Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Végleg Orbán alattvalói lettünk

2018. április 09. - Kibeszélő

Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még...

De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni. Utánuk nyúlnak jogi és gazdasági eszközzel. Rájuk küldik a NAV-ot, becsönget hozzájuk a rendőrség, és minden állami hivatalnál nyilván lesznek tartva, nehogy részesüljenek a fideszeseknek járó jókból. 

De addig még tovább züllesztik az egészségügyet, mert a férgesének pusztulnia kell. Az élhet, aki meg tudja fizetni. Mert Orbán apánk a keveseknek megtömi a zsebét, akiknek ezért nem gond magánklinikára befeküdni. Addig még tovább züllesztik az oktatást, mert aki gondolkodik, az veszélyes. Máris minimum 50 évre be van biztosítva, hogy ne jöjjenek kritikus generációk. Ez pedig egyre rosszabb lesz. Ha mégis kimennének a diákok az utcára, majd a TEK szétveri a tüntetésüket. Egyszer úgyis abbahagyják...

De addig még totálisan kiépül a rabszolgaság. Nem tőlünk fog függni, hol, mikor és mennyiért dolgozunk. Ezt majd az "állam" dönti el. Ha másképp gondolkodsz, kényelmetlen beosztott leszel az addigi főnöködnek, aki csupán az üzleti haszon reményében korábbi meggyőződését feladva részt vesz a nemzeti lopás rendszerében. Hisz ha egy alkalmazott lázad és annak a közösségi médiában is hangot ad, akkor a cég érdekeit veszélyezteti. A partnerek ugyanis nem fognak a cégtől vásárolni. Azok a partnerek, akiket kilóra megvett a kormánypárt. Ne legyenek illúzióink. Mészáros Lőrinc tovább vásárolgatja hazánk erőforrásait. Minden az égvilágon az Orbán-klán kezébe kerül majd.

orban_horror.jpg

De addig még a határok is lassan lezárulnak. Mert egy országban adófizető alattvalók is kellenek. Nem tántoroghat ki mindenki Nyugatra. Most még talán igen, most még talán nem késő. Ám holnap olyan törvények születnek, amelyek röghöz kötik a még országban élőket, és már nem hagyhatják el ezt a Putyin seggéből kirángatott fekáliát.

De addig még a MAGÁNTULAJDON IS MEGKÉRDŐJELEZŐDIK. Nem pusztán fogalmi szinten, a valóságban is. Aki eddig kuporgatott, az retteghet, hogy hiába. Bármikor a magánnyugdíj sorsára juthat a nyugdíjbiztosítás, a lakástakarék, az értékpapírszámla. Bármikor kitalálhatják, hogy a POMOGÁCSOK elleni harchoz sokkal több pénzre van szükség. Mert csak úgy tudnak megvédeni bennünket, ha privát bankszámláinkat is zárolják, és majd államilag engedélyeznek róla pénzforgalmat. De csak épp annyit, hogy ne haljunk éhen. Később a fizetést is Erzsébet-utalványban adják majd. Mintha csak jegyrendszer lenne. Végül az ingatlanokat is államosítják. Tudják nagyon jól, sokaknak abba az egy biztosba ment a megtakarításuk. 

De addig még ÚJABB ÉS ÚJABB ELLENSÉGET GYÁRTANAK. Ma a migránsok és Soros, holnap a baloldaliak, holnapután a kövérek és kék szeműek, azután a melegek és leszbikusok, majd az egyedülálló nők. Mind ellenség lesz, és mindet lehet gyűlölni, üldözni, verni. Mindtől lehet rettegni.

De addig még egy nap arra ébredünk, hogy amit A szolgálólány meséjében láttunk, nem disztópia, nem mese, hanem maga a valóság. Itt, ebben az országban, Európa közepén!

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr713820186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.09. 14:48:16

A nép megértette: nyugati rabság és iszlamáció vagy erős állam és szabadság.

Buchhalter 2018.04.09. 21:33:37

Féreg a posztoló amikor több millió magyar honfitársát leidiótáza!

Tisztességes Természettudomány 2018.04.09. 21:35:46

Ezért a népet lenéző, választókat becsmérlő posztért fizet valaki?

hordalek 2018.04.09. 21:35:58

Nincs elegetek a mások, legfőképpen a választók hibáztatásából? És ezek az állandó világvége-víziók. Egy nappal ezelőtt még Orbán bukást vizionáltatok. Nem jött be. Most meg világvégét. Bejön?
Na ugye. Higgadjatok le, a Világ nem áll meg. Ma is felkelt a Nap, holnap is fel fog.

CM2131 2018.04.09. 21:37:07

Isten barma, menj el orvoshoz !

zokogjatok 2018.04.09. 21:50:02

"Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni"

Ugyanilyen zugblogokon lehet olvasni napi 100* hogy a fideszes = sötét gumicsizmás disznószaros buta paraszt aki diktatúrát akar.

Erre most megy a rinya hogy júj mit mondanak az ellenzékiektől. Szánalom.

2018.04.09. 21:51:39

Haha, butapesti, a 'zösszefogás' hatalma...

zokogjatok 2018.04.09. 21:51:40

2011-ben is megmondták, ÉHSÉGLÁZADÁSOK lesznek Magyarországon :D

kettosmerce.blog.hu/2011/02/09/az_ehseglazadasok_eve_jon_magyarorszagon

schöpferischen 2018.04.09. 22:16:52

Az üldözési mánia gyógyítható!

Sorrybori77 2018.04.09. 22:20:30

"Ma a migránsok és Soros, holnap a baloldaliak, holnapután a kövérek és kék szeműek, azután a melegek és leszbikusok, majd az egyedülálló nők."

Kimaradt a globális felmelegedés, a fake news, és a lapos föld. Amcsiba most ezekkel hülyìti a népet Trámpli.

Nancsibacsi 2018.04.09. 22:25:08

Aztán jól fizetik-e a rettegést?
Most komolyan, egy ilyen buta posztnak mi a célja? Süt róla hogy a poszter beteg ember, üldözési mániás - mondjuk a site háttere is pont olyan :-)

Belzebubo 2018.04.09. 22:26:57

@hordalek: jó a nickneved. Illik egy fidesz-fanatikushoz :-) Egyébként a választókról annyit, hogy bizony Hitlerre is sokan szavaztak. A nemzethy gőg, meg a gondolkodásképtelenség, a más népek, országok lenézése elég romboló keverék. És előbb-utóbb visszaüt. Ez a választási eredmény egyébként még sehol sincs a kádári 98 %-hoz, igaz annyi már nem is kell. Már így is ott tart az ország, vagy még visszább, Rákosinál. Lehet tapsolni: Viktátor! Viktátor!

A biztos utas 2018.04.09. 22:48:42

@Belzebubo: Hitlerre meg most is szavaznanak jo sokan, ahogy nezem a nemeteket....

jajdehülyevagyok 2018.04.09. 22:53:06

Téged meg billoggal látnak el, hogy hazavigyenek ha elkóborolsz.

paveway 2018.04.09. 22:53:43

Ellenség lesz az ENSZ BT, a WWF, majd a YMCA. És mivel a hülyeségre mindig van kereslet, meg is fog élni belőle a kormány. Ja, hogy ma a felszopómédia már nem migráncsozott? Kit érdekel, beguritottak eddig a magyar rettegéséből 50-60 milliárdot meg a kétharmadot. Szép ország, szép kilátások. Még azt a 35-40% vérfideszest meg is értem, aki a családját is feláldozza a pártért. De mi van azzal a a 10-12%-kal, akik eddig sehol nem voltak, most bújtak elő? Ők a közmunka lehetőségéért szavaztak? Az újkori jobbágyrendszerért?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.09. 23:04:13

"Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog."

Kertész Imre elvtársad ezt tömörebben fogalmazta meg: A magyar genetikailag alattvaló. Ettől persze nem vagy Kertésznél kisebb gazember.

@Buchhalter:

"Féreg a posztoló amikor több millió magyar honfitársát leidiótáza!"

Mit vársz tőle? Épp most szenvedett megsemmisítő, megalázó vereséget, ezért vinnyog, miután előtte hónapokig kormányváltásről fantáziált. Részemről zene füleimnek a ballibsi vinnyogás.

Boar. 2018.04.09. 23:27:21

Teljesen reálisan írja le a helyzetet. Ti, fideszes tetvek akik itt örömködtök, az állatkerti csimpánzok szintjén vagytok és szarral dobáljátok azokat, akiket a rácson kívül láttok.
Annyi a különbség, hogy ti még örültök is a rácsnak ami mögé a gazdátok dug benneteket...

Boar. 2018.04.09. 23:28:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te egy különösen undorító féreg vagy de megnyugtatlak, te is fogsz majd sivalkodni amikor a jó magyar egészségügyben érzéstelenítő nélkül varrják össze a szétbaszott seggedet...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 23:39:49

Ez a mostani választás két dologtól lesz emlékezetes. Az egyik, hogy a csuti geci a sok birkát megvezette, migránsozott reggel délben meg este, nemlétező migránsokról. A másik meg hogy elcsalták a választást. A csuti geci parancsát a 0.8 tizeddel a kétharmadot túllépő utasítást a fidesz rabszolgahad lelkiismeretesen teljesítette. Hol úgy hogy szavazókörökben százasával hoztak létre olyan szavazókat akik "megjelentek, de szavazatot nem adtak le", hol úgy hogy 5000 forintért mikrobuszoztattak szavazókat, hol úgy hogy 500 fővesével jelentettek be ukránokat 1 magyar lakcímre, hol úgy hogy fisz-fasz lezáratlan, névtelen borítékokban szavaztak külföldi, a magyar adózáshoz finggal sem rendelkező külhoniakat.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 23:43:11

@Boar.:... az izzó piszkavassal szétbaszott seggét. Mert gondolom értelmes ember a nemes makkját retkes, leprás, kankós pinába nem bassza.

Boar. 2018.04.09. 23:44:32

@Gandosz: Mitől? Tőletek? Na ne viccelj... Ki sem mertek bújni a gazdátok seggéből, a neten álnevek mögé bújva járatjátok a pofátokat az utcára meg csak százasával mertek kilépni rendőri biztosítással...

Boar. 2018.04.09. 23:48:07

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Ezek egymást kúrják seggbe aztán néha nem sikerül...
A Marcali kórházban is tudnának mesélni amikor az egyik fideszes nagyúr szétrepedt ánuszát kellett varrni aztán azt se tudták, hogy zavarják el az emberek hogy nehogy híre menjen...
Handó Tünde se véletlenül bolondult meg, a férjeura már húsz évvel ezelőtt is a férfisegg híve volt...Kocsis Máté is hű maradt a hagyományokhoz...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.09. 23:49:20

"Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog." Ezt a népet a balsors mindig tépi és tépni fogja. De a balsorsot mindig maga teremti meg. Balsors= kossuth, horthy, kádár, rákosi, kun béla... orbán.

VáradiJános 2018.04.10. 00:02:54

@Boar.: de legalább nem veri a faszunkat anyánk mint a tied

VáradiJános 2018.04.10. 00:04:31

@Boar.: nagyon izgat téged ez az ánusz dolog. A fiadé már nem elégít ki?

VáradiJános 2018.04.10. 00:05:42

@Boar.: “a neten álnevek mögé bújva járatjátok a pofátokat
Csak nem boar a polgári neved, te patkányfi?

