Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Így nyúlhat bele a választások eredményébe a Fidesz

2018. április 08. - Kibeszélő

Vihari előtti csönd van. És ebben a csöndben azon morfondírozhatunk, a Fidesz  hogyan és milyen mértékben próbál beavatkozni a választás eredményébe.

Az első beavatkozáson már túl vagyunk. A kampányidőszak alatt ugyanis a Fidesznek aránytalanul nagyobb eszköztára volt arra, hogy a robotszavazóktól az értelmiségieken át a TAO-pénzzel megvásárolt sportolókig beleverje a választók fejébe, CSAK A FIDESZ. Óriásplakátok, köztévé, közrádió, közlapok. Még arra is jutott egy-két peták, hogy egy olyan helyi lapot szórjanak ki a postaládákba, amit azelőtt az ott lakó nem is látott. Meg hát nyilván, amiben kizárólag fideszes politikus csillantja meg sokszínű tehetségét, cuki családja körében. Ilyen a Városi Korzó címre keresztelt színes szennylap is, amelyet szombat délután sikerült Józsefváros és Ferencváros tisztes lakóihoz eljuttatni.

Egy különkiadásról van szó, aminek a környéken  soha a büdös életben nem jelent meg a normál kiadása. Úgy hirdeti magát, mint közéleti magazin. Nehogy feltűnjön, hogy a tartalom Kocsis Mátéra van kihegyezve (16 oldalból mind a 16 oldalon valamilyen formában Kocsist tolják). Ezért itt-ott elszórtak benne celebeket, színészeket, sportolókat. Csányi Sándor, Reviczky Gábor, Keresztes Ildikó, Böde Dániel, Nagy Fero, Szenes Andrea és Nacsa Olivér. Ők mind Józsefváros jelenlegi polgármestere mellett teszik le voksukat. Kiábrándító valóság. Mindezt persze közpénzen tolják, azok pénzén is, akik nem a kormánypártot támogatják. Ezt ezúton is köszönjük a miniszterelnök úrnak. 

img_20180407_152755.jpg

Persze, más eszközök is rendelkezésre állnak az eredmény befolyásolására. Napok óta hallani arról, az országot a kormány épp a választás napján nem akarja annyira megvédeni. Inkább kinyitja az összes határátkelőt, hadd jöhessen a szavazni vágyó tömeg. Arra is egyre több a bizonyíték, a határmenti településeken népességrobbanás következett be. Tucatjával vannak bejelentve ugyanarra a lakcímre a határ túloldalán élő állampolgárok. Akik még csak nem is magyar anyanyelvűek. A határontúli magyarok levélszavazatáról, és a Magyarországról elköltöző magyar állampolgárok megkülönböztetéséről már ne is beszéljünk. Elcsépelt téma, hogy míg azok, akik magyarként sosem voltak Magyarország lakói, levélben küldhetik el szavazatukat (és a borítékot le sem kell ragasztaniuk, de még csak nem is kell személyesen bedobniuk egy urnába, összegyűjtik tőlük), addig Anglia vagy Németország távoli csücskébe kitántorgó hazánkfiát akadályversenyre késztetik szavazata urnába dobásához.

Egy ideje az a hír is felröppent a közösségi médiában, hogy akinek fontos a választás eredménye, vigyen magával saját tollat, Miért is? Merthogy elképzelhető, azok a tollak, amelyeket a helyszínen adnak, kiradírozhatók. Talán túlzásnak tűnhet ez a feltételezés, de Magyarországon ennyi év abszurd után bármi megtörténhet. Szóval, EGY TOLLON NE MÚLJON AZ EREDMÉNY!

urna.jpg

Ám az eredménybe mégis az urnák lezárása után lehet a leginkább belenyúlni. Hiába is felügyelik a választások tisztáságát fizetett megfigyelők és civil önkéntesek valamelyik párt színében. Hiába is számlálják meg együtt a bedobott cédulákat a szavazókörökben, és vesznek fel jegyzőkönyvet. A papír alapú eredményt digitális formában kell rögzíteni. Ám, hogy ki viszi fel az adatot, és milyen adat kerül az adatbázisba, illetve a világhálóra, azt az adott szavazókör már nem látja. A csalás lehetősége egy évtizedek óta szavazókörben elnöklő megbízott szerint is ekkor a legnagyobb. Ha pedig ez így van, nem csupán a csodán fog múlni, április 9-e hétfőtől ki fogja vezetni az országot újabb 4 (vagy innentől kezdve akárhány) évig. Az orosz hekkerekről meg majd megfeledkeztünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr8313817598

