Fejjel a témának

KARAMBOL

KARAMBOL

Micsoda mókamester vagy te, Viktor!

2018. június 19. - Kibeszélő

Nem bírok leszállni a témáról. Viktor annyira sokoldalú, hogy arról beszélni kell. Múlt héten éppen komikusi hajlamait csillantotta meg. Ami az alattvalókra nézve mégis tragédia.

Először is az történt, hogy a miniszterelnök úr bevágtatott egy fővárosi rendelőintézetbe testőrei körében, majd üres fecsegésként megkérdezte, nem gond-e, hogy beelőz. Erre nyilván senki nem merte azt válaszolni, hogy tetszik látni a sor végét? Na, ott kell helyet foglalni! De én eljátszottam a gondolattal, mi lett volna, ha ott várakozom egy-két órája, és Viktor tőlem kérdezi ugyanezt. Mi lett volna, ha nem érdekel. hogy ő Magyarország felkent kiskirálya? Akkor talán kinyitottam volna a számat. Ennek az érmének ugyanakkor két oldala van. Egyrészről a miniszterelnök úr nyilván meglepődött volna, hisz eleve tudja, övé az elsőbbség minden körülmények között. Másrészt elég szomorú, hogy már megint arra kondicionálnak, fogjuk be szánkat, mert ha ellentmondunk, megüthetjük a bokánkat (akár hetedíziglen is).

Viktor, a mókamester, persze tele van munícióval. A héten még durrogtatott egy-két poént. Szép is lett volna, ha csupán egyszer mutatja meg tehetségét ország-világ előtt. Habár elismerem, a második stand up produkció előadója nem ő volt. De ez ne vegye el a kedvünket, hisz tudhatjuk, hogy bajtársai kizárólag Viktor jóváhagyásával böföghetnek fel ilyen-olyan maszlagot. Rétvári bajtárs tehát egy olyan gondolatot okádott ki, amivel kedvenc miniszterelnökünk nagy valószínűséggel egyetért. Sőt, egyenesen az ő fantasztikus világképéből lett kiragadva. Ez pedig nem más, mint a magyar nép túlzott elvárásai kezdetű népdal. Mivel a magyar polgárok iszonyú igényesek, és egyúttal elkényelmesedett anyámasszony katonái (hol vannak már a régi fasza csávók, már csak mutatóban maradtak, mint mondjuk Rezsihuszár Szilike), abnormális és irreális igényekkel bombázzák az egészségügyet. Az meg pénzügyileg nem bírja ezt a terhet, beleroppan! Hát miért nem fogjuk fel végre, hogy a magyar kórházak luxus színvonalát már nem lehet überelni? A luxust ugyanis már nem lehet tovább fokozni (várólista, száraz zsömle és mackósajt, kórházi fertőzés). De talán ezt az egyszerű nép is átlátná, ha a kórházakat is ugyanúgy csillagokkal minősítenék, mint a szállodákat.

fat_orbi_1.JPG

De nálam egy másik briliáns kabaréjelenet vitte a pálmát. Amikor megláttam, mi az a szent cél, amiért a miniszterelnök úr küzdeni szeretne, olyan kacagásban törtem ki, hogy majdnem mentőt hívtak hozzám (de aztán mégsem, mert nem volt szabad kocsi). A nemzet komikusa egyben a nemzet sportolója, és a nemzet életmód tanácsadója is azt szeretné, ha 2030-ra a magyar lenne az egyik legegészségesebben élő nemzet Európában. Ez egy annyira zseniálisan összetett poén, hogy még önmagamnak is el kellett magyarázni. Először is ez attól vicces, mert ha csak egy kicsit is ráguglizunk a statisztikákra, borzalmas kép rajzolódik ki egészségi állapotunkról. A magyarok vezetik a korai halálozási, a vastagbél és a tüdőrák halálozási statisztikákat, összességében a rákhalálozási listát, valamint az uniós átlag kétszerese a szív- és érrendszeri betegségek áldozatainak aránya, és a legmagasabbak közé tartozik a diabétesz miatt elhunytak aránya is. Ehhez vegyük még hozzá azt is, mi vagyunk Európa legkövérebb nemzete (elég csak ránézni a miniszterelnök úrra, szegény, alig bírja a zakóját összegombolni). És a hír mellé illusztrációként még egy vidám fotót is mellékeltek. Népünk vezére fél kézzel elbír egy fél kajakot...