Boar. 2018.04.10. 00:07:33

@VáradiJános: Látom öcsi,hatott a kannás, kezdesz beborulni... :-)
Ilyen szarul fizet a takonyárpi hogy csak a legolcsóbb lőrére futja? A kamionparkolóban se tudsz összeszopkodni egy üveg középszar whiskyre valót?
Így jártál, szar lehet neked...

VáradiJános 2018.04.10. 00:09:51

@Boar.: így van, de engem legalább kp-val fizet árpi, a lányod viszont heroinért szopja

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 00:35:22

@Boar.: A fideszbanda legfőképp az orbánsegg és makk kedvelője. Vidáman fickándoznak törpegecijük első és hátsó fertályán nyelvükkel minden nap többször. A geci néha gecit is lövell ennek hatására, annyira élvezi, behunyt szemmel ajkát harapdálva, nyakkendőjét birizgálva, zsebrebaszott kézzel szotyit okádva.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 00:41:06

@VáradiJános: Szerintem a te lányod ingyen szopkodja egy col vastag, rőf hosszú, fekete faszú nigger migráns faszát. Tudod, amelyiktől a gecid mindennap megvéd téged, és az akolban ténfergő patástársaidat.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 00:48:37

@VáradiJános: Árpival megvolt tegnap este? Hányszor basztátok egymást seggbe zsíros ezresekért felváltva, vagy egyszerre?

megamedve 2018.04.10. 01:48:31

Orbánnak tök igaza van.
Mit erőlködjön kormányzással, meg programmal? Csupa macerás dolog, amivel az értelmesebbje simán lenyomja. Utoljára akkor volt hajlandó nyilvános vitára, amikor ellenzékben volt.
Ismeri az embereket.
Tudja, hogy a nagy többség milyen.
És fáj, vagy nem fáj, de ezt a játékot is gólra játsszák. Nem számít, hogy te érvekkel, erényekkel, eredményekkel állítottál magad mellé valakit, vagy ijesztegetéssel, fondorlattal, fenyegetéssel. Egy-egy.
És melyiket könnyebb?
Tippek?

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.04.10. 02:08:58

" Nem tőlünk fog függni, hol, mikor és mennyiért dolgozunk. "
" Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni. "
"Mészáros Lőrinc tovább vásárolgatja hazánk erőforrásait. Minden az égvilágon az Orbán-klán kezébe kerül majd."
"röghöz kötik a még országban élőket, és már nem hagyhatják el ezt a Putyin seggéből kirángatott fekáliát."
"privát bankszámláinkat is zárolják, és majd államilag engedélyeznek róla pénzforgalmat."

Hat igy jartatok,teccetek volna tobben szavazni.

2018.04.10. 02:11:07

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: erős állam mellett nincs szabadság

De a magyarnak nem is kell szabadság. Úgyhogy jól választottak a fidióták.

kigyozó kigyógyogyók kigyóznak 2018.04.10. 02:17:57

Szerencsetlen szanalmas libbant posztolo. Persze tudom en, hogy valojaban az arab fasz hianyzik neki, ezert ha arabokat akar szopni, akkor kenytelen lesz atruccani Becsbe.

V.János78 2018.04.10. 03:03:16

Nagyon szánalmas hisztizés ez a cikk is... Ideje volna már beletörődni, hogy végleg vége a régi MSZP-SZDSZ uralomnak. Óriási élvezet a balliberális megmondóemberek, politikusok lemondását, sírását látni, miután hatalmas pofont kaptak a valóságtól. Azokkal a vérlázító szövegekkel, hogy itt 2/3-al fogják leváltani Orbánt, ne merje Áder felkérni kormányalakításra Orbánt, meg Orbánt lámpavasra stb-helybe mentek a biztos óriási pofonért. Nem is értem, Karácsony, Vona, Szél, Fletó, drogos nőverő Juhász és a többi lángelme hogy gondolta, hogy kormányváltó hangulat van? A saját híveikkel voltak körülvéve, teljesen irreális képük volt az országról. Közük nincs a valósághoz... Sajnos az a rossz hír számotokra, itt többé nem lesz balliberális rémuralom, nem lesz afgán-szír multikulti, no-go-zonák, ehhez kénytelenek lesztek emigrálni Bécsbe, Párizsba, Brüsszelbe. A baloldal nyugdíjas szavazói fokozatosan halnak ki, 2022-re még kevesebben lesznek, ebben sem bízhattok már, mint 15-20 éve. Annyira pocsék, dilettáns, egymással marakodó és hazudozó volt ez az egész ellenzék, a provokátor anarchista Gulyás Marcikával és hasonló alakokkal, hogy még az összes korrupciójával, Tiborcz-cal, Mészáros Lőrinccel is jobb lesz az újabb Orbán-kormány...

Juhasz Peter..egyutt.. 2018.04.10. 03:48:08

Persze ertheto a posztolo elkeseredsege, de ne csak azzal foglalkozunk, ki hanyszor nyert ezt azt. Hanem emlekezhetunk a szep idokre, peldaul amikor Gyurcsany Ferenc kb 10 eve milyen brutalisan megalazta Orbant a teve vitaba, kicsinalta, lenullazta. Ugy elintezte, hogy utanna Orbant honapokig apoltak a Graci maganklinikan. Akkor verte meg ugy feleseget, hogy tobb plasztikai mutettel lehetett csak helyreallitani. Szoval vannak eredmenyek, ehhez kepest az, hogy valaki megnyer par valasztast ketharmaddal, nem olyan nagy dolog.

A masik ami erot adhat az elkovetkezo 4-8-12 evre, hogy Orban Viktor, egy maganyos diktator, senki nem all vele szoba, es allandoan attol retteg kifogja elarulni. Most ellehet kepzelni, hogy szamara jon ujabb 4 ev retteges. Hat nem lennek a helyeben.

Dzseem 2018.04.10. 04:59:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tudja lehet itt embereket balra, meg jobbra tologatni. Meg ilyen marhaságok. Emberek vannak és kész. Csak hát van a valóság. Ami bizony szembe jön. Igen szembe jön egy SPAR-ban és a lángososnál is. Én egy tök pozitív gondolkodású ember vagyok és maradok is. Nem bal nem jobb meg oldali meg izémizé. Kategóriák nélkül. De ha a dolgok rossz felé mennek, az akkor is úgy van, ha valaki állandóan azt mondja, hogy minden frankó. Nem. Nem frankó.

simonpali 2018.04.10. 05:09:29

Nem értem. Ti kritizáljátok a fideszt a félelemkeltésért, aztán olyan magán-rettegés szólót adtok elő, hogy a fidesznek kellene ellesni, hogyan csináljátok.Nektek miért szabad rettegni? Jó jó, tudom, a ti rettegésetek mindig jogos, betonbiztos alapja van stb stb.

megvagyhadnagy 2018.04.10. 06:21:06

"Hanem emlekezhetunk a szep idokre, peldaul amikor Gyurcsany Ferenc kb 10 eve milyen brutalisan megalazta Orbant a teve vitaba, kicsinalta, lenullazta."
Muhahahaaaa....kit igazolt az idő? Soroljam?
polgarda.blog.hu/2014/03/21/a_2006-os_orban-gyurcsany-vita
Ebben a vitában DonElquronak az utolsó "a" betűje is hazugság volt. De nyert. Ja. Ha te elhiszed és jól érzed magad ettől, ám legyen.

PomberMaci 2018.04.10. 06:37:39

Sürgősen feküdjön be a Grazi klinikára a posztoló...:-)))

apro_marosan_petergabor 2018.04.10. 06:49:19

Fárasztó, hogy egyes bloggerek mennyi baromságot tudnak összeírni.
Sötétek vagytok önálló gondolkodás és tanulás képtelenek.

Petrus Rosidus Maximus 2018.04.10. 06:52:02

Jó a poszt. A trollokkal ne törődj! Ami a választást illeti: folytatódik a legalsó és legostobább rétegek tobzódó reneszánsza egy velejéig romlott, korrupt és kártékony rezsim éltetésével. Sötét középkor. Újra, ki tudja meddig.

aquaticus 2018.04.10. 06:57:29

Inkább örülnie kellene a zúgolódó kategóriának, hiszen Orbántól kapja a csökkenő inflációt és növekvő életszínvonalat, Gyuri bácsitól meg zsebbe a mormogás díját. Persze aki nem napszámban teszi ezt, hanem sikerdíjas, az valóban jogosan kesereg...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 07:00:54

@Juhasz Peter..egyutt..: 2006-ban Gyurcsány felmosta orbánnal a padlót éles egyenes vitában, úgy cibálta, mint egy felmosórongyot. A tény, azóta ez a csuti pszichopata elmebeteg nem mert kiállni egy vitára sem, menekül minden kamera és mikrofon elől amik nem az ő tulajdonában vannak. Ezek a tények, az meg már mellékes, hogy közben hány választást nyert meg 98%-os többséggel elferdítve, lefizetve pár százezer magyar birka agyát. Egyébként meg ha elemzem a választási eredményeket akkor egyértelműen látszik, hogy a fidesznek nincs többsége(a 48% a 100-nak még a fele sincs) még így is, hogy elcsalták és megmanipulálták a választást, így is többen szavaztak ellene. Az lényegtelen, hogy a korrupt parlamejtjükben mennyi fideszes bassza az anyját. A valóságban többen vannak azok, akik az anyjukba raknák vissza ezt a patkány féreg fideszes bandát. És ez a lényeg, mert ezt az ellentmondást sokáig már nem lehet feszíteni. A parlament összetétele ugyanis nem tükrözi a választók akaratát.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 07:07:04

@karandash:

Ha egy állam nem erős, akkor az csak egyet jelent: kívülről irányítják. Ezt láttuk 1990-2010 között: nem hozott eredményt a népnek.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 07:15:21

@megvagyhadnagy: Az tökmindegy hogy gyurcsány miket mondott a vitában, felmosta az orbán nevezetű felmosóronggyal a padlót úgy, hogy még mindig kóvályog tőle a csuti elmebeteg, és egy vitára sem mert kiállni azóta sem senkivel. A nagy bátor hős vezér, aki azota is folyamatosan csak hazudik migránsokról, spekulánsokról, romlott brüsszelről, omladozó enszről stb. Orbánnak már 29 éve ömlik a szájából a dakotafos.

midnightcoder2 2018.04.10. 07:19:32

Kedves postoló! Teljesen igazad van! Úgy hogy szerintem a legjobb az lenne, ha fognád a kis bőröndödet amit olyan régóta tartogatsz a spájzban, és elindulnál valami kies afrikai vagy közel-keleti országba a szeretteid közé. Nigéria szerintem pont jó lesz neked, de Irakot, Afganisztánt is javasolnám. Ezek teljesen biztonságos, barátságos helyek, az ottani lakosság egyenesen rajong az európaiakért. A GDP meg egyenesen szárnyal. Nyilván, különben nem akarnátok őket idehozni. Mi meg maradunk inkább itt a náci diktatúrában, és nagyon irigylünk majd téged hogy milyen jól megy a sorod odaát. Ja, bocs, nem is.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 07:26:14

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Amúgyis, ha hazudott gyurcsány a vitában a csuti patkány miért nem cáfolta azokat? Miért nem mosta fel ő a padlót gyurcsánnyal, ha tudta, hogy hazudik? Megmondom miért. Azért mert fingja nem volt arról mi zajlik az országban, a kordonbontogatások, parlamentből kivonulgatások mellet nem volt szegény patkánykámnak ideje arra, hogy odafigyeljen, mit művel az ország miniszterelnöke. Azt hogy hazudik, azt is gyurcsánynak kellett bevallania, ha nem teszi, orbángeci még mindig nem tud róla. No ennyire alkalmas miniszterlnöknek ez a csuti patkány, amennyire ellenzékben is alkalmatlan volt.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.04.10. 07:30:19

Borús kilátások.

