültem sorra. Most meg csúcsidőben mentem, időpont nélkül, és csak 2 és fél óra. Ha manapság már ezt is fennakadásnak kell nevezni, akkor jó úton vannak a dolgok, csak köszönet érte! Nem tökéletes, de ami volt, annál fényévekkel jobb.
Na, most megcsinálom az adóbevallásom.
Hopp, 1-2-3, egy katt, na, és már kész is.
10 éve még órákba telt ugyanez. Szerencsére változtattunk. Ha nem így teszünk, mára fél napos áramszüneteink lennének, a tizedik IMF/EU mentőöv után kb. Venezuela szintjén lennénk.

Nagykörúton túli magyar 2019.04.18. 00:08:15

@math0:
"És ezt azokkal a bevándorlókkal miért nem lehet megcsinálni, akik a határon jelentkeznek, te idióta faszfej?! "

Mert azoknak nem érdekük, hogy le tudjuk ellenőrizni az ISIS múltjukat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 00:13:36

@Ma is mentek gecizni?: de, leadják az útleveleiket, kérelmüket. csak Orbán idióta ahhoz, hogy leellenőriztesse őket.

Nagykörúton túli magyar 2019.04.18. 00:25:07

@math0: Ha egyszerre húszan adják le ugyanazt az útlevelet, akkor ugyan minek leellenőrizni egyet is??

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 00:26:11

@Ma is mentek gecizni?: Azoknak a migránsoknak, akiket Orbán befogad, vagy egy cég befogad, érdekük, hogy elárulják, hogy tolvajok és erőszakoskodók?! Nem.

Idióta vagy, ezért vagy náci. Ugyanolyan elmebeteg selejt vagy, mint a többi náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 00:26:46

@Ma is mentek gecizni?: ez nem tény, nem tudod igazolni. hasból hazudsz, náci fasz!

Full metal burka 2019.04.18. 00:35:15

@math0: ha elkapjak, es tud irni, akkor valamit hazudik

Full metal burka 2019.04.18. 00:36:25

"van két ember mondjuk Pakisztánból. az egyik repülővel jött, beszervezték, a másik végig gyalogolt sok ezer kilométeren, úgy jött ide.

hát szerintem kurvára nagyobb az esélye, hogy az első a lusta dög."

szerencsere, senki nem kerdezi a velemenyedet

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.18. 00:55:33

@math0: 1. Mert nem jelentkeznek, ugye? Mintha arról szólt volna 2015 hogy futottak a rendőrök elől.
2. Semminemű papírjuk nincs
3. Eszük ágában nincs hazamenni.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.18. 00:59:16

@math0: Milyen haverom, Matyi? Mit álmodtál meg, hülyegyerek?

Mellesleg, olvasni sem tudsz?
"Tudod, Nagy Fasz, te annyira korlátolt és sötét vagy, mint amilyen randa. "
1. Ezt előbb én mondtam. Kettőnk között az a különbség, hogy én már láttam az ocsmány pofád, te meg nem láttál engem. Szóval tőlem hiteles, hogy randa vagy.
2. A nicknevem, az ugye azt jelenti, hogy a Válasszunk nevű bloggazda nagy fasz. De lehet, csinálok egy újat, hogy szopod a lófaszt mátyás.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.18. 01:03:01

@math0: " Azoknak a migránsoknak, akiket Orbán befogad, vagy egy cég befogad, érdekük, hogy elárulják, hogy tolvajok és erőszakoskodók?"
Hát lássuk. Ugye kapásból virít egy erkölcsit, aminek a hitelességéért a nagykövetsége kezeskedik.
Nofingerprint Ali meg nem virít semmit, csak a pudvás faszát, amire Mátyás gerjed.

darlacko 2019.04.18. 05:49:06

@math0: A "menekült", magyarul ideiglenesen nyugdíjba vonult ISIS harcos nem fog neked tehenet fejni. Ők azt varják, hogy a fehér európai ember eltartsa őket.