És ha térd csapkodva szeretnénk még röhögni, összegezzük az információmorzsákat. 
1. Az egészségügybe nem jut elég pénz (a listát most hagyjuk), mert az egészségügy túl költséges, hisz a magyaroknak túlzott elvárásai vannak! Vegyük vissza az igényeket.
2. A miniszterelnök úr 2030-ig tervez, erről korábban már nyilatkozott (azt is hagyjuk, ennek mennyire örülhetünk). És 2030-ig (azaz 12 év alatt) szeretné elérni, hogy a legegészségesebb nemzet legyünk. Vagyis addig agyon kell ütnünk a rákot, le kell szoknunk a dohányzásról, a zsíros kajákról (mit szól majd ehhez Rezsiszilárd?), az alkoholról (mi lesz a nemzeti pálinkafőzéssel?). Mindenkinek sportolnia kell. És aki nem tud, az váltson éves bérletet valamelyik nemzeti stadionba.
3.Hisz a sport(beruházások) növelik a hazaszeretet is. Miután pedig a hazaszeretet nő, a hazához való ragaszkodás nő, később akarunk majd meghalni. Ergo, még több stadion kell, még több külföldi sztárjátékos kell!
4. És ne feledkezzünk meg a szexről sem. De csak szigorúan egy férfi és egy nő között, akik már összeházasodtak, és gyermeket szeretnének nemzeni. Mert sok-sok kisbabára van szükség, akik a jövő állampolgáraiként, a világ legegészségesebb országában kitermelik a luxus egészségügy és a sport költségeit.

Készülhetünk tehát arra, hogy hamarosan vezényszóra kell egészségesnek lenni, és szülni! Pusztán hazaszeretetből, nulla ráfordítás mellett!

A bejegyzés trackback címe:

https://karambol.blog.hu/api/trackback/id/tr114050438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiinternáci 2018.06.20. 13:20:16

@pina noir:

Végre már valaki!
Ha aZORBÁN különdokit hívott volna, akkor most azon őrjöngenének itt a szélsőségesek.

Ezeknek mindegy. Ha sapka van rajta akkor azért, ha nincs, akkor meg azért...

ZX 2018.06.20. 13:21:44

@antiinternáci: Gondolom a magándoki éppen nem volt elérhető valami miatt.

antiinternáci 2018.06.20. 13:24:59

@vacsnem:

"Ha komoly szervezet akar terrort csinálni az bizony belefeccöli azt a lóvét és nem reszkírozza meg,hogy a menetkültekkel vagy-vagy alapon hozza be az emberüket."

Hát ez kapufa.
Ha jól rémlik pár éve a Keletitől importálták a tertoristákat Belgiumba, akik "menekült"-ként jöttek be.
Meg azóta is "menekült"-ként érkezett számos tertorcselekményt elkövető személy Európába.

s 2018.06.20. 13:25:13

"a miniszterelnök úr bevágtatott egy fővárosi rendelőintézetbe testőrei körében, majd üres fecsegésként megkérdezte, nem gond-e, hogy beelőz"

Ismerni kell az előzményeket. A ribanc ráhelke küldte el, mielőtt szájba baszta volna, hogy biztosan nincsen -e valamilyen ocsmány betegsége.
Mondta is neki:
- Apu, bazdmeg, te mindenkivel összefekszel mielőtt hozzám jössz - ez egyébként igaz, mert nem sokkal előtte húzta seggbe a zsemlyénsótit, a kósa meg simán kiszopta a faszát.
A dolog tehát ilyen módon vitathatatlanul sürgős lehetett.

A kapcsolódó pesti vicc pedig:
- Előreengedne, kérem?
- Nem. Én vagyok a soros.