A nép valóban hülye.

Egyik ember, ki az ország keleti végén az uniós pénznek köszönhette, hogy van állása, azért fohászkodik, hogy kirúgjanak minket az EU-ból.

Másik ember, kinek a férje a kétkezi (szó szerint a kezét kell használnia) munkájából élnek, és egész jól. Férje lebetegszik, közel tíz hónapja hugyozni sem tud, mert a karját csak részlegesen tudja mozgatni. Műtétre vár. Asszonyka, ki elmondta nekem anno, mindennel egyetértenek, amit ez a kormány csinál, csendben ül és tűr, közben migráncsozik.

Harmadik ember, elmondja nekem, hogy a barátja most jött Kölnből, és elmondta, hogy a németeknek végük van, a migráncsok ott sátraznak a dóm előtt. Keresek neki egy élő webkamera képet, és lám, nincsen sátortábor. Mondom ez egy élő kép. Azt mondja hazugság, hiszen megmondták, hogy ott sátoroznak.

Negyedik ember. Mondja, addig mennek itt jól a dolgok, amíg a Fidesz van. Másnap mondja, el kell innen menni, mert itt már minden szar. És ezt így tovább naponta váltogatta.

midnightcoder2 2018.04.10. 07:40:52

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Egyik ember, ki az ország keleti végén az uniós pénznek köszönhette, hogy van állása, azért fohászkodik, hogy kirúgjanak minket az EU-ból."
Nem kell hogy kirúgjanak, szétesik az pár éven belül. Én úgy 8-10 évre saccolom. Utána tényleg szar lesz nekünk (is).

Kivlov 2018.04.10. 07:42:32

Tudod, ki a felejtős, cimbi?
Az ellenzék. Kár, hogy ezt nem akarjá(to)k észrevenni...

Utó Pista 2018.04.10. 07:50:41

Na, te sem vagy különb mint azok, akik rettegnek a Pomogácsoktól.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 07:59:52

@Boar.:

"Te egy különösen undorító féreg vagy"

Az elkeseredett vinnyogásod, átkozódásod zene füleimnek. A macska által félig már felfalt patkány reménytelen visítása szól belőled.

70% részvétel mellett ekkora győzelem óriási legitimitást ad. Aki ezt nem képes elfogadni, az a demokráciát magát nem képes elfogadni.

"Kedd reggelig 10 ezren jelezték, hogy biztosan ott lesznek, és 34 ezren, hogy érdeklődnek."

index.hu/belfold/2018/04/10/kormanyellenes_demonstraciot_hirdettek_vasarnapra_a_kossuth_terre/

8 millió választópolgár pedig távolmaradásával jelezte, hogy nem kér belőletek. :DDD

Vonyíts, visíts, átkozódj, kapálózz, mocskolódj, ordíts és szitkozódj, ahogy a torkodon kifér. Engem is szidjál minél mocskosabb, durvább szavakkal. Szerencsére ennél többre nem kaptál felhatalmazást a néptől.

Én meg csak egy kávét kérek, miközben élvezettel nézem/hallgatom a vergődésedet. :)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 08:03:16

@midnightcoder2: Ja, az eu szétesik kétrészre. Lesz egy olyan része amelyik az orbánféle illiberális hatökrökből állnak és lesz egy olyan része, amelyik folytatja a demokratikus liberális kapitalista fejlődést. Vagy lesz egy olyan része amelyiket orbanisztánnak hívnak, meg lesz egy olyan része amit eu-nak. Kettéhullik. De ezzel nem mondtál újat faszfej. A franciák, németek ezt már több éve mondják, hogy lesz egy csóringer keleti része, meg lesz egy gazdagabb eurót használó nyugati része. Ha darabjaira hullik is, közvetlen utána a gazdagabb államok létrehozzák a saját eujukat, mert ez a gazdasági érdekük, az euro alapú együttműködés. Mivel akkor már nem lesznek tolvaj korrupt keleti államai, akik lopják a támogatásaikat, a fejlődésük is könnyebb lesz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 08:03:25

Mellesleg totál jogos a kormányellenes tünti. Meg is lesz az eredménye, ez a kormány meg fog szűnni, Orbán másik kormányt fog alakítani helyette. :) Nyitott kapukat döngettek, lippsik.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 08:08:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Jó hogy linkelted ezt a tüntetést, legalább tudunk róla, és ott leszünk. Szétverjük ezeket a fasiszta csaló patkányokat. Utcaköveket a pofájukba! Kiváncsi vagyok utcakövek ellen a fasiszta diktátor gumilövedék helyett, milyen eszközök tárházát fogja alkalmazni.

talgaby 2018.04.10. 08:09:01

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: És ha már eljött az erős állam és szabadság, akkor miért nem költözöl haza? Mert kicsit fura, hogy ennyire remek szerinted minden, mégis valahogy folyamatosan külföldön maradsz és onnan nyilatkozol ki, hogy egy másik országban minden olyan jó. Kicsit hihetőbb volna a lelkesedés, ha esetleg testközelből megtapasztalva lelkendeznél róla, nem a határ túloldaláról. Pláne ha már úgyis ennyire az iszlamizáció ellen vagy, elvégre Bulgáriában köztudottan a második legnagyobb vallás, míg Magyarországon még az egy százalékot sem érik el. Csoda, hogy még nem menekültél el ilyen feltételek mellett, hisz minden hatodik ember a környezetedben muszlim.

Visceroid 2018.04.10. 08:09:27

"Mert csak úgy tudnak megvédeni bennünket, ha privát bankszámláinkat is zárolják, és majd államilag engedélyeznek róla pénzforgalmat. "

Bitcoin!!! :))))))))))

talgaby 2018.04.10. 08:09:45

@talgaby: (Mármint az eredeti birca, nem az amúgy némileg szórakoztatóbb klónbirca. :))

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 08:11:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: De lehet csúzlival fogjuk egyesével a parlament ablakait lődőzni. Azt rejtve, fedve könnyebb kivitelezni.

Nerevaryne 2018.04.10. 08:14:23

@midnightcoder2: Nem mindegy hogyan hullik szét. Pl. ha Németország, Ausztria, a benelux államok, Franciaország, a Skandináv országok és a Balti államok összezárnak, a maradékot meg levágják mint a koloncot akkor mindenkinek jó lesz csak nekünk nem. Akkor lehet majd a görögökkel meg a visegrádi pajtikkal háborítatlanul kereskedni, kár hogy nem oda exportálunk és amúgy nekik sincs pénzük beruházni más országban. Akkor lehet majd hápogni, hogy a befizetések megszűnése ellenére csökken a GDP, hogy nő az államadósság és a felvett hitelek fele szokás szerint valamilyen szigeteken köt ki. Kuncsoroghatunk majd az EU-nál, hogy legyenek szívesek valamilyen tőkeuniót kötni velünk, mert el akar menni az összeszerelőipar és százezrek kerülnek az utcára, nekik már seprű se jut.

De lesz jó dolog is benne, pl. ha eltakarodik a Tesco meg a Lidl, akkor végre nyereséges lesz a CBA.

2018.04.10. 08:19:10

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ne csodálkozz, Magyarország Stockholm-szindrómássá vált. Főleg a vidék. A vidéki városokból elvándoroltak a fiatalok Angliába, Hollandiába vagy Németországba, ők jórészt már nem is szavaznak. Maradtak azok, akiknek a tudása még arra se elég, hogy Ausztriában tányérokat mosogassanak. Az ő dühüket, tehetetlenségüket becsatornázta a lakájmédia a Fidesz javára. Ők azok, akiknek lenyúlták a manyup pénzét, ők azok, akik lenyelik a magas adókat is, mert úgyse kellenének még egy holland húsüzembe segédmunkásnak se.
Így a kivándorlás jórészt a Fideszt fogja erősíteni hosszú távon. Aki kicsit is képzettebb és/vagy nyitottabb, az Nyugaton talál megélhetést. Ők egyre kevésbé fognak szavazni a magyarországi választásokon. Ehhez jönnek a román, ukrán, szerb importszavazatok. 20 évre biztosítva van a Fidesz többség.

Az EU meg önti a pénzt Magyarországba, amit egy az egyben el is lopnak a fideszesek. Addig jó a magyar kormánynak, amíg a holland és német adófizetők meg nem unják, hogy a magyarok cigánybuliját ők fizetik.

@midnightcoder2: "szétesik az pár éven belül. Én úgy 8-10 évre saccolom"

Nem esik szét, kétsebességes EU lesz. Lesz egy fejlett mag meg egy periféria. A németeknek elege lesz egy idő után abból, hogy a magyarok lenyelik az ő gazdasági teljesítményükből befolyó EU-s pénzeket. Németország egyre kevésbé fogja elviselni, hogy ők állják minden csóró keleti ország helyett a számlát. Az EU-nak át kell alakulnia egy német hegemóniaprojektté. A brexit után ez egyszerűbb is lesz.
Magyarországon a bérek maradnak a német bérek ¼-ének szintjén, Orbánnak is ez az érdeke, így ugyanis elvándorol majd a kicsit is képzettebb, kritikusabb réteg. Ez jó a németeknek is, ők kapnak szakmunkásokat keletről, nekik megfelel, hogy Magyarországon negyedannyiért termeltethetnek. Csak az EU fejlett, belső magjába nem lesz beengedve Magyarország soha. Mindenkinek megfelel az, hogy Magyarország egy periféria ország marad, amíg Orbán teljesíti a német tőkések kéréseit.

exterminador 2018.04.10. 08:32:20

Azért ez a poszt egy kicsit túltolta a biciklit...
A helyzet a következő: a gazdaság, legalábbis látszólag, rendben van. De ha megbillen (mondjuk az EU támogatások csökkenése miatt), és ezt a szélesebb tömegek is megérzik, az erős hatással lesz a Fidesz népszerűségére. Lsd. Fletóék esetét. Szerintem ez 2020-ban be fog következni, évek óta mondom. Nem tudom, minek kell kétségbeesni. Egy olyan ellenzéki erőre van szükség, ami átveszi a kormány népszerű témáit (igen, a migránsügy is ide tartozik), és alternatívát ajánl, hogy mit lehetne jobban csinálni. Ilyen egyszerű.

tompus 2018.04.10. 08:34:37

Beteg vagy, poszter!

VáradiJános 2018.04.10. 08:37:15

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: persze, mert ezek ellen a gondok ellen nem ti vagytok az orvosság

VáradiJános 2018.04.10. 08:39:33

Vinnyogjatok, patkányok!

midnightcoder2 2018.04.10. 08:46:53

@Nerevaryne: Csak akkor már nekünk sem érdekünk a munkaerő szabad áramlása, azaz hogy az idehaza aranyért kiképzett értékes munkaerőt Nyugat-Európa ingyen megkapja. Egy orvos képzése több mint 10 millió forintba fáj állam bácsinak, és ebben az illető középiskolai és általános iskolai képzésének ára még nem volt benne. Ezt ingyen kapja meg az a nyugat-európai ország ahová ma kimegy a magyar orvos. Másrészt nem csak nekünk kell az európai piac, de nekik is a miénk.

