Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Végleg Orbán alattvalói lettünk

2018. április 09. - Kibeszélő

Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még...

De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni. Utánuk nyúlnak jogi és gazdasági eszközzel. Rájuk küldik a NAV-ot, becsönget hozzájuk a rendőrség, és minden állami hivatalnál nyilván lesznek tartva, nehogy részesüljenek a fideszeseknek járó jókból. 

De addig még tovább züllesztik az egészségügyet, mert a férgesének pusztulnia kell. Az élhet, aki meg tudja fizetni. Mert Orbán apánk a keveseknek megtömi a zsebét, akiknek ezért nem gond magánklinikára befeküdni. Addig még tovább züllesztik az oktatást, mert aki gondolkodik, az veszélyes. Máris minimum 50 évre be van biztosítva, hogy ne jöjjenek kritikus generációk. Ez pedig egyre rosszabb lesz. Ha mégis kimennének a diákok az utcára, majd a TEK szétveri a tüntetésüket. Egyszer úgyis abbahagyják...

De addig még totálisan kiépül a rabszolgaság. Nem tőlünk fog függni, hol, mikor és mennyiért dolgozunk. Ezt majd az "állam" dönti el. Ha másképp gondolkodsz, kényelmetlen beosztott leszel az addigi főnöködnek, aki csupán az üzleti haszon reményében korábbi meggyőződését feladva részt vesz a nemzeti lopás rendszerében. Hisz ha egy alkalmazott lázad és annak a közösségi médiában is hangot ad, akkor a cég érdekeit veszélyezteti. A partnerek ugyanis nem fognak a cégtől vásárolni. Azok a partnerek, akiket kilóra megvett a kormánypárt. Ne legyenek illúzióink. Mészáros Lőrinc tovább vásárolgatja hazánk erőforrásait. Minden az égvilágon az Orbán-klán kezébe kerül majd.

orban_horror.jpg

De addig még a határok is lassan lezárulnak. Mert egy országban adófizető alattvalók is kellenek. Nem tántoroghat ki mindenki Nyugatra. Most még talán igen, most még talán nem késő. Ám holnap olyan törvények születnek, amelyek röghöz kötik a még országban élőket, és már nem hagyhatják el ezt a Putyin seggéből kirángatott fekáliát.

De addig még a MAGÁNTULAJDON IS MEGKÉRDŐJELEZŐDIK. Nem pusztán fogalmi szinten, a valóságban is. Aki eddig kuporgatott, az retteghet, hogy hiába. Bármikor a magánnyugdíj sorsára juthat a nyugdíjbiztosítás, a lakástakarék, az értékpapírszámla. Bármikor kitalálhatják, hogy a POMOGÁCSOK elleni harchoz sokkal több pénzre van szükség. Mert csak úgy tudnak megvédeni bennünket, ha privát bankszámláinkat is zárolják, és majd államilag engedélyeznek róla pénzforgalmat. De csak épp annyit, hogy ne haljunk éhen. Később a fizetést is Erzsébet-utalványban adják majd. Mintha csak jegyrendszer lenne. Végül az ingatlanokat is államosítják. Tudják nagyon jól, sokaknak abba az egy biztosba ment a megtakarításuk. 

De addig még ÚJABB ÉS ÚJABB ELLENSÉGET GYÁRTANAK. Ma a migránsok és Soros, holnap a baloldaliak, holnapután a kövérek és kék szeműek, azután a melegek és leszbikusok, majd az egyedülálló nők. Mind ellenség lesz, és mindet lehet gyűlölni, üldözni, verni. Mindtől lehet rettegni.

De addig még egy nap arra ébredünk, hogy amit A szolgálólány meséjében láttunk, nem disztópia, nem mese, hanem maga a valóság. Itt, ebben az országban, Európa közepén!

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr9713820186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:28:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"A radikális iszlám elsősorbna a cigányok között támad"

Ez érdekes, mert nálunk a cigányok szinte kizárólag keresztények - vagy legalábbis annak vallják magukat akkor is, ha nem gyakorolják a hitet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:30:33

@Miklós Széles:

"Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért."

Azokat mind lefizette Orbánon keresztül Putyin.

Ma Baker 2018.04.10. 10:31:34

És már megint a nép a hülye, nem a ballib politikusok. ELKÉPESZTŐ!!!!!!

Fülig José 2018.04.10. 10:32:03

bírom a gyáva g.ci fidesznyikeket, az utcán nincs egy se aki fel merné vállalni hogy a tetves orbánra szavazott, de álnéven persze nagyon megy az okosítás...sebaj, az ő kölke is meghal az unortodox egészségügyben vagy 14 évesen elmehet romániába napszámosnak, olyan hülye lesz....csak akkor is gondoljon rá a debil bérrettegő: én szavaztam a csútira!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:32:50

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"a te gazdád a saját szavazói elől menekült ki a hátsó kapun Esztergomban..."

A tieid meg most bújnak vissza a patkánylyukba, ahová valók. Sorra mondanak le és vonulnak vissza a politikától.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:34:06

@Ma Baker:

Ez természetes, ez fakad a balliberálisok bolsevik örökségéből. Ők az élcsapat, nem tudtad?

werinter 2018.04.10. 10:34:50

@ipartelep: Nyilvánvalóan kicserélték az adatokat a bizonyos "3 órás csend" alatt. A Fidesz győzelmét nem kérdőjelezem meg, ez a nép tényleg ennyire ütődött, de a 2/3-os többség szinte biztosan nem lett meg (ezt kellett ugyebár hamisítani).

Orbán népbutításának meg lett az eredménye. Az értelmes emberek egyik fele kiment külföldre és eszük ágában sincs visszajönni, vagy szavazni. A másik felük pedig a fővárosba költözött. De gyaníthatóan onnét is továbbállnak majd, főleg ha a cigánytörpe elkezdeni beígért megtorlást.