"A nemzet komikusa egyben a nemzet sportolója, és a nemzet életmód tanácsadója is azt szeretné, ha 2030-ra a magyar lenne az egyik legegészségesebben élő nemzet Európában."
Hát, bazdmeg, te sem igazán érted a dolog dinamikáját. Itt egészen pontosan arról van szó, hogy addigra mindenki megdöglik, akinek a legkisebb baja is van. A folyamat eredményeképpen a megmaradók nem csak Európa, hanem az egész ismert Univerzum leginkább egészséges egyedei lesznek. Nekik már nem lesz szükségük semmiféle egészségügyi rendszerre, mert anélkül is vidáman eléldegélnek. Természetesen járulékokat sem fizetnek majd, mert ugyebár minek. A felszabaduló pénzügyi kapacitást magánkézen lévő nehéz tüzérségi fegyverzet beszerzésére fordítják és idővel rommá lövik a telibe baszott parlamentet a benne rothadó cigány fattyú lótolvaj csuti gecivel együtt. Új nemzedék, tündöklő generáció, egészséges, erős és megteszi mindazt, amit pedig nekünk kellett volna.

s 2018.06.20. 13:28:35

@maxval balcán bircaman: Te recskabajnok bolgár tenyészgeci! Meg is lepett volna, ha nem te vagy itt az első, aki kibaszott faszságait belefossa a digitális térbe. Rohaggyámegottaholvagy, bazdmeg!

s 2018.06.20. 13:30:09

@Éhesló: "A könnyeiteket isszuk."
Pedig a fosomat kellene. Mondtam is, baszod. Ebből is látszik hogy mennyire egy kibaszott kretén fattyú vagy.

antiinternáci 2018.06.20. 13:30:24

@ZX:

Jól játszod itt az oktondit.
Az ún. "civilek" (akiknek az a pénzkereső foglalkozásuk, hogy "civilek"), eddig kb. egymillió migráns Európába erőltetését végezték el. Vagyis lényegében véve embercsempész terroristák.
Ezt pedig nem lehet szankcio nélkül tűrni, fel kell lépni ellene.

battayy 2018.06.20. 13:30:54

@Magentax: neked elég lenne csak egy arab...

Willkommenskultur 2018.06.20. 13:31:21

@ZX: Akkor deportald magad a tobbi zsenivel egyutt

nitrites_pácsó 2018.06.20. 13:31:27

@Willkommenskultur: "biztos kifizetnek 300ezer eurot a kotvenyert amikor ingyen behajozzak oket az olaszok, spanyolok, gorogok" Látod mekkora sötét vagy és még reklámozod is? A KÖTVÉNY-ért miért ne fizetnének, ha megvan rá a zsé? Bejönnek repcsi, első osztályon, nem lélekvesztőben nyomorogva. Felrobbantják, amit akarnak. Majd 5 év múlva KAMATOSTUL vissza is kapják a befektetett pénzüket. Ugye még MINDIG nem érted az egész lényegét? De csak égesd magad, mint a többi fityisznyalonc, akinek mindegy mi történik ebben a szerencsétlen országban, csak az ő istenüknek lehet igaza. Bármit is mond/tesz, mégha az a tegnapelőtti bármittel homlokegyenest ellentétes is...

CSOKKI MÁLNA 2018.06.20. 13:32:04

@antiinternáci: Hát naná.. Miért nem ment el a Zorbány személyesen a receptért? Akkor most ezen tipródnának..:)

s 2018.06.20. 13:33:35

@Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban: "Mert az irastudatlan kecskepasztorok minden problemat megoldottak volna egycsapasra."
Apád is megoldotta, nem? Öregapán pedig még mondta is neki:
- Elsőre csak szájba lődd, fiam.
De ő nem bírt magával, egyből picsára ment.
Te magad vagy az érv a sterilizálás mellett. Ennél jobb már nem is lesz.

ZX 2018.06.20. 13:33:44

@antiinternáci: Hazudsz, de hát mi mást várnánk el gerinctelen agyhalott fideszdroidtól?

@Willkommenskultur: Inkább az illibant konzerveket.

Willkommenskultur 2018.06.20. 13:35:28

@nitrites_pácsó: de nem jottek be, es nem terrorizaltak kotvenyesek

de latom imadsz nem letezo dolgokrol handabandazni

akar vmi beteg lippsi

CSOKKI MÁLNA 2018.06.20. 13:36:04

@ZX: Csakhogy az ördög a részletekben van. Amíg várnak az elbírálásra el kell látni, őrizni őket stb. Az is az adott ország saját hatásköre, hogy mennyi kérelmet óhajt elbírálni. Egyébként Merkel is elismerte már, hogy a magyar határzár Németországot is védi. Végre eljutottunk ide is !
Alakulnak a dolgok. Olaszország, Ausztria észhez tért. Még a spanyoloknak kel elhajtabikuk a fejükre ültetett liberáltat.