De az igazi kérdés az, hogy mihez kezd majd Nyugat-Európa az afrikai bevándorlókkal.

2018.04.10. 08:47:26

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"A nép megértette: nyugati rabság és iszlamáció vagy erős állam és szabadság."
Gondolom te voltál anno az első aki lelkesedett a rendszerváltásért, hogy nyugat legyen és küldted a ruszkikat haza. Most meg csinálunk vissza mindent. Erős állam? Miről beszélsz? Szabadság? Mire gondolsz? Hogy mehetsz határok nélkül külföldre? Szerinted ez érdekli az emberek többségét akinek nem telik fűtésre és ennivalóra?

midnightcoder2 2018.04.10. 08:52:30

@karandash: Kérdés, hogy a németek meddig lesznek vezetni bármit is. Mert hogy egyre kevesebb olyan dolog van, amit a németek tudnak, a kínaiak vagy az amcsik meg nem. Ami azt jelenti, hogy a német technológiai fölényből már nem sokáig lehet megélni. Ráadásul míg az utóbbiakat, különösen a kínaiakat nem köti egy rakás ideológiai marhaság, a németeket igen.

midnightcoder2 2018.04.10. 08:54:57

@abcd1234: Az a Nyugat-Európa ami 90-ben volt, és az ami ma van nagy kettő. Ma a Bécsi út túloldala Kínában van. A jó hír csak az, hogy ők viszont idehozzák az árut, és nem kell kimenni érte.

Hókirályfi 2018.04.10. 09:03:21

Jó poszt,gratulálok. Ne törődj a fidesztroll örömködőkkel, számukra élvezet, ha sót dörzsölhetnek a sebbe. Szomorú, hogy így alakult ez a választás, de ki fogjuk heverni. Ha nem itt, akkor valahol másutt. Tegnap a feleségemmel nagyon egyetértettünk benne, hogy milyen jó, hogy a gyermekeink nem humán irányba tanultak tovább, hanem nemzetközileg is kurrens szakmát választottak. Az én orvos fiunk meg ápolónő lányunk is tanulja a németet, húznak innen el. Én is nézegetem a kinti álláslehetőségeket, aztán hátha majd 4 év vagy 8 év múlva értelmesebb irányba fordul ez a hajó. Addig is kitartást kívánok Néked és minden hasonló gondolkodású honfitársunknak.

haXXor 2018.04.10. 09:17:20

Napiszar-díj a tied, pedig még csak reggel van.. :D

eßemfaßom meg áll 2018.04.10. 09:30:19

@Kibeszélő felejtős. @Kibeszélő kuka. @Kibeszélő arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még...

- a nép -

citrix 2018.04.10. 09:33:32

Erre van igény, Orbán és sleppje él a lehetőséggel. Korrupció, hazugság, Mészáros, Tiborcz, Kósa és lehet sorolni. Ha putyinisztán kell, tessék itt van. Ez a kedves és okos magyar nép kajálta Rákosit, Kádárt és szívja magába Orbán szavait mint az anyatejet. Rákosit a maygar nép még Sztálin halála után is elsöprő többséggel hatalomban akarta tartani, Hruscsovék váltották le. A kádári szocialista pártállamot se a magyar nép váltotta le hanem a Szovjetunió és a szocialista blokk széthullása tette életképtelenné. A jó kommunista elvtársak persze idejében alkalmazkodtak a helyzethez és szép számmal virulnak a fidesz padsoraiban is. Egy szó mint száz: a népnek pártállam kell és keletre tolódás. Aztán egye is meg a sok türhő paraszt amit főzött.

eßemfaßom meg áll 2018.04.10. 09:34:56

Láőtom a vesztesek nem bírnak leállni :)

közeledik 2022, ne is hagyjátok abba

nemecsekerno_007 2018.04.10. 09:36:53

Végleg Orbán alattvalói lettünk Hát te lehet, hogy az lettél.

eßemfaßom meg áll 2018.04.10. 09:37:26

Mondjuk egyre biztosabb vagyok benne, hogy az ilyen boarkamubirca1ghosttaga20 nickeket a fidesz fizeti mert ennyire kurvajol az ellenzék ellen kampányolni önként nem lehet.

Nerevaryne 2018.04.10. 09:39:54

@midnightcoder2: Emlékeztetlek, hogy munkaerőhiány azért van Magyarországon, mert az emberek kiáramoltak nyugatra. Ha nem tehetik meg ezt többé megint jöhet a "két perc alatt kerítek a helyedre másik embert" hozzáállás a hazai vállalkozói rétegtől, az emberek kezdhetnek megint lefelé licitálni a bér- és munkakörülmény-igényükkel hogy legalább legyen miből kenyeret venni.

Amúgy a külföldre vándorolt képzett munkaerő adójával hozzájárul az EU-s befizetésekhez, amiből jut bizony bőven Magyarországra. Rengetegen ingáznak, ami azt jelenti hogy ott csak a munkaügyi járulékokat fizetik, a költőpénzt hazahozzák, fizetik belőle az áfát és a kereslet növelésével tolják a gazdaságot. A garantált létminimumból nem lehet házat venni három gyerekkel se, új autót se lehet venni és a szolgáltatásokat se veszi meg senki ha nincs elszórható jövedelme.

Magyarországon nagyjából 70ezer betöltetlen állás van, a kivándoroltak száma meg valahol 600ezer körül van. Ha hazajönnek lesz 500ezer új közmunkásunk, akiknek a fizetését nyilván azok adják majd akiknek normális munkahelyük van. Ebből lesz párezer orvos meg nővér, ami megoldja az egészségügy hiányát, de lesz többezer egyéb diplomás akiknek vagy a szalagmunka vagy az utcasöprés fog jutni.

De ha nem is kell hazajönniük, hanem csak nem mehet ki több, akkor is az lesz, hogy szalagmunkásokat gyártunk az egyetemeken. Az IT-szektor se tud annyi embert felszívni mint amennyi kivándorolna az egyetem után. Szükségünk van a német tőkére, jobban mint nekik a mi piacunkra. De ha a tőke és az áruk szabad áramlása megmarad, csak a munkaerő áramlása szűnik meg, pár év alatt a munkahelyek akkor is betelnek, a bérek csökkennek, a szakmájában dolgozó munkaerő aránya pedig lemegy a béka segge alá. A britek is meg fogják szenvedni a kilépést, pedig az ő gazdaságuk sokszorta erősebb a miénknél.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:40:08

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

"Kiváncsi vagyok utcakövek ellen a fasiszta diktátor gumilövedék helyett, milyen eszközök tárházát fogja alkalmazni."

Semmit nem fog tenni. A gumilövedék amúgy is a te gazdáid eszköze volt. Gyurcsány a gyengeségét bizonyította a karhatalom bevetésével.

Orbán miért tenne bármit is az utcaköveitek ellen? A mostani választás akkora legitimációt adott neki, hogy az erősek nyugalmával fogja a Parlament ablakából szánakozó mosollyal végignézni az erőlködéseteket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:46:12

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

"De lehet csúzlival fogjuk egyesével a parlament ablakait lődőzni. Azt rejtve, fedve könnyebb kivitelezni."

Érthető, a szar ember csak rejtekből támad, szemből nem mer.

De kár rejtőznötök, Orbán nem fog bántani benneteket. Megtanulta, hogy a karhatalom bevetése támadásokra az okot, míg a tüntizés eltűrése azt bizonyítja, hogy Magyarországon demokrácia van és véleménynyilvánítási szabadság.

Minden egyes tüntizéssel Orbánt erősítitek. :)

Persze figyeljétek az időjárás-előrejelzést, mert ha a rendőrség nem is, pár csepp eső simán szétveri a tüntit. :)

Anna Kiraly 2018.04.10. 09:48:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: elég beteg elme az aki örül a liberalizmus vereségének és szitokszónak használja ezt. ha nem lettek volna, lennének liberálisok, neked szavazati jogod sem lenne, meg a gyereked nem járna iskolába. nem lenne bíróság, nem lenne törvény, nem lenne semmi. de magyarázd csak a saját tudatlanságodat. éljen. örüljön mindenki a fidesz 2/3-ának és jöjjünk vissza megbeszélni 4-5 év múlva... hogy még akkor is örülnek-e... kívánok mindenkinek boldog békeidőt. remélem, tényleg bejön amit jósolnak, és Viktorka diktatúrát épít (actually már ott vagyunk). éljen a magyar Kim Jong-un... sok sikert hozzá...

Szelid sunmalac 2018.04.10. 09:48:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kivancsi vagyok te mit mernel szemtol-szembe. De tenyleg. Kicsi fotelhuszar.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.10. 09:50:15

@Buchhalter:

A ballib férgek a haláltusájukat vívják, és közben gyaláznak mindent ami az útjukba kerül.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:51:23

@midnightcoder2:

"De az igazi kérdés az, hogy mihez kezd majd Nyugat-Európa az afrikai bevándorlókkal."

Rosszul látod a helyzetet.

Az igazi kérdés az, mit kezd majd az afrikai bevándorlók egyre növekvő tömege Nyugat-Európával. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:54:57

@Szelid sunmalac:

"Kivancsi vagyok te mit mernel szemtol-szembe. De tenyleg.

Kicsi fotelhuszar."

Kedves Kicsi fotelhuszár!

Biztos nem kevesebbet, mint te.

Kovácsné

Miklós Széles 2018.04.10. 09:55:38

NAGYON JÓ OLVASNI EZT AZ ÍRÁST. AZT JELENTI, HOGY ORBÁN TÉNYLEG IRTÓZATOSAT RÚGOTT A LIBSIK VALAGÁBA. SZUPER.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:58:12

@Anna Kiraly:

"örüljön mindenki a fidesz 2/3-ának és jöjjünk vissza megbeszélni 4-5 év múlva... hogy még akkor is örülnek-e..."

Kedves Annuska, 4 éve is azt mondtátok, hogy majd 4 év múlva beszéljük meg. Megbeszéltük, Orbán szarrá vert benneteket. 4-5 év múlva ugyanez lesz.

Mellesleg a ti liberalizmusotok köszönő viszonyban sincs az eredeti liberális eszmével, de ezt te úgysem fogod fel. Jelenleg az a vicces helyzet áll fenn, hogy Orbán közelebb áll az eredeti liberális eszméhez, mint ti. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 09:59:17

@Miklós Széles:

Többször leírtam már, de minden alkalommal élvezettel írom le újra: Zene füleimnek a tönkrevert ballibák veszett vinnyogása.

efi 2018.04.10. 10:00:17

Mennyi selejtes féreg fidesz-birka. Előbújt mind a lyukból.

Jakab.gipsz 2018.04.10. 10:07:35

Végleg Orbán alattvalói lettünk !

Már csak Soros Gyuri menthet meg bennünket, vagy egy Isten!