Ázsiában élek, egy Magyarisztánnál sokkal gazdagabb, fejlettebb országban. A helyi fiatalok itt inkább naphosszat a Sztárbákszban ücsörögnek az epöl kompjúterük előtt, de a GDP-hez annyira már nem hajlandóak hozzátenni. Helyettük minden aljamunkát a bevándorlók végeznek. Bevándorló alatt itt azt kell érteni, hogy valakit egy ügynökségen keresztül foglalkoztatnak, kap az illető 2 éves szerződést, munkavállalási vízumot, de gyereket nem szülhet, ha nő, mert abortuszra küldik (vagy elhagyja az országot), segélyre nem jogosult, még helyi jogosítványt se szerezhet, mert ahhoz legalább 3 évre szóló tartózkodási engedély kell itt, a contract workernek meg 2 évest adnak ki csak.
Ezekkel a feltételekkel is sorban állnak a vendégmunkások a lehetőségért.
Ja, itt állampolgárságot csak a legritkább esetben adnak idegennek, a kettős állampolgárságot meg csak annak ismerik el, aki először a helyi állampolgársággal rendelkezett (tehát helyi arc szerezhet amerikai, kanadai állampolgárságot az ittenk mellé, de külföldinek le kell mondania az idegen állampolgárságáról, ha véletlenül megadnák neki az ittenit, amire elég kevés példa van).
Így is lehet ezt, hogy a helyi emberek érdekeit védik.
Ja, itt nem fordulhat elő, hogy egy bevándorló többet keres, mint egy helyi ember azonos munkakörben.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.18. 05:53:52

@Narancsos kommunizmus:

Gazdáid demagógiája bukáshoz vezet. Nem tudod ezt sehogy se kimagyarázni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.18. 05:57:03

@math0:

Látjuk a nyugati tapasztalatokat: egész városrészek nogo zónákkal, erőszakos szubkultúrák, robbantások.

A másik oldalon meg dolgozni érkező békés emberek.

Blogolo Blogi 2019.04.18. 07:36:50

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: az az ellenorzesi folyamat, amirol irtal. Az kb ua, amit a bevandorlasi hivatal folytat le. A migrans az migrans. Az egyetlen kulonbseg koztuk, hogy van amelyiket otthon beszervezik es eleve migransvizummal jon, van amelyik meg blinkre indul el.
A lenyeg annyi, hogy egyik sem ebbe az orszagba valo, ne ujjongjal, hogy vegre itt vannak!

Blogolo Blogi 2019.04.18. 07:43:30

@MAXVAL bircaman közíró: Bekes munkavallalok. Ezen besirtam. A migrans az migrans.
A no-go zonakrol annyit, hogy kinek lesz majd kedve olyan varosreszekben lakni, ahova munkasszallokat epitenek a torok, szerb, stb migransoknak? Mondjuk lehet szereted, mikor bandakba verodott ferfiak bamuljak a nejedet (vagy ferjedet), a magyarok tobbsege nem akarja ezt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:14:26

@MAXVAL bircaman közíró: faszt se látsz, bazdmeg, a bulgáriai faludon kívül még nem jártál. ne hazudozzál, te elmebeteg, náci köcsög!

arról sem tudsz számot adni, hogy miben más a "brüsszelita" bevándorló, mint az "Orbánita" bevándorló. attól jobb az Orbánita, hogy Orbán csempészte be, te Fidióta, köcsög faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:19:51

@darlacko:

"A "menekült", magyarul ideiglenesen nyugdíjba vonult ISIS harcos nem fog neked tehenet fejni. Ők azt varják, hogy a fehér európai ember eltartsa őket."

ez nem a valóság, ezek nem tények, ezek a te náci deliriumos álmaid.

"Ázsiában élek, egy Magyarisztánnál sokkal gazdagabb, fejlettebb országban. A helyi fiatalok itt inkább naphosszat a Sztárbákszban ücsörögnek az epöl kompjúterük előtt, de a GDP-hez annyira már nem hajlandóak hozzátenni."

1) És ha ezeket Orbán csempészi be az országba, az hogy lesz jó neked?
2) Btw. több tucat ázsiai ismerősöm van, aki téged IQ-ban kenterben ver, te ingyenélő, faszfej, náci patkány!

"Helyettük minden aljamunkát a bevándorlók végeznek."

Tehát most azzal az idiótasággal jössz, hogy a bevándorlók lusták, helyettük a munkát bevándorlók végzik. Ilyen elmebetegek vagytok, ti náci Fidióták.

Nektek ugyanaz az ember, akit rühelltek, ha Orbán csempészi be az országba jó ember lesz, mert Orbánbuzik vagytok, bent vagytok nyakig a seggében.