AdamTheTux 2018.06.20. 13:36:59

Eleve tolakodás rákérdezni, hogy "előremehetek"? Az udvarias ember, (hovatovább úriember) erre egyszerűen nem tud mást mondani, mint hogy persze, tesssék csak, hiszen az alapvető udvariasság ezt mondatja vele. A tolakodó így visszaél az úriember türelmével és udvariasságával.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.20. 13:38:56

@Látens Inszinuáció: Mert ugye az illegális migránsok között csak sebészek meg informatikusok vannak.azt hittem ezen már sikerült túllépnetek. Aki képzettséggel rendelkezik, szabályosan is bejuthat. Csakhogy többségük nem ilyen, hiába hazudoztok erről minden hullámhosszon.

antiinternáci 2018.06.20. 13:39:13

@nitrites_pácsó:

Európa számos országában van letelepedési kötvény. Hülyét csináltok magatokból ezzel a sok baromsággal.

Hány ember követett el eddig tertorcselekményt, aki magyar, vagy akármilyen letelepedési kötvénnyel jött Európába?
Mert a bolsevista ügynökszervezetek által beerőltetettek között máris számos gyilkos van, és nem kell nagyon okosnak lenni a jósláshoz, hogy még lesz is...

s 2018.06.20. 13:42:06

@Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban: "Soros Gyorgy evi 1 millio arabot akart idehozni."
Sorossal nem ez az egyetlen baj. Az is probléma, hogy viszont titeket itt hagy. Pedig hej, de szép is volna, ha egyúttal titeket is eltüntetne a büdös picsába. Mondjuk idehozza az összes arabot, de titeket viszont elküld a helyükre. Akkor te egy darab arabbal sem találkoznál és én sem találkoznék veled.

antiinternáci 2018.06.20. 13:44:00

@ZX:

Már megint a szokásos bolsi módszer... Érveitek nincsenek, nem is lehetnek. Akkor uccu neki, támadjuk az ellenfél személyét.
Szánalmas.

s 2018.06.20. 13:48:31

@vacsnem: Az a szép pedig. Fizet rogántóniónak, hogy aztán felrobbanthassa. Azt nem tudom, hogy ehhez mi a kurva rohadt fogatlan szifiliszes szájba baszott buzi kurva anyjuknak kellenek arabok. Egy kisebb összeget én is hajlandó volnék fizetni . . . ha érted, hogyan gondolom.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.06.20. 13:48:32

@s: Viszont hamar megcsinálnák anyádat, a húgodat, meg a lányodat. (Téged csak azért nem, mert utálják a buzulást, de a faszodat lehet hogy azért levágnák, csak úgy mihez tartás végett.) És hallgathatnád egész nap a müezzin énekét..;)

s 2018.06.20. 13:53:02

@Willkommenskultur: Nem, te ott beteg vagy, akin máris látszik az orvos és gyógyszerhiány.

nitrites_pácsó 2018.06.20. 13:53:32

@antiinternáci: Igen? És Európa "számos országában" is rogántóni-közeli offshore-cégek keresik magukat gennyesre belőle, miként a dicső orbanisztánban? Te is csak pont a lényeget nem látod. Egyébként honnan tudjátok ti hívők ilyen biztosan, hogy a kötvényesek mind szentéletű Teréz Anyák egytől-egyig.

1. Ahhoz, hogy ekkora összeget be tudjanak forgatni, valamiből meg kellett gazdagodniuk.
2. Furcsa mód épp Magyarországra akarnak "letelepedni". Miért is? Gond, ha néhányan hátsó szándékot gyanítunk?

A több millió, eddig Európába érkezett menekült között volt 1-2 tucat gazember terrorista. Talán több is. Talán még egy csomó "alvó ügynök" is van. Nem vitatható. De ezek valszeg' akkor is bejönnének, ha robbantani/késelni akarnak, ha konkrétan nincs menekült válság.