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.10. 10:09:16

Csak, hogy mindenkinek világos legyen: ez egy elcsalt választás volt. Most jutott odáig ez a fasiszta banda, hogy már ezt is megtehették, meg tudták tenni. Sokfajta csalást alkalmaztak, de a legegyszerűbb, legrejtettebb, és legkézenfekvőbb az volt, hogy a banda központi választási irodájában egyszerűen olyan számokat adtak ki, amilyeneket akartak. Senki nem ellenőrzi őket, nem is lehet, nem is tudnák. Beírták maguknak a 2/3-os eredményt, oszt jónapot.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 10:10:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szinte biztos, hogy kevesebet, mint en. Az en sulycsoportomnak nincs felso hatara es meg mindig kialltam mindneki ellen.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 10:17:09

@talgaby:

Nem politikai alapon vélasztom meg lakóhelyemet. Egyébként meg BG szegényebb Mo-nál.

Az iszlám BG-ban 99 %-ban nem migráns hátterű, hanem az 500-éves török megszállás maradványa. Az itteni muszlimok (80 %-uk török, 10-10 %-uk cigány és bolgár) évszázadok óta itt élő emberek, nem idegenek, azaz okoznak ugyan bajokat, de messze nem akkorákat, mint nyugaton.

Továbbá, erős a kontroll. A bolgár állam, amióta visszanyerte önállóságát a XIX. sz. végén mindig, minden rendszerben elnyomta az iszlámot, így a helyzet viszonylag stabil. Ráadásul a török muszlimok elsősorban törökök, s tizedsorban muszlimok, azaz jellemzően erősen szekuláris muszlimok.

Még a hivatalosan ateista kommunista diktatúra alatt is támogatta az állam a muszlimok közti keresztény térítést.

S még a legnyugatpártibb és legateistább bolgár politikus is támigatja az Egyház szerepét az államban. Olyan dolgok vannak, amik Mo-on is elképzelhetetlenek lennének: állami ünnepeken felszentelés, elnök és kormány hivatalba lépésekor egyházi áldás, mise, meg hasonlók.

A radikális iszlám elsősorbna a cigányok között támad, s részben a bolgárok között, de itt sikeres a dolog rövid pórázon tartása bírósági és civil módszerekkel.

Szóval bár van iszlám veszély BG egyes részein, ez messze nem olyan, mint nyugaton.

Külön szerencsénk, hogy sikerült egy olyan pártot létrehozni még 1989-ben, mely minden választáson beszedi a muszlim szavazatok 90-95 %-át, mely párt messzenően antiiszlamista és lojális az államhoz. Az is jó tényező, hogy a mindenkori török kormányzat érdekelt abban, hogy stabilitás legyen BG-ban, így nem támogatja a radikális marginálisokat. Cserébe persze a bolgár kormányzat is kénytelen engedményekre: most pl. a törökországi puccskísérlet után a bolgár kormányzat az összes átmenekült puccsistát visszaadta. Hozzá kell tenni, a törökök is mutatnak gesztusokat: tavaly pl. török állami pénzből újították be az isztanbuli bolgár templomot. Szóval van egy ilyen alapvetően kompromisszumos szövetslgi kapcsolat, ami leszerel minden bulgáriai iszlamista törekvést. Persze arab radikálisok folytatnak propagandát., de a legtöbb esetben a bolgár állam szervei sikeresen semlegesítik őket.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.04.10. 10:17:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Öhöm... a te gazdád a saját szavazói elől menekült ki a hátsó kapun Esztergomban...

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 10:23:01

@abcd1234:

Igen, a 90-es évek közepéig magam is liberó voltam, SZDSZ- és Fidesz-tag voltam megalakulásuk óta, mindkét pártban az első ezer tag között voltam. Ez van: bolond fiatalság. Aztán az ember megnő és kinyílik a szeme...

Miklós Széles 2018.04.10. 10:24:54

@ipartelep:
Idióta !
Minden szavazókörben az összeszámlálás után amit a pártok képviselői végeznek a felvett jegyzőkönyvet minden párt aláírja és kap egy példányt. Ezek a példányok minden szavazókörből eljutnak minden pártközpontjába.Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:28:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"A radikális iszlám elsősorbna a cigányok között támad"

Ez érdekes, mert nálunk a cigányok szinte kizárólag keresztények - vagy legalábbis annak vallják magukat akkor is, ha nem gyakorolják a hitet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:30:33

@Miklós Széles:

"Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért."

Azokat mind lefizette Orbánon keresztül Putyin.

Ma Baker 2018.04.10. 10:31:34

És már megint a nép a hülye, nem a ballib politikusok. ELKÉPESZTŐ!!!!!!

Fülig José 2018.04.10. 10:32:03

bírom a gyáva g.ci fidesznyikeket, az utcán nincs egy se aki fel merné vállalni hogy a tetves orbánra szavazott, de álnéven persze nagyon megy az okosítás...sebaj, az ő kölke is meghal az unortodox egészségügyben vagy 14 évesen elmehet romániába napszámosnak, olyan hülye lesz....csak akkor is gondoljon rá a debil bérrettegő: én szavaztam a csútira!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:32:50

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"a te gazdád a saját szavazói elől menekült ki a hátsó kapun Esztergomban..."

A tieid meg most bújnak vissza a patkánylyukba, ahová valók. Sorra mondanak le és vonulnak vissza a politikától.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 10:34:06

@Ma Baker:

Ez természetes, ez fakad a balliberálisok bolsevik örökségéből. Ők az élcsapat, nem tudtad?

werinter 2018.04.10. 10:34:50

@ipartelep: Nyilvánvalóan kicserélték az adatokat a bizonyos "3 órás csend" alatt. A Fidesz győzelmét nem kérdőjelezem meg, ez a nép tényleg ennyire ütődött, de a 2/3-os többség szinte biztosan nem lett meg (ezt kellett ugyebár hamisítani).

Orbán népbutításának meg lett az eredménye. Az értelmes emberek egyik fele kiment külföldre és eszük ágában sincs visszajönni, vagy szavazni. A másik felük pedig a fővárosba költözött. De gyaníthatóan onnét is továbbállnak majd, főleg ha a cigánytörpe elkezdeni beígért megtorlást.

Talán egy-két hónap van arra, hogy aki még akarja az elhagyja az országot.
Kíváncsi vagyok majd mire megy Orbánisztán a nyugger-proli-elmebajos népséggel, ha majd az átlagéletkor 60 felett lesz, ha majd nem lesz ki robotoljon minimálbérért a a gyárakba. Sőt!
Gyárak sem lesznek, mert mi a f*sznak maradna itt bármelyik külföldi cég is, főleg ha már az EU-ból is ki*sznak minket.

De!

Legalább Sorost, a "migránsokat", a pirézeket, a kolibriembereket meg a szárnyasfaszúrézcsigát megállítottuk!

Éljen Orbán, éljen a Párt!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 10:52:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mo. mindig csak a török határvidéke volt, határvidélen meg se betelepítés, se iszlampsítás nem volt.

BG viszont a Török Birodalom belső területe volt 400 éven keresztül, plusz 100 évig határvidéke.

Volt bőven mind iszlamosítás, mind kőkemény betelepítés.

S a cigányok egy része, a muszlim többségű részeken jellemzően, áttértek.

Plusz a rendszerváltizás után volt egy iszlamosítási hullám, mely elsősorban a cigányok közt volt sikeres. Így még lett 15-20 ezer muszlim cigány.

Ma a bulgáriai cigányok harmada muszlim, harmada ortodox, harmada protestáns. (Ez bolgár sajátosság: a protestánsok 90 %-a cigány.)

nnnnnnnn 2018.04.10. 10:52:59

@werinter: jajj mindjárt sirva fakadok. már 2010 óta hallgatjuk hogy itt apokalipszis lesz meg pusztaság mert nem a libsik nyertek. ehhez képest a bérek folyamatosan nőnek, a lakosság köszöni szépen jól van, kétharmaddal küldött el titeket a vérbe újfent.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.10. 10:59:48

@werinter: Válaszolhatok a "mi lesz a csúti Gecivel?" kérdésedre (persze, ezek csak valószínűségek, bizonyosságok csak az események megtörténte után vannak):
Haláláig fog uralkodni, és teljesen kiépíti a NER-t..
Az ország elszegényedése, tönkremenetele (EU-ból való kilépés, vagy kirúgás, stb.) azért nem lesz nekik gond, mert - gondolj csak bele - a legutolsó, szarrágó afrikai ország diktátorai, és sleppje is nagyon jól él. Itt csak ez a célja a Gecinek, hogy ő, és bandája lefölözze a hasznot, ellopja az országot. Azért Európában, egy közel 10 milliós ország bármilyen országrombolás után (mert az meglesz) sem lesz olyan szegény, hogy nem tudna nagyon jól eltartani egy max. pár ezer fős rajta élősködő maffiát.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 11:00:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

S BG-ban a cigányok sokkal vallásosabbak, mint a bolgárok és a törökök. A bolgárok és a törökök 80-90 %.a számára a vallás fontos identitáseleme ugyan, de alapvetően kulturális tényező, azaz nem jelent valós vallásgyakorlást. Míg a cigányoknál jelentős a vallásgyakorló rész, vallástól függetlenül.

Egy időben vasárnap délben mentem munkába, s mindig láttam a tömegközlekésben Szeredőcön kiöltözött cigány csajokat, kezükben Bibliával, nyilvánvalóan sietve valamilyen egyházi összejövetelre.

A 90-es évek elején beömlött az országba egy rakás amerikai, német, svéd protestáns misszionárius, s bár alapvetően kudarcot vallottak, a cigányok között mégis sikeresen működtek. Vicces, de ha az ember megnéz egy protestáns istentiszteletet, a hívők 80-90 %-a cigány.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:04:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"Míg a cigányoknál jelentős a vallásgyakorló rész, vallástól függetlenül."

Épp erre akartam rákérdezni, köszönöm az infót.

József Körmendy 2018.04.10. 11:06:36

@werinter: Neked is te másik idióta !
Minden szavazókörben az összeszámlálás után amit a pártok képviselői közösen végeznek a felvett jegyzőkönyvet minden párt aláírja és kap egy példányt. Ezek a példányok minden szavazókörből eljutnak minden párt központjába.Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért.

KisGenyo 2018.04.10. 11:07:54

Ennyi baromságot összehordani... XD
Ahogyan horngyula mondaná: "NAÉS?!"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:10:34

@József Körmendy:

Te sem akarod felfogni, hogy Orbán révén Putyin megvásárolta a pártok képviselőit a szavazőkörökben.

Azt sem fogod fel, hogy a szavazókörök 67%-ában előre preparált szavazólapokat osztottak ki a szavazóknak. Láthatatlan tintával előre be volt ikszelve a Fidesz, de csak pár órával később vált olvashatóvá a bejelölés.

Ezzel szemben a kötelezően használandó golyóstollak olyan tintával voltak töltve, amely levegővel érintkezve 10 perc alatt teljesen elhalványul. Így tökmiondegy volt, hogyan szavazott a polgár, mert az urnák kinyitásakor már a Fidesz volt b ejelölve a szavazólapok 67%-án.

Mellesleg innen jön a 2/3-os többség is. :)

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:13:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mondjuk ha szumo lenne, akkor batrabban allnal ki? Van neked foglamad a szumosokrol?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 11:20:38

@Szelid sunmalac:

"Mondjuk ha szumo lenne, akkor batrabban allnal ki? "

Veled? Miért ne? Ha súly- és erőbéli fölényedet képes lennél használni egy 50 kilós nővel (azaz velem) szemben, úgy azzal magadat minősíted, nem engem.