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz sírvers 2018.04.08. 19:18:32

"Amit itt látsz: dolomit Agyonverte a Vikit Nem képezte vita tárgyát Mellé temettük a pártját Kifaragtuk rá a képét: Ő, ki meglopta a népét."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2018.04.08. 17:44:24

Ez nagyon meredek amit írsz, és veszélyes vizekre eveztél. Az egész választási rendszer hitelét vonod kétségbe feltételezések alapján. Ez akkor is gáz volt amikor a Fidesz csinálta.

Sanda gyanu 2018.04.08. 17:52:39

Ott bukik meg ez az összeesküvés-elmélet, hogy a választási bizottság ellenzéki tagjai - akik ugye részt vettek a szavazatok számlálásában, azok EMLÉKEZHETNEK arra, hogy hány ilyen párt, hány olyan párt, hány amolyan párt voksot számoltak össze. Köbö. Nagyságrendileg. Vagy felírhatják a leszámolt végső eredményt egy fecnire. Namármost ha a körzetükben ettől jelentősen eltérő számadatot publikálnak a neten, akkor nyilván jelezhetik ezt, hogy ott valami nem stimmel.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.08. 17:58:18

@nemecsekerno_007: Már eleve a választási törvény is csalás eredménye, illegitim. Ha egy párt a saját kénye kedvére formál választási szabályokat, a többieket ( ráadásul akik szavazói többségben vannak) meg sem kérdezve, azok a szabályok nevezhetők illegitimnek. Akik egy ilyen választásban részt vesznek, a részvétellel elfogadják az elcsalt szabályokat, azok is nevezhetők dillettánsoknak, és idiótáknak. De mégis ha összességében nézzük, az aljas, patkány csaló választási törvényalkotók a nagyobb bűnözők, és jobban elítélendők. Akik ebben részt vesznek, azok egyszerűen csak buták, és nem annyira elítélendők.

inteligencs elenzeki 2018.04.08. 18:02:12

Úgy tudom a választási bizottságok vegyes összetételűek. Akkor most mi van?

Baromság .
Persze most már nem fog az a duma működni, hogy az ország 2/3a nem a fideszre szavazott, jön hát a csaltak duma.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.08. 18:06:02

@Sanda gyanu: Ja, csak semmivel nem tudják bizonyítani, az emlékezet azért kevés lesz. Pláne, ha 5 fideszes azt mondja a három ellenzéki ellenében, hogy bizony a felvitt adatok helyesek. Akkor vajon kinek hisz a fideszes többségű döntőbizottság, alkotmánybíróság, köztársasági elnök és bíróság.

ember100 2018.04.08. 18:38:46

@Comte de Gippaud:
Helló !

Látom a betűket olvasod csak nem érted !
A választási bizottság megszámolja a szavazatokat és a fityeszes kovácspistike MÁS számokat ír be a számítógépbe !

érintett 2018.04.08. 18:40:36

Úgy tudom, hogy a kézzel írt jegyzőkönyvekből kérhetnek a pártok delegáltjai, akik a kézi jegyzőkönyveket gépre viszik, azok kinyomtatnak egy gépi jegyzőkönyvet, amit össze lehet hasonlítani a kézivel. Itt tehát nemigen lehet csalni.

Sanda gyanu 2018.04.08. 18:41:51

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Hát, akkor talán még a szavazólapok megsemmisítése előtt lehet kérni egy újraszámlálást? Akkor valószínűleg már akkora médiavisszhangot kap a dolog, hogy akkor nehéz lesz ismét egy valótlan számadatot beütni a kompjúterbe.

nemecsekerno_007 2018.04.08. 18:54:30

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: A poszt állításai szerint nem kellene elmenni szavazni, mert úgyis meghamisítják. Szerinted ez jó?