0dzsud0 2018.06.20. 13:54:28

@ZX: Illene észrevenni, hogy az index címlapos ballib kamublogok postjainak nagyrésze is ehhez hasonló kitaláció. Fogalmatok sincs, ezért leírjátok azt, hogy Ti mit néztek ki Orbánból. Illene azt is észrevenni, hogy a hírhedt baloldali gondolkodók (értem ezalatt a postereket és a kommentelőket is) agymenései a világon senkit nem érdekelnek, nem fontos a ti véleményetek sajnos semmilyen értelemben. Sajnos, mert tehetnétek azért, hogy ez ne így legyen, de inkább a faszfej kocsmaproli stílust választjátok. Egymást persze remekül elszórakoztatjátok a képzelt szellemi felsőbbrendűségetekkel, miközben birka (akinél azért látni szemlátomást intelligensebb kommentelőt is az ellenoldalon) is leérvel titeket a picsába.

Ballibák, inkább ne gondolkodnátok annyit, még kificamítjátok az agyatokat.

ZX 2018.06.20. 13:55:18

@antiinternáci: Hahahhahahaahaha. Mondja ezt olyan akinek német rezsisziszi meg seggszáj a példaképe.

ZX 2018.06.20. 13:57:42

@0dzsud0: És én miért ne szarjak a te meg a többi illippsi konzerv véleményére?

s 2018.06.20. 14:04:30

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Annyira szemléletesen írtad le, hogy kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy tapasztalatokat szereztél ezen a téren.

s 2018.06.20. 14:07:29

MINDENKIT MEGBASZOK!

0dzsud0 2018.06.20. 14:12:40

@ZX: Azért, mert ha nem szeretnéd a jövőben is a jelenlegi kormányt, akkor ezt a luxust nem engedheted meg magadnak. Nekem ettől még természetesen nem baj, ha ti nem tanultok, én azt is leszarom.

Világít a torony 2018.06.20. 14:24:45

@maxval balcán bircaman: A választás eredménye jó mérőszám arra, mennyi agyatlan határozza ma meg, ki alakíthat kormányt.
No meg hazudós is vagy.

nitrites_pácsó 2018.06.20. 14:29:07

@0dzsud0: A jelenlegi kormányt legkevésbé az általad említett oknak köszönhetjük. Leginkább a kétbites, "a rádió is bemondta, hát miért ne volna igaz?", kétszavas jelszavakkal sakkban tartható (pl: Stop Soros!) agyhalottaknak, valamint a furfangos Nyeszterka által kifundált választási rendszernek. De ezt ti is tudjátok. Csak kényelmetlen lenne elismerni, hogy milyen magas szellemi körökkel kell megosztoznotok a hatalomban maradásért. A budai elit 70-80%-ban már elfordult tőletek. És ezt nem nekem kell elhinnetek. Elég megnézni az április 8-i fővárosi eredményeket.

konrada 2018.06.20. 14:29:36

@AdamTheTux:
Ez viszont igaz.

...mint ahogyan az is, hogy igen olyan kevés emberből lesz sikeres politikus, vagy akármi másban is sikeres - legyen vállalkozó, előadó - aki minden sornál udvariasan leül a végére és kivárja, hátha majd rá is sor kerül....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.20. 14:31:10

@Világít a torony:

Szóval akkor ne a nép döntse el ki vezesse az országot, hanem inkább pl. Soros gazda?

Willkommenskultur 2018.06.20. 14:32:39

@nitrites_pácsó: 2007 ota nem jart egy part se a Fidesz nepszeriusegenek a kozeleben se

ennyit a jelszabvakrol

A Fidesz a ballibmentesito part, s ez 2030ig eleg is lesz.

ZX 2018.06.20. 14:32:54

@maxval balcán bircaman: Sorosnak nincs szavazata, de 2 millió walking deadnek igen.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.20. 14:35:00

@ZX:

Ez van, a nép szavazhat. Törődj bele a demokráciába.

Egyébként szavazhat Soros, hisz magyar állampolgár.

konrada 2018.06.20. 14:35:52

@konrada: igen kevés olyan emberből...

ZX 2018.06.20. 14:36:26

@Willkommenskultur: 2030-ban pedig vagy meglógnak ezek a tolvajok a nép meg ittmarad a 90-es évek romániai szintjén, vagy felkötjük őket és a nép meg ittmarad a 90-es évek romániai szintjén. Mindkettő remek perspektíva.

ZX 2018.06.20. 14:38:58

@maxval balcán bircaman: milyen TE körzetedben, bolgár birka?