Mondjuk az eddigi kommentjeid alapján ki is nézem belőled, hogy vagy ennyire becstelen.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.10. 11:20:52

@werinter: Egyébként nem "kicserélték az adatokat", hanem nem is voltak adatok. Ha visszaemlékszel a korábbi választásokra, akkor tudod, hogy mindegyiknél úgy volt, hogy az eredmények fokozatosan gyűltek, halmozódtak. Most nem így történt. Hanem sokáig semmi nem volt, majd egyszerre gyakorlatilag minden. Ez azért volt, mert a fideszes nemzetellenes választási központban (ugye tudjuk, hogy ott is az ő maffiakatonáik ülnek?) a saját számaikat "ütötték be" a rendszerbe. Gyakorlatilag semmit nem számítottak a választási eredmények, előre megvolt, hogy mi, mennyi kell a 2/3-hoz, és azt "prezentálták". Vidéken két három helyen, és BP-en, a látszat kedvéért (túl feltűnő lett volna, ha nem így tesznek), hagyták győzni az ellenzéket. De nem ez volt nekik a fontos, hanem a 2/3, és persze az, hogy a választás eredményét mindenki a meghülyített, agymosott, megmigráncsozott-sorosozott idiótáknak tulajdonítsa. Holott itt a nép szavazatait gyakorlatilag meg sem számolták, pontosabban: az egyes választókörzetekben megszámolták, csak a központban nem vették figyelembe.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.10. 11:28:51

Mi az hoty nem lesz jog?

Ha joll tudom mar 8 eve diktatura van, akkor milyemn ojg nem lesz? Vaty hazudtatok a kampanyban, mocskok?

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:35:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Problema nelkul. Te tipukusan az a fajta no vagy, aki a "noi mivolta" (ne haragudj, de ez a te esetedben egyszeruen nevetseges) moge rejtozve hiszi azt ,hogy barmit megtehet es siman pofan ver valkait, majd sipitozva menekul, hogy o "no". Peldanak okaert epp eleg visszaolvasni par kommenttel korabbar, mekkora arccal mondogatod ki mire kepes szemtol szembe, majd ugyanitt mar jossz az en 50 kilos no vagyok, ne merj bantani dumaval.

Micsoda szar alak vagy te...

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:39:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pont olyan vagy, mint a masik ketto fideszes nagypofaju senkihazi fotelhuszar, akik itt ugattak a blogokon, hogy ok mekkora arcok meg a ballibek aztan sirva fakadnak egy kis eso lattan, aztan amikor megbeszeltuk a talalkozot, valahogy egyik sem jott oda ahol a talalkozo volt, meg mindjart jott a hozzad hasonlo szoveggel. Nincs ezzel semmi baj, ha fosol, meg azzal sem, ha no es 50 kilos vagy. Not eddig is csak edzesen vertem meg, volt nekem gyerekszobam. De akkor vegyel vissza ar arcodbol es gondold at megint, hogy ki mennyire bator "eloben". Mert ezekszerint nem te vagy a fideszesek kozul sem a kemenymag, hanem ahogy irtam, csak egy nagypofaju fotelhuszar.

Tangooo 2018.04.10. 11:41:19

"Az ellenzéki érzelmű, gondolkodó állampolgárokat elkezdik megbélyegezni. Utánuk nyúlnak jogi és gazdasági eszközzel. Rájuk küldik a NAV-ot, becsönget hozzájuk a rendőrség, és minden állami hivatalnál nyilván lesznek tartva"
Ez inkább Merkel Németországára jellemző, nem Magyarországra (hála Istennek!).
Ez a választás arról is szólt, hogy az ilyen szélsőséges hangok, mint ez a blog ROPPANT KONTRAPRODUKTÍVAK. Nagy százalékban magatoknak köszönhetitek a csúfos vereséget.
Az objektivitás számotokra ismeretlen fogalom.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.04.10. 11:42:30

Ma megszűnt a Magyar Nemzet :) Igaza van a blog szerzőjének tényleg üldözni fogják a "máskéntgondolkodókat" :)

A következő hogy megszűnik a Zsindex vele ez a blog is, 444, Hír 24. Aztán szép sorban összeszedegetjük ezt a sok mocskos patkány libsit aki itt kommentel és levágjuk a fejüket megbasszuk a gyerekeiket, aztán kivégezzük az egész családjukat :Dddd

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2018.04.10. 11:47:29

@Fülig José: Mit picsogsz itt mint egy büdös kurva, engem a facebook kitiltott 30 napra mert felvállaltam hogy a fideszre szavazok rohaggyá meg.

József Körmendy 2018.04.10. 11:52:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Majd ad neked egy szurit a doktor bácsi és megnyugszol.
Úgy látszik terápiás célra használja pár pszichiáter ezt a blogot.

agapornisz 2018.04.10. 11:58:12

Sőt!! Mondhatni: sőőőt!!! Nem, hogy minden állami lesz, hanem ganz gerade Mészáré, ill. Orbáné. Azon kívül újra nyissák Recsek-et, lesz egy ÁVÓ ill. GPU, vagy GESTAPO. Mindenkinek dolgoznia kell, vagy Recskeken -mert KZ hálózat lesz ilyen néven - vagy az Orvbán tulajdonok valamelyikén. A haladó értelmiség, amelyiknél van a műveltség 99.9999%-a, széklábakat lesz kénytelen csinálni -még Madách is ki lesz sajátítva, legalább is széklábak frontján-. Ezen kívül be lesz vezetve az országon belüli útlevél, mer' csak így lehet -TEK-es engedéllyel- egyik megyéből a másikba menni. Egyetlen újság lesz, a Népi Figyelő, amit a természetesen a'alfabéta -régiesen : analfabéta - jobber újságírók -bruhaha...ha - írnak. esetleg fogoly entellektüelek javíttyák a hejes írás okáért . Bár ez lényegtelen, mert csak 4 osztály lesz a kötelező, vagy három-ezen még dolgoznak-. Hát..., szóval fel lehet készülni minden borzalomra. Jajj!

József Körmendy 2018.04.10. 12:01:49

@ipartelep: Belekeverhetnéd az UFO-kat is még az is hihetőbb lenne.

VáradiJános 2018.04.10. 12:08:31

@ipartelep: így van, mert kizárt dolog, hogy a magyar népnek ne kelljen a kiválasztott fajtád

VáradiJános 2018.04.10. 12:11:36

@ipartelep: “ Holott itt a nép szavazatait gyakorlatilag meg sem számolták, pontosabban: az egyes választókörzetekben megszámolták, csak a központban nem vették figyelembe.”

Így van, patkány, de a nagyon okos, iskolázott gazdáitok nem tudják összeadni az általuk delegált nagyon okos és iskolázott bizottsági tagoktól kapott részadatokat?

VáradiJános 2018.04.10. 12:12:50

@Szelid sunmalac: kamumatyi rejszhuszár, ki nem szar le

zokogjatok 2018.04.10. 12:15:38

@Hókirályfi: "Ne törődj a fidesztroll örömködőkkel, számukra élvezet, ha sót dörzsölhetnek a sebbe. "

Loál, hogy is volt HMVH után? Ja hogy édesek a fideszes könnyek, lekváros bukta a vacsora, satöbbi. A buta 1ghost meg taga20 nickek egyenesen lámpavasaztak meg börtönöztek már. De még Tóta se igazán fogta vissza magát:
hvg.hu/itthon/20180226_Szall_egy_pofon_a_szelben

zokogjatok 2018.04.10. 12:18:44

@Szelid sunmalac: Még valami. Ha velem akarsz találkozni, minden hétköznap (kivéve szerdán) megtalálsz az Illatos úti Pytbull Gym-ben. A portán a "kokszos"-t keresd, tudni fogják.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 12:33:29

@Szelid sunmalac:

Galambom, egy szóval sem mondtam, hogy nem bánthatsz. Neked sem, másnak sem mondtam.

Nyugodtan bánthatsz, szarrá verhetsz, kirabolhatsz, bármit megtehetsz. Egy magadfajta szar alaktól más nem is telik, egyenlő erőviszonyok esetén menekülnél a patkánylyukadba, ahová való vagy. Csak aztán viseld a büntetőjogi következményeket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 12:39:16

@József Körmendy:

"Úgy látszik terápiás célra használja pár pszichiáter ezt a blogot."

Pontosan, jól látod a helyzetet. Ez és a hasonló blogok kiváló lehetősget adnak a csalódott, szarrá vert ballippsiknek, hogy kiadják magukból a frusztrációjukat. A terapeuták pedig mi vagyunk, akik kihozzuk belőlük a megkönnyebbülést hozó vinnyogást, nyüszítést, ordítást, fenyegetőzést,mocskolódást stb.

putris72 2018.04.10. 12:50:15

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Az összevissza hazudozás az mióta siker!2006 Gyurcsány TV vita,és Őszödi beszéd!Végül is csődbe mentünk 2008-ra!De sebaj,lények,hogy Gyurcsány felmosta a padlót az Orbánnal!Hívhatlak Gábornak?

Jadeite 2018.04.10. 12:51:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mi az a "lippsi"? De most komolyan, ha már a kifejezések jelentésével nem vagy tisztában, legalább tisztességesen bemagolnád a szöveget, amit kiosztanak neked, te sszerencsétlen zombi. Mellesleg amikor anyád fog egy fertőzött kórházban fetrengeni, majd megdögleni az orvoshiány miatt, akkor is tapsolsz majd a fidesznek, te agyhalott? Én szerencsére nem vagyok rászorulva erre a "közegészségügyre", de hidd el nekem, akkor majd feldughatod a 10ezres bözsiutalványod.

Jadeite 2018.04.10. 12:56:53

Én lassan már csak nevetni tudok egy olyan országon (szerencsére már nem élek azon a lepratelepen), ahol az idegbeteg vajda a nemlétező migránsokkal - akik mellesleg ide sem akarnak jönni - úgy be tudja fenyíteni a buta aljanépet, h már húzzák is az X-et. Aztány a nyomorultja még örömködik is, h nyertek, éljen, ennyi kis sikere lehet, majd megy vissza közmunkára, h ne dögöljön éhen :D Ezeket az agyhalott prolikat szerintem még a gyíkemberekkel és a mumussal is be lehetne etetni, csinálnom kellene egy pártot, aminek a programja annyiból állna, h "STOP mumus". Elvégre melyik falusi bugris v 70IQ-s nyugger akarja, h megöljék és megerőszakolják a mumusok? Na ugye.

VáradiJános 2018.04.10. 12:59:18

@Jadeite: hát a te kurva anyád hol fetreng, te patkány? Csak nem kinyírtad már az ezüst gyertyatartókért?

VáradiJános 2018.04.10. 13:00:30

@Jadeite: és a faszt ugatsz bele a magyarok belügyeibe, migráncs?

Tom66 2018.04.10. 13:06:37

Erre az aljas, hazug és idióta kis irományra kár volt időt fecsérelni. A szösszenet tartalma is rávilágít arra, hogy miért nem nyert ismételten az ellenzék. Folyamatosan nyüszítenek, szűkölnek és persze minden és mindenki hibás, csak maga az ellenzéki pártok és a köldökzsinóron logó szavazói a tökéletesek.

Jó étvágyat a narancsos buktához!

VáradiJános 2018.04.10. 13:10:40

Hova tunt ghost, taga, mormota es kurt? Oket is megszuntette Simicska?

