Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Hegedűs Zsuzsa gigászi harca... Illetve gigászi milliói?

2018. február 21. - Kibeszélő

Őszintén szólva erős kételyek fogalmazódnak meg bennem, amikor meglátom Hegedűs Zsuzsát, a miniszterelnök főtanácsadóját.

Tudom, hogy ránézésre nem szabad ítélkezni. Igyekszem is ehhez tartani magam. De sajnos, a megítélésén a róla szóló hírek sem segítenek.

Egy női portál szinte magasztalja személyét. Neve alatt mottóként talán őt magát idézik: "Ha nem most, akkor mikor? Ha nem én, akkor ki?" Meggyőző mondat. És talán sok mindent megmagyaráz. Úgy pro, mint kontra. De főleg kontra. Már ha igazak a vele kapcsolatos oknyomozások. Egyelőre azonban nézzük a magasztalást. A legfontosabb, hogy a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány kuratóriumának elnöke. Nemes cél. Csak üdvözölni tudom!

hegedus_zsuzsa3.jpg

Hegedűs Zsuzsa így emlékszik vissza a kezdetre: "Amikor 2009 végén egy riport szembesített azzal, hogy gyerekek maradnak ebéd nélkül, utánanéztem, hogy mi a helyzet a leghátrányosabb kistérségekben. Kiderült, hogy több százezer, százszázalékos étkezési támogatásra jogosult, hátrányos helyzetű kisgyerek nem jut a fejlődéséhez szükséges fehérjéhez és vitaminhoz. Másnap elindítottam a „Minden gyerek lakjon jól!” kezdeményezést, egyszerűen azért, mert fel voltam háborodva."

Maradjunk annyiban, én is fel vagyok háborodva. Ezt a 21. századi Európai Unió kellős közepén nem szabad megengedni. Emlékszem is néhány felvételre, ahol Hegedűs Zsuzsa bőszen osztogatja a csibéket. Aztán ezek a felvételek nagyon megritkultak. Manapság nem is láttam hasonlót. Kíváncsi is lennék, suttyomban osztogat-e, vagy sehogy. Az is érdekelne, a kiosztott néhány csibe mennyiben és mennyire tartósan változtatta meg a rászorulók életét. Eztán minden nap fehérjéhez jutottak a szegény, hátrányos helyzetű gyerekek?

Azt is mondta, szerinte attól hiteles, hogy nem csak beszél róla, hanem maga cipeli a malacokat a családoknak. És hogy az igazi öröm számára az, amikor látja a gyermekek arcán az örömöt. Mindkettő állítás egészen hitelesnek hangzik. De a legfontosabb állítása, amire büszke volt, hogy az alapítvány minden egyes fillért a kitűzött célra költ...

hegedus_zsuzsa.jpg

Azért a biztonság kedvéért odatettem 3 pontot Hegedűs Zsuzsa állítása után. Az a 3 pont felér egy kérdőjellel. Mert hát ott vannak azok a bizonyos összegek, amelyekkel nem tud és nem is akar elszámolni. Szóval, van egy közhasznú alapítvány, amelynek nincs felügyelőbizottsága. Tehát a kontroll első lépcsőfoka is hiányzik. Meg a többi is. Senki nem ellenőrzi, mi és hova folyik el. Természetesen pénzről beszélek. Ehhez hozzájön még, hogy az alapítvány utólag pofozgatja leadott adóbevallásait - derítette ki a Magyar Narancs. 100 milliók, sutty, úgy elillantak, mintha nem is léteztek volna. És még reprezentációra is elmegy két és félmillió.

Bizony, rendkívül rosszindulatú feltételezés. De hát nosza rajta, állítsanak felügyelőbizottságot, számoljanak el a pénzzel. Vagy jelenjen meg végre Hegedűs Zsuzsa, és mutassa, hogy majd megszakad a munkától. Szeretném látni, hogy továbbra is hordja a malacot, és megtanítja az elmaradott térségekben élő szegény családoknak, hogyan kell megtermelni a háztájit, amiből elég fehérje és vitamin jut a fejlődésben lévő gyerekeknek. Szeretném látni, hogy BKV-val közlekedik, ahogy egy filozófus-szociológushoz jobban illene, és a nép között jár. Hagyja az Audit másra. Szeretném látni, hogy Orbán Viktornak valóban szüksége van főtanácsadóra, mert látványosan javulnak a szegény családok életkörülményei.

(Bár úgy gondolom, egy jól felépített országban a szociális ellátásnak magától, olajozottan kellene működnieahol semmi szükség miniszterelnöki tanácsadókra, milliós fizetéssel!) 