Talán egy-két hónap van arra, hogy aki még akarja az elhagyja az országot.
Kíváncsi vagyok majd mire megy Orbánisztán a nyugger-proli-elmebajos népséggel, ha majd az átlagéletkor 60 felett lesz, ha majd nem lesz ki robotoljon minimálbérért a a gyárakba. Sőt!
Gyárak sem lesznek, mert mi a f*sznak maradna itt bármelyik külföldi cég is, főleg ha már az EU-ból is ki*sznak minket.

De!

Legalább Sorost, a "migránsokat", a pirézeket, a kolibriembereket meg a szárnyasfaszúrézcsigát megállítottuk!

Éljen Orbán, éljen a Párt!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 10:52:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mo. mindig csak a török határvidéke volt, határvidélen meg se betelepítés, se iszlampsítás nem volt.

BG viszont a Török Birodalom belső területe volt 400 éven keresztül, plusz 100 évig határvidéke.

Volt bőven mind iszlamosítás, mind kőkemény betelepítés.

S a cigányok egy része, a muszlim többségű részeken jellemzően, áttértek.

Plusz a rendszerváltizás után volt egy iszlamosítási hullám, mely elsősorban a cigányok közt volt sikeres. Így még lett 15-20 ezer muszlim cigány.

Ma a bulgáriai cigányok harmada muszlim, harmada ortodox, harmada protestáns. (Ez bolgár sajátosság: a protestánsok 90 %-a cigány.)

nnnnnnnn 2018.04.10. 10:52:59

@werinter: jajj mindjárt sirva fakadok. már 2010 óta hallgatjuk hogy itt apokalipszis lesz meg pusztaság mert nem a libsik nyertek. ehhez képest a bérek folyamatosan nőnek, a lakosság köszöni szépen jól van, kétharmaddal küldött el titeket a vérbe újfent.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.10. 10:59:48

@werinter: Válaszolhatok a "mi lesz a csúti Gecivel?" kérdésedre (persze, ezek csak valószínűségek, bizonyosságok csak az események megtörténte után vannak):
Haláláig fog uralkodni, és teljesen kiépíti a NER-t..
Az ország elszegényedése, tönkremenetele (EU-ból való kilépés, vagy kirúgás, stb.) azért nem lesz nekik gond, mert - gondolj csak bele - a legutolsó, szarrágó afrikai ország diktátorai, és sleppje is nagyon jól él. Itt csak ez a célja a Gecinek, hogy ő, és bandája lefölözze a hasznot, ellopja az országot. Azért Európában, egy közel 10 milliós ország bármilyen országrombolás után (mert az meglesz) sem lesz olyan szegény, hogy nem tudna nagyon jól eltartani egy max. pár ezer fős rajta élősködő maffiát.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 11:00:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

S BG-ban a cigányok sokkal vallásosabbak, mint a bolgárok és a törökök. A bolgárok és a törökök 80-90 %.a számára a vallás fontos identitáseleme ugyan, de alapvetően kulturális tényező, azaz nem jelent valós vallásgyakorlást. Míg a cigányoknál jelentős a vallásgyakorló rész, vallástól függetlenül.

Egy időben vasárnap délben mentem munkába, s mindig láttam a tömegközlekésben Szeredőcön kiöltözött cigány csajokat, kezükben Bibliával, nyilvánvalóan sietve valamilyen egyházi összejövetelre.

A 90-es évek elején beömlött az országba egy rakás amerikai, német, svéd protestáns misszionárius, s bár alapvetően kudarcot vallottak, a cigányok között mégis sikeresen működtek. Vicces, de ha az ember megnéz egy protestáns istentiszteletet, a hívők 80-90 %-a cigány.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:04:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"Míg a cigányoknál jelentős a vallásgyakorló rész, vallástól függetlenül."

Épp erre akartam rákérdezni, köszönöm az infót.

József Körmendy 2018.04.10. 11:06:36

@werinter: Neked is te másik idióta !
Minden szavazókörben az összeszámlálás után amit a pártok képviselői közösen végeznek a felvett jegyzőkönyvet minden párt aláírja és kap egy példányt. Ezek a példányok minden szavazókörből eljutnak minden párt központjába.Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért.

KisGenyo 2018.04.10. 11:07:54

Ennyi baromságot összehordani... XD
Ahogyan horngyula mondaná: "NAÉS?!"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:10:34

@József Körmendy:

Te sem akarod felfogni, hogy Orbán révén Putyin megvásárolta a pártok képviselőit a szavazőkörökben.

Azt sem fogod fel, hogy a szavazókörök 67%-ában előre preparált szavazólapokat osztottak ki a szavazóknak. Láthatatlan tintával előre be volt ikszelve a Fidesz, de csak pár órával később vált olvashatóvá a bejelölés.

Ezzel szemben a kötelezően használandó golyóstollak olyan tintával voltak töltve, amely levegővel érintkezve 10 perc alatt teljesen elhalványul. Így tökmiondegy volt, hogyan szavazott a polgár, mert az urnák kinyitásakor már a Fidesz volt b ejelölve a szavazólapok 67%-án.

Mellesleg innen jön a 2/3-os többség is. :)

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:13:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mondjuk ha szumo lenne, akkor batrabban allnal ki? Van neked foglamad a szumosokrol?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:20:38

@Szelid sunmalac:

"Mondjuk ha szumo lenne, akkor batrabban allnal ki? "

Veled? Miért ne? Ha súly- és erőbéli fölényedet képes lennél használni egy 50 kilós nővel (azaz velem) szemben, úgy azzal magadat minősíted, nem engem.