Tom66 2018.04.10. 13:34:19

@Jadeite: Fogalmam sincs, hogy honnan szalasztottak. Mindenesetre jobb, ha tudod, hogy kedvenc nyugatod a fél világot gyarmatosította és teszi mai napig is, és rabolt javakból alapozta meg a gazdagságát. Még az is elképzelhető, hogy a te felmenőid is rabszolgaként kerültek Európába.
Az egészségügyről annyit, hogy az állami egészségügy állapota sehol az EU-ban nem rózsás (ugyanis senki nem szereti finanszírozni), persze nyilván jobb, mint a hazai, de ennek szintén gazdasági és történelmi okai vannak. Az egészségügyben nyugaton is orvos és ápoló hiány van, de mivel közép és dél európából jelenleg még el tudják szívni a jó szakembereket, ezért a rendszer még műkőképes. Az ipar területén ugyanez a helyzet, Németországban sem sok minden épülne és működne a szegényebb sorsú európai munkavállalók nélkül.

werinter 2018.04.10. 13:42:02

@ipartelep: A lényegen nem oszt, nem szoroz, hogy kicserélték-e az adatokat vagy teljesen újakat vittek be a rendszerbe.

boundary 2018.04.10. 13:53:03

@Hókirályfi: Előtte ne felejtsétek el rendezni a tandíjat, amit az adófizetők megelőlegeztek a gyerekeidnek. Köszönjük! Aláírás: Adófizetők

JorEl 2018.04.10. 13:58:42

"a hitetleneknek, az utálatosaknak, gyilkosoknak és paráznáknak, a varázslóknak és bálványimádóknak, és minden hazugoknak... a tűzzel és kénnel égő tóban lesz a helye..."
#orbánapatás

boundary 2018.04.10. 14:05:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mint szavazatszámláló bizottsági elnök kijelnthetem, hogy rágalmazod az szszb-ket.
A jegyzőn kívül a mi szavazókörünkben jelen volt: 1 DK-s, 1 MSZP-s, 1 JOBBIK-os, 2 Fidesz-es delegált, és 3 egysreű állampolgár. Mindent többször, közösen megszámoltunk. Senki nem csalt, és nem is tudott volna.
Te hülye segg!

Gleccsertetű 2018.04.10. 14:39:56

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: hagyjad már, te még a gyenge napsütéstől is rettegsz.

VáradiJános 2018.04.10. 14:42:10

@boundary: ezt biztos jó helyre címezted?

Gleccsertetű 2018.04.10. 14:48:58

@Szelid sunmalac: itt is hazudsz. a nyugatinál sehol sem voltál két éve.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.04.10. 14:57:12

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: "... A franciák, németek ezt már több éve mondják, hogy lesz egy csóringer keleti része, meg lesz egy gazdagabb eurót használó nyugati része. ... "

Ez már a belépésünkkor is így volt. Mondjuk elég jól jövedelmezett a franciáknak és a németeknek a magyar "rendszerváltás", bagóért megvettek mindent ami értékes volt, a helyükön rkatárakat létesítettek, és azt a szart amit már a saját állampolgáraik nem voltak hajlandók megenni, idehozták, a sok csóringer meg kétpofára zabálta, mert hogy ez a nagy nyugati jólét.

Aztán beléptünk az Eu-ba. Kaptuk a sok lóvét, hogy kvázi zárkózzon az ország, csak épp nem volt mivel felzárkózni, mert minden használható dolog már a nyugati tőkések kezén volt. Így hát amit adtak az egyik kezükkel, a másikkal el is vitték.... hogy érezzük a jólétet, ahhoz a ballib kormányok sok-sok-sok hitelt vettek fel.

A gazdasági és jövedelmi különbségek megmaradtak. Ha holnaptól a gazdag államoknak külön Ájrópája lesz, akkor az lesz, DE van egy rossz hírem, ha a senkiházi többség megmakacsolja magát, akkor az Ő jólétük nagyot fog bukni, ha a csóringerek nem kapnak alamizsnát és bojkottálják a gazdagok termékeit, akkor abból nekik nagy bukta lesz.

Fülig José 2018.04.10. 15:04:32

@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: most nem is tudom mit gondoljak, öcsi...ennyire durva vagy, téllleg?! a facebook helyett próbálj inkább könyvet olvasni, esetleg tanulni, a 70 IQ nem tesz naggyá, én nem dicsekednék vele...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 15:08:22

@boundary:

"Te hülye segg!"

Mondd, drága barátom! Ha nem írom ki öles betűkkel, hogy IRÓNIA, akkor nem veszed észre?

Sajnálom, hogy ezt kell írnom neked, mert valahol azonos oldalon állhatunk, de a hülye segg te vagy. :(

boundary 2018.04.10. 15:11:16

@Magánvéleményem: Már a belépéskor naivitás volt azt remélni, hogy olyan életszínvonalon fogunk élni, mint Nyugat-Európa. nem érdekük az nekik, MA sem.

Illuzió. Ne is ringassuk magunkat ilyesmiben.
De, amint mostanában láthatjuk, a "szegénység"nek is van előnye.
(Ui.: No meg mihez/kihez képest vagyunk szegények)...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.10. 15:17:21

@Magánvéleményem: Nem kell sirdogalni

az atlagfizetes az EUban 2000euro brutto, nem az osztrak az atlag!

nalunk ennek a FELE, DE: az arak meg az EU atlag 70%-a nalunk

Azaz a nyugati kisemberek nem sokban kulonboznek a hazaiaktol, nincs semmilyuk, nem is lesz, mert annyit is ernek. Magyarorszagon egy nagy csomo ember sokkal penzesenbb mint a bezzegnyugaton, de hat a szomszed fuje ugyi......

pragmatika2 2018.04.10. 15:19:42

"Végleg Orbán alattvalói lettünk"

Istenkém. Te nem is tudod, hogy ezzel a hülye dumával mennyire a kormányt segíted.

2 eset lehetséges :

1 . Tulajdonképpen a kormányzó erők szolgálatában állsz, és ez a gyenge duma tulajdonképpen nem más mint provokáció, kamutrollkodás.

2. Egyszerűen csak ilyen hülye vagy.

Nos, az első pont azért nem valószínű, mert a választáson már túl vagyunk, így a Fidesz részéről már nem fontos a kamutrollkodás.
Nem marad más, mint a második variáció.
Ez esetben csak ismételni tudom. Ezekkel a baromságokkal többet ártasz az "ügyednek" mint használsz.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:28:12

@Gleccsertetű: En bizony ott voltam tetu. Es ezt jopar blogos is bizonyithatja. Csak miutan szamonkertem az illetot kedett el hadovalni mindefele faszsagot. Ha nem igy lett volna, o kiabalt volna leghangosabban, de pechedre en szepen felkeszultem, beirtam a naptaramba, vettem a faradtsgaot es odamentem. Verofenyes napsutes volt, kenyelmesen alldogaltam ott vagy 20-25 percet. Utolag te meg hazudsz amit akarsz.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:30:33

@zokogjatok: Sokat elmond, hogy "kokszos" van meg r ilyen abban a teremben is, ahova en jarok. Ketszer akkorak, mint en, nyugnek mint a szajhak, hogy mindkei tudja ok most edzenek, aztan fele akkor sulyok alatt roskadoznak, mint amikkel ne szeriazok. Tevedsz ha azt hiszed valami felfujt szarjankotol megijedek, ahhoz en mar tul sokat lattam. Elobb megmondom a beallasodbol, hogy veszelyes vagy-e minthogy gunynevektol fosssam le a bokam.

Gleccsertetű 2018.04.10. 15:38:15

@Fülig José: én felvállalom, de még sosem kérdeztél hülyeúr.

Gleccsertetű 2018.04.10. 15:44:11

@Szelid sunmalac: jópár blogos :))) tehát egy 1vs1-re (elmondásod szerint) odamentél jópár "blogossal"?? :DDDDD

nem tudom milyen hadoválásról hablatyolsz, de ebből látszik, h hazudsz. amit velem beszéltél meg (júni 16. volt asszem), azon sehol nem voltál. mehetsz vissza cigit tölteni a dohánygyárba.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 15:54:16

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Ezt ugye nem gondoltad komolyan, hogy a magyar ember pénzesebb, mint a nyugati? Mellényzsebből megvesznek mindannyiótokat. Két éve ment ki a fiam a bajorokhoz, egyszerű technikus egy ipari cégnél a, spórolt pénzéből már vett is egy pár éves bmw-t, amire itthon 10 évig kellet volna spórolnia, hitelre. Az mellett egy hipermodern újépítésű bérlakásban lakik a fizetése egyötödéért, nem olyan szutykokban, amit mostanában a semmihez nemértő orbánseggnyalók építenek pesten. Minden hónapban félrerak vagy 300 ezer forintnak megfelelő eurót, amiből itthon párcév alatt vehet akár lakásokat is bérbeadni, de ő nem keresi a gondokat, amúgyis van 3 bérlakásunk itthon, de csak a gond van vele. Elvan mint a befőtt, éli világát, havi 168 órát dolgozik egyműszakban nappal azzal keres vagy 800 ezernek megfelelő eurót. A boltok sokkal olcsóbbak mint itt az áruk minősége meg százszor jobb. A sör sörízű nem szénsavas kukoricalé, mint a matolcsy pécsi sörfőzde kotyvasztéka. A csoki csoki, a hús hús a gyümölcs finom, édes, ropogós még télen is. Én is voltam kinn, össze se lehet hasonlítani az orbanisztáni pöcegödörrel, a méteres kráterekkel tarkított m1-es autopálya meg balkáni földút a kinti harmadrendű utakhoz viszonyítva. Migránsokat elvétve látni, nem úgy mint a niggerektől, cigány seftesektől, csadros irániaktól, és ferdeszemű portékáját áruló távolkeletiektől hemzsegő budapesti keleti pályaudvaron. Az orrbanisztáni gennygödör egyre csak csúszik le a virágzó nyugathoz képest. A fiam pár év múlva, amikor hazajön frissen vásárolt tesla elektromos autójával, vidáman fogja előzgetni a még mindig 2015-ben 10 év hitelre vásárolt 1.5 tdci dacia dusterét vagy suzuki sx4 ét nyögő orbánt éltetö fideszbirkát. Közben nyelvet tanul, fejleszti mérnöki tudását és hamarosan mérnökként robotokat irányítva kétszer annyit keres majd kint mint most technikusként, és tízszer annyit, mint egy audiban szakmunkásfeladatot ellátó orbáncsicska mérnök.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 15:55:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem kell a faszsagod. Mint azt mar leirtam, kizarolag edzesen utottem meg not. De lam lam a nagypofajusagbol, meg a semmit nem mersz szemtol-szembe egybol feljelentgetes meg buntetougy lett. Konkluzio: nagypofaju fotelhuszar csicska vagy.

@Gleccsertetű: Na latod. Nemhogy megint ferditesz, de sajat magad buktatod le, hogy nem voltal ott ,kulonben feltunt volna ott egy csapat blogos. Istenem de szanalmas vagy. Magad szallitod a bizonyitekot.