Fidióták vagytok, elmebetegek vagytok, ti vagytok a magyar selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:23:12

@darlacko: a szír menekültek az ISIS vagy az orosz terroristák elől menekültek Európába, te húgyagyú, Fideszbuzi, náci fasz!

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.18. 09:07:12

@Blogolo Blogi: Nem ujjongok. Elmondtam a folyamatot.
Ha szerinted ugyanaz
-otthon leszerződni velem,
-megfelelő referenciákat beszerezni (képzettség, munkatapasztalat, erkölcsi),
- a nagykövetséged által hitelesíttetni, a magyar hivatalok által leellenőriztetni,
-aztán az én általam biztosított szálláson a szerződésben foglalt fizetésért meghatározott ideig dolgozni,
- majd hazamenni

azzal, hogy Ali átugrik a határon, papírok nélkül, iskola nélkül, tudás nélkül, aztán úgy tervezi, hogy itt is marad élete végéig, akkor teljesen értelmetlen beszélgetni.

Gondolom ugyanaz nálad, ha meghívsz vacsorára meg az, ha éjfélkor betöröm az ajtódat, felnyomom a zenét és odaszarok a lakás közepére.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.18. 09:17:39

@math0: Ja, vagy az amcsi felszabadítók elől mert bebasznák őket Guantanamora 20 évre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:20:13

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: ha az ISIS-nek 1 millió harcosa lett volna, akkor nem nyomták volna le őket egyhamar, te idióta, náci selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:21:08

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: még egyszer: amikor Orbán csempész be valakit Magyarországra, akkor mi a garancia rá, hogy nem volt ISIS harcos, te náci, Fidióta elmebeteg selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:23:04

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: a tranzitzónában olyan menekültek vannak, akiknek vannak papírjaik.

egyébként aki otthon magától jelentkezik, és van rá ideje, az százszor esélyesebb arra, hogy hamis papírokat nyújt be.

de te akkora idióta vagy, mint a ház. ezért vagytok ti Fideszes nácik, ti vagytok a magyar társadalom legalja, az elmebeteg selejt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.18. 09:24:42

@math0:

Már elmondtam.

De mindegy, hogy nem érted. Neked nem osztottunk lapot e kérdésben. Gazdáidat pedig lassan agyagba döngöljük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:25:33

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: csak egy egyszerű kérdés:

A) valaki jön a tranzitzónába, van nála egy útlevél, a többi adatát az állam le tudja ellenőrizni attól az országtól, ahonnan jött.

B) jelentkezik valaki Pakisztánban szemétválogatónak egy magyar gyárba, van neki 1 hete arra, hogy papírokat szedjen össze.

szerinted, te idióta, melyik az esélyesebb, hogy hamis papírokat fog beadni?!

megoldás húgyagyúaknak: Oerbán migránsai kurvára esélyesebbek, hogy hamis papírokkal jönnek, mert volt rá idejük hamis papírokat venni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.18. 09:26:39

@math0:

A Soros gazdád által kiállított papírokkal legfeljebb a segged törölheted ki, mi ezeket nem ismerjük el, s pont.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:27:04

@MAXVAL bircaman közíró: faszt se látsz, bazdmeg, a bulgáriai faludon kívül még nem jártál. ne hazudozzál, te elmebeteg, náci köcsög!

arról sem tudsz számot adni, hogy miben más a "brüsszelita" bevándorló, mint az "Orbánita" bevándorló. attól jobb az Orbánita, hogy Orbán csempészte be, te Fidióta, köcsög faszfej?! akkor már le is szopod a migránst, mert Orbán csempészte be.

elmebeteg, buzi kis köcsög vagy, ti Fidióta nácik vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:27:34

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán gazdád által kiállított papírokkal legfeljebb a segged törölheted ki, mi ezeket nem ismerjük el, s pont.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:29:01

@MAXVAL bircaman közíró: te le is szopod a négert, ha Orbán csempészte be az országba. te egy Fidióta Orbánbuzi vagy. elmebeteg selejt.

erkölcsi hulla 2019.04.18. 09:41:48

Kedves fórumtársak !

math0 nácizási rátája:

27 nácizásból kb. 23-mal ő büszkélkedhet !