Mondjuk az eddigi kommentjeid alapján ki is nézem belőled, hogy vagy ennyire becstelen.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.10. 11:20:52

@werinter: Egyébként nem "kicserélték az adatokat", hanem nem is voltak adatok. Ha visszaemlékszel a korábbi választásokra, akkor tudod, hogy mindegyiknél úgy volt, hogy az eredmények fokozatosan gyűltek, halmozódtak. Most nem így történt. Hanem sokáig semmi nem volt, majd egyszerre gyakorlatilag minden. Ez azért volt, mert a fideszes nemzetellenes választási központban (ugye tudjuk, hogy ott is az ő maffiakatonáik ülnek?) a saját számaikat "ütötték be" a rendszerbe. Gyakorlatilag semmit nem számítottak a választási eredmények, előre megvolt, hogy mi, mennyi kell a 2/3-hoz, és azt "prezentálták". Vidéken két három helyen, és BP-en, a látszat kedvéért (túl feltűnő lett volna, ha nem így tesznek), hagyták győzni az ellenzéket. De nem ez volt nekik a fontos, hanem a 2/3, és persze az, hogy a választás eredményét mindenki a meghülyített, agymosott, megmigráncsozott-sorosozott idiótáknak tulajdonítsa. Holott itt a nép szavazatait gyakorlatilag meg sem számolták, pontosabban: az egyes választókörzetekben megszámolták, csak a központban nem vették figyelembe.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.10. 11:28:51

Mi az hoty nem lesz jog?

Ha joll tudom mar 8 eve diktatura van, akkor milyemn ojg nem lesz? Vaty hazudtatok a kampanyban, mocskok?

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:35:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Problema nelkul. Te tipukusan az a fajta no vagy, aki a "noi mivolta" (ne haragudj, de ez a te esetedben egyszeruen nevetseges) moge rejtozve hiszi azt ,hogy barmit megtehet es siman pofan ver valkait, majd sipitozva menekul, hogy o "no". Peldanak okaert epp eleg visszaolvasni par kommenttel korabbar, mekkora arccal mondogatod ki mire kepes szemtol szembe, majd ugyanitt mar jossz az en 50 kilos no vagyok, ne merj bantani dumaval.

Micsoda szar alak vagy te...

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:39:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pont olyan vagy, mint a masik ketto fideszes nagypofaju senkihazi fotelhuszar, akik itt ugattak a blogokon, hogy ok mekkora arcok meg a ballibek aztan sirva fakadnak egy kis eso lattan, aztan amikor megbeszeltuk a talalkozot, valahogy egyik sem jott oda ahol a talalkozo volt, meg mindjart jott a hozzad hasonlo szoveggel. Nincs ezzel semmi baj, ha fosol, meg azzal sem, ha no es 50 kilos vagy. Not eddig is csak edzesen vertem meg, volt nekem gyerekszobam. De akkor vegyel vissza ar arcodbol es gondold at megint, hogy ki mennyire bator "eloben". Mert ezekszerint nem te vagy a fideszesek kozul sem a kemenymag, hanem ahogy irtam, csak egy nagypofaju fotelhuszar.

Tangooo 2018.04.10. 11:41:19

"Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni. Utánuk nyúlnak jogi és gazdasági eszközzel. Rájuk küldik a NAV-ot, becsönget hozzájuk a rendőrség, és minden állami hivatalnál nyilván lesznek tartva"
Ez inkább Merkel Németországára jellemző, nem Magyarországra (hála Istennek!).
Ez a választás arról is szólt, hogy az ilyen szélsőséges hangok, mint ez a blog ROPPANT KONTRAPRODUKTÍVAK. Nagy százalékban magatoknak köszönhetitek a csúfos vereséget.
Az objektivitás számotokra ismeretlen fogalom.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.04.10. 11:42:30

Ma megszűnt a Magyar Nemzet :) Igaza van a blog szerzőjének tényleg üldözni fogják a "máskéntgondolkodókat" :)

A következő hogy megszűnik a Zsindex vele ez a blog is, 444, Hír 24. Aztán szép sorban összeszedegetjük ezt a sok mocskos patkány libsit aki itt kommentel és levágjuk a fejüket megbasszuk a gyerekeiket, aztán kivégezzük az egész családjukat :Dddd

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.04.10. 11:47:29

@Fülig José: Mit picsogsz itt mint egy büdös kurva, engem a facebook kitiltott 30 napra mert felvállaltam hogy a fideszre szavazok rohaggyá meg.

József Körmendy 2018.04.10. 11:52:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Majd ad neked egy szurit a doktor bácsi és megnyugszol.
Úgy látszik terápiás célra használja pár pszichiáter ezt a blogot.

agapornisz 2018.04.10. 11:58:12

Sőt!! Mondhatni: sőőőt!!! Nem, hogy minden állami lesz, hanem ganz gerade Mészáré, ill. Orbáné. Azon kívül újra nyissák Recsek-et, lesz egy ÁVÓ ill. GPU, vagy GESTAPO. Mindenkinek dolgoznia kell, vagy Recskeken -mert KZ hálózat lesz ilyen néven - vagy az Orvbán tulajdonok valamelyikén. A haladó értelmiség, amelyiknél van a műveltség 99.9999%-a, széklábakat lesz kénytelen csinálni -még Madách is ki lesz sajátítva, legalább is széklábak frontján-. Ezen kívül be lesz vezetve az országon belüli útlevél, mer' csak így lehet -TEK-es engedéllyel- egyik megyéből a másikba menni. Egyetlen újság lesz, a Népi Figyelő, amit a természetesen a'alfabéta -régiesen : analfabéta - jobber újságírók -bruhaha...ha - írnak. esetleg fogoly entellektüelek javíttyák a hejes írás okáért . Bár ez lényegtelen, mert csak 4 osztály lesz a kötelező, vagy három-ezen még dolgoznak-. Hát..., szóval fel lehet készülni minden borzalomra. Jajj!