De a legeslegfontosabb, bizonyítsa be konkrét, nem hamisított, nem kozmetikázott számokkal, hogy amit az UNICEF mond, az színtiszta hazugság. Vagyis, nem igaz, hogy Magyarországon a 0-17 évesek 25 százaléka, azaz minden negyedik gyermek szegénységben él.

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr7513681604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2018.02.21. 15:06:52

A gyereket lakassa jól az anyja meg apja, ne az Állam.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.21. 15:44:44

Hegedűs nem filantróp, ezért támadják ők Sorosék.

Bezzeg amikor ezredennyi ételt osztanak Soros krisnái, az világraszóló hír a ballib médiákban.

Dave.Sandor 2018.02.21. 16:05:09

Egyszer az mondta Zsuzsa, hogy havi 3 000 ft-bol jollakatnak egy gyereket. Durvan 8 eve tamogatom havi rendszeresseggel az Alapitvanyt. Soha nem kaptam semmi vsszajelzest, hogy hol-mire koltottek a penzt. Nyilvan nem azert teszem, de egy koszono e-mail se jott.

Jakab.gipsz 2018.02.21. 16:14:33

"Bár úgy gondolom, egy jól felépített országban a szociális ellátásnak magától, olajozottan kellene működnie, (...)." Miért ?

A gyermeket a szüleinek kell(lene) ellátnia, nem az államnak, (tudod a komcsik, is ezt tervezték).

Mutass egyet, olyan jól felépített államot amelyik nem egy olajos hordón csücsül. Bezzeg Svájc és Norvégia nem ér.

Az igazi Trebics 2018.02.21. 17:00:48

"Emlékszem is néhány felvételre, ahol Hegedűs Zsuzsa bőszen osztogatja a csibéket. Aztán ezek a felvételek nagyon megritkultak. Manapság nem is láttam hasonlót."

Amíg a szocik miatt éheztek, addig láttad a felvételeket. Amióta mások miatt.. ja nem, megszűnt az éhezés, persze. De akkor mire költi az alapítvány a pénzt? Vagy mégsem szűnt meg?

rallus 2018.02.21. 17:27:39

Orbánnak annyira van szüksége Hegedűs Zsuzsára, mint Lázárnak Zoltai Gusztávra.....Így alakult...

moletty 2018.02.21. 17:46:56

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: TE rohadt oroszbérenc féreg. Mindenbe belugatsz mi te rohadt köcsög. Baszd meg a kurva anyádat a ravatalán te bulgáriai hazaáruló féreg takony.
Hegedűs zsuzs is ott fog rohadni a történelem szemétdombján ahová való
Kurva anyátokat rohadt kubatov jugendista senkiházi fidess gecik !

illaim 2018.02.21. 17:49:27

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Aha! Minden szavad igaz, hiszen attól a foghíjasan mosolygó,kedves utcalány anyukádtól hallottad! lol

gigabursch 2018.02.21. 17:56:43

Erre a nő(?)re egy lyukas tejeszacskót nem lehet rábízni.
Au egész lênye undirító és legalább ennyire hiteltelen.

mh1973 2018.02.21. 18:06:55

Aki ismeri azt a bizonyos réteget az tudja, hogy a kiosztott csibéket négy sörért, vagy vmi hasonló hasznos termékért már aznap du továbbadták, szóval a múmia és a tevékenysége is egy nagy semmi.

Halibuli 2018.02.21. 18:07:12

Pont annyit ér ez a nő,mint Farkas Flórián miniszterelnöki biztos. Lehetőséget kaptak/kapnak lopni, csalni, hazudni.

Corvus69 2018.02.21. 18:35:49

Lőrinc évi 100 milliárdot tüntet el, 100 millió már nem tétel.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.21. 18:41:32

@illaim:

Nem sikerült a tegnap esti seggtánc a drogliberális romkocsmában?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.21. 18:42:45

@moletty:

Nem sikerült a tegnap esti seggtánc a drogliberális romkocsmában?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.21. 19:08:38

Az semmi kérem.
Gyurcsány elkóborolt gyermekeket talált, amikor még miniszterelnök volt, a háza előtt, akiket Klárika megetetett annak idején !