Gratulálok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 09:44:08

@erkölcsi hulla: sok itt a náci, ez van, gyűltök a témára meg fizetnek érte.

darlacko 2019.04.18. 11:07:44

@math0: Az itteni gazdagok fiai, lányai, akik nem hajlandóak már dolgozni, nem Magyarországra mennek, hanem Kanadába jellemzően, az ottani letelepedési kötvény program keretében. Mert ott is van ám olyan, igaz, hogy nem a helyi kiskirályok seggnyalói gazdaszanak meg belőle. De mindenhol igaz, hogy a gazdag, akár lusta, akár képzett, de pénzt hozó migrit szívesen látják. Az iszlámistát, segílykén élőt, az öreget nem. Esetleg a nagyon refugeeswelcome Németországba befogadják őket. De az a németek dolga, ők tudják mit csinálnak, maguknak iparkodnak, aztán majd a Mitulát báti hoz nekik késelős, teherautós és robbantós merényleteket meg nemi erőszak hullámot.

Franciaországból tömegesen menekülnek a zsidók Izraelbe. Vajon miért? Nem a nácikok elől futnak, hanem a mohamedáisták elől. Az iszlám pont olyan, mint a nácizmus, csak a 7. században alkották vallási köntösben. De amúgy egy totalitárius politikai ideológia.

Blogolo Blogi 2019.04.18. 11:46:53

@MAXVAL bircaman közíró: pedig Kevskeméten mar epulnek szolnal nekik, hogy inkabb a Te szomszedsagodban epitsek fel? Koszi birka.

Blogolo Blogi 2019.04.18. 12:00:59

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Gondolom ugyanaz nálad, ha meghívsz vacsorára......"

Megbocsass, de sem teged, sem migransokat nem akarok meghivni sehova. Merkel egyszer mar megtette, a kovetkezmemyeket mindenki ismeri.

Draga Baratom, a migrans, az migrans. Egy kulfoldi, aki a sajat normai szerint eli az eletet. Persze ringathatod magad abban az alomvilagban, ahol a tehenpasztor, meg az epitoipari segedmunkara behivott migrans este komolyzenet hallgat kortars irodalom olvasas kozben, illetve vica verza gondolhatod arrol a migransrol, akit kuldenek, hogy csupa 50es IQ bajnok terrorista (akar igaz is lehet), egyik sem jobb a masiknal, a migrans az migrans.
Segitek neked atgondolni kicsit konktabban. Futarceg sofort keres. Miert is lenne jo, ha roman, szerb, torok vagy ukran munkavallalok jonnenek? Ismered az ottani kozlekedesi szokasokat vagy majd imadkozol, hogy hirtelen megtanuljanak kozlekedni, ha Viktor beengedi oket? Ne legy nevetseges kerlek. Mas emberek, mas kultura, semmi szukseg rajuk.
Amire szukseg lenne, hogy kepezzenek at magyarokat, ha kell es persze fizessek meg oket!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 15:25:53

@darlacko: figyusz, te kis hülye náci, Németországban egyetlen olyan terrorista akció volt, amelyet bevándorló követett el, ebben 12 ember halt meg. jópár éve volt. egyébként egy már sok-sok éve Európában élő tunéziai volt, nem szír menekült.

volt közben olyan terrorista támadás is, amelyet hozzád hasonló náci követett el, ő 10 embert ölt meg. egyébként egy magyart is.

még sok kisebb másféle támadás is volt, de a lényeg a lényeg:

a muszlim terroristák sem más terrorizmussal összehasonlítva, sem az abszolút gyilkosságok számához képest sem jelentenek semmiféle komolyabb problémát.

és megismétlem, közben 400 ezer menekült dolgozik a német gazdaságban, és kurvára sokkal jobb ma Németországban élni, mint Orbanisztánban, a jövőben meg ez még inkább így lesz. a náci magyarok meg fognak dögleni a kórházakban, mert nem lesz ápoló. nem lesz szemétszedő, nem lesz szemétválogató, nem lesz bolti eladó, nem lesz villanyszerelő, nem lesz vízvezeték-szerelő, stb. stb.

na ez az, ami viszont fontos, te idióta náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 15:27:57

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Magyaroszágon a lakás közepére egyelőre csak ti, nácik szartatok. elmentek a jó édes kurva anyátokba, vissza Szibériába, ahonnan ideszöktetek!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.18. 17:34:09