ZX 2018.06.20. 14:41:28

@maxval balcán bircaman: Nem tudom KGB dezinformátoroknak mióta van szavazati joguk.....

0dzsud0 2018.06.20. 14:41:33

@nitrites_pácsó: Én nem azt írtam, hogy ennek köszönhető, hanem azt, hogy ennek hiányában roppant nehéz lesz váltani. Bár hozzáteszem, MSZP és DK, valamint egyéb ballib förmedvény véletlenül se kerüljön a hatalom közelébe, az is elég nagy gyász, hogy benn ülnek a parlamentben.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.20. 14:41:42

@ZX:

Nem tudom, de bármikor kiválthat, hiszen sose mondott le az állampolgárságáról, s nem is lett megfiosztva tőle, s ha meg is lett volna fosztva, az összes mefosztó határozatot 1990-ben az Antall-kormány visszamenőlegesen hatályon kívül helyezte.

Willkommenskultur 2018.06.20. 14:44:14

@ZX: Azt mar a ballipsik nem erik meg. Mar most doglodik a blogketrec az indexen, ingyen senki nem hazudozik am naphosszat...

s 2018.06.20. 14:47:43

@ZX: Nem vesztett vele semmit.

s 2018.06.20. 14:50:35

@Willkommenskultur: Kivéve téged. Neked a jutalom falatka orbán végbeléből érkezik.

Willkommenskultur 2018.06.20. 14:59:07

Hocipobe mehetnek orjongeni a lippsi blogaszok ha meg megvan.

Iden lesz buli Szarszon? Vagy elarvereztek mar a birtokot?

n3spr3ss0 2018.06.20. 15:09:42

@Willkommenskultur: Geci, bármelyik arabbal elcserélnélek, még a szaruk is különb nálad.

Willkommenskultur 2018.06.20. 15:22:24

@n3spr3ss0: Emigralj arabiaba, s problema megoldva.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.06.20. 15:34:49

@s: Az, hogy nem fogsz személyes tapasztalatokat szerezni e téren, kizárólag olyan felelős európai politikusoknak lesz köszönhető, mint Orbán. Hacsak nem mész el egy érzékenyítő tréningre valamelyik iszlám országba kis caládoddal..

ZX 2018.06.20. 15:43:36

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Hát, az biztos, hogy előbb döglesz meg egy jó kis kórházi fertőzésben mint terrorcselekmény által.

Világít a torony 2018.06.20. 15:59:06

@maxval balcán bircaman: Ez jelzi a beszűkült gondolkodásod. Eszembe sem jutott Soros. Amire én gondolok, hogy egy-egy lakcímekre importált emberek tízezrei ne dönthessenek.
Ugyancsak meggátolnám abban bármelyik politikai erőt, hogy a nagyrészt amúgy is szerény képességű szavazókat az agyhalál állapotáig berheljék. A Sorostól rettegők mintapéldányai az agyhalottaknak, üdvözöltek már körükben?

s 2018.06.20. 16:16:12

Énekeljük el együtt a Kurva anyád kezdetű dalt!

Kurva anyád

Kurva anyáááááááááád, Kuuuuuuuurvaaaaaaa aaaaaaaanyáááááád,
Kurva anyáááááááááád, Kuuuuuuuurvaaaaaaa aaaaaaaanyáááááád,
Kurva anyáááááááááád, Kuuuuuuuurvaaaaaaa aaaaaaaanyáááááád,
Kurva anyáááááááááád, Kuuuuuuuurvaaaaaaa aaaaaaaanyáááááád.

Éhesló 2018.06.20. 16:19:45

@s: hahaha. Sivalkodj csak, zene füleimnek!

Éhesló 2018.06.20. 16:25:04

@s: édesanyáddal kezdd!

s 2018.06.20. 16:29:08

@Éhesló: Megbaszatom a lovammal azt a buzi kurva, rohadt tripperes, fogatlan ribanc, folyós picsájú gennyet levedző erősen demens, beszáradt picsájú anyádat, te buzeráns faszökör vadbarom.

s 2018.06.20. 16:30:45

@Éhesló: Fossál anyád fogatlan pofájába, aztán nekifutásból úgy basszad szájba, hogy a fülei is leszakadnak, te buzi vadbarom tripperes recskabajnok faszállat.