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.08. 18:55:33

@Sanda gyanu: Ha van nekik üres nyomtatványuk, sőt urnazáró pecsétjük is, egyszerűen a holtidőben az üres nyomtatványt kitöltik fideszes ikszekkel, majd a nem fideszest kicserélik vele, és mint akik jól végezték dolgukat, egy mozdulattal a meghamisított urnákat le is pecsételik. Ezektől a fideszférgektől mindent el tudok képzelni.

Lady Scarlett 2018.04.08. 18:57:24

@nemecsekerno_007: Ne etesd a TROLL-t! Birca a legnagyobb barlangi TROLL a blog.hu-n!

Dinkainka 2018.04.08. 19:00:09

A jegyzőkönyveket minden szavazóbiztos aláírja. Ellenzéki és kormánypárti egyaránt. Ha nem egyezik a jegyzőkönyvvel a felvitt adat, ott a rögzítő börtönbe megy. A jegyzőkönyveket nem semmisítik meg.

2018.04.08. 19:01:33

@Lady Scarlett: haha, ez a birka nem az a birka :) Ez a birka troll birka trollja :)

0dzsud0 2018.04.08. 19:03:34

@Lady Scarlett: ő egy bircát lejáratni próbáló kamuusernek válaszolt, aki eddigi megfigyeléseim szerint döntően csak a legsötétebb ballib kommentelők egy részét tudta megtéveszteni. teljesítménye hasonlóan kontraproduktív, mint azé az oldalé, amit képvisel. öröm nézni, amikor habzó szájjal reagál rá egy vérbalos kommentelő.

2bk 2018.04.08. 19:04:42

Halvány gyanúm szerint a birka nem is birka , hanem egy egész nyáj írogat 0-24 -ben felváltva , műszakonként is több fővel ...

Budapest a kutyaszar városa 2018.04.08. 19:24:46

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Ezt olyan helyen tudják megtenni, ahol nincs demokratikus pártdelegált a bizottságban. Tehát községekben, falvakban, ahol a szegényeket, közmunkásokat amúgy is megfenyegetik, megtévesztik a helyi narancsos kiskirályok. No, meg Erdélyben, Vajdaságban, ahol a borítékokkal gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak. A külképviseletek is gyanúsak, mert senki nem látja, hogy kicserélhetik a szavazatokat. Több ország magyar követsége is átverte a szavazókat pl. New-York-ban, ahol szándékosan későn küldték a visszaigazolást az interneten jelentkezőknek, hogy kifussanak az időből. Nem beszélve a megkülönböztetésről, hogy nem szavazhatnak levélben.

Tom66 2018.04.08. 19:55:58

@Budapest a kutyaszar városa: A választási csalás a baloldal privilégiuma, ez történelmi tény. Teljesen hiábavaló habzó pofával őrjöngeni a ballibsiknek. A liberális demokrácia ismérve az, hogy csak addig van demokrácia amíg az érdekeiknek megfelelően történnek a dolgok.

BiG74 Bodri 2018.04.08. 20:16:43

Azért bízzunk abban, hogy a delegált választási ellenőrök azért teszik a dolgukat. Nem kell mindenhol összeesküvést, csalást sejteni.

Kivlov 2018.04.08. 20:45:20

Ballib óvoda, semmi több.
10 évig nem csak bohóckodni, meg orbánozni kellett volna talán.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.08. 20:56:38

Késő, lippsik, kicsit elkéstetek a bocsánatkéréssel

apafej1 2018.04.08. 20:57:28

Elképesztő, amire itt fény derül. Nem olvastam róla, de lehetséges, hogy eddig is történt ilyesmi? Én naivan azt gondoltam 2002-ben, 2006-ban, stb., hogy ez a nép akarata. Mondjátok, hogy nem voltam végig megvezetve!

Sir Gombóc 2018.04.08. 21:40:53

@ember100: "számlálják meg együtt a bedobott cédulákat a szavazókörökben, és vesznek fel jegyzőkönyvet."

Ez azonban visszakereshető, vagy akár le is fényképezhető.