József Körmendy 2018.04.10. 12:01:49

@ipartelep: Belekeverhetnéd az UFO-kat is még az is hihetőbb lenne.

VáradiJános 2018.04.10. 12:08:31

@ipartelep: így van, mert kizárt dolog, hogy a magyar népnek ne kelljen a kiválasztott fajtád

VáradiJános 2018.04.10. 12:11:36

@ipartelep: “ Holott itt a nép szavazatait gyakorlatilag meg sem számolták, pontosabban: az egyes választókörzetekben megszámolták, csak a központban nem vették figyelembe.”

Így van, patkány, de a nagyon okos, iskolázott gazdáitok nem tudják összeadni az általuk delegált nagyon okos és iskolázott bizottsági tagoktól kapott részadatokat?

VáradiJános 2018.04.10. 12:12:50

@Szelid sunmalac: kamumatyi rejszhuszár, ki nem szar le

zokogjatok 2018.04.10. 12:15:38

@Hókirályfi: "Ne törődj a fidesztroll örömködőkkel, számukra élvezet, ha sót dörzsölhetnek a sebbe. "

Loál, hogy is volt HMVH után? Ja hogy édesek a fideszes könnyek, lekváros bukta a vacsora, satöbbi. A buta 1ghost meg taga20 nickek egyenesen lámpavasaztak meg börtönöztek már. De még Tóta se igazán fogta vissza magát:
hvg.hu/itthon/20180226_Szall_egy_pofon_a_szelben

zokogjatok 2018.04.10. 12:18:44

@Szelid sunmalac: Még valami. Ha velem akarsz találkozni, minden hétköznap (kivéve szerdán) megtalálsz az Illatos úti Pytbull Gym-ben. A portán a "kokszos"-t keresd, tudni fogják.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 12:33:29

@Szelid sunmalac:

Galambom, egy szóval sem mondtam, hogy nem bánthatsz. Neked sem, másnak sem mondtam.

Nyugodtan bánthatsz, szarrá verhetsz, kirabolhatsz, bármit megtehetsz. Egy magadfajta szar alaktól más nem is telik, egyenlő erőviszonyok esetén menekülnél a patkánylyukadba, ahová való vagy. Csak aztán viseld a büntetőjogi következményeket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 12:39:16

@József Körmendy:

"Úgy látszik terápiás célra használja pár pszichiáter ezt a blogot."

Pontosan, jól látod a helyzetet. Ez és a hasonló blogok kiváló lehetősget adnak a csalódott, szarrá vert ballippsiknek, hogy kiadják magukból a frusztrációjukat. A terapeuták pedig mi vagyunk, akik kihozzuk belőlük a megkönnyebbülést hozó vinnyogást, nyüszítést, ordítást, fenyegetőzést,mocskolódást stb.

putris72 2018.04.10. 12:50:15

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Az összevissza hazudozás az mióta siker!2006 Gyurcsány TV vita,és Őszödi beszéd!Végül is csődbe mentünk 2008-ra!De sebaj,lények,hogy Gyurcsány felmosta a padlót az Orbánnal!Hívhatlak Gábornak?

Jadeite 2018.04.10. 12:51:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mi az a "lippsi"? De most komolyan, ha már a kifejezések jelentésével nem vagy tisztában, legalább tisztességesen bemagolnád a szöveget, amit kiosztanak neked, te sszerencsétlen zombi. Mellesleg amikor anyád fog egy fertőzött kórházban fetrengeni, majd megdögleni az orvoshiány miatt, akkor is tapsolsz majd a fidesznek, te agyhalott? Én szerencsére nem vagyok rászorulva erre a "közegészségügyre", de hidd el nekem, akkor majd feldughatod a 10ezres bözsiutalványod.

Jadeite 2018.04.10. 12:56:53

Én lassan már csak nevetni tudok egy olyan országon (szerencsére már nem élek azon a lepratelepen), ahol az idegbeteg vajda a nemlétező migránsokkal - akik mellesleg ide sem akarnak jönni - úgy be tudja fenyíteni a buta aljanépet, h már húzzák is az X-et. Aztány a nyomorultja még örömködik is, h nyertek, éljen, ennyi kis sikere lehet, majd megy vissza közmunkára, h ne dögöljön éhen :D Ezeket az agyhalott prolikat szerintem még a gyíkemberekkel és a mumussal is be lehetne etetni, csinálnom kellene egy pártot, aminek a programja annyiból állna, h "STOP mumus". Elvégre melyik falusi bugris v 70IQ-s nyugger akarja, h megöljék és megerőszakolják a mumusok? Na ugye.

VáradiJános 2018.04.10. 12:59:18

@Jadeite: hát a te kurva anyád hol fetreng, te patkány? Csak nem kinyírtad már az ezüst gyertyatartókért?

VáradiJános 2018.04.10. 13:00:30

@Jadeite: és a faszt ugatsz bele a magyarok belügyeibe, migráncs?

Tom66 2018.04.10. 13:06:37

Erre az aljas, hazug és idióta kis irományra kár volt időt fecsérelni. A szösszenet tartalma is rávilágít arra, hogy miért nem nyert ismételten az ellenzék. Folyamatosan nyüszítenek, szűkölnek és persze minden és mindenki hibás, csak maga az ellenzéki pártok és a köldökzsinóron logó szavazói a tökéletesek.

Jó étvágyat a narancsos buktához!

VáradiJános 2018.04.10. 13:10:40

Hova tunt ghost, taga, mormota es kurt? Oket is megszuntette Simicska?