0dzsud0 2018.06.20. 16:51:51

@s: Én nem is értem, hogy miért nem a ti kedvenceitek kormányoznak, pedig igazán keményen dolgoztok minden nap.

s 2018.06.20. 17:02:42

@0dzsud0: Te nem csak ezt nem érted. Igazából semmit sem értesz, csak megeszed ami orbán végbeléből kipotyog és a hívek meghagyják neked, miután egyszer már kiokádták.

c0vf3f3 2018.06.20. 17:17:31

...egy érdekesség, mert sokan nem tudják:

a katolikus egyház szerint az a bűn, ha férj és feleség _kizárólag_ gyermeknemzés céljából él egymással szexuális életet

és ez annak ellenére is így van, hogy sokan pont az ellenkezőjét képzelik :-P

...hogy mik vannak, nem igaz? ;-)

Willkommenskultur 2018.06.20. 17:19:29

@s: akkor az ENSZ vegre befogadhat evi 1 milliot a sajat teruletere

s 2018.06.20. 17:27:42

@Willkommenskultur: Magyarország 1955 decembere óta ENSZ tag.

Willkommenskultur 2018.06.20. 17:29:02

@s: amerika meg mar nem a koszos migrancsok miatt

s 2018.06.20. 17:31:59

@Willkommenskultur: Akkor menjél Amerikába. Bár ott csak egy koszos migrancs leszel. Lassan már itt is.

Willkommenskultur 2018.06.20. 17:33:33

@s: meg egyszer nem figyelmeztetjuk az ENSZt, csak kilepunk, es annyi

s 2018.06.20. 17:40:22

@Willkommenskultur: Aha. Majd te elintézed, mi? Te kis értelmi fogyatékos, buzeráns köcsög. Te fogod megmondani, hogy miben lesz bent Magyarország és miben nem. Te, egyedül. Játszadozz még egy kicsit a kakiddal és ne ugass bele abba, ami nem a te dolgod.

Éhesló 2018.06.20. 18:02:03

@s: összekeversz a családdodal szararc. Nekik okádj, kedvelnek, gondolom érte.
Leszarlak, ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

Muhammad Balfas 2018.06.20. 18:10:48

Már Merkel is elismerte a magyar határzár fontosságát Németország szempontjából. Ehhez mit szóltok libbantak?

Ez a rendelőintézetes affér meg egy jó érzékkel bedobott gumicsont. Az átlagpolgár azt hiheti, hogy Orbán rendelőintézetekbe mászkál, hogy felirasson valamit. Muhaha.. Vagy előre kiagyalták a pr-osok, vagy valami hiba csúszhatott a rendszerbe, és ezért kellett bemásznia.

s 2018.06.20. 20:39:16

@Éhesló: Megbasztam a lányodat. Visítva élvezett az a kis ribanc kurva, és gecitől csöpögő szájjal nyöszörögte, hogy még . . . még . . . még.

s 2018.06.20. 20:41:37

@Ches Desmond: Ja. Grazban is teljesen véletlenül volt. Mondjuk ott simán előre is engedték, olyan állapotban volt a srác. Kérnie sem kellett.

Éhesló 2018.06.20. 20:56:38

@s: összekeversz a családdodal szararc. Nincs lányom sem.
Anyádnak okádj, kedvel hozzá, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.

Leszarlak, ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

s 2018.06.20. 21:08:53

@Éhesló: "Nincs lányom sem." Akkor az anyád volt, csak fiatalabbnak hazudta magát. A kis rafinált ribanc. Faszt mindenesetre régen látott.

Éhesló 2018.06.20. 21:20:54

@s: összekeversz a családdodal szararc.
Anyádnak okádj, kedvel hozzá, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.

Leszarlak, ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

s 2018.06.20. 21:23:52

@Éhesló: Ez már volt. Úgy tolod, mint smittpali a doktoriját? Ctrl-c, Ctrl-v. Seggfej.

2018 Obánék Moszkva fele menekülnek! 2018.06.20. 22:07:41

@Ches Desmond: "Már Merkel is elismerte a magyar határzár fontosságát Németország szempontjából. Ehhez mit szóltok libbantak?"

Igen, Merkek azt mondta, hogy kell délre a kerítés, mert amikor majd az Orbán családnak menekülnie kell, akkor csak Moszkva fele tudjanak menekülni. Rohadjanak csak meg ők Szibériában, nehogy már valami napfényes offshore számlás arab országban élvezzék ez ellopott milliárdjaikat.