Miért hagyta abba a tevékenységét ? Elfogyott a pénz ?
Merthogy hülyeségeket kérdezni akárki tud.

tóninéni 2018.02.21. 20:05:27

Őszintén szólva ebből a bejegyzésből csak annyi jött le nekem, hogy Hegedűs Zsuzsa számoljon el a pénzzel. A többi csak nettó vádaskodás.

nu pagagyí 2018.02.21. 20:07:42

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Soros krisnái". Te aztán végképp meghülyültél!

nu pagagyí 2018.02.21. 20:17:43

Felesleges foglalkozni minden egyes blöffel, amit az Orbán kormány elénk tár. Ez az undorító nőszemély csak egy szokásos óriásplakát, amire az van írva, hogy megoldották a gyerekszegénységet. Aztán persze nem (ahogy mást sem). Az öles betűkkel virító, méltánylandó cél csak egy újabb jogcím, hogy kilophassa a haver a közpénzt saját maga és protektorai részére.Van Audi, milliós fizetés és persze nem kell elszámolni a lóvéval.

Duplaxiii 2018.02.21. 21:00:53

Azért nem semmi pár aljas náci troll véleménye!
Ki a faszomat érdekli ebben a témában az aktuálpolitika, soros meg a krisnások?
Ti agyhalott farkak, 1 milliós a valós munkanélküliség!
Az ország egy elég nagy része ma már haldoklik.
De a munkanélküli, a közmunkás szülők oldják meg?
De lényegtelen, mert a lényeg: egy gyerek ne nélkülözzön a politkusok, a hatalomban lévő (vagy abban korábban már élt) szemét politikusok miatt.
Ez a pcsa egy volt komcsi szemét, aki bosszúból állt a csúti oldalára! Semmi hihető nincs az egész lényében.
De ha már tanácsadó kell a g-nek, akkor mit tett ez a mocsok évek óta?
Mert sem kormányprogram, se más akció nem történt, csak azok a szegény baromfik osztogatása.
Ti büdös bértrollok fel sem fogjátok, hogy holnap ti jöttök!
Vagy a szegénységben, vagy a népbíróság előtt, a kötélre várva.
Hazaárulók vagytok, mert már gyerekek halála is jó nektek egy kis aktuálpolitikához.
A soros dugjon seggbe titeket, miközben Bogár tekeri a kötelet!

Duplaxiii 2018.02.21. 21:02:12

@nu pagagyí:
Hagyjátok már ezt a primitív birkát!
Ő egy fizetett provokátor, ha az anyja picsája lenne a poszt témája, abba is beleköpne.
Hiteltelen kis 1 bites féreg.
Ne foglalkozz vele!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.21. 21:38:31

@Duplaxiii:

De most miért mondod Gyurcsány Klárikáról hogy egy komcsi picsa ?
Igaz, hogy a papája végezte ki Nagy Imrét, igaz hogy az ezért kiutalt zsidóktól elkobzott Szemlőhegyi villában tengeti ma is életét, de ez elég ok szerinted ?

Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21. 21:45:25

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ő nem filantróp, Te meg nem vagy eszednél birca-cúró ruszkiügynök? Még mindig nem kaptad meg a nyugitablettádat? Két éve azt sem tudtad, hogy ki az a Soros, most meg a dinokat is Ő írtotta ki, ugye putyinseggnyaló ruszkicsicska?

Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21. 21:46:35

@Rettegek mert ballib vagyok: A Tiborcról beszélj, orbánféreg! Nagy Imre is csak egy olyan köpönyegforgató komcsi volt, mint Viktor gazdád.

Vlad Tepes a jófiú 2018.02.21. 21:48:09

@Rettegek mert ballib vagyok: Az a lényeg téged meg szarral etetnek, amit jóízűen elmajszolsz! Sebaj! Egyszer számodra is eljön a pillanat, amikor a levegőbe köpsz és aláállsz.

de let e ... 2018.02.21. 23:29:14

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Cáfold már meg a leírtakat lécci ... Az meg már közröhej , hogy az ételosztó krisnások is sorosbérencel lettek , mert önzetlenül segítik a szegényeket :-) Szánalmas birka vagy , remélem jól megfizetnek a trollkodásért ;-P

Aquincum 2018.02.22. 04:37:09

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ‭”Hegedűs nem filantróp, ezért támadják ők Sorosék. Bezzeg amikor ezredennyi ételt osztanak Soros krisnái, az világraszóló hír a ballib médiákban.”
Ejnye-ejnye, maga egy nagy huncut. Nem Sorosék támadják szegény Hegedűst, hanem minden ép erkölcsi érzékű embernek hányingere lesz, amikor éhező gyerekek ürügyén milliós havi fizetéssel tömik ki ezt a némbert. A gyermekéhezés közben meg tényleges, komoly probléma ma Magyarországon.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 06:10:59

@Vlad Tepes a jófiú:

1991-ben pénzt is kaptam Sorostól, szóval nehezen hihetó, hogy ne tudtam volna róla.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 06:12:09

@Aquincum:

Minden segélyszervezetnek megvannak a maga belső költségei.