Tom66 2018.04.10. 13:34:19

@Jadeite: Fogalmam sincs, hogy honnan szalasztottak. Mindenesetre jobb, ha tudod, hogy kedvenc nyugatod a fél világot gyarmatosította és teszi mai napig is, és rabolt javakból alapozta meg a gazdagságát. Még az is elképzelhető, hogy a te felmenőid is rabszolgaként kerültek Európába.
Az egészségügyről annyit, hogy az állami egészségügy állapota sehol az EU-ban nem rózsás (ugyanis senki nem szereti finanszírozni), persze nyilván jobb, mint a hazai, de ennek szintén gazdasági és történelmi okai vannak. Az egészségügyben nyugaton is orvos és ápoló hiány van, de mivel közép és dél európából jelenleg még el tudják szívni a jó szakembereket, ezért a rendszer még műkőképes. Az ipar területén ugyanez a helyzet, Németországban sem sok minden épülne és működne a szegényebb sorsú európai munkavállalók nélkül.

werinter 2018.04.10. 13:42:02

@ipartelep: A lényegen nem oszt, nem szoroz, hogy kicserélték-e az adatokat vagy teljesen újakat vittek be a rendszerbe.

boundary 2018.04.10. 13:53:03

@Hókirályfi: Előtte ne felejtsétek el rendezni a tandíjat, amit az adófizetők megelőlegeztek a gyerekeidnek. Köszönjük! Aláírás: Adófizetők

JorEl 2018.04.10. 13:58:42

"a hitetleneknek, az utálatosaknak, gyilkosoknak és paráznáknak, a varázslóknak és bálványimádóknak, és minden hazugoknak... a tűzzel és kénnel égő tóban lesz a helye..."
#orbánapatás

boundary 2018.04.10. 14:05:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mint szavazatszámláló bizottsági elnök kijelnthetem, hogy rágalmazod az szszb-ket.
A jegyzőn kívül a mi szavazókörünkben jelen volt: 1 DK-s, 1 MSZP-s, 1 JOBBIK-os, 2 Fidesz-es delegált, és 3 egysreű állampolgár. Mindent többször, közösen megszámoltunk. Senki nem csalt, és nem is tudott volna.
Te hülye segg!

Gleccsertetű 2018.04.10. 14:39:56

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: hagyjad már, te még a gyenge napsütéstől is rettegsz.

VáradiJános 2018.04.10. 14:42:10

@boundary: ezt biztos jó helyre címezted?

Gleccsertetű 2018.04.10. 14:48:58

@Szelid sunmalac: itt is hazudsz. a nyugatinál sehol sem voltál két éve.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.04.10. 14:57:12

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: "... A franciák, németek ezt már több éve mondják, hogy lesz egy csóringer keleti része, meg lesz egy gazdagabb eurót használó nyugati része. ... "

Ez már a belépésünkkor is így volt. Mondjuk elég jól jövedelmezett a franciáknak és a németeknek a magyar "rendszerváltás", bagóért megvettek mindent ami értékes volt, a helyükön rkatárakat létesítettek, és azt a szart amit már a saját állampolgáraik nem voltak hajlandók megenni, idehozták, a sok csóringer meg kétpofára zabálta, mert hogy ez a nagy nyugati jólét.

Aztán beléptünk az Eu-ba. Kaptuk a sok lóvét, hogy kvázi zárkózzon az ország, csak épp nem volt mivel felzárkózni, mert minden használható dolog már a nyugati tőkések kezén volt. Így hát amit adtak az egyik kezükkel, a másikkal el is vitték.... hogy érezzük a jólétet, ahhoz a ballib kormányok sok-sok-sok hitelt vettek fel.

A gazdasági és jövedelmi különbségek megmaradtak. Ha holnaptól a gazdag államoknak külön Ájrópája lesz, akkor az lesz, DE van egy rossz hírem, ha a senkiházi többség megmakacsolja magát, akkor az Ő jólétük nagyot fog bukni, ha a csóringerek nem kapnak alamizsnát és bojkottálják a gazdagok termékeit, akkor abból nekik nagy bukta lesz.

Fülig José 2018.04.10. 15:04:32

@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: most nem is tudom mit gondoljak, öcsi...ennyire durva vagy, téllleg?! a facebook helyett próbálj inkább könyvet olvasni, esetleg tanulni, a 70 IQ nem tesz naggyá, én nem dicsekednék vele...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 15:08:22

@boundary:

"Te hülye segg!"

Mondd, drága barátom! Ha nem írom ki öles betűkkel, hogy IRÓNIA, akkor nem veszed észre?

Sajnálom, hogy ezt kell írnom neked, mert valahol azonos oldalon állhatunk, de a hülye segg te vagy. :(

boundary 2018.04.10. 15:11:16

@Magánvéleményem: Már a belépéskor naivitás volt azt remélni, hogy olyan életszínvonalon fogunk élni, mint Nyugat-Európa. nem érdekük az nekik, MA sem.

Illuzió. Ne is ringassuk magunkat ilyesmiben.
De, amint mostanában láthatjuk, a "szegénység"nek is van előnye.
(Ui.: No meg mihez/kihez képest vagyunk szegények)...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.10. 15:17:21

@Magánvéleményem: Nem kell sirdogalni

az atlagfizetes az EUban 2000euro brutto, nem az osztrak az atlag!

nalunk ennek a FELE, DE: az arak meg az EU atlag 70%-a nalunk

Azaz a nyugati kisemberek nem sokban kulonboznek a hazaiaktol, nincs semmilyuk, nem is lesz, mert annyit is ernek. Magyarorszagon egy nagy csomo ember sokkal penzesenbb mint a bezzegnyugaton, de hat a szomszed fuje ugyi......

pragmatika2 2018.04.10. 15:19:42

"Végleg Orbán alattvalói lettünk"

Istenkém. Te nem is tudod, hogy ezzel a hülye dumával mennyire a kormányt segíted.