Éhesló 2018.06.20. 22:22:58

@s: összekeversz a családdodal szararc. Ennyit érdemelsz.
Anyádnak okádj, kedvel hozzá, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.
Ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

s 2018.06.20. 22:35:29

matolcsynak nem sikerült elkábítania a befektetőket.

2018. 06. 20. szerda
EUR: 324,01 Ft

s 2018.06.20. 22:36:26

@Éhesló: Kibaszott biorobot. Akkor is kurva az anyád. Ha akarod, ha nem.

Muhammad Balfas 2018.06.20. 23:01:32

@s: Ez viszont jó a magyar exportnak. Semmi sem fekete-fehér, hiába próbáljátok így beállítani a dolgokat..

Muhammad Balfas 2018.06.20. 23:04:01

@2018 Obánék Moszkva fele menekülnek!: Fáj az igazság kissiú?Dugd homokba a fejed, és beszélj hülyeségeket. Már a mutti is elismeri a határzár fontosságát, brühühü..:(

Muhammad Balfas 2018.06.20. 23:05:49

@s: Ezt a Hócipőben olvastad? Olvasd serényen, hamarosan megszűnik..

Éhesló 2018.06.21. 08:26:24

@s: összekeversz a családoddal szararc.
A tetves kurva anyádról ne hasbarázz itt snekinek, mert nem vagyunk kíváncsiak a nyomorodra.
Otthon, a tetves kurva anyádnak okádj, kedvel hozzá eléggé, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.

Ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.21. 08:44:41

@s:

Ennyi telik csak a ballib bérrettegőktől ?

Meglehetősen bénán toljátok ma is.. :DDD

Netuddki. 2018.06.21. 09:27:15

"2030-ra a magyar lenne az egyik legegészségesebben élő nemzet Európában"

Már neve is van: Darwin-terv.

s 2018.06.21. 10:42:47

@Ches Desmond: matolcsynak jó egyedül, mert gennyesre nyeri magát az mnb az árfolyam elmozduláson. A magyar export nagy részét multik intézik euróban, a nyereséget meg nyilván kiviszik. Neked, meg mindenki másnak szopás. A matolcsy meg nem igazán tudja, hogy mi a faszt csináljon. Ha csak szövegel, az kevés. Ha kamatot emel, abba itt páran belerokkannak + kibasszák őket a véres picsába. Ha nem emel kamatot, akkor elrepül az árfolyam egy olyan országban, ahova még a vajat is Belgiumból hozzák.

s 2018.06.21. 10:44:51

@Ches Desmond: Benne van a zárójelentésében. Amikor a száját nyalogatja, az felszólítás neked, hogy úgy kell majd a seggét nyalnod.

s 2018.06.21. 10:46:14

@Éhesló: A kutyád megbaszta anyádat. Egyiküknek sem volt jó, de ez a szokás nálatok.

s 2018.06.21. 10:47:24

@Rettegek mert ballib vagyok: Lányod érdekelt? Tépjen sorszámot. Már alig bírom.

Éhesló 2018.06.21. 10:53:45

@s: összekeversz a családoddal szararc.
A tetves kurva anyádról ne hasbarázz itt snekinek, mert nem vagyunk kíváncsiak a nyomorodra.
Otthon, a tetves kurva anyádnak okádj, kedvel hozzá eléggé, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.

Ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!

s 2018.06.21. 11:02:36

@Éhesló: A lovatok megbaszta a kutyátokat, aztán még anyádat is. Ez már a szomszédnak sem volt jó, aki elkezdte nézni, de közben összeokádta magát. Aztán átment hozzátok, és akkor már úgy is mindegy alapon éhgyomorra megbaszott mindenkit.

Éhesló 2018.06.21. 13:05:24

@s: összekeversz a családoddal szararc.
A tetves kurva anyádról ne hasbarázz itt senkinek, mert nem vagyunk kíváncsiak a nyomorodra.
Otthon, a tetves kurva anyádnak okádj, kedvel hozzá eléggé, még ha ilyen nyomoréknak is szült a világra az ávós apád szégyenére.

Ajvékolj, ahogy a pofádon kifér!
süti beállítások módosítása