A gyermekéhezés ismeretlen Mo-on.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 06:13:18

@de let e ...:

Az olyan évi egyszeri, ballib médiák által agyontudosított PR-ételosztály szerinted mi?

Aquincum 2018.02.22. 08:12:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: “Minden segélyszervezetnek megvannak a maga költségei. A gyermekéhezés ismeretlen Mo.-on.” Látva a hozzászolásait, egyértelmű, hogy feleslegesen bocsátkozom vitába magával. Vagy pénzért, vagy szimplán hülyeségből automatikusan, szervilisen és folyamatosan védi dicső kormányunk disznóságait. A többi olvasó kedvéért írom: 1. Hegedűs Zsuzsa közpénzből(!) kap havi milliós(!) fizetést, meg mindenféle egyéb juttatást a nullához közelítő munkáért. 2. Hazudik. Magyarországon komoly mértékű gyermekéhezés van. Tömegek élnek (persze, nem a Fidesznek a szavazóbázisa) hihetetlen szegényszégben. Ilyen ügyben pedig bármelyik pártnak is a híve, tűrhetetlen a hazudozás. Úgyhogy a kettes pont miatt, csak így ismeretlenül: lóf@szt a maga seggébe! Az ilyen embert jól le kellene köpni, Hegedűs Zsuzsikájával, meg a gazdáival együtt!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 09:21:08

@Aquincum:

A segélyszervező is egy munka, miért ne járna neki fizetés? Hegedűs nem olyan gazdag, mint Gyurcsányod, aki képes megélni csak mások kizsákmányolásából.

Mo-on nincs éhezés. Ami van az rossz minőségű táplálkozás.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 09:23:17

@Aquincum:

S hihetetlen szegénység sincs Mo-on. Hihetetlen szegény a világon jelenleg Fekete-Afrika egy nagy részén és Délkelet-Ázsia egy részén van.

Hiába hazudsz, attól még nem lesz igaz hamis adatod a nemlétező mo-i nyomorról.

rallus 2018.02.22. 09:23:54

@Aquincum:
"Magyarország ma egy olyan egyedülálló európai ország, ahol majdnem félmillió gyermek étkezik ingyen, 2010-hez képest megötszöröződött az ingyen étkező bölcsődések száma, az óvodások esetében 2010-ben tízből három gyermek, 2018-ban már nyolc kapja ingyen a reggelit, az ebédet és az uzsonnát. Nemcsak iskolaidőben, hanem az iskolai szünetekben is gondoskodunk a rászoruló gyermekek étkeztetéséről".
Jó, tudom hogy Gyurcsányék idején a legszegényebb gyerekek is a kerítésből kirántott méteres kolbászokkal vívtak az utcán, de most csak erre telik, mert a Fidesz felélte azt a hatalmas tartalékot, amit Bajnaiék hagytak a kincstárban...

Terézágyú 2018.02.22. 09:30:33

Kurva anyátok magyar politikusok.

Aquincum 2018.02.22. 09:40:15

@rallus: Feltételezem, véletlenül idézte, amit idézett, de ezeket nem én írtam, hanem valamelyik másik hozzászoló.

Aquincum 2018.02.22. 10:09:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: “S hihetetlen szegénység sincs Mo-on. Hihetetlen szegény a világon jelenleg Fekete-Afrika egy nagy részén és Délkelet-Ázsia egy részén van. Hiába hazudsz, attól még nem lesz igaz hamis adatod a nemlétező mo-i nyomorról.” Természetesen az itthoni szegénység nem hasonlítható a maga által említett területekéhez. De igenis, a magyar társadalom durván ötöde mélyszegénységben él. Fidesz trollkám, egy hónapig próbálna meg közmunkából, vagy három műszakos, futószalagos munkából eltartani egy családot, akkor meglátná!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.22. 10:35:44

@Aquincum:

Azaz a magyarországi szegénység nem "hihetetlen szegénység", kösz a megerősítést, Soros-bértrollom, de flélek, a gazdád ezért most levon béredből...

Mo. kb. ez: 60 % szegény, ebben 15 % mélyszegény. Csak hát ez a mélyszegénység is olyan, hogy kb. a fekete-afrikai alsó középosztály szintje.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.02.22. 14:47:45

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Ha igen, akkor menjél el Borsod, Baranya, Szabolcs-Szatmár megyék elmaradottabb részeire és nézz körül ott, mert ott az emberek és a gyerekek szerinted azért nem esznek, mert nem éhesek. Miért nem hiszed el, hogy a gyerekszegénység, és egyáltalán a szegénység valós dolog Magyarországon.
És ezen az sem segít, hogy a Fidesz és a G. mást állít.
süti beállítások módosítása