A Bocskai úton kigyók kigyóznak 2018.04.08. 21:50:26

BASSZAK MEG. Mostmar mondjak meg ki nyerte.
Nevetseges, hogy az emberek, csak Gyurcsany Ferenc reszegsegi fokabol tudnak kovetkeztetni az vegeredmenyre.

Behajtó70 2018.04.08. 22:19:06

Szánlmas ahogy a választások eredményét megpróbálod aláásni. Nem értitek, hogy az ilyen aljaskodások miatt ültök a kispadon, s mi arra várunk, hogy kihaljanak az ilyen szennyládák!

VáradiJános 2018.04.08. 23:44:23

@1ghost merre van? Remélem nem kapott gutaütést. Hiába takarította a cellákat

Bolshevik 2018.04.08. 23:46:58

@VáradiJános: taga20-szal együtt sírnak valahol.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.08. 23:48:35

No győztek újra a tolvajok, sikeresen megmanipulálták a választást digitálisan. Érdekes hogy minden választáson ugyanúgy 8 tizeddel lépik túl a kétharmadot. Csak nem a 2014-es csalószoftvert futtatták újra? Mint a vw a dieseleknél. A mostani csalással azonban túlhúzták a húrt, szerintem az összes eu pénz fel lesz függesztve, ameddig az eddigi kifizetéseket ki nem vizsgálják. Ennek az országnak annyi. De ennek így kell lennie, orbánnak kormányzás alatt kell megbuknia egy államcsőddel, nem egy kisarányú demokratikus választási vereséggel.

VáradiJános 2018.04.09. 00:04:42

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: igen, ezek a szoftverek már csak ilyenek, egy választást meg tudnak nyerni, de az a tizedes az be van ragadva

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 00:21:46

Azért legalább annyi fáradságot vehettek volna a fidesz csalók, hogy ne a 2014-es eredményeket másolják. Mondjuk úgy megírni a szoftvert, hogy Kósa 70%-al nyerjen egyéniben, a fidesz meg putyin eredményéhez közelibb, 80%-os győzelmet érjen el.

Gleccsertetű 2018.04.09. 00:40:45

@Bolshevik: dehogy sírnak, ez a két perverz épp vadul dugja egymást mert a doktor úr haloperidol helyett búgatóport adott nekik

perszepolisz 2018.04.09. 00:46:19

A ártok által delegált tagok kötelezően kapnak a kézzel írt jegyzőkönyvből. A pártok egyébként pont ezekből a jkv- kből tudják meg az eredményt már a hivatalos eredmények előtt. Mert ugye minden delegált tag telefonál a pártközpontba közvetlenül a számlálás után.

RHalacska 2018.04.09. 01:05:47

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Tehát a fidesz egy mocskos illegitim csaló.birkapörköltet eszek ezentúl akkor is ha utálom a birkákat.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 01:07:32

@perszepolisz: Gondolom számolnak bőszen a fideszes csalók, közben az előre kitöltött fideszes ikszekkel ellátott lapokat suttyomban kicserélik a valós szavazólapokkal. A számolás után pedig a pártok delegáltjaival közlik, hogy az általuk számolt 100 lapon 99 szavazat a fideszre történt. Mivel számolás közben a lapok cseréjét senki nem veszi észre, mert a számolással vannak elfoglalva, nyert ügyük van. De még sorolhatnám, ezer lehetőség van a csalásra.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 01:09:31

@RHalacska: Pontosan. A fidesz egy illegitim, tolvaj, csaló, hazug párt. Erről az Olaftól már hivatalos papírjuk is van, nem én találtam ki.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.09. 01:16:30

Hatalmasat bukott a Fidesz, talán még a háromötödöt sem sikerült elérnie. Orbán Viktor holnap lemond.

Havas Henrik 2018.04.09. 01:32:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nincs semmi problema, Hetfo van, Kedden ugyis megbukik az Orban, aztan meg kizarnak minket az uniobol.(ha netan nem akkor ugyis kilepunk)

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.04.09. 05:24:53

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: "annyi fáradságot vehettek volna a fidesz csalók, hogy ne a 2014-es eredményeket másolják. "

Ami egyszer mukodott, azon minek valtoztatni. 2022-ben is teljesen jo lesz ez az eredmeny.