2 eset lehetséges :

1 . Tulajdonképpen a kormányzó erők szolgálatában állsz, és ez a gyenge duma tulajdonképpen nem más mint provokáció, kamutrollkodás.

2. Egyszerűen csak ilyen hülye vagy.

Nos, az első pont azért nem valószínű, mert a választáson már túl vagyunk, így a Fidesz részéről már nem fontos a kamutrollkodás.
Nem marad más, mint a második variáció.
Ez esetben csak ismételni tudom. Ezekkel a baromságokkal többet ártasz az "ügyednek" mint használsz.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:28:12

@Gleccsertetű: En bizony ott voltam tetu. Es ezt jopar blogos is bizonyithatja. Csak miutan szamonkertem az illetot kedett el hadovalni mindefele faszsagot. Ha nem igy lett volna, o kiabalt volna leghangosabban, de pechedre en szepen felkeszultem, beirtam a naptaramba, vettem a faradtsgaot es odamentem. Verofenyes napsutes volt, kenyelmesen alldogaltam ott vagy 20-25 percet. Utolag te meg hazudsz amit akarsz.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:30:33

@zokogjatok: Sokat elmond, hogy "kokszos" van meg r ilyen abban a teremben is, ahova en jarok. Ketszer akkorak, mint en, nyugnek mint a szajhak, hogy mindkei tudja ok most edzenek, aztan fele akkor sulyok alatt roskadoznak, mint amikkel ne szeriazok. Tevedsz ha azt hiszed valami felfujt szarjankotol megijedek, ahhoz en mar tul sokat lattam. Elobb megmondom a beallasodbol, hogy veszelyes vagy-e minthogy gunynevektol fosssam le a bokam.

Gleccsertetű 2018.04.10. 15:38:15

@Fülig José: én felvállalom, de még sosem kérdeztél hülyeúr.

Gleccsertetű 2018.04.10. 15:44:11

@Szelid sunmalac: jópár blogos :))) tehát egy 1vs1-re (elmondásod szerint) odamentél jópár "blogossal"?? :DDDDD

nem tudom milyen hadoválásról hablatyolsz, de ebből látszik, h hazudsz. amit velem beszéltél meg (júni 16. volt asszem), azon sehol nem voltál. mehetsz vissza cigit tölteni a dohánygyárba.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 15:54:16

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Ezt ugye nem gondoltad komolyan, hogy a magyar ember pénzesebb, mint a nyugati? Mellényzsebből megvesznek mindannyiótokat. Két éve ment ki a fiam a bajorokhoz, egyszerű technikus egy ipari cégnél a, spórolt pénzéből már vett is egy pár éves bmw-t, amire itthon 10 évig kellet volna spórolnia, hitelre. Az mellett egy hipermodern újépítésű bérlakásban lakik a fizetése egyötödéért, nem olyan szutykokban, amit mostanában a semmihez nemértő orbánseggnyalók építenek pesten. Minden hónapban félrerak vagy 300 ezer forintnak megfelelő eurót, amiből itthon párcév alatt vehet akár lakásokat is bérbeadni, de ő nem keresi a gondokat, amúgyis van 3 bérlakásunk itthon, de csak a gond van vele. Elvan mint a befőtt, éli világát, havi 168 órát dolgozik egyműszakban nappal azzal keres vagy 800 ezernek megfelelő eurót. A boltok sokkal olcsóbbak mint itt az áruk minősége meg százszor jobb. A sör sörízű nem szénsavas kukoricalé, mint a matolcsy pécsi sörfőzde kotyvasztéka. A csoki csoki, a hús hús a gyümölcs finom, édes, ropogós még télen is. Én is voltam kinn, össze se lehet hasonlítani az orbanisztáni pöcegödörrel, a méteres kráterekkel tarkított m1-es autopálya meg balkáni földút a kinti harmadrendű utakhoz viszonyítva. Migránsokat elvétve látni, nem úgy mint a niggerektől, cigány seftesektől, csadros irániaktól, és ferdeszemű portékáját áruló távolkeletiektől hemzsegő budapesti keleti pályaudvaron. Az orrbanisztáni gennygödör egyre csak csúszik le a virágzó nyugathoz képest. A fiam pár év múlva, amikor hazajön frissen vásárolt tesla elektromos autójával, vidáman fogja előzgetni a még mindig 2015-ben 10 év hitelre vásárolt 1.5 tdci dacia dusterét vagy suzuki sx4 ét nyögő orbánt éltetö fideszbirkát. Közben nyelvet tanul, fejleszti mérnöki tudását és hamarosan mérnökként robotokat irányítva kétszer annyit keres majd kint mint most technikusként, és tízszer annyit, mint egy audiban szakmunkásfeladatot ellátó orbáncsicska mérnök.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:55:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem kell a faszsagod. Mint azt mar leirtam, kizarolag edzesen utottem meg not. De lam lam a nagypofajusagbol, meg a semmit nem mersz szemtol-szembe egybol feljelentgetes meg buntetougy lett. Konkluzio: nagypofaju fotelhuszar csicska vagy.

@Gleccsertetű: Na latod. Nemhogy megint ferditesz, de sajat magad buktatod le, hogy nem voltal ott ,kulonben feltunt volna ott egy csapat blogos. Istenem de szanalmas vagy. Magad szallitod a bizonyitekot.