@math0: A mindig nálam lévő Keserű Revenge hamar elsülne egy ilyen szituban. Ellenben te tipikus áldozat típus vagy, akit már a suliban is állandóan csúnyán elvertek, megaláztak az erősebb fiúk(kb. mindenki:), többek között ezért lettél ilyen retardált, gátlásos kis pöcs, aki kommentelés során próbálja kompenzálni súlyos frusztrációit.
Abban a no-go zónában bizony hamar kiszúrnának a ragadozók, és kirabolható ,levadászható zsákmánynak tekintenének. Persze te ezek után se ismernéd el, hogy vannak ilyen városrészek nyugaton.
Egyébként már Merkel anyád is elismerte a no-go zónák létezését:

index.hu/kulfold/2018/03/01/angela_merkel_no-go_zonak_elismeres_kormanyzati_zavar/

Szóval, figyelj merre mászkálsz kis buzi, nehogy baj legyen..:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 19:17:46

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: látom, te már az iskolában is úgy feleltél a tanár kérdésére, hogy "nem tudom, de apukám úgyis elver". fingod nincs neked Stuttgartról, nem voltál még a falu végén túl, nem engedett az anyukád. Azért lettél ilyen retardált, náci fasz, aki kommentelésben éli ki, hogy nem áll fel a farka, amikor Orbán hátulról kúrja.

apro_marosan_petergabor 2019.04.19. 09:18:47

@Narancsos kommunizmus:
- A vendégmunkás statusa más(nem segélyes "menekült"), semmi sem védi őt a hazaküldéstől ill. állásnélküli esetben. ezért jobban fegyelmezi magát, jobban illeszkedik, s jobban megbecsüli magát, a pénzét szeretné haza küldeni folyamatosan...
- A vendégmunkások lehetőleg Európából jönnek és keresztények (azonos kultúrkör), így bőrükbe férnek ..

apro_marosan_petergabor 2019.04.19. 09:22:46

@math0:
- 400e, neoprimitív munkán, ez néhány multinak a dupla érdeke, a II., lenyomják a béreket...
a maradék millióknak pedig a teljes társadalom fizeti az ellátását...
- utána majd a II és III generáció lerombolja a templomait és megtéríti vagy megeszi őket...

apro_marosan_petergabor 2019.04.19. 09:24:20

@Blogolo Blogi:
A keresztény vendégmunkások nem. Szépen beilleszkednek. Vagy mennek haza.

darlacko 2019.04.19. 10:41:18

@math0: Ne nácizz, Matyika, te támogatod azt a totalitárius ideológiát, ami ma az antiszemita támadások többségéért felelős nyugaton. Te már áttértél iszlámistának.
A mohamedánistákat amúgy más mohamedanista államok se akarják befogadni, a szíreket nem nagyon engedték be Szaúd-Arábiába, a rohonhja menekülteket (akik tényleg menekültek, nem úgy, mint no fingerprint born on January 1. Ali!!!) egymásnak passzolgatta a mohamedanista Indonézia, Malajzia, Banglades stb.
A Németországba befogadott migrik az indexen is megjelent hírek szerint B1 szinten se hajlandóak megtanulni németül, dolgozni alkalmatlanok vagy nem hajlandóak.
Ezek a tények kipofám!
Az is egy ordas nagy hazugság, hogy egyetlen terrorcselekményt követtek volna el a migrijeid Németországban. A berlini karáncsonyi vásár egy, a würzburgi vonaton baltával embereket aprító mohamedánista kettő. Hazugsagon kaptalak Matyika. A németországi mellett ne menjünk el csendben a franciaországi, belgiumi, UK-ban történt vagy a dániai támadások mellett se.
Az, hogy mikor érkeztek a terroristák az nem annyira számít. Látható, hogy évtizedek óta Európában élő migrikben is feléled a gyilkolhatnék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 12:32:40

@apro_marosan_petergabor: Olyan munkát végez a 400 ezer, amilyet el kell végezni. Amit Magyarországon lassan senki nem végez el. Részben egyébként magyar migránsok végzik el Németországban is.

Évi 100 ezerrel nő a dolgozó menekültek száma, lassan elérik a magyar foglalkoztatási rátát.

De teneked, náci neked semmi nem jó, te inkább térdig jársz a szemétben, csak menekülteket ne fogadjunk be!