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.04.09. 05:33:05

@Kivlov: "Ballib óvoda, semmi több.
10 évig nem csak bohóckodni, meg orbánozni kellett volna talán. "

8 ev alatt nem tudtak az Orban gyuloleten kivul mast kitalalni. 8 ev alatt semmit.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 07:19:26

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: Orbán gyűlölete továbbra is fennmarad, ameddig ez a csaló tolvaj patkány a nyakunkon élősködik. Attól még hogy megnyer egy elcsalt választást, nem lesz becsületesebb. Az meg a választóit is minősíti, ha az ilyen jellemű becstelen tolvajt és bűnbandáját támogatják.

Éhesló 2018.04.09. 07:22:03

Hahahaha!
Nem jött össze, még soros pénzén sem.
A brüsszelita komisszárok támogatásával sem.
El kellene gondolkodnotok, már ha képesek vagytok erre egyáltalán.

Most lehetne esetleg pár évig szerény önkritika, hallgatás a hazudozás és magyargyűlölet helyett?

www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/l50.html

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 08:33:31

@Éhesló: Ahhoz hogy orbán végleg eltakarodjon és örökre egy cellában rohadjon az kell hogy kétharmados kormányzás közben bukjon meg. Azzal, hogy egy választáson egy szavazattal kikap, minden maradna a régiben, ott kotlana a parlamentben ez a tetű ugyanúgy a korrupt bandájával(amikor épp nem kivonulgatna vagy kordonokat bontana). Orbánnak saját kapzsi magatartásának kell végeznie magávap. Szerencsére elég jól túltolta a biciklit a patkánybanda ezzel a mostani választási csalással. Marad minden a régiben, 5ovább fognak lopni és ezzel önmagukat lavírozzák a pöcegödörbe. Mint a sorozatgyilkos, vagy sorozatrabló, aki egyre kapzsibb lesz, egyre többet lop és öl, ami végül lebuktatja. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik, szól a nagyon jó kis közmondás. Orbánt is az önnön és sleppje kapzsisága fogja megbuktatni. Aki örökösen a konfrontációt keresi és nem tud megbékülni, az előbb-utóbb a saját kardjába dől bele.

Éhesló 2018.04.09. 08:47:14

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: nem veszed észre, hogy a gyilkos gyűlöletetek elpusztít téged és a bandádat is?

Nem lehetsz ennyire hülye!
Bocsi.
De.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 09:09:33

@Éhesló: Már miért pusztítana el engem? Továbbra is élek és virulok, elég jól és nyugodtan, mert orbántól függetlenedtem. Ti meg folyton azon rettegtek, nehogy egy egyszerű választást elveszítsetek mert akkor a führeretek megy a börtönbe, vagy nem kapjátok meg a mindennapos feudális kiváltságaitokat. Én erkölcsileg ítélem el orbánt és a véleményem nem fog megváltozni róla, mégha 99%-os győzelmet ér el akkor sem. Nem fogod fel hülyegyerek? Ameddig orbán marad, addig marad a gyűlölet is, mert ő szítja azokat. Ugyanúgy ahogy fasiszta elődei, hitler vagy mussolini. Azokat is imádták évtizedekig, aztán láthattuk mi lett a gyűlöletkeltésük eredménye. Orbánra ugyanez a sors vár, mert mindig más ellenségeket keres. Pedig a fő ellenség nem más, mint ő maga. Ja bocs, azt nem tudod véletlenül megmondani, hogy most hogy már a migránsok lecsengtek, ki lesz a következő?

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 09:26:03

@Éhesló: Igazából bandám sincs, ezek mind a saját véleményeim. Az hogy az országban loptak kettőnk közül csak ti tudjátok olafos papírral bizonyítani. Én teljesen tiszta vagyok, egyetlen bűnöm, hogy a csutit gecipatkánynak nevezem. Ezt a bűnöm majd a mennyország kapujában igaz keresztényként meggyónom. Azt nem tudom, hogy orbán és bűnszervezete, és a rájuk szavazó birkahad hogy fog elszámolni a pokol kapujában az ellopott milliárdokkal, ez legyen az ő bajuk.
süti beállítások módosítása