VáradiJános 2018.04.10. 16:01:11

@Szelid sunmalac: ott voltál és egy telefonfülke mögül leskelődtél, takonyka

VáradiJános 2018.04.10. 16:02:54

@Gleccsertetű: a dohánygyárból már kivágták lopás miatt, s a hülye még el is hősködött ezzel a tuning blogon

Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.04.10. 16:03:17

Mi van bukott migráns simagató Soros lippsik, még mindig ellenálltok, hogy Orbán Viktor népe legyetek? Hát mi kell még nektek? Háromszor nyertünk kétharmaddal, most eljött az utolsó hetetek, hogy megjöjjön az eszetek és felsorakozzatok Orbán Viktor mellé és hogy terjesszétek szerte a nagyvilágban, hogy ő a világ legjobb kormányzója, ő mentette meg Európát hogy a terrorista migráns hordák nehogy lerohanják és túlszaporodják a kereszténységet. Orbán Viktor az EU élvonalába repítette a magyar gazdaságot és a kereseteket, hát mi kell még nektek lippsik??

Ha most se tértek meg Orbán Viktorhoz, akkor jön rátok a végső leszámolás, foghatjátok a gyerekeiteket meg a holmijaitokat aztán menekülhettek ki az EU-ba. Amíg még Orbán Viktor engedi hogy nyitva legyenek a határok.

MÁR MOST KÜLDJÉTEK VISSZA ORBÁN VIKTORNAK A 2019-ES NEMZETI KONZULTÁCIÓT, HOGY A MAGYAR NÉP FELHATALMAZZA ORBÁN VIKTORT HOGY A KÉTHARMADJÁVAL A LIPPSIK MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL AZONNAL LÉPTESSE KI HAZÁNKAT AZ EU-BÓL!

gaston 2018.04.10. 16:08:02

Jaaaaj, minek olvastam el ezt a szart!

VáradiJános 2018.04.10. 16:10:18

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: nem lehetne csak a söpredék családodat kiléptetni tőlünk, patkánykurt?

mbazs 2018.04.10. 16:18:33

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:
"... Közben nyelvet tanul, fejleszti mérnöki tudását és hamarosan mérnökként robotokat irányítva kétszer annyit keres majd kint mint most technikusként, és tízszer annyit, mint egy audiban szakmunkásfeladatot ellátó orbáncsicska mérnök."

100% igazad van.

mbazs 2018.04.10. 16:20:34

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Itthon meg maradnak a csóringer vérnyuggerek, a ck meg a többi ócska proli, majd akkor vonyíthatnak némi segélyért a kórház padlóján szarban fetrengve, hogy milyen jó is nekik.

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 16:21:28

Mi ezt a posztot elolvassuk, de azok akik megszavazták Orbánt vagy nem is tudnak olvasni, vagy már elfelejtettek. És igen a magántulajdonunkat is féltjük, az átlagos Fidesz szavazónak meg nincs és örül 2 csomag tésztának vagy már nincs és remegve várja a nyugdíját...

$pi$ 2018.04.10. 16:48:33

"Nem tőlünk fog függni, hol, mikor és mennyiért dolgozunk. Ezt majd az "állam" dönti el."

B+, megint eljutottunk az "éhséglázadások lesznek" stádiumba, besz@rás.

pragmatika2 2018.04.10. 16:53:48

@moszkvicssluszkulcs:

"Mi ezt a posztot elolvassuk, de azok akik megszavazták Orbánt vagy nem is tudnak olvasni, vagy már elfelejtettek. És igen a magántulajdonunkat is féltjük, az átlagos Fidesz szavazónak meg nincs és örül 2 csomag tésztának vagy már nincs és remegve várja a nyugdíját..."

Honnan a f.szomból szeded, hogy milyen az átlagos fidesz szavazó ?

Menj el b.meg egy szoci majálisra, vagy a Gyurcsány valamilyen nyilvános szösszenetére, aztán felmérheted a korátlagot.
A fidesz törzsszavazó bázisa, az aktív réteg, abból is ikább a műszaki vonal, vagy agrár vállakozó réteg. Olyan emberek, b.meg, akik a realitások talaján állnak, és akiknek valós információk alapján kell megfelelő döntéseket hozniuk, különben kib.szottul a zsebük bánja.
Nos, ezek nem migránsoznak, (leszarják) hanem egyszerűen a legmegfelelőbb, vagy a legkevésbé rossz döntést akarják meghozni.
Van természetesen nyugdíjas is nyilván, szép számmal, de nem ez a fő profil.
Emellett persze az is szerepet játszhat, hogy a volt munkásőr szakszervezeti bizalmi, meg azoknak a talpnyalói besúgói rétege lassan kezd kikopni a szavazói körből, úgyhogy az MSZP sorvad szépen. De hát ez az élet rendje.

VáradiJános 2018.04.10. 17:08:17

@moszkvicssluszkulcs: nem kell félned, amig a lányod olyan ügyesen szopik, lesz mit ennetek. Lesz betevőtök amig neki betevődik

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:21:05

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: Attól hogy nyer ez a szarfaszú orbán nem változott semmi. Orbanisztán marad egy gennygödör, korrupt, csaló hazudozó feudális könyöradományt osztó fideszvezetőkkel. Így nincs miért abbahagyni a szidásukat, ha megváltoznak és egy börtönben megrohadnak, talán majd leszünk kegyesek békén hagyni őket. Addig azonban teljes erővel csap le rájuk a nemzet többségének haragja.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:43:12

@VáradiJános: Igen, egy telefonfülke mögül csúzlival kutyaszart és bűzbombákat lődöztem a fideszcsicska birkamenetre. Molotov koktélokat kell ezekre dobálni, de nem benzinből, hanem a csatornából összegyűjtött fosból gyártva.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:46:09

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Vagy lehet otthon nem húzom le a klotyót hanem nylonzsákokban gyűjtögetem a fekáliát. Amikor összegyűlt pár mázsa utánfutóval a parlament elé viszem, aztán a bejárat elé öntöm.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 17:49:51

@VáradiJános: Ertem en, hogy zavar, hogy kibukott a fiucskakat szereted, de ettol meg hiaba hazudsz ossze barmit, teny marad. No hajra baszod, linkeld hol irtam en barmikor olyat, hogy: dohanygarban dolgoztam, loptam, kibasztak. Ha a harom kozul barmelyiket be tudod linkelni, istenkiraly vagy.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 17:51:40

@VáradiJános: Mellesleg egy fokkal meggyozobb lenne ha legalabb olyan blogot irnal, amit szoktam latogatni, te hulye...istenem meg hazudni se tudsz normalisan...