Fidióta, selejtes, elmebeteg náci fasz vagy. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, erkölcsi és szellemi totál-károsultak vagytok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 12:33:59

@apro_marosan_petergabor: "utána majd a II és III generáció lerombolja a templomait és megtéríti vagy megeszi őket... "

Próbálj meg elmenni elvonókúrára!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 12:45:44

@darlacko: @darlacko: " antiszemita támadások többségéért felelős nyugaton."

A legutóbbi legnagyobb antiszemtita támadást egy hozzád hasonló náci követte el Pittsburgben, úgyhogy ne ugrálj, kuss, te náci barom, elmész a jó édes kurva anyádba!

"A mohamedánistákat amúgy más mohamedanista államok se akarják befogadni, a szíreket nem nagyon engedték be Szaúd-Arábiába"

HAZUDSZ. A legtöbb szír menekült Jordániában, Libanonban és Törökországban van, te idióta, elmebeteg!

reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/styles/attachment-large/public/resources-pdf-previews/141588-2013-03%20SYRIA-1Million.png?itok=LvRj5xvi

"A Németországba befogadott migrik az indexen is megjelent hírek szerint B1 szinten se hajlandóak megtanulni németül"

A magyarok 40%-a bukik meg a nyelvvizsgán.

www.nlcafe.hu/ezvan/20140416/nyelvvizsga-nyelvtanfolyamok-felkeszules/

" dolgozni alkalmatlanok vagy nem hajlandóak."

400 ezer menekült dolgozik Németországban.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

"Ezek a tények kipofám!"

Tény a faszt, te kurvapecér, hazug strici!

Linkekkel bizonyítottam, hogy HAZUDSZ, fingod nincs a tényekről.

"A berlini karáncsonyi vásár egy, a würzburgi vonaton baltával embereket aprító mohamedánista kettő."

A másodikban senki nem halt meg. Ilyet milliószámra követnek el nem menekültek, nem is érdemes vele foglalkozni.

"A németországi mellett ne menjünk el csendben a franciaországi, belgiumi, UK-ban történt vagy a dániai támadások mellett se."

Ha összességében vesszük, akkor Európában a legtöbb terrorista akciót keresztény terroristák követték el.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

A legutóbbi terrorakciót is büdös keresztények követték el:

"Az, hogy mikor érkeztek a terroristák az nem annyira számít. Látható, hogy évtizedek óta Európában élő migrikben is feléled a gyilkolhatnék. "

Eutópában évtizedek óta a büdös keresztények gyilkolnak a legtöbbet.

Boszniában például 30 ezer civil muszlim embert öltek meg a büdös keresztények

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 12:46:28

@darlacko: @darlacko: " antiszemita támadások többségéért felelős nyugaton."

A legutóbbi legnagyobb antiszemtita támadást egy hozzád hasonló náci követte el Pittsburgben, úgyhogy ne ugrálj, kuss, te náci barom, elmész a jó édes kurva anyádba!

"A mohamedánistákat amúgy más mohamedanista államok se akarják befogadni, a szíreket nem nagyon engedték be Szaúd-Arábiába"

HAZUDSZ. A legtöbb szír menekült Jordániában, Libanonban és Törökországban van, te idióta, elmebeteg!

"A Németországba befogadott migrik az indexen is megjelent hírek szerint B1 szinten se hajlandóak megtanulni németül"

A magyarok 40%-a bukik meg a nyelvvizsgán.

" dolgozni alkalmatlanok vagy nem hajlandóak."

400 ezer menekült dolgozik Németországban.

"Ezek a tények kipofám!"

Tény a faszt, te kurvapecér, hazug strici!

Linkekkel bizonyítottam, hogy HAZUDSZ, fingod nincs a tényekről.

"A berlini karáncsonyi vásár egy, a würzburgi vonaton baltával embereket aprító mohamedánista kettő."

A másodikban senki nem halt meg. Ilyet milliószámra követnek el nem menekültek, nem is érdemes vele foglalkozni.

"A németországi mellett ne menjünk el csendben a franciaországi, belgiumi, UK-ban történt vagy a dániai támadások mellett se."