VáradiJános 2018.04.10. 16:01:11

@Szelid sunmalac: ott voltál és egy telefonfülke mögül leskelődtél, takonyka

VáradiJános 2018.04.10. 16:02:54

@Gleccsertetű: a dohánygyárból már kivágták lopás miatt, s a hülye még el is hősködött ezzel a tuning blogon

Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.04.10. 16:03:17

Mi van bukott migráns simagató Soros lippsik, még mindig ellenálltok, hogy Orbán Viktor népe legyetek? Hát mi kell még nektek? Háromszor nyertünk kétharmaddal, most eljött az utolsó hetetek, hogy megjöjjön az eszetek és felsorakozzatok Orbán Viktor mellé és hogy terjesszétek szerte a nagyvilágban, hogy ő a világ legjobb kormányzója, ő mentette meg Európát hogy a terrorista migráns hordák nehogy lerohanják és túlszaporodják a kereszténységet. Orbán Viktor az EU élvonalába repítette a magyar gazdaságot és a kereseteket, hát mi kell még nektek lippsik??

Ha most se tértek meg Orbán Viktorhoz, akkor jön rátok a végső leszámolás, foghatjátok a gyerekeiteket meg a holmijaitokat aztán menekülhettek ki az EU-ba. Amíg még Orbán Viktor engedi hogy nyitva legyenek a határok.

MÁR MOST KÜLDJÉTEK VISSZA ORBÁN VIKTORNAK A 2019-ES NEMZETI KONZULTÁCIÓT, HOGY A MAGYAR NÉP FELHATALMAZZA ORBÁN VIKTORT HOGY A KÉTHARMADJÁVAL A LIPPSIK MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL AZONNAL LÉPTESSE KI HAZÁNKAT AZ EU-BÓL!

gaston 2018.04.10. 16:08:02

Jaaaaj, minek olvastam el ezt a szart!

VáradiJános 2018.04.10. 16:10:18

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: nem lehetne csak a söpredék családodat kiléptetni tőlünk, patkánykurt?

mbazs 2018.04.10. 16:18:33

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:
"... Közben nyelvet tanul, fejleszti mérnöki tudását és hamarosan mérnökként robotokat irányítva kétszer annyit keres majd kint mint most technikusként, és tízszer annyit, mint egy audiban szakmunkásfeladatot ellátó orbáncsicska mérnök."

100% igazad van.

mbazs 2018.04.10. 16:20:34

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Itthon meg maradnak a csóringer vérnyuggerek, a ck meg a többi ócska proli, majd akkor vonyíthatnak némi segélyért a kórház padlóján szarban fetrengve, hogy milyen jó is nekik.

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 16:21:28

Mi ezt a posztot elolvassuk, de azok akik megszavazták Orbánt vagy nem is tudnak olvasni, vagy már elfelejtettek. És igen a magántulajdonunkat is féltjük, az átlagos Fidesz szavazónak meg nincs és örül 2 csomag tésztának vagy már nincs és remegve várja a nyugdíját...

$pi$ 2018.04.10. 16:48:33

"Nem tőlünk fog függni, hol, mikor és mennyiért dolgozunk. Ezt majd az "állam" dönti el."

B+, megint eljutottunk az "éhséglázadások lesznek" stádiumba, besz@rás.

pragmatika2 2018.04.10. 16:53:48

@moszkvicssluszkulcs:

"Mi ezt a posztot elolvassuk, de azok akik megszavazták Orbánt vagy nem is tudnak olvasni, vagy már elfelejtettek. És igen a magántulajdonunkat is féltjük, az átlagos Fidesz szavazónak meg nincs és örül 2 csomag tésztának vagy már nincs és remegve várja a nyugdíját..."

Honnan a f.szomból szeded, hogy milyen az átlagos fidesz szavazó ?

Menj el b.meg egy szoci majálisra, vagy a Gyurcsány valamilyen nyilvános szösszenetére, aztán felmérheted a korátlagot.
A fidesz törzsszavazó bázisa, az aktív réteg, abból is ikább a műszaki vonal, vagy agrár vállakozó réteg. Olyan emberek, b.meg, akik a realitások talaján állnak, és akiknek valós információk alapján kell megfelelő döntéseket hozniuk, különben kib.szottul a zsebük bánja.
Nos, ezek nem migránsoznak, (leszarják) hanem egyszerűen a legmegfelelőbb, vagy a legkevésbé rossz döntést akarják meghozni.
Van természetesen nyugdíjas is nyilván, szép számmal, de nem ez a fő profil.
Emellett persze az is szerepet játszhat, hogy a volt munkásőr szakszervezeti bizalmi, meg azoknak a talpnyalói besúgói rétege lassan kezd kikopni a szavazói körből, úgyhogy az MSZP sorvad szépen. De hát ez az élet rendje.

VáradiJános 2018.04.10. 17:08:17

@moszkvicssluszkulcs: nem kell félned, amig a lányod olyan ügyesen szopik, lesz mit ennetek. Lesz betevőtök amig neki betevődik

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:21:05

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: Attól hogy nyer ez a szarfaszú orbán nem változott semmi. Orbanisztán marad egy gennygödör, korrupt, csaló hazudozó feudális könyöradományt osztó fideszvezetőkkel. Így nincs miért abbahagyni a szidásukat, ha megváltoznak és egy börtönben megrohadnak, talán majd leszünk kegyesek békén hagyni őket. Addig azonban teljes erővel csap le rájuk a nemzet többségének haragja.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:43:12

@VáradiJános: Igen, egy telefonfülke mögül csúzlival kutyaszart és bűzbombákat lődöztem a fideszcsicska birkamenetre. Molotov koktélokat kell ezekre dobálni, de nem benzinből, hanem a csatornából összegyűjtött fosból gyártva.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 17:46:09

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Vagy lehet otthon nem húzom le a klotyót hanem nylonzsákokban gyűjtögetem a fekáliát. Amikor összegyűlt pár mázsa utánfutóval a parlament elé viszem, aztán a bejárat elé öntöm.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 17:49:51

@VáradiJános: Ertem en, hogy zavar, hogy kibukott a fiucskakat szereted, de ettol meg hiaba hazudsz ossze barmit, teny marad. No hajra baszod, linkeld hol irtam en barmikor olyat, hogy: dohanygarban dolgoztam, loptam, kibasztak. Ha a harom kozul barmelyiket be tudod linkelni, istenkiraly vagy.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 17:51:40

@VáradiJános: Mellesleg egy fokkal meggyozobb lenne ha legalabb olyan blogot irnal, amit szoktam latogatni, te hulye...istenem meg hazudni se tudsz normalisan...

Fülig José 2018.04.10. 18:22:26

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: ebből adj nekem is bazzeg!!! Nagggggyondurvaaaaa!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.10. 18:37:44

....es a vegen becsapódik egy kurvanagy aszteroida...Orbán Viktor alakú.

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 20:13:18

@Voznyák Pista: Figyi Pifti!
Azt mondták az okosok, hogy a Fidesz a kistelepüléseken nyerte meg a választást. Ott meg kik laknak? Cigányok és nyugdíjasok...És mit néznek? M1 meg TV 2. De igazad van más is szavazott rájuk. A plebs, meg a külhoniak...

moszkvicssluszkulcs 2018.04.10. 20:15:15

@VáradiJános: Janó bátyja!! A lányom már legalább 7 éve nem szopik. Már 9 éves...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 22:07:12

@moszkvicssluszkulcs:

"A lányom már legalább 7 éve nem szopik. Már 9 éves..."

Vagyis már legalább 2 éve szopik, csak nem az anyja csecsét, hanem a szomszédod, az Orsós Ahmed faszát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 22:12:21

@Szelid sunmalac:

"Mint azt mar leirtam, kizarolag edzesen utottem meg not."

Ja, ha te azt is edzésnek nevezed, amikor megvered, mert nem akar dugni veled...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:28:13

@moszkvicssluszkulcs: A fidesz a valóságban nem nyerte meg a választást. Vesztett, azonban a vidéki szavazókörökben összegyült seggnyaló jobbágyai elcsalták neki az eredményeket, központi utasításra. A szavazókörök felében csak fideszes seggnyalók voltak a számlálóbizottságokban, ami azt jelenti, hogy ezekben a körzetekben simán átírták az eredményeket, úgy hogy senki nem ellenőrizte őket. Ezt úgy is megtehették hogy az előre fideszre kitöltött szavazólapokra cserélték a valós szavazólapokat úgy, hogy senki nem látta. Ez mindenképp az ellenzék felelőssége, hogy a tolvajra hagyták a családi ezüstöt. Ezek a mocskos csalók ha milliárdokat sikkasztanak, ne lepődjünk meg azon hogy egy kis választási csalástól visszariadnak. Ez egy ilyen erkölcstelen retkes ország, egy rothadó erkölcsű patkánnyal az élen. Ezt a csalást akkor sem tudják megmenteni, ha most a választások után több nappal hamisított jegyzőkönyveket mutogatnak. Ezért a jelenlegi parlament illegitim, amennyiben a választást nem ismétlik meg minden körzetben ellenzéki ellenőrökkel.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:30:54

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Bocs pontosan: egy kis választási csalástól sem riadnak vissza. Meddig tűri még a nemzet többsége, hogy ezek az aljas csaló férgek tönkretegyék, szétlopják a nemzetet?

eßemfaßom még áll 2018.04.10. 22:37:17

@Jadeite: Jadeite

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 22:39:08

@FILTOL: És reméljük a csuti stadion közepébe csapódik az a törpe, geciformájú, zsebrebaszott kezű, ajkat harapdáló, bőszen pislogó, zakógombot birizgáló, dakotákkal álmodozó meteorit.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.10. 23:24:06

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

Milyen jó, hogy április 8. óta neked és a haverjaidnak újra és még mindig csak az efféle mocskolódásra van lehetőségetek.

A kutya ugat, a karaván halad. Ugass, kiskutyám. :)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.10. 23:56:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Gondolom te is valamelyik seggnyaló csalójuk vagy, aki ezért a munkájáért éhbért kap a földesuraktól hűbér formájában. Mindaddig okádni fogunk rátok, ameddig el nem kotródtok a büdös, tetves picsába mocskos csalók. Ezt nevezik pszichikai hadviselésnek. Nem tesszük meg nektek azt a szívességet, hogy békén hagyunk. Hiába csaltok és nyertek kétharmaddal 80 évig, akkor is folyamatosan kapni fogjátok a pofátokba a szitkot. Ha megkínoztok, megtiportok érte akkor is. Attól, hogy manipulálva, lopva, csalva választást nyertek, nem lesztek sem legitimek, sem becsületesek. Ahhoz azért más pozitív emberi tulajdonság is kell, amivel ti nem rendelkeztek.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2018.04.11. 00:03:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne:, A múlt történelemkönyvei pedig úgy fognak eme többévtizedes gennykorszakra emlékezni, hogy 2. Szálasi vagy 2. rákosi korszak.

eßemfaßom még áll 2018.04.11. 07:16:45

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: A munkásságod egyre inkább meggyőz, hogy legközelebb ne a fideszre szavazzak

[hazudtam]

FOLYTASD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.11. 09:27:07

@maxval bircaman szereclőci szürke proletár:

"Mindaddig okádni fogunk rátok..."

Eddig is csak az okádásra futotta tőletek, ezért szenvedtetek 8-án olyan megalázó vereséget, amekkorát nem sokat látott a világ.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.04.13. 09:18:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ekkora paraszt azért ne legyél.
Anyázni oké,mert hát ő szart ekkora barmot a világra!
süti beállítások módosítása