Fülig José 2018.04.10. 18:22:26

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: ebből adj nekem is bazzeg!!! Nagggggyondurvaaaaa!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.10. 18:37:44

....es a vegen becsapódik egy kurvanagy aszteroida...Orbán Viktor alakú.

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 20:13:18

@Voznyák Pista: Figyi Pifti!
Azt mondták az okosok, hogy a Fidesz a kistelepüléseken nyerte meg a választást. Ott meg kik laknak? Cigányok és nyugdíjasok...És mit néznek? M1 meg TV 2. De igazad van más is szavazott rájuk. A plebs, meg a külhoniak...

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 20:15:15

@VáradiJános: Janó bátyja!! A lányom már legalább 7 éve nem szopik. Már 9 éves...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 22:07:12

@moszkvicssluszkulcs:

"A lányom már legalább 7 éve nem szopik. Már 9 éves..."

Vagyis már legalább 2 éve szopik, csak nem az anyja csecsét, hanem a szomszédod, az Orsós Ahmed faszát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 22:12:21

@Szelid sunmalac:

"Mint azt mar leirtam, kizarolag edzesen utottem meg not."

Ja, ha te azt is edzésnek nevezed, amikor megvered, mert nem akar dugni veled...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:28:13

@moszkvicssluszkulcs: A fidesz a valóságban nem nyerte meg a választást. Vesztett, azonban a vidéki szavazókörökben összegyült seggnyaló jobbágyai elcsalták neki az eredményeket, központi utasításra. A szavazókörök felében csak fideszes seggnyalók voltak a számlálóbizottságokban, ami azt jelenti, hogy ezekben a körzetekben simán átírták az eredményeket, úgy hogy senki nem ellenőrizte őket. Ezt úgy is megtehették hogy az előre fideszre kitöltött szavazólapokra cserélték a valós szavazólapokat úgy, hogy senki nem látta. Ez mindenképp az ellenzék felelőssége, hogy a tolvajra hagyták a családi ezüstöt. Ezek a mocskos csalók ha milliárdokat sikkasztanak, ne lepődjünk meg azon hogy egy kis választási csalástól visszariadnak. Ez egy ilyen erkölcstelen retkes ország, egy rothadó erkölcsű patkánnyal az élen. Ezt a csalást akkor sem tudják megmenteni, ha most a választások után több nappal hamisított jegyzőkönyveket mutogatnak. Ezért a jelenlegi parlament illegitim, amennyiben a választást nem ismétlik meg minden körzetben ellenzéki ellenőrökkel.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:30:54

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Bocs pontosan: egy kis választási csalástól sem riadnak vissza. Meddig tűri még a nemzet többsége, hogy ezek az aljas csaló férgek tönkretegyék, szétlopják a nemzetet?

eßemfaßom még áll 2018.04.10. 22:37:17

@Jadeite: Jadeite

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:39:08

@FILTOL: És reméljük a csuti stadion közepébe csapódik az a törpe, geciformájú, zsebrebaszott kezű, ajkat harapdáló, bőszen pislogó, zakógombot birizgáló, dakotákkal álmodozó meteorit.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 23:24:06

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Milyen jó, hogy április 8. óta neked és a haverjaidnak újra és még mindig csak az efféle mocskolódásra van lehetőségetek.

A kutya ugat, a karaván halad. Ugass, kiskutyám. :)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 23:56:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Gondolom te is valamelyik seggnyaló csalójuk vagy, aki ezért a munkájáért éhbért kap a földesuraktól hűbér formájában. Mindaddig okádni fogunk rátok, ameddig el nem kotródtok a büdös, tetves picsába mocskos csalók. Ezt nevezik pszichikai hadviselésnek. Nem tesszük meg nektek azt a szívességet, hogy békén hagyunk. Hiába csaltok és nyertek kétharmaddal 80 évig, akkor is folyamatosan kapni fogjátok a pofátokba a szitkot. Ha megkínoztok, megtiportok érte akkor is. Attól, hogy manipulálva, lopva, csalva választást nyertek, nem lesztek sem legitimek, sem becsületesek. Ahhoz azért más pozitív emberi tulajdonság is kell, amivel ti nem rendelkeztek.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.11. 00:03:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne:, A múlt történelemkönyvei pedig úgy fognak eme többévtizedes gennykorszakra emlékezni, hogy 2. Szálasi vagy 2. rákosi korszak.

eßemfaßom még áll 2018.04.11. 07:16:45

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: A munkásságod egyre inkább meggyőz, hogy legközelebb ne a fideszre szavazzak

[hazudtam]

FOLYTASD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.11. 09:27:07

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

"Mindaddig okádni fogunk rátok..."

Eddig is csak az okádásra futotta tőletek, ezért szenvedtetek 8-án olyan megalázó vereséget, amekkorát nem sokat látott a világ.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.04.13. 09:18:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ekkora paraszt azért ne legyél.
Anyázni oké,mert hát ő szart ekkora barmot a világra!
süti beállítások módosítása