Ha összességében vesszük, akkor Európában a legtöbb terrorista akciót keresztény terroristák követték el.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

A legutóbbi terrorakciót is büdös keresztények követték el:

hu.euronews.com/2019/04/19/lovoldozes-eszak-irorszagban

"Az, hogy mikor érkeztek a terroristák az nem annyira számít. Látható, hogy évtizedek óta Európában élő migrikben is feléled a gyilkolhatnék. "

Eutópában évtizedek óta a büdös keresztények gyilkolnak a legtöbbet.

Boszniában például 30 ezer civil muszlim embert öltek meg a büdös keresztények

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2019.04.22. 16:25:10

@math0: akkoris, akkoris! Migráncsok, migráncsok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.22. 20:20:34

@MAXVALL bircaman közíró: te vagy a migráns.

de azért megismétlem:

" antiszemita támadások többségéért felelős nyugaton."

A legutóbbi legnagyobb antiszemtita támadást egy hozzád hasonló náci követte el Pittsburgben, úgyhogy ne ugrálj, kuss, te náci barom, elmész a jó édes kurva anyádba!

"A mohamedánistákat amúgy más mohamedanista államok se akarják befogadni, a szíreket nem nagyon engedték be Szaúd-Arábiába"

HAZUDSZ. A legtöbb szír menekült Jordániában, Libanonban és Törökországban van, te idióta, elmebeteg!

"A Németországba befogadott migrik az indexen is megjelent hírek szerint B1 szinten se hajlandóak megtanulni németül"

A magyarok 40%-a bukik meg a nyelvvizsgán.

" dolgozni alkalmatlanok vagy nem hajlandóak."

400 ezer menekült dolgozik Németországban.

"Ezek a tények kipofám!"

Tény a faszt, te kurvapecér, hazug strici!

Linkekkel bizonyítottam, hogy HAZUDSZ, fingod nincs a tényekről.

"A berlini karáncsonyi vásár egy, a würzburgi vonaton baltával embereket aprító mohamedánista kettő."

A másodikban senki nem halt meg. Ilyet milliószámra követnek el nem menekültek, nem is érdemes vele foglalkozni.

"A németországi mellett ne menjünk el csendben a franciaországi, belgiumi, UK-ban történt vagy a dániai támadások mellett se."

Ha összességében vesszük, akkor Európában a legtöbb terrorista akciót keresztény terroristák követték el.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

A legutóbbi terrorakciót is büdös keresztények követték el:

hu.euronews.com/2019/04/19/lovoldozes-eszak-irorszagban

"Az, hogy mikor érkeztek a terroristák az nem annyira számít. Látható, hogy évtizedek óta Európában élő migrikben is feléled a gyilkolhatnék. "

Eutópában évtizedek óta a büdös keresztények gyilkolnak a legtöbbet.

Boszniában például 30 ezer civil muszlim embert öltek meg a büdös keresztények

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2019.04.23. 20:03:08

@math0: én migráncs vagyok bazdmeg, nem tudtad?!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.24. 11:04:30

@math0:Miért te jártál korában a borsodi cigók között, amikor velük kapcsolatban fogalmazol meg véleményt? Merkel anyád is elismerte, hogy léteznek no-go zónák kis buzi,erre nem tudsz mit lépni

Valamint azt is elismerte, hogy a magyar határzár Németországot is védi:

www.youtube.com/watch?v=Kn2B85aP9pM

A valóság állandón rád cáfol..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.24. 17:13:59

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: a kurva anyád járt a borsodi cigányok között, és ő fogalmazott meg véleményt róluk. én ilyen ostobaságot nem teszek. ilyen ostobák csak ti nácik vagytok.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.27. 14:31:13

@math0: Hazudsz, a mocsok retkes valagú kurva anyádat. Állandóan őket véded, holott egy percet nem éltél még a közelükben sem, te anyád valagából előmászó csatornatöltelék.
Merkel no-go zónák létezését, és a magyar határzár fontosságát elismerő nyilatkozatairól pedig továbbra is mélyen kussolsz..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.27. 17:16:04

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: éltem cigányok közelében, viszont egy büdös kukkot nem írtam cigányokról, te hazudozós, náci gyökér, elmész a jó édes kurva anyádba! és konkrétan Németországot is jobban ismerem, mint te, te félkegyelmű, idióta barom!

Nem anyja Nikolics...Nikolicsné az anyja ! 2019.04.28. 16:21:22

Akkora retek vagyok, hogy kinövök tavasszal.
süti beállítások módosítása